Mitäpä tekisit?

Anonyymi

Maaliskuussa sattumalta paljastui, että avopuoliso on ollut yhteydessä viiteen miehiä etsivään mieheen. Vannoo, ettei ole käynyt panemassa miesten kanssa... Lokakuun alussa selvisi, että panopyynnöntöjä on ollut jo 2016. On katsonut "parhampaina" päivänä 200 eri miehen ilmoituksia seksitreffeiltä ja iskurista. Valehtelee päin näköäni, luottamukseni mennyt täysin. Katsoisitko sinä miehenä noin monta ilmoitusta, jos miehet eivät kiinnosta? Minulla ei ole mitään sitä vastaan, jos miehet tykkäävät miehistä tai on bi. Mutta rehellinen pitää olla! Hän ei ole seksuaalisesti tyydyttänyt minuakaan orgasmiin asti koskaaan. Olen omat ratkaisuni jo tehnyt, teen lupaamani työt häntä yrityksessään auttaakseni ja sitten lähden parempaa elämää etsimään. Toivottavasti löydän rehellisen, naista arvostavan ja seksuaalisen tyydytyksen antavan MIEHEN? Mutta mitäpä sinä tekisit tällaisessa tilanteessa?

4

97

  Vastaukset

  • No en ainakaan tämän palstan kahjoilta kysyisi mielipidettä. Ystäviltä mieluummin.

   • Ei millään pahalla, mutta täällä on ihan fiksuakin porukkaa, ja sitä paitsi olethan sinäkin täällä. Kuulutko silloin myös kahjoihin?


  • Oletteko keskustellert asioista ilman syyttelyä ym. Ikävää? Voihan hän olla hämillään itsekin muuttuneesta tilanteestaan eikä sen vuoksi osaa toimia tms.

  • Aika selväähään tuo on kiinnostus miehiin. Tuommoiseen nyt on turha tulevaisuutta perustaa, valehteluun ja piilotteluun. Olipa kyseessä miehet tai naiset. Ei varattujen tarvitse notkua treffipalstoilla.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   103
   4908
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   170
   1261
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   123
   1096
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   92
   1095