Syyttäkää, pellet itseänne

TimoSimilä

Nettioksennustanne ja toiminnaste näkee, että olette täysiä luusereita. Muistakaa vaatia tämän palstan nimeksi ikisinkut. Toista se oli ysärillä. PYH!

4

<50

  Vastaukset

  • Ja Similä se on oikea voittajahahmo :D Menestystä tulee kaikilla rintamilla :):)

   • Kykenesitkö hieman tarkentamaan sanomisiasi. En aivovammaisena nyt saanut oikein kiinni ideastasi. Mikäli pahoitit mielesi ja halusit vain piruilla takaisin, niin pyydän nöyrimmin anteeksi karkeaa kielenkäyttöäni.

    Mikäli sinulla on jotain tietoa, jota en ole vielä osannut sisäistää persoonaani, niin toivon, että edes hieman vihjaisit siitä. Käsittääkseni nuo hymiösi kuitenkin viittaavat sarkastisuukseen.

    Loppupäätelmänä olenkin, voin toki olla väärässä, että et tiedä minusta yhtään enempää kuin hiekanjyvä vuoresta. Samaa ainetta kuitenkin ovat.

    Jos sinä pikkupoika olisit elänyt sellaisen elämän kuin minä, niin ymmärtäisit välillä pitää turpasi kiinni. Anteeksi jos annoin vastapalautetta liian rankasti, yritin ainakin olla hellä. Hyvää aamunjatkoa.


  • Similä on tän palstan kurko. Siitä ei ole kahta sanaa. Kaveri kurmottaa porukoita miten tahtoo.

   • Muiden "kurmottaminen" on aivan helvetin helppoa kun ei edes osallistu keskusteluun, vaan julistaa itsensä muita suuremmaksi auktoriteetiksi ja on kaikkivaltiaalla aloituksellaan tuleva tuomitsemaan muista palstalaisia.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   103
   4989
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   173
   1312
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   124
   1132
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   95
   1114