Mies joka ei katso teeveetä

Anonyymi

Mies joka ei katsele urheilua eikä edes omista televisiota. En omista itsekään, 15 vuotta ollut näin ja tulee olemaan jatkossakin. Rakastan hiljaisuutta. Ihannemies on taiteilijasielu ja viihtyy omissa maailmoissaan niin kuin minäkin, tykkää lukea ja luoda uutta ja on läsnä omassa elämässään. Ei ole Keijo Keskinkertainen, Tavis-Tommi eikä Perus-Pete. En väheksy heitä ihmisinä yhtään, muttei olisi mitään yhteistä heidän kanssaan.

2

<50

Vastaukset

  • Kun näkee semmosen television eteen jämähtäneen jorman, joka on heittänyt aivot narikkaan, tulee semmonen olo että pitää äkkiä päästä vittuun. En vaan kestä nähdä ihmisiä jotka tuijottavat suu auki, suunnilleen kuola suupieliä pitkin valuen jotain laatikkoa monta tuhatta tuntia elämästään.

  • Vain noin puolet miehistä on kiinnostunut lainkaan urheilusta, vaikka kliseen mukaan kaikki. Kaupunkioloissa ei herätä lainkaan kummastusta, jos ei ole.

    Sen sijaan maalla herättää suurta kummastusta, koska on oltava mahdollisimman samanlainen kuin muut. Siellä ihmiset ovat oppineet kiinnostumaan siitä, mikä on normi. Ja siellä penkkiurheilu on normi. Muuten heitetään ulos porukoista.

    Täysin kaupungissa syntyneenä ja koko elämänsä kaupungissa eläneenä ei pysty tottumaan maalla vaadittavaan samanmuotoisuuteen, vaikka onkin sitä joskus maalla vieraillessaan käytännössäkin nähnyt.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.