Aihealueet

Listaukset

  En päässyt töihin

  Anonyymi

  Lääkäri ei voinut antaa hyväksyttyä lausuntoa että pääsisin töihin koska juon 8 annosta alkoholia 2-4 kertaa kuukaudessa. Miten tämä on mahdollista?

  5

  53

   Vastaukset

   • Ilmeisesti siihen työpaikkaan juomisen raja ylittyi. Minulla meinasi tyssätä kerran työpaikka kun sanoin juovani kerran kuussa.

    • Onkohan enää mitään tehtävissä?


    • No eihän tuossa mitään ongelmaa ole,tuo määrä on ihan kohtuullinen.Maksa ei ole moksiskaan tuosta määrästä ja jos lekuri kirjoittaa vielä sairauslomaa, niin ihanteellinen tilanne :-)..


   • Tuo ei ole vielä alkoholistin määrä alkoholia per kk. Eriasia jos joisit joka päivä kunnes rahat ovat loppu ennen kuun vaihdetta.

   • No työkkäri kirjoitti lausunnon että olen täysin työkyvytön ja sairas ja elämänhallintani on huono vaikka en juo ollenkaan alkoholia. Sain sitte karenssin kun en suostunut kuntouttavaan työhön. Oikeusasiamieskään ei auttanut Vaikka mulla on lääkärin todistus terveydestäni joka on täysin hyvä, sydänkohtauken mahis on 1%, maksoin itse lääkärin laskun. Kela ei kuulemma maksa.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10110
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    222
    4463
   3. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    123
    4042
   4. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    158
    3288
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1996