Rikki revitty mieli ja sydän?

Anonyymi

Luin hyvän kirjoituksen ikävästä asiasta, raikatuksi tulleen tarinaa, jossa oikeudenmukaisuus ei kohtaa. Samaan ketegoriaan voi liittää kaikenlaisen uhriksi joutumisen, tapahtuu se sitten koulukiusaamisena, työpaikkakiusaamisena ym. Se tunne joka toiselle jää mieleen kaivertamaan omaa kuoppaansa?

Hävinnyt osapuoli on lähes aina se suurin kärsijä, joka joutuu asiaa käsittelemään omin avuin ilman riittävää tukea ja ymmärrystä? Jokainen käsittelee asian omalla tavallaan ja jotkut ei käsittele ollenkaan vaan katkeroituvat ja saavat ulkopuolisilta ikävän ihimsen leiman otsaansa?

Ihminen voi ikävän kokemuksen myötä eristäytyä muilta, kun menettää luottamuksen toisiin? Kokee ulkopuolisen itselleen uhkana, josta ei ole kuin haittaa itselle? Pahan tekijä (vain oman päänsä sisällä) jatkaa elämää kärsimättä juuri ollenkaan, joskus jopa kasvattaa mainettaa ja arvostusta muiden silmissä? Mikä tuntuu näin ajatellen epäoikeudenmukaiselta > miten maailmakin muuttuu, kun arvostus tulee näin väärin perustein?

Minusta ao. linkin sisältä löytyy hyvä tarina, jonka lukemalla löytää tällaisen julkitulon tärkeyden, ymmärryksen, (toivottavasti monet lukevat ao.linkin tarinan) että asiat voivat olla monisyisiä ja vaikeita ymmärtää, ennekuin asiat tuodaan julki tyyliin rautalangasta vääntämällä ja ymmärrettävästi?

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b1dde344-d504-45ac-b765-d28f4714ee95

1

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Asiasta kannattaa puhua / kirjoittaa.On vastenmielistä tavata henkilöitä jotka kerskuvat valloituksillaan.On hieman kyseenalaista joskus se,että kuka jätti kenet ja mistä syystä ?Ulkonäkö ei kerro aina kaikkea.Kun ns.apukoululaisistakin kasvaa aikuisia,komeitakin.Läheisriippuvuus on eri asia kuin "kaveririippuvuus" .Kaveririippuvuus saattaa alkaa jo päiväkodissa ja on haitaksi lapsen älylliselle kehitykselle.Jarruttaa oppimista.On iljettävän laskelmoivia tyyppejä jotka flirttailevat avoimesti vailla kunnioitusta toista osapuolta kohtaan.Omassa kiihkossaan unohtavat täysin dialogin merkityksen.Ovat tietyllä tavalla tyrkkyjä vailla keskusteluyhteyttä tai sitten puhuvat vain itsestään ja kavereistaan ottamatta huomioon toista osapuolta.Yksinäisyyttä poteva saattaa tuntea hetkellistä "yhteisöllisyyttä" mutta totuus saattaa valjeta karulla tavalla - hyväksikäytettynä.Vailla omaa minää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe