Harkinnassa avoin suhde

Anonyymi

Moi!
Kaipaan ajatuksia, vinkkejä, mitä te tekisitte tilanteessani?

Ollaan oltu etäsuhteessa miesystäväni kanssa n. 2.5v. Seksielämä on ollut viriiliä, molemmat nautimme että seksiä on paljon kun näemme. Joskus on toki välipäiviä, joskus kerran päivässä mutta vielä tämänkin ajan jälkeen on päiviä jolloin on kaksi, joskus kolme kertaa seksiä.

Itse olen aiemmassa elämässä kokenut kolmen kimpan mies+nainen yhdistelmässä sekä kahden miehen kanssa. En tykännyt varsinaisesti, jälkeenpäin ajatellen ajoitus oli väärä.

Nyt mies ehdotti että hän kaipaisi kaksi naista ja hän settiä. Haluaisi vaihtelua suhteeseemme. Piristystä.

Itse en kykene lämpeämään 100% ajatukseen. Sitten taas 100% kävisi toinen mies ja mieheni. Neljän kimppa 2+2 kävisi melko todennäköisesti.
Kykenen siis osittain olemaan avoimen suhteen kannalla, pidän seksistä ja ihanne elämäntilanteessa seksiä olisi joka päivä.

Sitten se MUTTA, tunnen jonkun verran mustasukkaisuutta ja omistushalua miehestäni. Minun silmissä hän on se uros, seksikäs joka saa ottaa minut kun haluaa. Ajatus sen jaksamisesta ahdistaa. Vaikka hän sanoo että taustalla ei ole se etten olisi seksikäs tms. Niin oma epävarmuuteni riittämättömyydestä kalvaa. Yöunet mennyt, ruoka ei maistu.
Olenko paha jos en koskaan suostu kolmen kimppaan toisen naisen kanssa? Se on periaatettani vastaan että jokainen meistä on vapaa. Silti itse koen halua pitää mieheni vain itselläni. Todella ristiriitainen olo.

Onko muilla avoimeen suhteeseen siirtyneellä ollut vastaavia ajatuksia? Miten olette selvittäneet suhteenne ja päänne?

Haluaisin olla avoin ja että mieskin saa mitä haluaa. Jos kerran suostuu hampaita kiristellen, helpottaisiko se?
Pidän naisia viehättävinä mutta kerran kokeilleena en oikein saanut kokemuksesta mitään, se oli vain lähmimistä.
Kiihotun huomattavasti enemmän että kaksi tai kolmekin miestä haluaisi tyydyttää minua samaan aikaan.
Mies kokee ajatukseni vääränä että minun fantasia toteutuisi mutta hänen ei. Ymmärrän kyllä toisaalta. Mitä siis tehdä?

17

395

Vastaukset

 • Vuoden kokemuksella avoimesta suhteesta voin sanoa, että siitä voi saada todella paljon iloa ja piristystä suhteeseen. Mutta suhde kannattaa olla tosi hyvällä pohjalla, ja asiosta kannattaa olla yksimielisyys ennen kuin siihen lähtee. En lähtisi kyllä hampaita kiristellen yhtään mihinkään. Jos te saatte aikaan järjestelyn, mikä aidosti innostaa molempia, niin siinä on hyvät mahdollisuudet hienoihin kokemuksiin. Muussa tapauksessa näen kyllä aika paljon riskejä.

  • Kuinka usein teillä on muiden tapaamisia?
   -ap-


  • Miehen on hyvä olla ilman vakituista parisuhdetta. Ei ihminen jaksa koko ajan olla hymyilevä, huumorintajuinen, älykäs, komea, pitkä, tumma ja sosiaalinen. Tahdon olla totinen tylsä ja sietämättömän ärsyttävä. Se onnistuu parhaiten yksin ilman vakituista suhdetta ja yhteiselämää. Suosittelen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miehen on hyvä olla ilman vakituista parisuhdetta. Ei ihminen jaksa koko ajan olla hymyilevä, huumorintajuinen, älykäs, komea, pitkä, tumma ja sosiaalinen. Tahdon olla totinen tylsä ja sietämättömän ärsyttävä. Se onnistuu parhaiten yksin ilman vakituista suhdetta ja yhteiselämää. Suosittelen.

   Onnea valitsemallesi tielle!


 • Kuulostat rohkealta naiselta, ja mielenkiintoiset fantasiat. Mielestäni sopisi mainiosti jos vain naisella "tämä oikeus", ja itse katsoisi vieressä, ja osallistuisi myös välillä, kun 2-3 miestä tyydyttää naista, kiehtova ajatus! :)

  /open minded mies Vaasasta

  • Täydellisen typerää halvoista pornofilmeistä ammennettua ihanuutta. Se on toista henkilöä alentavaa ja halventavaa. Miksi seksi tehdään likaiseksi? KOSKA SE MYY! Ja yksinkertaiset ameebaaivot ottavat sen tyhmyydessään vastaan!

   POKS! Takaisin reaalielämään ja arvostamaan kumppania kokonaisuutena, Luojan luomana yksilönä.


 • Mielestäni ihminen saa tehdä yksityiselämässään, sängyssään mitä vain, mikä ei loukkaa itseä tai toisia. Olen itse nainen, kymmenen vuoden suhde takana. Meillä on mieheni kanssa toimiva suhde ja rakastamme toisiamme, seksi ei ole koskaan ollut pääasia. Parhaat seksikokemukseni ovat tietenkin mieheni kanssa, hän on edelleen viehättävä ja haluttava.

  Aloitimme "avoimen suhteen", tai oikeastaan sovittiin säännöt. Ei kavereita eikä työkavereita. Olen käynyt kaksi kertaa vieraan miehen luona, neljän kuukauden sisällä. Tämän ansiosta seksielämämme on parantunut, pystymme keskustelemaan aiheesta helpommin. Mieheni voisi tehdä samoin, suunnitella ja toteuttaa, käydä panemassa toista, saisi kokemuksia ja tuntisi jännitystä. Hänessä tämä herättää mustasukkaisuutta vielä, mutta uskon sen hälvenevän hänen kokeiltuaan myös.

  En kokemuksella voi puhua, mutta uskon olevan hyvä ajatus jos rakkaus on aitoa ja pystytte puhumaan asioista suoraan toisillenne.

  • Entä sellainen suhde että mies saa mennä miten haluaa, kun naista ei seksi enää kiinnosta.


  • Ei miehesi totu. Todennäköisesti hän suostuu asioihin, koska näköpiirissä ei ole mitään parempaa. Mustasukkaisuus ei poistu vaan jää kalvamaan sisälle ja lopulta purkautuu tavalla tai toisella. Selkeää on, että miehesi ei ole onnellinen teidän järjestelyssä vaan kärsii.

   Oma uskomukseni on, todennäköisesti olen väärässä vaikka en ole varma onko tässä asiassa oikeaa tai väärää, että osa avoimista suhteista on hätähuuto ja sellaisille ihmisille, jotka eivät onnistu löytämään seksuaalista onnea kahdestaan ja siitä syystä antavat toisilleen luvan etsiä seksuaalista täyttymystä muualta. Parisuhteita on erilaisia. Itse vain rinnastan avoimen suhteen monogaamisen parisuhteen ja fwb-suhteen välimaastoon. Oletan, että avoimessa suhteessa sitoutuminen toiseen henkilöön ei koskaan ole samalla tasolla kuin täysin kahden ihmisen välisessä suhteessa.


  • Teillä syntyy ongelmia siitä, kun nainen saa enemmän vierasta kuin mies, mikä synnyttää epätasapainoa ja mustasukkaisuutta. Olisin valmis lyömään vetoa sen puolesta, että parisuhteenne kaatuu.


 • Jos seksuaalisen fantasian toteuttaminen on pakkomielle (fetissi) eikä vain fantasia, jonka toteutuminen ei ole välttämättömyys, niin teillä jommalla kummalla on ongelma.

  Häiritsee hieman kun avoimia suhteita pidetään ratkaisuna siihen, kun halutaan seksiä, jota kumppani ei voi antaa. Mielestäni se kuulostaa vain siltä, että ei ole löytänyt kumppania, jonka kanssa voisi olla onnellinen seksuaalisesti. Tyydytään siis vähän vähempään ja käännetään asia sitten sellaiseksi, että tarvitsee avoimen suhteen, koska ei usko enää perinteiseen suhteeseen.

 • Ap, kiitos kommenteista. Asia ei ole kohdallamme edennyt. Välillä puhumme asiasta toki. Itselläni on enemmän ollut asian kanssa ajatustyötä.
  Lähinnä asia on paisunut mielestäni valtavaksi möröksi suhteemme ylle. Koen etten kuitenkaan voi asiasta puhua niin paljon kuin haluaisin jotta asia tulisi selväksi. Haluaisin puhua jonkun ulkopuolisen kanssa asiasta mutten kehtaa!
  Toisaalta kimppaseksi käy, toisaalta haluaisin että mieheni haluaisi panostaa meidän suhteeseen enemmän. Joten ymmärrän nuo kommentit että joillain avoin suhde on hätähuuto ja kaikki ei ole kunnossa.
  Olen itse koettanut panostaa itseeni enemmän, ostellut seksikkäitä alusvaatteita, lukenut kirjoja seksistä jotta voisin ymmärtää paremmin miehen mieltä sekä olen löytänyt omaa seksuaalisuuttani lisää. Mies ei tunnu arvostavan yrityksiäni sillä tavoin mitä itse kaipaisin. Koen jopa että hän ei halua enää minua niin paljon ja omat haluni vaan kasvavat! Toki ymmärrän, että häntä ahdistaa kun minua ahdistaa. Eihän sellainen nainen ole seksikäs! Mutta silti.. Minä kaipaisin seksiä. Paljon. Aika näyttää miten meidän käy, onko tämä positiivinen kriisi meille vai ei..

  • Avoin suhde,mikä se on?Joko sinulla on vakituinen,kestävä suhde kumppaniisi tai ei ole.Jos avoin suhde tarkoittaa sitä että olet yhdessä jonkun kanssa aivan kuin avoliitossa mutta sallitte toisillenne myös satunnaiset seksisuhteet, niin ei silloin voi puhua suhteesta välillänne,mielestäni olette vain ystäviä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Avoin suhde,mikä se on?Joko sinulla on vakituinen,kestävä suhde kumppaniisi tai ei ole.Jos avoin suhde tarkoittaa sitä että olet yhdessä jonkun kanssa aivan kuin avoliitossa mutta sallitte toisillenne myös satunnaiset seksisuhteet, niin ei silloin voi puhua suhteesta välillänne,mielestäni olette vain ystäviä.

   Sulla on jyrkkä jako. Samaan tyyliin vielä vähän jyrkemmin voisi puhua ettei voi olla oikea puoliso jos ei ollut neitsyt mennessään naimisiin.

   Sitten välimallin ratkaisu, miten näkisit pariskunnnan joka harrastaa seksiä muidenkin kanssa mutta vain yhdessä, eli ryhmäseksiä, eikä kumpikaan sooloile yksinään. Onko tässäkin tapauksessa kysessä vain ystävyyssuhde pariskunnnan välillä.


  • Avoin suhde eli puhtaasti seksiin liittyvä eli yleensä fetissi tai pidetään kortit avoinna ja kun ei tyydytä nykyiseen halutaan "puhdas omatunto" nimike sille että ns. pettäminen on sallittua. Kaikkien näiden ihmisten mummot ja vaarit on varmasti tehneet samaa just niin 😂 lapsettomien ihmisten juttuja tämmöset leikkimiset


 • Parempi naida salassa niin kuin useimmat tekevät ilman tunnontuskia. Avoin suhde se on sekin. Naiselle on aina helppo löytää panokavereita. Riittää kun yksin liikkuu paikoissa missä on tarjolla. Jos löytää hyvän kaverin, panee niin että viikkoon ei pysty istumaan, eikä sitä kannata kertoa. Näin olen tehnyt ja pitänyt vielä aviomiehenkin tyytyväisenä.

 • Nainen löytää helposti panokaverin mutta aina ei kovin hyvää. Usein vain minuutin rynkyttäjän. Olen löytänyt pari hyvää miestä, naimisissa tahoillaan, mutta lainaan heitä pari kolme kertaa kuukaudessa. Kestäviä hyväkroppaisia ja hyvin muodostuneet aisat. Ei tarvita enää esileikkejä. riisutaan kamppeet ja aloitetaan. Osaavat homman. Ensin hitaasti pitkiä vetoja että pääsen mukaan rytmiin. Päättyy tajun vievään orgasmiin. Jalat ei kanna sen jälkeen puoleen tuntiin. Olen ehkä nymfo mutta tästä tykkään. Luulen että kaikki naiset tykkäävät. Kokeilkaa.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  143
  5981
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  153
  1834
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  31
  771
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  26
  463