10v jälkeinen äkkiero

Olen huono puhumaan ja kirjoittamalla käy luontevammin ja täältä saa ainakin jotain perspektiiviä asiaan varmasti niin mennään suoraan asiaan.

10vuoden yhteisasumista naisystäväni kanssa takana päättyi hetki sitten äkkieroon jonka kuulin hetken herättyäni ensimmäisinä sanoina.

Virheitä on mahtunut tähän aikaan ja riitoja/kinoja jos jonkinmoista jotka saatu sovittua, silti nämä tahtovat aina ilmetä uuden riidan yhteydessä uudelleen ja uudelleen vaikka ovatkin ns. käsiteltyjä.
Kumppanini sanojen mukaan " mitta tuli nyt täyteen ja oon tullu siihen tulokseen ettei tässä oo enään järkeä jatkaa "
En kuulemma tule muuttumaan eikä minuun pysty luottamaan.

Mikään tekemäni ei tätä tunnetilaa laukaissut yllättäen ja mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut kuluneen vuoden aikana mikä tuntuu itsestäni erittäin omituiselta, että mistä moinen purkaus voi lähteä.
Pahin mitä olen itse aiheuttanut suhteelle on varmasti noin 4vuotta sitten tapahtunut ns ihastuminen työkaveria jonka kanssa tuli juteltua niitänäitä muttei mitään vakavampaa. Sitten menin sen joskus vihoissani möläyttämään ääneen kuvitellen että ihastumisiahan tapahtuu eikä ne niin erikoisia asioita ole pitkissä suhteissa, mutta toisin näytti olevan kun tämä asia vieläkin tässä ero syyksi lueteltiin ja syynä siihen ettei minuun voi luottaa.

Tuntuu niin hukkaan heitetyltä ajalta ja mahdollisuudelta ja itse olen valmis ollut tekemään mitä vain.Talon osto ollut ajankohtainen ja etsitykin sopivaa yhdessä pidemmän aikaa. Ehdotinkin ensimmäisenä pariterapiaa jotta pääsisi noista vanhoista riidoista ja epäilyksistä lopullisesti eroon mutta tähän sain vastaukseksi vain, että saisin mennä yksinäni. Kaikkea keskustelua on käyty läpi mitä pystytty mutta nyt loppui itseltäni keinot ja tuntuu että hakkaan päätäni seinään.

Mielipiteitä,kanssakokemuksia tai mitä vain saapi kertoa.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On se kyllä kerrassaan kamalaa jutella työkaverin kanssa niitänäitä. Alotus on vähän hassu mun mielestä.

      • Näin itsekin huomasin kun katsoin mitä tuli kirjotettua, ei oikein aivot tässä ole toimineet niin laitetaan vaikka sen piikkiin. Itse näen sen olevan se pointti että itse asiasta menin kertomaan ja pidin yhteyttä sen jälkeenkin vaikka en sitä millään tavalla tarkoittanut seuranhaku kirjoitteluna.


    • Anonyymi

      On nähtävästi toinen kiikarissa ☹️

      • Anonyymi

        Tätämieltä olin, mutta en näe enään syytä miksi hän valehtelisi asiasta kun sitten ei ainakaan joutuisi selittelemään millään muulla erohaluaan. Kova kolaus kaikinpuolin itselleni ja varmasti asiaan vaikuttaa ettei ole tottunut tämmöiseen ja ensimmäisiä kunnon suhteita ja näinkin pitkä semmoinen.

        Toisen halu oppia tuntemaan itsensä ja saadakseen omaa aikaa tämmöisellä tavalla tuntuu niin oudolta ja jättää niin paljon kysymyksiä mielenpäälle. Kait tässä on sitten ollut vain sokea ja toinen on halunnut todella pitkän aikaa erilleen muttei ole sitä vaan saanut tehtyä aiemmin eikä halunnut parantaa asioita lähtökohtaisestikaan mitkä hänen mielestään ovat olleet huonosti. Ihmisiä on monenlaisia ja kaikkien kanssa ei voi olla samaa mieltä asioiden ratkaisuista. Menee varmasti itsellänikin aikansa ennenkuin usko pysyviin suhteisiin palautuu ja halu koittaa löytää minkäänlaista kumppania herää.


    • Anonyymi

      Voi olla normaali kyllästyminen toiseen. Muistithan omalta osaltasi pitää kipinää yllä?
      Mitä kummaa puolisosi on sit sanonut kun piti tehdä hänet mustasukkaiseksi puhumalla työkaverista....ihastuksesta....
      Kymmenen vuotta yhdessä ja "katseltu" taloa.
      Oletko hidasliikkeinen?olitte kihloissa? lapsia?
      Monelle naiselle kyseiset asiat tärkeitä.
      Pelkään pahoin että suhteenne ei tule enään toimimaan.

      • Anonyymi

        Yrittänyt ainakin pitää, ainahan sitä voi kovemmin yrittää. Kyllä hidasliikkeisiä molemmat. ok-taloa alettu etsimään myöhään johtuen opiskeluista sekä epävarmoista rahatilanteista niinä aikoina.(Tämäkin tuloksetonta kun ei mikään tuntunut kelpaavan edes esittelyyn saakka mentääkseen)
        Rivitalokämpässä eikä lapsia tai kihloissa. Viimeiseen olen varmasti se syypää kun itse en ole sen tärkeyttä niin hyvin ymmäränyt joka perii pohjaansa varmaan vanhemmistani.
        Itseasiassa en edes muista mikä kriisitilanne silloin oli ja miksi olen asian möläyttänyt.

        Ilman muutosta ei varmasti tulekaan enkä tiedä haluaisinko ilman muutoksia sen jatkuvankaan kun tahdon kumppaninikin olevan onnellinen.
        Kyllästymisestä, että eikö jokaisessa pidemmässä suhteessa ole sitä ns. arkistumista jota sitten täytyy aina välillä väkisin korjata takaisin alkuajan huumaa kohti,


    • Anonyymi

      Kumppanisi on jo pitemään tieenyt teidä teiden eroavan. Siksi tuo kieltäytyminen kiinteään omaisuuteen sitoutuminen yhdessä.
      Sinun tarinoidessasi tyokumppanillesi ei pelaaa mitään osaa naisesi eron haluun. Se on vain naurettavan helppo tekosyy.

      Vai laske naisesi menemään. Ajattele mikä soppa olisi syntynyt kun olisitte hankkineet kalliin yhteisen velan yhteiseen uuteen kotiinne. ja sitten vasta naisesi ilmoittanut lähtevänsä lätkimään.

      On ymmärrettävää että naisen päätos sattuu sinuun, muuta tuo on kuitenkin kummallekin helpotus.
      Vain laske hänet menemään. Koe yhteinen viettämanne aika yhtenä kokemuksena ja jatka elämääsi. Hanki harrastuksia, säästä matkustelua varten, mene tapahtumiin joissa muitakin ihmisiä. Missään tapauksessa ei kannata erakoitua ja jäädä sängyn pohjalle kutomaan marttyyrin seittiä.

    • Anonyymi

      Näkisin minäkin naisen näkökulmasta että odottelua vain liikaa. Kymmenen vuotta ja ei mitään mikä sitouttaisi teitä. Seurusteleva pari on eriasia kuin pariskunta. Tietty jos naisesi ei ole maininnut esim
      kihloja, lapsia, asunnon ostoa tms.
      En minäkään jaksaisi odottaa "turhia:" lupauksia.

    • Anonyymi

      Naisella on toinen tai ainakin toive toisesta. On ymmärtänyt, ettei koe enää sinua kohtaan mitään intohimoa. Teki tuollaisen kohtauksen, koska haluaa sinun kokevan syyllisyyttä. Ei tietenkään nainen kerro sinulle, että hänellä on joku toinen kiikarissa, koska haluaa säilyttää hyvän ihmisen maineen. No, puolen vuoden tai vuoden kuluttua erosta hän on varmasti jonkun toisen miehen kainalossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe