Onko todella niin että!!

Anonyymi

Te naiset itkette kuinka lapsen kasvattaminen on kallista?? ja näin ollen potkitte puolison pihalle... ja sitten ruikutatte iltapäivälehdissä kuinka kallista on ja parisuhde kariutuu.,
Kaksin on paljon helpompaa kun molemmat tuo tuloja ja tukee toisiaan "KUN "otatte miehenne/poikakaverin huomioon perheen sisällä.
Näin olle puolin ja toisin tulle hetkiä olla vapaallakin kunha annatte luottamusta meihin poikakaveriin/miehiinnekin.

Itse ole kertaalleen elatusmaksuni maksanut, näin ollen luottamus on naisiin mennyt perustaa suhdetta. Nyt kun asun yksinään ei tartte olla rahastettavissa toista kertaa, silti menee NYT erittäin hyvin, ja rahat riittää sellaisiin asioihin johon TE vain haaveilette!!, kun ME miehet emme kelpaa puolisoksenne lasten lisäksi.

2

<50

Vastaukset

  • "kun ME miehet emme kelpaa puolisoksenne lasten lisäksi" No minun lapseni ovat kyllä lapsiani, ei puolisoita.

  • Olet osin ihan oikeassa. Tunnen useamman naisen, joille "lapsensa isä" on vain raha-automaatti. Lapsi tarvii uuden takin - pyydä isältä, lapsi tarvii polkupyörän -pyydä isältä, lapsi tarvii uudet kengät - pyydä isältä, jne. Tiedän myös naisia, jotka (yrittävät) rahoittaa omankin elämisensä exän rahoilla. Tällaiset naiset ovat harvinaisia, mutta toki yksikin mätä omena pilaa muiden mainetta.

    Itse elätän lapseni yksin. Isänsä on kyllä kuvioissa mukana ja viettää aikaa poikansa kanssa. Rahaa hänellä ei kuitenkaan ole. Hyvä kun elättää itsensä. Minulla taas on vakityö ja hyvä palkka. En ole koskaan pyytänyt exältäni penniäkään, en edes ajatellut sellaista. Meillä ei ole minkäänlaista elatuspaperia tehtynä, joten Kelakaan ei maksa. Ei ole ollut tarvetta. Itse pidän tärkeimpänä, että isä viettää aikaa lapsen kanssa. On tietysti vähän hassua, että minä usein maksan niitä isä-poika -harrastuksia ... mutta eipä sen väliä.

    Minä ajattelen niin, että maksan lapseni elämistä ja olemista. Tärkeintä, että hänen on hyvä olla. Jos exä saa siinä sivussa jotakin hyvää, niin ei se minua haittaa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.