Aihe

Eikö äitini voi jo kuolla pois?

Anonyymi

Vihaan häntä,hän kuormittaa yhteiskuntaa monin erin tavoin,hän pilaa avioliittoni,hän on pilannut elämäni,mitään muuta en häneltä saanutkaan,kuin elämän ja siitä on hänelle toki kiitollinen.

16

153

  Vastaukset

  • Ilmeisen pahaa oloa sinulle tuottanut, kun moista joudut ajattelemaan hänestä? Toivottavasti et ajattele noin vain tulevan perinnön takia?

   • Sitä ei ole.


  • Kannattaisi yrittää, sopia asiat äitisi kanssa eikö vaan.
   Saatat olla syyllinen itse moniin asioihin, tuskin vanha äitisi sinun liittoasi pilaa.
   Oletko nyt rehellinen, tämän asian suhteen?
   Mieti ja lakkaa syyttämästä äitiäsi, joka varmasti rakastaa sinua.
   Vaikka aika mies oletkin.

   • Ei hänen kanssaan enää voi sopia mitään,ei muista eikä ymmärrä. Kyllä hän pilaa avioliittoani,hän aiheuttaa kitkaa mieheni ja minun välille. Miehenikään ei halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä,kuin jos on aivan pakko.
    Ja mitä se sinulle kuuluu,syytänkö äitiäni vai en,tai syytänkö häntä maailman tappiin tai ainakin siihen viimeiseen tiimaan saakka. Minulla täysi yrittää keskittyä hyvään,monella on asita paljon huonommin,ei äitini ole ilkeä tsm,hän on vain NIIN tyhmä ja hidas että hän vie kaikki voimat. Se on se hänen muistisairautensa-kyllä minä sen tiedän(!).Mutta hän on ollut aina tyhmä,aina hidas,hänellä on ollut viimeiset 40v huono kuulo.


  • Kukaan ei ymmärrä mitä se on ihminen on aivan hirveän tyhmä ja hidas.Isäni joi koska ei kestänyt äitiäni kun hän oli niin tyhmä koko vanhempieni avioliiton ajan.
   Muistisairaus on äitini kohdalla vaan kirsikka kakun päällä.
   Äitini "sairaus"vie kaikki fyysiset voimat.

  • Mnua ei kiinnosta tippaakaaan muiden ihmisten kauhistelevat kommentit.Tänne saa ja pitää voida saada kirjoittaa myäs ns.pikaistukissa.Kyllä minä äitiäni rakastan,mutta viha on(nyt)päälimmäisena.ja sillä hyvä!En sille nyt vaan mitään voi.Piste!

   • Kyllä hän siitä kuolee vielä. Ymmärrän tunteesi. Rauha hänen sielulleen sitten kun aina jättää. Kuten oman anoppinikin :)


   • Kyllä sille "voi", jos haluaa ja tahtoo. - Nm. Itsensä narraaminen on typerintä


  • Olen puun ja kuoren välissä.Kyllä minä äitini rakastan,hän on harmiton kiltti vanhus jolle sairaus teettää tepposet. Toisella puolella on mieheni.

   • Sellaisen mieähen joutaa lempata hevon kuuseen. - Nm. Epäihminen


  • Mies on tärkein ja sitten vasta äiti, tämä on marssijärjestys.

  • Minusta sinun pitäisi mennä puhumaan psykiatrille. Päivystävä mielenterveyshoitaja vastaa, kun soitat mielenterveystoimistoon, josta saat numeron. Älä jää ajatustesi kanssa yksin. Äitisi terveyden ja ennen kaikkea sinun oman terveytesi takia kerro ajatuksesi lääkärille, saat apua ja joku kuuntelee.

   • Oikea asiantuntija aloittajalle on psykologi, ei psykiatri.


  • Siinäpä kunnon kansalainen joka on valtion puolella !
   Toivoo äitinsä kuolemaa että valtiolla olisi kevyempi taakka kannettavanaan!

   Itse en ihan tuollaiseen "aatteeseen" sopeudu mutta kunnon kansalainen ai että !

   :'D

   • Mutku se on ihan eri asia, että aloittaja tahtoo kuolettaa äitinsä oman vihansa ja antipatioittensa takia, ei siksi, että äiti olisi kovasti sairas ja tahtoisi jo pois. - Nm. Eri asiat


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutku se on ihan eri asia, että aloittaja tahtoo kuolettaa äitinsä oman vihansa ja antipatioittensa takia, ei siksi, että äiti olisi kovasti sairas ja tahtoisi jo pois. - Nm. Eri asiat

    Ja kuka olisi toisin luullutkaan?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   330
   13634
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   259
   10156
  3. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1487