Uusi suhde eron jälkeen

Anonyymi

Olen ollut reilun vuoden yhdessä miehen kanssa joka oli juuri eronnut kun tapasimme. Eropaperit laitettu ja muuttaneet erilleen. Olen aina ajatellut että eron jälkeen pitäisi jonkun aikaa olla yksin tai tapailla useampia ihmisiä ennen kuin sitoutuu uuteen suhteeseen. Sen takia alusta asti minulla ollut epäilys suhteen kestämisestä ja miehen tunteiden aitoudesta. Koko tämän seurustelun ajan olen joutunut katsomaan miehen ja tämän exän eroriitoja ties minkä asian suhteen. Se ei ole ollut hyvä asia. Mies sanoo että eroa työstänyt jo pitkään ennen varsinaista eropäätöstä eikä tunteita ole ollut vähään aikaan. Mies rynnännyt edelliseenkin suhteeseen heti eron jälkeen.
Epäilen ettei hän kykene olemaan yksin.
Mies vakuuttelee tunteitaan ja halua olla yhdessä ja suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Minulla on paljon tunteita miestä kohtaan, vahvempia kuin koskaan aiemmin mutta samalla myös epäilys miehen kyvystä arvioida omia tunteitaan. Olenko hänelle oikeasti tärkeä vai pelkkä laastari. Epäilykset ei johdu miehen käytöksestä, vaan puhtaasti hänen taustastaan ja todennäköisyyksistä. Mistäähän ei ole koskaan varmuutta, mutta ajattelen että tässä riskit on aika kovat.

14

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sä oot laastarisuhteessa.

    • Anonyymi

      Mun mielestä sä oot vähän myöhässä noiden kysymystesi kanssa, jos jo voimakkaasti tunnet eli sorry vaan, mun korviin kuulostaa, että yrität itsekin kaikin mahdollisin tavoin hankaloittaa suhdetta. Epäilemällä suhteen kestävyyttä ja tunteiden aitoutta eli suhde ei tule kestämään jo pelkästään omien epäilyjesi suhteen. Kun useat suhteet muutenkin nykypäivänä päättyy eroon niin varma juttu on, että jos suhteeseen ei usko niin ei varmaan kestä. Miksi kaikki pitää analysoida niin tarkasti, noilla eväillä vaikka toinen ei olisi koskaan ollut suhteessa tai eronnut vuosikymmeniä sitten, ei suhde kestä. Rakkaus ei valitettavasti ole todennäköisyyslaskentaa, jos olis niin olishan se monille paljon helpompaa.

      • Anonyymi

        Tiedän ja välillä harmittelen itsekin miksi en voi antaa vain mennä ja mietin vaan epäonnistumisen mahdollsuuksia. Se on kyllä omalta osaltani huono ominaisuus. Sen takia varmasti moni onni jäänyt kokematta. Vielä kun tietäisi miten siitä päästä eroon.


      • Anonyymi

        Pelko pois. Etukäteen murehtimalla et saa mitään hyvää aikaiseksi, et itsellesi etkä kumppnillesi. Se on turhaa energian haaskausta. Aikuisten oikeasti en pysty näkemään tilannetta missä toinen hakisi ehdoin tahdoin jotain "väliaikaista ns. laastaria" olematta aidosti sitoutuneena tuossa suhteessa mukana. Sinun on uskallettava elää ja nauttia elostasi yhdessä hänen kanssaan. Itse en koskaan ole pystynyt leikkimään kenenkään tunteilla, enkä oikein usko siihen toistenkaan täyspäisten pystyvän.

        Kirjoitit
        ***"Epäilykset ei johdu miehen käytöksestä, vaan puhtaasti hänen taustastaan ja todennäköisyyksistä."***

        Ilmeisesti yrität löytää väkisin jonkin syyn miksei tämä uusi suhde voisi onnistua. Viivottimella et voi tulevaa ennustaa, etkä todennäköisyyksillä sitä laskea. Ole itsellesi ja hhänelle armollinen ja uskalla luottaa. Jos et siihen pysty olisi rehellisempää lähteä suhteesta itse ja heti miten ennen kuin ajat suhteen umpikujaan epäilyksilläsi.


    • Anonyymi

      Laastarihan olet, kun olet rikkonut toisen perheen! Sietäisit hävetä. Miksi et etsinyt vapaata miestä, miksi piti lapsiperhe rikkoa. Syytä itseäsi ettei mies pidä sua muuna kuin laatarina.
      Kannattaa miettiä rikkooko toisten perheen ja kärsii siitä lopun elämää kun mies ei ole kiinnostunut kuin siivoojasta ja pyykkäristä. Miehet ei yleensä ole yksin koska he tarvivat siivoojan ja pyykkärin. mene pyytämään miehen perheeltä anteeksi ja maksa korvauksia heille kun jakoitit heidän perheen.

    • Anonyymi

      Kun exä huorasi, petti ja jätti 30v avioliiton jälkeen, mä ajattelin etsiä harkinta-ajan loppumetreillä mahdollisimman monta laastaria.

      Löysinkin pari hyvää. Mut yks päätti toisin. Muut jäi samantien. Olen hyvin rakastunut, tähän maailman ihanimpaan naiseen.

      Jokainen hänestä varoitteli. Ei voi olla todellinen jne.

      Yritin salata oman hajoamiseni, mut hän osasi lukea mua. Hän vaan tokasi, mä olen aina sinun puolellasi. Hän lupasi minulle onnellisemman tulevaisuuden, kun vaan saadaan tämä eri viimeistä piirtoa myöten selväksi. Tosin hän ei suostunut menemään pidemmälle, kunnes ero oli virallinen ja ositukset tehty. Siis loppuun käsitelty. Tykkäsin hänen moraalistaan.

      Tosiaan tuki koko prosessin ajan. Valvoi öitäkin. Sai minut jopa nauramaan ihmisten pahuudelle. Meidän pitäisi kuulemma kiittää niitä. Koska emme osaisi muuten nyt nauttia elämästämme, yhtä paljon.

      Mä olen ihan hiton onnellinen. Tunnen suurta mielihyvää nytkin, katsoessani hänen nukkumistaan. Rakastan häntä täydestä sydämestäni, eikä onnellisuuteni jää keneltäkään huomaamatta.

      Meillä on hyvin hauskaa yhdessä. Nauramme paljon. Kyllä meitä pidetään hulluina, mut ei se haittaa.

      Suosittelen antamaan mahdollisuuden.

      Jos tulee pahoja ajatuksia, joista haluat eroon, pistä ne kuvitteelliseen ilmapalloon päästä ne lentämään pihalla taivaan tuuliin. Seuraa sitä kunnes se häviää. Tee se niin usein kuin on tarpeen. Voit myös käyttää esim kaarnalaivaa, jos asut rannalla.

      Tai sitten puhutte sitä asiaa niinkauan että saat sen itsestäsi ulos.

    • Anonyymi

      Selvä laastatisuhde. Voisi olla jotain parempaakin jos et epäilisi niin paljon, suhde tulee kaatumaan sinun epäluottamukseen ja itsesyytöksiisi ajan myötä tuolla menolla. Tuskin voit muuttuakaan kun jatkunut jo niin kauan tuo jappailu.

    • Anonyymi

      Samoin meillä lähettelee kuvia kuinka "hoitamassa täällä kotona asioita jotta erosta saa parhaiten rahaa. Kuinka lupailee eroavansa ja myyvänsä" kun ei se käsitä ettei ne kuvat ole edes kotoa. Näin saaden sen ymmärtämään että on eroamassa ja saaden suhteen pysyvän. Pitää katsoa kauanko tuo kakkonen jaksaa" ymmärtää. Toki olen sanonut jos haluaa vaihtaa minut siihen voi lähteä tietyin ehdoin. No katsellaan kauanko niiden leikki jatkuu.

    • Anonyymi

      Mikä kumma on siinäettä pitää rikkoa toisten suhde? Mä en tajuu näitä naisia jotka tahalteen rikkoo lapsiperheen???? Onko se niin kiva nähdä lastenkärsivän ja jäävän ilman isää???? Kun ei ole mitään menetettävää itsellä niin ei sitä voi ajatella toistenkaan puolesta, kivahan se on nähdä kun lapset kärsii ja ovt köyhiä ym.
      Jos ei ole miestä koskaan ollut aiemmin niin ei sitä voi tietää mitä hän menettää. kaiken. Lasten menetys miehelle on raastavaa, joten lastarihan siinä auttaa.

    • Anonyymi

      Niin kuka ymmärtää pettäjää? Millä perustein alkoi pettämään? Jokaisen pitää itse perustella suhteensa. Samoin sen miksi haluaa manipuloida varattuja? Kyllä pitäisi olla sinkku edes jonkun aikaa ennenkuin uuteen ryhtyy. Ikävää on seurata näitä "salasuhteita. Eikö ole kumma että muutkin tietää. Pitää muistaa mitä varattuna voi touhuta. Kakkonen on kyllä" maineensa veroinen. Sylettää ajatella mitä opettaa omille lapsilleen. Ei ihme ettei nykyajan nuoriso osaa enään suhteilla oikein kun omat vanhemmat" antavat esimerkkiä. Toivoa sopii ettei oma kumppani moiseen ryhdy.

    • Anonyymi

      Eroamainen on vaikea asia, m,onella on hankittu laastari jo ennakkoon, joka on aivan kamalaa niin lapsilel kuin muille läheisille ja entiselle kuin puukko selkään.
      Tämä kertoo, että ei uskalleta olla yksin ja seksistä tulee nyt useille se "kipulääke", tuntuu kuin kaikki olisi hyvin kun seksiä on monta kertaa päibvässä ja sillä unohtuu kipu erost.
      Muutahan tuo uusi suhde ei pysty tuossa tilanteessa olemaan, ei varmasti ole kovinkaan suurta tuntemusta, tietämystä, uutta kumppania kohtaan ja siitä sitten alkaa valkenemaan totuudet, jotka voivat olla hyvinkin pahoja, Salaillaan kaikkeea, perhe muuttaa Verhojen taa eli kotiin ei pääse kukaan, lapset eivät pääse oikein minnekään, heiltä "katkaistaan siivet" isovenhempiin, serkkuihin ja kaikkin läheisiin, sillä tämä uusi voi kieltää.

      Kun tämä kumppani alkaa arvostella jopa parhaan ystäväsi käsialaa tai vanhempiasia, ystäväsiäsi, pitäisi sentään hälytyskellojen soida, mutta ikävä vain että tarvitaan paljon pahaa ennenkuin valkenee ja miten tuosta pääsee ulos se on vaikeaa. Ja ulos päästyäkin tuo aivopesu vaikuttaa, ei helpolla pääse irti "häpeästä" kuten kuulin sanottavan.

      On hyvin tärkeää, että uutta suhdetta ei olisi edes muutamaan vuoteen eron jälkeen, jotta saisi käsiteltyä asiat ja oman elämän järjestymään. Seksi on monelle paha nimenomaan sen puuttuminen, mutta sekin olisi hyvä kokea, että sen varaan elämää ei voi rakentaa. On hyvä elää sellaista omaa rentouttavaa elämää lastensa kanssa. Ja siihen että uusi kumppani lakaise elättää, siihen kenenkään ei pidä koskaan uskoa, eukä kenenkään pidä myöskään alkaa elättämään ketään..
      Asiat on syytä sopia miten asiat hoidetaan ja melkin kirjalölisesti ennen muuttoa yhteiseen kotiin ja kun jaksaisi vielä pidättäytyä sekistä, sillä kun lakanoiden välissä eleämä alkaa, siitä puuttuu kokonaan ajattelukyky todelliseen arkeen ja elämässä tarvittaviin asioihin.

    • Anonyymi

      Todellakin. Laastari.

      • Anonyymi

        Joku sanoikin ap tuolla, että ei tervepäiset ihmiset leiki toisilla ihmisillä. Täällä palstalla vaan on aika monet heilahtaneita eli siitä näkee nuo laastarivastaukset. Ylempänä hyviäkin vastauksia.


    • Anonyymi

      Näinhän se on. Tuskin tässä enää oltais yhdessä jos kysymys olisi pelkästä laastarisuhteesta. Helpommalla pääsisi monen asian suhteen, mieskin :).
      Ja onhan se niinkin, että tässä iässä ei löydä kumppania jolla ei olisi takana pitkiäkin parisuhteita ja lapsia. Voihan sen ajatella myös niin, että mies on sitoutuvaa tyyppiä mutta ei vain ole oikeaa ihmistä löytänyt rinnalleen. Tekee ehkä hätiköityjä päätöksiä naimisiin menon suhteen, mutta nyt hänellä on tällainen harkitseva ja kaikkea punnitseva ehdokas rinnalla joten jos tämän kestää niin ehkä kestää suhdekin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      78
      1413
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1215
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      97
      961
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      944
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      139
      918
    6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      823
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      814
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      786
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      784
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      685
    Aihe