Maisalla pukkaa tilitystä

Anonyymi

maisatorppa

"Jo kolme ja puoli vuotta sitten hämmästyttiin Jari-Matin kanssa siitä, kuinka paljon ihmisiä kiinnosti meidän kahden parisuhde. Annettiin muutamat haastattelut ja kuviteltiin tilanteen siitä rauhoittuvan. Meidän vuodet yhdessä on sujunut pääsääntöisesti todella onnellisesti ja rakkauden täyteisesti. Tietysti on ollut haasteita esim koko aikainen rallin aiheuttama stressi ja Jari-Matin entinen tyttöystävä rallipiireistä, joka vainosi meitä todella pitkään. Tämän vuoden alussa sain tietää jotain aivan täysin musertavaa, mutta siitäkin kaikesta pikkuhiljaa selvittiin. Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun. Kuitenkaan parisuhteemme ei ole säröillyt vaan kohu-uutisista huolimatta ollaan yritetty elää tähän asti niin tavallista arkea, kuin mahdollista. Pusujen kera lähdin suunnitellusti Monacoon toiseen kotiimme hakemaan Jari-Matin papereita ja näkemään ystäviäni. Torstaina palasin reissusta ja järkytyksekseni tuloaulassa vastassa odotti TV-kamera, joka juoksi perässäni kommenttien toivossa. En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti. Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tälläistä ajojahtia. Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä. Kummallakin meistä täytyy olla mahdollisuus tavalliseen rauhalliseen arkeen ja suomalainen media ei sitä meille annan niin kauan, kuin elämme pariskuntana. Me ollaan molemmat liian herkkiä persoonia kestämään tälläistä median aiheuttamaa painetta. Me pysymme ystävinä ja tuemme toisiamme kaikessa. Emme aijo kommentoida asiaa enempää ja toivomme nyt viimein rauhaa, jotta saamme rauhassa toipua tästä suuresta surusta 💔 Maisa ja Jari-Matti"

Uskotko sinä tähän tilitykseen? Mahtaako Jari-Matti oikeasti tämän allekirjoittaa?

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tietenkään, maisa-lotakon oma valkopyykkäys taas

    • Anonyymi

      Voi voi, säälittävää selitystä Maisalta.

    • Anonyymi

      Niiiin, se on kyllä ihme, kun näitä laitettuja barbeja haluaa panna kaikki. Niin kauan kun miehet näkee pelkän kuoren ja luulee, että nätti nainen on yhtä kuin onnellinen parisuhde, niin kaiken maailman maisat putsaa pöydän. Ja miehet siinä sivussa.

    • Anonyymi

      Tämän neiti Torpan ÄÄRETÖN rakkaus. Olipa osuva sanan valinta.

    • Anonyymi

      Totuus taitaa olla, et Maisa karahti karille ja ei selviä siitä ilman Jari-Matin tukea? Jari-Matti kilttinä miehenä ei halua ajaa Maisaa tukalaan tilanteeseen, jonka takia yrittää helpottaa tilannetta mielummin kuin pahentaa. Suhde soppa on Maisan osalta Jari-Matin silmillä nähtynä ohi, eikä varmaan halua siihen enään palata, koska luottamus on menetetty? Näin ihan olettaen arvioisin?

    • Anonyymi

      Itse taisi tehdä sen oman pettämis-juttunsa luuseri-it-miehen kanssa :D
      Ja jari Matti yhtä tyhmä neitsyt seksissä itsekin...

    • Anonyymi

      Jos molemmat miehet heivaavat maisulin, on aina varastossa vanha kunnon raskauskiristys.

      Eiköhän se lääkärintodistus taas jollain konstilla järjesty...

    • Anonyymi

      No, voi helvetti vieläkö näitä Jari-Matti ja Maisa juttuja täällä jaksetaan jauhaa. Oon itekin lukenut joitakin heistä kirjoitettuja juttuja, mutta sori nyt vaan niiden perusteella pidän Jari-Mattia ihan yhtä typeränä. Ihminen joka yhdessä jakaa parisuhdehaastatteluja onnestaan lehdille, esittelee kotiaan yhdessä Maisan kanssa lehdille. Saa kyllä ihan itsekin syyttää itseään siitä, että keskittyminen muihin vähäpätösiin juttuihin niinkuin autolla ajaniseen kärsii. Kyllä nyt pitäis tajuta miten edesauttaa sitä omaa autolla ajamisuraansa ja mikä oikeesti voi vaikuttaa vahingollisesti. Ei Maisa yksin ole syypää kyllä on kummatkin mielestäni samanmoisia ja mistä helkutista ihmiset tietää millasia sivusuhdekuvioita Jari-Matti pyörittää.

    • Anonyymi

      Ääh... Torppa tyrkyttää itseään julkisuuteen ja sitten valittaa kun hänestä kirjoitetaan. Hiukan ristiriitaista. Vaihtoehto olisi ollut julkisuudesta vetäytyminen: ei some-julkaisuja eikä haastatteluja. Syyllinen on aina joku muu kuin hän itse, niin kuin tuostakin kirjoituksesta voi lukea - tietyllä persoonallisuushäiriöllä on samanlainen oirekuva.

      Jos haluaa olla pois julkisuudesta ja huomiosta, ei julkaise tuollaisia kirjoituksia.

      xLiner

      • Anonyymi

        Veit jalat suustani.


    • Anonyymi

      Ei Jari-matti sitä allekirjoita, vaan kertoo olevansa helpottunut erosta.

      • Anonyymi

        Hyvä, että vihdoinkin tajuaa. Ikävästi vain Jari-Matti saa aisurin maineen, josta on vaikea päästä eroon.


      • Anonyymi

        Latvala-Latvalho, muutenkaan mitään ei käsitä :D


    • Tilityksestä tulee mieleen yläasteen suhdekuviot ja selitykset, niillä joita niitä suhteita jo silloin oli. itsellä ei, olinhan nynny koulukiusattu:)
      Oli aina se suosituimman tytön "virallinen" selitys, miksi tuli ero. Siihen kuului aina särkyneitä sydämiä ja kyyneliä, glitteriä. Jos erossa syynä oli kolmas pyörä, asia verhottiin aina jännästi "rakastamme silti toisiamme, mutta meitä vainotaan ja meille ollaan kateellisia, ehkä pidämme pienen tauon"- lauseeseen. Sitten saattoi jo hyvällä omallatunnolla, rinta rottingilla lähteä seuraavana viikonloppuna baanalle riekkumaan;) Usein uusi rakkaus löytyi jo viikon sisällä.

    • Anonyymi

      Minun mielestäni on typerää vähän tuota Sara Sieppiä "mollata", koska eihän ole mikään superkaunotar, ja häntä häiritsee jos jotkut kirjoittelevat viestejä hänelle.

      Maisa Torpanpoika, tämä... no tuosta en tiedä juurikaan....

      • Jänniä noi julkkisbimbot, kun tyrkytetään itseään julkisuuteen ja sitten, kun vähän negatiivista palautetta niin itketään, miten raskasta kaikki on..
        J-M rakastui pelkkään ulkokuoreen ja airbageihin ja toinen rahaan, no eipä ihme ettei kestänny.


      • Anonyymi
        Puma kirjoitti:

        Jänniä noi julkkisbimbot, kun tyrkytetään itseään julkisuuteen ja sitten, kun vähän negatiivista palautetta niin itketään, miten raskasta kaikki on..
        J-M rakastui pelkkään ulkokuoreen ja airbageihin ja toinen rahaan, no eipä ihme ettei kestänny.

        Tuomarilllakin on joooo muisitin menetys sitten...

        Aika ilkeää tuollainen olisi jos: tulee ihminen, packing, hirmusateessa sateenvarjon kanssa, ja sitten avaa tulen: ampuu jotain ihmistä polveen tahallisesti, jollain sirpale-luodilla vielä ja jatkaa matkaansa: Oho tuo kompastui? Sitten kyseinen henkilö menee sairaalaan: lyijysirpaleita täynnä koko polvilumpio... OHO


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuomarilllakin on joooo muisitin menetys sitten...

        Aika ilkeää tuollainen olisi jos: tulee ihminen, packing, hirmusateessa sateenvarjon kanssa, ja sitten avaa tulen: ampuu jotain ihmistä polveen tahallisesti, jollain sirpale-luodilla vielä ja jatkaa matkaansa: Oho tuo kompastui? Sitten kyseinen henkilö menee sairaalaan: lyijysirpaleita täynnä koko polvilumpio... OHO

        Olisi ampunut päähänkin jos olisi halunnut, miksi polveen vsin?


      • Anonyymi
        Puma kirjoitti:

        Jänniä noi julkkisbimbot, kun tyrkytetään itseään julkisuuteen ja sitten, kun vähän negatiivista palautetta niin itketään, miten raskasta kaikki on..
        J-M rakastui pelkkään ulkokuoreen ja airbageihin ja toinen rahaan, no eipä ihme ettei kestänny.

        Tyhjänpäiväinen julkisuus on kokonaisuus, missä henkilöt eivät edusta kaikille sitä, mitä itse tahtoisivat.

        Hmm, torspon rakkaus rahaan saattaa hyvinkin kestää, kohde vain vaihtelee 😜💰


    • Anonyymi

      Tyhjänpäiväinen julkisuus kelpaa aina silloin, kun se tuottaa rahaa tai mielisteleviä somekommentteja tai VIP-bileitä tai varakkaita salarakkaita. Silloin kun raha päätyy vääriin taskuihin, eli vain juorulehdille itselleen, tyhjänpäiväinen julkisuus onkin vähemmän kiva juttu. Tietysti on myös väärin ja kateutta, jos kaikki eivät osaa arvostaa tyhjänpäiväistä julkkista. Jos jälkimmäisistä voisi sanoutua kokonaan irti, mutta pitää ensimmäiset, niin sehän olisi oikein kiva kupla #siliconboobsie #dubai #klikkaajakehukiittikunkävit

      Torspon seuraavaa "rakasta", valhetta tai valkopesua odotellessa, mikä nyt sattuu ensimmäisenä tipahtamaan.

    • Eiköhän Maisa ole jo osansa saanut julkista häpäisyä..
      Onhan tuo varmasti raskasta ja ei kehtaa varmaan kaupassa enää käydä.
      -Mielestäni heidät voisi jo jättää rauhaan.

    • Anonyymi

      Ajattelisin että jotain Sara Sieppiä ei saisi kiusata paljon, kyllä hän itse tietää että ei ole kaunein, mutta kiusaaminen.... ja Sara teki hyviä juttuja, oli Selviytyjissä sekä Onnenpyörän juontajana.

      • Anonyymi

    • JariMatti on miesten mies.

    • Kyllä ne vielä yhteen palaa jahka pöly laskeentuu. 😃

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe