Kuoleman jälkeiset jäähyväiset

Anonyymi

Onko mahdollista että kuollut henkilö tuo jonkun viestin tai merkin käy hyvästelemässä rakkaitaan? Vai onko tämä omaa mielikuvitusta..

10

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En tiedä, voiko olla totta. Se on kuitenkin yleinen kokemus rakkaansa menettäneellä ihmisellä. Joillakin kestää kauankin vaikka kuolleen puolison läsnäolon tunne. Eli kokemus on normaali ja tavallinen.

    • Anonyymi

      Tämä on mielestäni vaiettua käytäntöä ettei poisnukkuneiden jopa päivätajunnassa, mutta useimmin unissa he tulevat vierailemaan.
      Veljeni tuli keskellä kirkasta päivää vitsailemaan näkymättömänä. Tunnistin veljen äänen, puhetavan ja tutun vitsailun heti, En hämmästynyt kun tämä on ennestään tuttu ilmiö. Hänen pois menostaan oli puoli vuotta.

      Myös äiti tuli päivätajunnassa useana päivänä peräkkäin näkynä mieleen. Hän oli noin 40-50 vuodenikäinen, hyvin onnellisen näköinen.
      Vaimoni tuli huoneeseen vauhdilla. Hänellä oli asiaa. Järjestin sen. Tänä vuonnakin hän tuli käymään luonani. Oli hyvän näköinen.

      Sanovat näitä näkijöitä erikoisherkiksi. Minusta tuntuu ettei näistä ole viisasta puhua, ettei luultaisi mielenterveydeltään "huteroiksi".
      - ex-työmies

    • Anonyymi

      Joskus jälkeenjääneellä on tällainen kokemus, ja se koetaan hyvin todellisena.
      Työskentelen kotisairaanhoidossa, ja muistan erään asiakkaani joka kertoi miehensä käyneen hänen luonaan kuoleman jälkeen. Hän oli istunut keinutuolissa ja tunsi selvästi miehen läsnäolon ja hän koki sen hyvänä ja lämpimänä tunteena.
      Lopulta tunne alkoi häipyä, ja hän kuvasi sen niin että miehen "henki" tai mikä lie ollut alkoi vähitellen etääntyä ja lopiulta häipyi. Hän kertoi tunteneensa suurta kaipuuta ja menetyksen tunteen.
      Hän oli puhunut tästä papille ja kysynyt voiko tämä olla totta, ja pappi oli sanonut että näitä tapauksia tulee eteen silloin tällöin eikä hänellä ole siihen selitystä. Sanoi vain että tämä rouva oli ollut onnekas kun sai vielä kokea että mies kävi hyvästelemässä.
      Nämä on niitä asioita joille ei mitään varmaa selitystä ole eikä tarvitsekaan olla. On hieno asia jos jälkeenjäänyt saa lohtua kokemastaan, miksi sitä pitäisi yrittää selittää pois ja väkisin etsiä rationaalista selitystä?

      • Anonyymi

        Kun isäni kuoli sairaalaan, niin ennen puhelua pikkulintu kopautti ikkunaa. Aivan kuin isä olisi viestittänyt että nyt hän vapaa sairaudestaan.

        Samoin siinä huoneessa mihin isä sitten jäi minulla oli tunne että isän suojelusenkeli istui isän sängyn päässä tuolilla. Tunnelma huoneessa oli tosi rauhallinen ja levollinen.

        Siskoni poismenon jälkeen suojelusenkelini hipaisi olkapäätäni ollessani surussa. Myös tunsin että kaksi "hahmoa" oli takanani, aivan kuin siskoni ja isoäitini olisi seurannut minua ja tukenut.

        Henkimaailma on todella ihmeellinen, se vaan on olemassa. Keskustelin papin kanssa kerran asiasta ja hänkin myösi yliluonnollisen olemassa olon.


    • Anonyymi

      Tästä on 10 vuotta. Sillon isä kuoli. Isän sisko koki yliluonnollisen asian. Keskellä yötä kello 3.kuului kuistilta kolme kolahdusta. Hän katsoi kuistille. Siellä ei ollut ketään. Oli vain talviyön pakkanen. Se oli isän kuolin aika. Henkimaailma on todellinen.

      • Anonyymi

        Olin viime kesänä kesämökillä pitkästä aikaa. Paikka oli isälle tosi rakas, keskellä yötä käki kukkui surumielisesti. Aivan kuin isä murehtisi kun ei ole fyysisesti paikalla.


    • Anonyymi

      Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni meedio istunnossa, ihan mielenkiinnosta, koska minua on aina kiinnostanut sen kaltaiset asiat. Istunnossa oli paljon ihmisiä, enkä oikeasti edes odottanut saavani viestiä keneltäkään. Muutamat viestit alussa olivat senkaltaisia, että olisivat voineet sopia kelle vaan. Mutta sitten meedio osoitti minua ja sanoi että minulle on viesti. Olin aivan häkeltynyt. Viesti oli minulle rakkaalta ystävältäni, joka oli kuollut aivan liian nuorena vakavaan sairauteen. Meillä oli tämän ihmisen kanssa vahva henkinen yhteys hänen eläessään ja olimme molemmat kiinnostuneita henkisistä asioista ja niistä usein keskustelleet. Ystäväni lähetti minulle viestin, jossa sanoi, ettei välisemme yhteys koskaan ole katkennut. Hän on aina lähelläni. Hän lähetti minulle myös syntymäpäivä onnittelut, kun täytin tänä vuonna pyöreitä vuosia. Meedion kertomat tarkat yksityiskohdat mm ystäväni kuolemaan johtaneesta sairaudesta, hänen ulkonäköönsä liittyvistä asioista,persoonasta, asioista, joista olimme ystäväni kanssa jutelleet pitivät täysin paikkansa Asioita, joita kukaan vieras ihminen ei olisi millään voinut tietää. Olin todella iloinen, että hän halusi tulla vielä tervehtimään ja kertomaan että hän on yhä vierelläni.

      • Anonyymi

        Ompa sinulla ollut kokemus. Hmmm, unissa näen poismenneitä, ikävä tietysti on koko ajan.Elämä ei palaa enään ennalleen, kaikki muuttuu.


    • Anonyymi

      Äitini, isäni, tätini, kaksi veljeäni ja mummoni ovat mm tulleet meedioiden kautta tapaamaan. Pystyn aina tunnistamaan heidät, mm toinen veljeni oli jopa lukenut ajatukseni kuolemansa jälkeen ja kertoi minulle ajatuksistani. Toinen veli taas tuli eteeni (meedio tuli) ja teki jotain outoa mistä heti tunnistin veljeni, kun hänellä oli tapana tehdä niin. Äitini puhui essustani joka on myös eräässä minun valokuvassani päälläni. Isäkin tiesi tarkkaan mitä puuhailen nykyisin, jne.
      On mahdotonta, että meediot olisivat tienneet näistä asioista, enkä itsekään edes muistanut tai ainakaan ajatellut ko asioita sillä hetkellä kun sain kuulla meediolta.
      Kaikkein mielenkiintoisimpia viestejä olen saanut henkiolennoilta jotka kuulema auttavat minua työssäni. Itselläni ei ole suoria kokemuksia sukulaisista, mutta Guruni kanssa olen kokenut aivan ihmeellisiä juttuja ja nähnyt uniakin.

      • Anonyymi

        Ikävä on nytkin poismenneitä.Sytytin virtuaalikynttilän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe