Syyttäkää, pellet itseänne

Nettioksennustanne ja toiminnaste näkee, että olette täysiä luusereita. Muistakaa vaatia tämän palstan nimeksi ikisinkut. Toista se oli ysärillä. PYH!

4 kommenttia

Vastaukset

 • Ja Similä se on oikea voittajahahmo :D Menestystä tulee kaikilla rintamilla :):)

  • Kykenesitkö hieman tarkentamaan sanomisiasi. En aivovammaisena nyt saanut oikein kiinni ideastasi. Mikäli pahoitit mielesi ja halusit vain piruilla takaisin, niin pyydän nöyrimmin anteeksi karkeaa kielenkäyttöäni.

   Mikäli sinulla on jotain tietoa, jota en ole vielä osannut sisäistää persoonaani, niin toivon, että edes hieman vihjaisit siitä. Käsittääkseni nuo hymiösi kuitenkin viittaavat sarkastisuukseen.

   Loppupäätelmänä olenkin, voin toki olla väärässä, että et tiedä minusta yhtään enempää kuin hiekanjyvä vuoresta. Samaa ainetta kuitenkin ovat.

   Jos sinä pikkupoika olisit elänyt sellaisen elämän kuin minä, niin ymmärtäisit välillä pitää turpasi kiinni. Anteeksi jos annoin vastapalautetta liian rankasti, yritin ainakin olla hellä. Hyvää aamunjatkoa.


 • Similä on tän palstan kurko. Siitä ei ole kahta sanaa. Kaveri kurmottaa porukoita miten tahtoo.

  • Muiden "kurmottaminen" on aivan helvetin helppoa kun ei edes osallistu keskusteluun, vaan julistaa itsensä muita suuremmaksi auktoriteetiksi ja on kaikkivaltiaalla aloituksellaan tuleva tuomitsemaan muista palstalaisia.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.