Naiset suomi24 treffit

Anonyymi

Ihmettelen minkä takia tuolla suomi24 treffeillä on samat naiset vuodesta toiseen? On nuoria ja jopa 50-vuotiaitakin, jotka on olleet s24 treffeillä jopa 2-vuotta. Saako naiset jotain nautintoa kun saavat satoja viestejä ja antavat miehille pakkeja, vai etsivätkö naiset vain seksiseuraa? Noille kun tarjoaa seksiä, niin saa vastauksen "lällällää etsin parisuhdetta"

Jos puhuvat totta, että etsivät parisuhdetta, niin todella, todella nirso nainen täytyy olla kun kukaan mies ei kelpaa. Itse ainakin ajattelen, että lukuisien viestien myötä kusi on noussut päähän.

33

400

  Vastaukset

  • Saispa naisen jonka jalat on tukevasti maan pinnalla. Nämä pilvilinnoja rakentelevat kuvittelevat olevansa kaikkien miesten yläpuolella.

  • Kristallipalloni sanoo ÄYLP, selkokieli suomeksi ymmärtääkseni, älä yritä lypsää paskaa!
   Tarkoittaa varmaan jotain, pyri saamaan kontaktia laatu naisiin ja alkaa pitempiaikaista löytymään.

  • Happypancakessa on 35-50 v naisia (pk-seutu) jotka on ollu siellä vähintään 5 vuotta. tulevat olemaan varmaan edelleen ainakin seuraavat 10-20 vuotta

   • Jos eivät pääse eläkeputkeen ennen sitä


  • Se on heidän asiansa. Ei kuulu sinulle. Miten ventovieraiden ihmisten jutut voivat edes kiinnostaa? Olet ollut palstoilla loputtomiin itsekin kun olet päässyt tekemään tuon havainnon.

   • Kyllä mua ainakin kiinnostaa minkä takia ovat kun nainen kuin nainen löytää parisuhteen vaikka viikossa, mutta samat naamat vuodesta toiseen..

    Ovat niin ylimielisiä kuspäitä, että kuvittelevat löytävänsä komean ja rikkaan miehen joka elättää naisen ja naisen lapset.


   • No se aika erikoista että nainen on deittipalvelussa esim. 5 vuoden ajan, kun niitä uusiakin yhteydenottoja kuitenkin tulee monelle naiselle joka päivä. Vaikea käsittää mikä koko hommassa on ideana.


  • Tuskin oikeasti etsivät seuraa mutta tuntevat ehkä syyllisyyttä siitä että eivät tee mitään asialle ja profiilin pitämisestä kieroutunut mieli voi saada jonkinlaista tyydytystä kun on muka jotain yrittänyt.

  • Yks nainen sanoi 24 treffeissä että etsii juurikin hyvätuloista pitkää nuorta miestä, komea tietenkin pitää olla koska on itsekin todella kaunis nainen.

   161 cm 56 vuotta vanha. Todella kaunis? Niinpäniin.
   Olin 2015 kirjautuneena ja 2019 alkuvuonna. Nainen ollut siellä koko tämän välisen ajan. Vaihdettiin viestejä jo silloin ja tänä vuonna.
   Sanoi ettei löydy sopivaa. Miksiköhän ei löydy? Ei varmana johdu itsestään, hah.

  • Minullakin profiili, ei kukaan katso edes profiilia, saatikaan ei todellakaan ota yhteyttä. Tuola saisi pitää monta vuotta profiilia, ei naisia kiinnosta tavallinen mies. Vaikka on pituutta, ja ihan ok elämässä asiat, mutta silti naisia kiinnostaa se jännämies, joka lyö naisia ja vähä vetää huumeita ja on paha poika ja rikollinen.

  • Olen ollut muutaman vuoden. Ikää 40+ ja tavallisen näköinen rillipää olen. Ylipainoa on, samaa kokoa kun suurin pudottaja minttu kaulanen.
   Etsin parisuhteeseen tavallista, savutonta miestä joka ei ole renttu. Kuukaudessa saan ehkä 2-5 viestiä varatuilta tai pelkkää seksiseuraa hakevilta. Joskus joku saattaa laittaa asiallisen viestin, mutta vuodessa nämä viestit voi laskea yhden käden sormilla ja muutaman viestin jälkeen mies on kadonnut.
   Mikään kaunotar en siis ole, mutten susirumakaan, mutta liekö tuo ylipaino tekee sen ettei viestejä tule. Itse viihdyn kropassani eikä elo pöllömpää ole yksinkään, mutta toki mukavampaa se voisi olla mukavan kumppanin kanssa.

  • En tiedä enkä jaksa välittää. Tein profiilin, mutta eihän sinne mitään viestejä tule. Itse en niitä jaksa kirjoitella, kun ihan turhaa kuitenkin. Pitäkööt tunkkinsa, tyydytän himoni mieluumin rahalla kuin alan epätoivoisesti ruinaamaan parisuhdetta jonkun läskin yh:n kanssa.

   • epätoivoisesti ruinaaminen kuvottavaa. Kävi ihme tuuri, silmää miellyttävä nainen läheltä minua jätti viestin kuvilla. Tein virheen kai sitten kun kehumaan rupesin. Ei vastannut, oli vain onlinessa. Odotteliko kehuja kehujen perään tiedä sitä sitten vai saiko seksuaalisena olentona ahaa elämyksen vielähän tässä mahdollisuuksia on elämään. Tarjontaa varmasti on jos sitä elämää haluaa. Ei tarvi enää takasin tulla läpikotoisin kopeloiduilla koloilla, Noin viiden vuoden välein mies saa yhden vakavamman ehdotuksen ja 1:2 ilmenee joku ongelma.


   • Anonyymi kirjoitti:

    epätoivoisesti ruinaaminen kuvottavaa. Kävi ihme tuuri, silmää miellyttävä nainen läheltä minua jätti viestin kuvilla. Tein virheen kai sitten kun kehumaan rupesin. Ei vastannut, oli vain onlinessa. Odotteliko kehuja kehujen perään tiedä sitä sitten vai saiko seksuaalisena olentona ahaa elämyksen vielähän tässä mahdollisuuksia on elämään. Tarjontaa varmasti on jos sitä elämää haluaa. Ei tarvi enää takasin tulla läpikotoisin kopeloiduilla koloilla, Noin viiden vuoden välein mies saa yhden vakavamman ehdotuksen ja 1:2 ilmenee joku ongelma.

    Ellei se ollut joku mies joka kusetti huippu huolellisesti tehdyllä profiililla. Tämä viikonloppu on viimeinen takaraja ja takasin ei tarvi tulla. Olen tiukkana kuin Kekkonen aikanaan lakkoileville rautatietyöläisille., e-i t-a-r-v-i t-u-l-l-a t-a-k-a-s-i-n s-u-o-j-a-a e-t-s-i-m-ä-ä-n.


  • Mulla vähän sama juttu. Pitäkööt ämmät tunkkinsa helpompi elää vapaasti.

  • Kyllä saiteilla on paljon onnen onkijoita, sairaita (päästään) ja yleensä ovat monella sivuilla ja monella nikillä, sitten on nuo kauppiaat ja feikit varokaa niitä viestit alkaa en voi kirjoittaa tänne ja pyytää lähettämään mailia ja älkää antako maili osoitteita ainakaan virallisia, tehkää itsekin joku feikki maili noita varten.

  • Siksi, koska huomataan, että vaihtuvuutta ei ole. Hakeudutaan luonnollisesti muille palstoille.

  • Mikä ihmettelyn aihe siinä on, jos naiset (onneksi näkyy myös tolkun miehiä olevan linjoilla) ei tyydy johonkin ns järkisuhteen ja "kunhan on joku" irvikuvaan, parisuhteena. :D

   Riemustako pitäisi hyppiä, olla kaikille haarat levällään kun niitä älyttömiä seksiviestejä tulee tai selvästi mielestään "ylemmän tason miehiltä", vähän yksinkertaisilta tms.

   Onko rakkaus, yhteiset arvot, tulevaisuuden toiveet/haaveet ja molemminpuolinen kemia tavoitteena jotenkin epäselvää?
   Mielummin katselee ja etsii kunnes kolahtaa, niin henkisesti kuin fyysisesti. Muuhun en suosittele ketään tyytymään. :)

   Seuraa ja m*naa/p*mppiä on joo tyrkyllä kaikennäköisille naisille, kuten miehillekin jos ei niitä missejä vain tavoittele, toki saa niitäkin mut turha valittaa jos ei tuuri käy. (jos on ns täysjärkinen & käytöstavat hallussa.)

   Erostani on jo useampi vuosi. Ei ole tullut parempaa vastaan vielä. Ja hyvä muistisääntö on ettei koskaan ryhdy suhteeseen exää "huonomman" kanssa. Reilua näin ja paremmat mahd. pidempää ja onnelliseen kumppanuuteen.

   Terv. hoikka, lapseton mutta rakkautta etsivä. N.

   • Joillain naisilla on noussut kusi niin pahasti päähän kun miehet ovat koko 2000-luvun tavoitelleet heitä. Koko ajan tavoitellaan parempaa, parempaa ja parempaa. Osa tavoittelee parempaa miestä jopa parisuhteessa.

    Välillä tuolla suomi24 treffeillä törmää 40-vuotiaisiin, lapsettomiin naisiin, jotka haluaa vielä siinä iässä lapsia. Nämä ovat just niitä, joilla on noussut huppuun. Omasta mielestä ollaan niin täydellisiä ja jos mies kirjoittaa, niin siitäkin etsitään vain vikaa, vikaa ja vikaa..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joillain naisilla on noussut kusi niin pahasti päähän kun miehet ovat koko 2000-luvun tavoitelleet heitä. Koko ajan tavoitellaan parempaa, parempaa ja parempaa. Osa tavoittelee parempaa miestä jopa parisuhteessa.

    Välillä tuolla suomi24 treffeillä törmää 40-vuotiaisiin, lapsettomiin naisiin, jotka haluaa vielä siinä iässä lapsia. Nämä ovat just niitä, joilla on noussut huppuun. Omasta mielestä ollaan niin täydellisiä ja jos mies kirjoittaa, niin siitäkin etsitään vain vikaa, vikaa ja vikaa..

    Etkö sinäkin haluaisi kokea, tuntea olevasi suhteessa se "ykkösmies"? Parempi edelliseen verrattuna (tai edellisiin, omalla kohdalla yksi ;) ) siis. Et tarvitsisi miettiä keneenkään vertailua, sitähän ihmiset tekee tahtomattaan välillä. Ihmisiä kun olemme. Kuulisit ja kokisit olevasi se tärkein ja parhain naiselle. Se on mielestäni pohja onnelliselle ja mukavalle yhteiselolle. :)

    Eikä silloin prkl etsitä muita parempia!
    Ne, jotka näin toimii ovat alunperinkin tyytyneet kumppaniin. On kokemusta.. miehen puolelta. Tällöin menee hyvin kunnes se ns parempi nainen tulee kuvioihin. Kun ei ole rakkautta riittävästi vanhaan kumppaniin.. johon on mukavuussyistä tyydytty, avioiduttu jne mutta toivo elänyt siitä "paremmasta".
    - tuossahan ei olisi mitään ongelmaa jos kumpikin kokisi niin ja ois tietänyt tilanteen. Tällöin ei olisi luottanut turhaan, se on myös perusta kumppanuudelle mielestäni..

    Heh. Vai pissi noussut.. Kuule sitä on aika heikoilla verraten "jännempiin, kokeneisiin" kanssasisariinsa nähden lopulta jos olet elänyt omien arvojesi mukaan ja ajatellut muitakin kuin omaa etuasi pariutuessa. ;)
    40 ei vielä mutta lähenee.. Ihminen voi kuitenkin pitää itsensä fyysisesti ja henkisesti virkeänä, mahd. perheen perustamista varten.
    Mut yksin siihen ei kaikki halua ryhtyä. Ne arvot katsos..

    Ei sitä toinna, kun tähän asti munannut luottamalla arvoihinsa, enää edes harkita epätoivoon suistuvan.. Sitähän se olisi jos alkaisi "tyytymään" kaikkiin häntäheikkeihin ym joita netti on täynnä.

    Tiedän et mikäli kohdalleni osuu joskus se uusi, parempi ja vilpittömästi "The One" niin hänen ei tarvitsisi ainakaan pohtia riittävyyttään eikä ulkonököään yms. Olisi rakas itsenään, jos ne arvot ym jaetaan. :)


  • Nää naiset on niitä jotka eivät ole nuorena pystynyt vakiintumaan. 40-50 vuotiaina se sama baila-hakutyyli jatkuu vaikka kroppa alkaa jo vähän krupsahtamaan.

   Omasta kokemuksesta sanon että niistä ei ole mihinkään. Eikä minusta heidän kanssaan.

   Naisen kanssa täytyy olla jotain magic ilmassa muuten kuvio ei toimi kummankaan puolelta. Ja pubiruusut ei niitä fiiliksiä tuo.

  • 50 vuotiaat naiset on meikäläisen ikäluokkaa, nuoremmille miehille sanoisin että pökköä pesään naisenhaussa jos aikomuksena on löytää nainen jolla on vielä vartalo.

  • Ylläpidon tekemiä profiileja varmaan suurinosa...

   • Onhan niitä uutisia välillä ollut missä jonkun nettideittisivuston "työntekijä" avautunut työstään ja kertonut että on pitänyt keskustella miesten kanssa tapaamatta koskaan livenä että sitähän se on


  • Tässä 32 v nuorimies, joka on valmiina vanhempaa Naista varten.. Nuolen pillusi puhtaaksi. Ja annan sinulle suonikasta kyrpää jonka varmasti muistat..voimme tapailla useamminkin, salaisesti vaikka.

   Ota yhteyttä rohkeasti

   Jkarjalainen001@gmail.com

   • Ihanaa! Nuoret miehet älkää pantatko kikkeleitänne!! Oikeesti me vanhemmat halutaan mut me ei vaa kehdata sanoo🤣


   • Jeremy1988 kirjoitti:

    Ihanaa! Nuoret miehet älkää pantatko kikkeleitänne!! Oikeesti me vanhemmat halutaan mut me ei vaa kehdata sanoo🤣

    Eli nyt joka mummi ja kotiäiti ilmotusta ni tuun kyläilemään


   • Sen voin varmuudella kertoa 32 vuotias on niilstä kuvioista oikeesti kiinostuneille Päivikeille aikuinen mies.


  • Etsimässähän siellä ollaan. Minä ehdin etsiä yli viisi vuotta, ennenkuin löysin etsimäni :)
   Nyt on kaikki ollut kohdallaan kohta kaksi vuotta.

  • Mikäs siinä tienatessa kun pankin päällä istuu

   • Eikä tarvi kadulla oottaa asiakasta


  • Mutta jatkoa tuohon edelliseen.. kyllähän tämänkin keskusteluketjun annista yksinkertaisempikin ymmärtää, miksi siihen löytöön meni niin kauan :D

  • Jo pelkkä ajatus Suoli24-treffeistä tulee juuri sieltä: suolesta.
   Itseäni kyllä epäilyttää mies joka aliarvioi itsensä niin alas, että lähtee ko. ja vastavilta palstoilta seuraa hakemaan!
   Yksi suurimmista kritereistä miehessä on omalla kohdallani se, että hän, jos ei nyt ihan rakasta mutta pitää itsestään. Kunnioitta itseään ja tietää terveesti arvonsa.
   Mies joka mollaa tieten tahtoen itsensä ja asettaa kaikkein alimpaan kategoriaan, ei todellakaan kiinosta.
   Minun neuvoni on se, että selkä suoraksi, itsetunto kondikseen ja itsekunnioitus terveelle tasolle! Itse etsin miestä joka on mies, ei onkimato.
   Ja jos ette tiedä mitä on terve miehuus, olette hukassa.

  SEISKA.FI

  • Riutunut ja rahaton Toni Nieminen avautuu erotuskastaan: Haudoin synkkiä ajatuksia!
  • Hämeenlinnalaisen Jukan uskomaton selvitymistarina koomapotilaasta kilpajuoksukuntoon: Lääkärien mukaan minun ei pitäisi olla elossa!
  • Me Naiset: Pääministeri Sanna Marin toivoo toista lasta – työ hankaloittaa lapsentekoa: "Ei ole oikeutta minkäänlaiseen vanhempainvapaaseen!"

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   321
   3569
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   128
   3022
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   180
   1950
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1447
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   30
   1035