Peruskomppi

Anonyymi

Heippa! Olen lukion kakkosella oleva tyttö ja tarvitsen apua musiikinkurssin kokeeseen. Tarkoitus kokeessa on siis osata joitain kitaraotteita ja miten nuotteja luetaan. Valitettavasti kokeessa tulee myös osata rumpujen peruskomppi jota en osaa vieläkään.

Itselläni rytmitajuni on hyvin huono ja keskittyminen kahteen asiaan samaan aikaan on vaikeaa. Bassorumpu ja virveli onnistuvat kun pitää ykkösellä lyödä bassorumpua ja kolmosella virveliä, isoin ongelmani tässä on tamburiini(en tiedä onko oikea termi)
Sitä pitää tosiaan kokoajan lyödä ja menen tosi helposti sekaisin esimerkiksi kun lyön virveliä kolmosella nii loppuu toisen käden liike kokonaan. Sama juttu bassorummun kanssa. Onko kellään jotain ohjeita tähän?

2

<50

Vastaukset

  • Joo, vaikuttaa että olet ymmärtänyt asian ihan oikein ja yrität ihan oikeaa asiaa. Valitettavavasti enää tarvitsee vain harjoitella, ei tuo muuta vaadi. Tuo mainitsemasi tamburiini on varmaankin hi-hat.

  • Hei

    On aivan normaalia, että et osaa keskittyä rumpujen soittoon, koska olet nainen/tyttö. Naiset eivät geneettisesti osaa soittaa rumpuja, sen näyttää historiakin.
    Mutta jos asia kiinnostaa, voit kokeilla vaikka bongorumpuja. Niissä ei ole liikaa liikkuvia osia

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.