Huonosti käyttäytyvät Emmerdale näyttelijät...

Anonyymi

Eilen Briteissä pidettiin TV Choice-palkinto gaala ja ilmeisesti tarjoilla oli aikamoista rähinäviinaa. Tänään kaikki Englannin iltapäivälehdet raportoivat siellä tapahtuneista tappeluista ja kiistoista, vakavimpana kuitenkin se että Emmerdale näyttelijä Asan N'Jie uhannut tappaa kollegansa veljen Jamie Lomasin kertovat lööpit. Tälle Asan-tyypille tuntuu nousseen kusi ns. hattuun, mutta koska hän on näiden nykytuottajien yksi lempilapsista niin mielenkiinnolla odotan siivotaanko sotku jo tuttuun tapaan maton alle vai tuleeko seuraamuksia?

Mutta kiva Charley Webbillä ja Matthew W:llä olla tän kanssa samassa työpaikassa kun uhannut tappaa veljen/lankomiehen...

Potkut ansaitsisi saada.

15

<50

Vastaukset

 • Suomenkin lehdistö alkoi tästä näköjään uutisoida:
  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/97f30893-7f51-48f4-8c2f-f366749b007e

  Mielenkiintoinen huomio että potkuja eivät antaneet kolme sarjan naistuottajaa, jotka ilmeisesti olisivat halunneet pitää kulta-pojustaan kiinni, vaan päätöksen teki heidän puolestaan itse TV-yhtiö eli ITV:n pomot.

  Ainoa oikea ratkaisu, hyvä että sai kenkää, jos muutkin tuosta ottaisivat vähän oppia tulevaisuudessa mikä on sopivaa käytöstä ja mikä sivistymätöntä.

 • Löysin tänään engl sivustolta DS forum selityksen siihen miksi Mark Jordania (Daz Spencer) ei heti erotettu heinäkuussa 2018 kun hän pubissa ja kadulla hyökkäsi ja pahoinpiteli mm. puremalla vanhusta. " Because it’s well known that Mark’s lawyer saved him from the sack saying they couldn’t fire him when he was claiming he acted in self defence and there was going to be a court case. ITV couldn’t get round that and so they just didn’t renew his contract which they are legally allowed to do" siis Lakimies pelasti hänet sanomalla että se oli itsepuolustusta ja siitä oli tulossa oikeusjuttu. ITV ei jatkanut työ sopimusta ja Jordan lähti sitten vuoden lopussa. En ymmärrä joidenkin näyttelijöiden Chitteli,Pargeter twit sympatioita,onnitteluja M.J. kohtaan joka vielä kehtasi sanoa että haluaa palata ED takaisin kun valamiehet hiljattain totesivat hänet syyttömäksi todisteista huolimatta.

  • Ilmankos Dazilla on ollut käsi paketissa ja muutenkin murjotun näköinen viime aikoina. Eikös nämä Suomessa näytettävät jaksot ole kuvattu heinäkuussa 2018, suurin piirtein.
   Ja kenet muuten tämä Asan oikein hakkasi? (aloitus huonosti käyttäytyvät Emmerdale näyttelijäT)


  • Luin itsekin saman DS-foorumeilta ja pidin selitystä mielenkiintoisena, ihan järkeenkäypää ja selittää sen miksei tosiaan saanut niitä potkuja heti. Itsekin ihmettelin että miksei siitä käppänästä päästä eroon, mutta tuossahan järkevä selitys. Mutta joo samaa mieltä että ne muutamat vastanäyttelijöiden voivottelu ja sympatia twiitit olivat niin turhia kuin olla ja voivat.

   Emmerdale teki pahan virheen kun lähti vähän vaaraliselle tiellä antamalle sille nuorelle muslimitytölle (en nyt muista nimeä, en näyttelijän, en hahmon) pikapotkut sen vanhoista n**keri-twiiteistä. Nyt niiden on pakko tehdä tulevaisuudessa sama ratkaisu jokaiselle rikkeen tekijälle. Poikkeuksena tästä tietenkin Danny Miller, hän saa tehdä mitä kännissä huvittaakin tehdä. Ovathan pojat kuitenkin poikia.


 • Aloituksessa olisi voinut mainita, ketä Asan N'Jie näyttelee, niin olisi paremmin päässyt kärryille. Onneksi linkitetystä Iltalehden jutusta asia selvisi. Kun ei ole sarjan tunnetuimpia näyttelijöitä...

  • Iltalehdessä oleva kuva ei ole Asan Njien, joka on tummempi vaan Moiran maatilan renki Nate, jota näyttelee Jurell C. joka tulee meillä huhtikuun jaksoissa sarjaan. Virheitä viihdeteollisuuden ns uutisoinnissakin on jatkuvasti, poliitikan yms jutuissa niitä aina..


  • Asanin Hahmo on Ellis Chapman,opettajan poika joka tuli hiljattain meillä sarjaan.


 • ei kyllä haittaa että lähti

  • Ei haittaa, ei sitten yhtään. Parhaassa tapauksessa kun vielä veisi koko perheensä mukanaan.


 • Iltapäivälehdet olivat kaivelleet Asanin sosiaalista mediaa ja vanhoja postauksia. Niistä sitten, yllätys, yllätys, löytyi aimoannos huorittelua ja homofobisia päivityksiä ja muuta mukavaa. Nyt kaveri on sitten sulkenut twitterinsä.

  Mistä ihmeestä Emmerdale oikein löytää tyyppejä palkkalistoilleen? Eikö heille tehdä mitään taustatarkistuksia vai eivätkö tuottajat vaan välitä kenet palkkaavat?

  • Viihdeteollisuus antaa työtä sopiville jolloin ei tarvitse olla juuri osaamista eikä näyttelijän koulutusta. Tärkeintä ohituskaista mokuttajille on suosia ei valkoisia ei heteroita kaikessa mahdollisessa valinnoissa. Jos ihmettelee ilmapiiriä ja politiikkaa maailmassa yleisemmin Miksi tähän on tultu ja Mihin aatteella pyritään niin kannattaa etsiä vastaus jo ei jo tiedä.


 • Oliko se huonosti käyttäytynyt, juurikin tämä Jessien poikaa näyttelevä?
  Joka syyttää nyt vankilaan joutunutta velipuoltaan tappajaksi ja valehtelijaksi.
  Aika ironista.

  • Paljon on puhetta Jessien ja Ellisin välillä Billysta joka tulee vasta joulukuun jaksoissa sarjaan. Sarjassa vatvotaan,sanotaan moneen kertaan samoja asioita nykyään enemmän jotenkin tuntuu ettei suunnitella tarkasti juonia ja kerrontaa, asioita. Billyä näyttelee jonkun nuoriso bändin jäsenenä ollut n30v. J.Konzle joka pelaa Danny M hyväntekeväisyys jalkapallo otteluissa.
   Graham ja Joe ovat olleet ihan tyhjäkäyntiä vuoden. Kartano on sisustettu todella kolkon rumaksi. Huonoin eloton ajanjakso HF hahmoineen sarjan historiassa.


 • Onkohan Emmerdale Britannian Salatut elämät? Mukana on paljon amatööri näyttelijöitä, tosin nuoret ovat aina amatöörejä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.