Kengät ja hinta

Anonyymi

Voi voi, ostin kengät Bellabon Suomi nettikaupasta 49 Eurolla. Sain faseen mainoksen. Huomasin pian, että toisessa Aasiasta tuotteita tuovassa netttikaupassa Wishissä tismalleen samat kengät maksoivat 9 €. Apua! Kumpi huijaa, vai ovatko ostajat vain tyhmiä

24

1472

  Vastaukset

  • Minä kans tilasin tuolta muka erittäin laadukkaat,hyvät jalkaan ja pehmeät sandaalit hintaa 34,95€.No kengät tuli eilen ja oli kyl kaikkea muutaku mitä mainostivat kovat ku kivi ja huonolaatuiset ja kiinasta tuli.Nyt on käynnissä palautusprosessi,saa nähdä kuinka toimii 14pvän palautusoikeus.

   • Huonosti käy... ainakin mulle kävi. Kengät tuli takaisin. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET MENKÖ LANKAAN JA TILATKO MITÄÄN BELLABONISTA.


   • Olen kokenut saman. En saanut kunnollista palautusosoitetta. Seisovat nyt postissa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huonosti käy... ainakin mulle kävi. Kengät tuli takaisin. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET MENKÖ LANKAAN JA TILATKO MITÄÄN BELLABONISTA.

    Samaa mieltä, ei mikään toimi ja piiiitkä toimitusaika. Sai kysellä 6 kk:n aikana viipymisen syytä. Kivan näköiset ja pehmeät, mutta en saa jalkaan, ilmeisesti rintava jalka.


  • Mitäs ostit.

  • Kuinka kauan kesti tilauksen saapuminen??

   • Yli 3 viikkoa, lupailevat 10 päivässä :(. Ihan hukkaan heitettyä rahaa ,en tykkää


  • Nahkasaappaat on yleensä turvallinen valinta, jos vielä onnistuu kokonsa löytämään alesta, sitä parempi.

   • Tilasin kengät ja sain ulkonäöllisesti ihan eriparia olevat,toisen kengän musta kärkiosa yli sentin pidempi kuin toisen .Otin yhteyttä asiakaspalveluun, lähetin kuvan kengistä .Vastaus oli, kengissä ei mitään vikaa,kuulemma luonnollinen ero ,mitä????Lupasivat hyvityksenä minulle uudet kengät -50% hintaan,kuka takaa etten saisi samanlaisia?Todella surkeaa asiakaspalvelua, kaiken lisäksi kun olen asiasta kommentoinut heidän mainokseen,sieltä poistetaan kaikki negatiiviset palautteet...En suosittele kyllä kellekään! Ps.jos joudut palauttamaan kengät,postimaksun maksat itse joka on n.20€ .


  • Bellabon myy samat kengät hintaan 47,50 kuin Wish hintaan 6 €.

  • Itse tilasin tuolta kengät 28.10 eikä niitä
   kuulunut, joten peruutin tilauksen lähettämällä s-postia asiakaspalveluun. Sieltä vastattiin että heidän tietojen mukaan olen vastaanottanut lähetyksen 28.9 ? Vastasin etten ole vastaanottanut lähetystä, varsinkaan kuukautta ennen kun olen edes tilauksen tehnyt. Nyt ei ole enää vastattu mitään. Toivottavasti en edes saa noita kenkiä :D jos oppisi lukemaan arvostelut ennenku tilaa yhtään mitään näinki luotettavan olosesta puljusta..

   • Bellabon SUOMI herättää luottamusta ja ihmiset uskaltaa tilata sen takia, mutta huomaavat pian, että ei olisi kannattanut.


  • Hei minulla samanlaista kokemusta. Tilasin sandaalit ja todella järkyttävä laatua, jopa 2euroa olisi näistä liikaa. Yhtään samanlaiset mitä kuvassa ovat tai mitä kertovat kengistä. Ensinnäkin tilauksen saapuminen kesti 61pvää . Asiakaspalvelu ei ole minulle enää vastannut mitään ja minut on blokattu heidän nettisivuilta niin etten voi kirjoittaa sinne mitään. Vissiin oli liikaa kun kirjoitin fb sivuille negatiivista palautetta ja sanoin ettei kenenkään kannata täältä kenkiä ostaa. No 3.12.2019 olen sandaalit palauttanut enkä ole saanut mitään vastausta kyselyyn miksi en saa rahanpalautusta. Kuluttaja neuvontaan on pakko nyt olla yhteydessä. Jää nähtäväksi saako rahoja koskaan takiain.

  • Aina pitäs kattoo keskustelupalstalta firman kommentoinnit ennen kuin tilaa näköjään. Haksahdin samaan. Maksoin 47€ ja sen jälkeen huomasin, että wishissä samat kengät oli 9€. Mukamas bellabonin hinnat on alennuksien alennuksia. Eikä puhettakaan, että sais järkevää kontaktia asiakaspalveluun. Mainostetaan kyllä, että kysy mitä vaan ja vastaamme, mutta eiköhän kanavat ole nyt tukossa sen takia, että muutkin ovat huomanneet tulleensa höynäytetyksi. En tiedä saanko koko kenkiä koskaan ja maksoin valitettavasti heti. Sen opiin, etten koskaan enää tilaa netistä vaan ostan kivijalkaliikkeestä. Jos saan kengät ja ne on väärän kokoset ehkä niin en tee niillä mitään, jos ei saa palautettuakaan, eikä kannata jos palautus maksaa 20€ ja jännästi sitä ei oltu kerrottu firman sivuilla.

   • Kiinan liikkeet kierrän kaukaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiinan liikkeet kierrän kaukaa.

    Joo niin kierrän minäkin kiinan liikkeet ja muut kaukaa. Ei niiden kanssa säheltäes mene kuin hermot, mitä nyt luki wishistäkin kokemuksia. Jos ei kiviljalkaliikkeestä saa mitä haluaa ja kohtuu hinnalla niin olen sitten ilman vaatteita. Samaa kiina tavaraa on myös kaikissa kaupoissa kun ei enää suomalaista saa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo niin kierrän minäkin kiinan liikkeet ja muut kaukaa. Ei niiden kanssa säheltäes mene kuin hermot, mitä nyt luki wishistäkin kokemuksia. Jos ei kiviljalkaliikkeestä saa mitä haluaa ja kohtuu hinnalla niin olen sitten ilman vaatteita. Samaa kiina tavaraa on myös kaikissa kaupoissa kun ei enää suomalaista saa.

    On todella kiinan krääsää lähes kaikkialla. Euro nettikaupoista tilaan kengät, jos ei kivijalkakaupoista löydy mieleistä,,,voi palauttaa, jos ei miellytä.


  • Yritystietojen mukaan bellabonin omistaja on suomalainen mies (poika), ei ole kovin miehekäs ammatti huijata pienipalkkaisilta naisilta rahaa kengiistä. Instassa on kivoja lomakuvia, mitkä lomat tehdään kovilla katteilla.

   • Itse olen työkyvyttömyyseläkkeellä ja saan tonnin kuussa joten ei kyllä tunnu hyvältä, että nuoret pojat ovat keksineet tämmöisen yritystoiminnan kun ei rahkeet vissiin riitä kunnon töihin.


  • Itse olen tilannut eikä mitään ongelmaa, oikeat tuli ja samanlaiset molemmat, mutta whistä jos tilaat niin saattaapi olla eripariakin mene ja tiedä..vaatteissa ei koot pidä yhtään paikkaansa..

  • Itse tilasin pikkuhousuja muistaakseni Bellabonista tai vastaavasta

  • Huh, jokin hälyytti päässä ja katsoin teidän kommentit ensin. Kiitos, eivät tee kauppoja kanssani.

  • onneksi lukasin nämä,joku etiäinen oli tsekata ennen kuin maksaa.kiitos

  • Kiinassa ei mitkään kengät maksa 49 euroa. 20€ maksimi mitä maksaisin kiina-kengistä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   31
   1812
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1509
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   62
   1237