Kivuton nopea itse murha

Anonyymi

Mulla on koulussa ja vapaa ajalla ongelmia mua kiusataan ja nyt vedin turpaan yhtä tyyppiä ja sain koti arestia noin 1-2 vuodeksi ja en saa pelata mitään ja muutenkin mun elämä on pain norsun vehjettä. Oon nuori vielä enkä oikee viittis vetää kaulaa auki tai mitää.

6

<50

Vastaukset

 • Hei,

  Hyvä, että kirjoitit tilanteestasi tänne! Joskus pelkkä kirjoittaminen helpottaa ja selkeyttää ajatuksia. Kerro kuitenkin tilanteestasi ja ajatuksistasi myös jollekulle lähipiirissä olevalle turvalliselle aikuiselle, jos et ole vielä niin tehnyt.

  Tässä tiedoksesi pari paikkaa, jos haluat jutella tilanteestasi ulkopuolisen tahon kanssa. Näihin voit olla yhtyedessä matalalla kynnyksellä ja anonyymisti:

  - Sekasin-chat nuorille, https://sekasin247.fi/

  Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 9-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

  - Tukinet -tukipisteesi netissä, https://tukinet.net/

  Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

  Ystävällisin terveisin
  SOS-kriisikeskus/Kata

 • Ei sinua kukaan usko. Tuskin edes olet enää kouluikäinen

  t:MatiasOskari

 • Joo totaah, enpä minäkään oikein usko tuota. Tuskin kukaan, jota on kiusattu, ja joka lyö kiusaajaa turpaan, saisi edes kolmea kuukautta kotiarestia.
  Jos sinua todella ahdistaa ja tahdot apua, hanki apua. Suosittelen lämpimästi!
  Tuntuu vähän siltä, ettei kukaan rupea täällä jakelemaan mitään itsemurhatapoja.
  P.S Itsemurha ei koskaan ole kivuton! Ei ainakaan henkisesti!

  • Kuollut ei tunne henkistä kipua.


 • No jopas sattu. Olin koulukiusattu ja sitten kiusaaja. Minua kiusattiin vaatteista, lihavuudesta, ja tietty tyhmyydestä. Kerran sitten tuli kiusaajia kimppuuni 3 yhtäaikaa, jostain sain voimaa ja vedin kaikkia kuonoon. Sitten minut hyväksyttiin Kovien jätkien porukkaan, aloin siis itsekkin kiusata pienempiä. Se oli kovaa aikaa.

  Vanhemmiten muutuin, mutta oli paha olla kun muistin kiusatun. Meni noin kolkytvuotta kunnes tuli se päivä, kun etsin kiusatun kaverin asuinpaikkaa jos oli ees hengissä. Mutta löytyi kaveri (Jari ) löytyi myös puhelinnumero, itselläni oli asiat kunnossa, vaimo kaksi lasta talo ja mitä voi edes kuvitalla.

  ja sitten tuli päivä kun piti tasata tilit. Jari vastasi, esittäydyin ja kerroin asiani. Sitten hän muisti minut. Kysyin Jarilta miten jakselet, vastaus oli ihme, hyvin mulla menee vaimo kaksi lasta, ja vakituinen työ. Pyysin anteeksi, Jari vastasi ei mitään hätää, pyysin anteeksi ja sain anteeksi. Ajatelkaa nyt ihmeessä, mulla meni yli kolkyt vuotta kun sain asian pois mielestäni
  Aina ei asiat mene yhtä hienosti, voi olla etteivät ole hengissä, jotkut ei tule ajatelleeksi koulukiusaaja, että se vaikuttaa ehkä lopun ikää. Vapautunut.

 • voi vittu perkele

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.