Sinä kristitty valkoinen toimeentuleva heteromies

Anonyymi

Osaatko katua ja hävetä sitä että olet etuoikeutettu paskiainen? Muiden röyhkeä sortaja ja riistäjä? Paha ihminen? Osaatko rypeä tunnontuskissasi? Kokea pistelyä ja synnin poltetta? Miksi suljet silmäsi ihmisten kärsimykseltä? Etkö näe sitä kipua ja tuskaa jonka aiheutat? Onko sinulla lainkaan tunteita ja empatiaa?

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siis.
      Onpa kehno ja persumainen provo.
      Kokeile josko löytäisit komppaajia suomenuutiset tai hommafoorumi keskustelu sivustoilta.

      • Anonyymi

        Tarkotin siis vasurimainen lapsellinen provo.


    • Minä olen ymmärtänyt viime aikojen uutisoinnin pikemminkin niin, että suomalaisella miehellä ei oikein hyvin mene. Tarvitsemme kohta jonkinlaista suojelua kovalta maailmalta?

      Avaajalla varmaankin on tarkempaa informaatiota asiasta?

      • Anonyymi

        Kenellä sinusta menee Suomessa hyvin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenellä sinusta menee Suomessa hyvin?

        Kaikilla valkoisilla heteromiehillä menee jopa liiankin hyvin eikä näillä valkoisilla suomalaisilla heteromiehillä ole mitään ongelmia tai vaikeuksia jotka vaikeuttavat valkoisen suomalaisen heteromiehen ekmämää. Miehet ovat aina olleet sortamassa muita.


    • Anonyymi

      Pahaa ei tosin voi perustella hyväksi. Kerran paha on aina paha. Omasta taakastaan pääsee vasta sovittamalla itse aiheutetun pahan ja esivanhemmilta perityn, mikäli nämä eivät ole sovittaneet omaansa itse.

    • Kyllä maailma on ollut hyvissä käsissä melko kauan eli Arabikevääseen 2011 asti. Koraani kertoo, että Saatana saa vietellä omalle puolelleen vapaasti keitä tahtoo. Sen hän tekee esim. taikuuden, velhouden ja noituuden avulla.
      Mutta Jumalan palvelijat saavat todellakin elää etuoikeutettua elämää sillä saatanalla ei ole lupaa heihin kajota.
      Kristus sanoin 2003 ilmestyessään, että evankeliumi ja laki ovat helppo kantaa ja siis sovelias ies. Vuonna 1998 annettiin saatanalle Jumalan koko voima käyttöön hänen sillä vietelläkseen väkeä omalle puolelleen. Monet valitsivat saatanan puolen ja ehkä katuvat sitä nyt kun ovat särkemässä hyvin hoidettua ja jumaljohtoista maailmaa.
      Vielä on uusi toivo orastava kaikille Imaami Mahdin muodossa. Hänet tulee valita, vaikka vaikeiden olosuhteiden eli jään ja lumen lävitsekin. Koetuksissakin pysyä uskollisena tuolle Jumalan valitsemalle seuraavalle suurelle Messiaalle.

    • Anonyymi

      Hähhäh.
      Iloitsen suuresti valkoisuudestani, varallisuudestani, kielitaidostani, koulutuksestani, maailman historian todistamasta ylivertaisesta älykkyydestäni, kyvystäni luoda ja rakentaa kulttuuria, tiedettä, taidetta, kyvystäni luova hyvin toimiva infra, hallintojärjestelmä, demokratia ja ainoa toimivaksi todettu sivistys ja uskonto...ja totaalisen ylivertainen sotavoima, jolla voin ylläpitää rauhaa tontillani. Parasta mitä maailman luonut on VALKOINEN ROTU ja VALKOISEN RODUN KULTTUURI!!!!!!

      • Anonyymi

        Kaikki siihen kykenee.
        Eteläameriikassa oli korkeakulttuureita.
        Egypti.
        Kiina.
        Islamissa oli kulta-aikansa, kunnes teokratia taannutti pysyväisesti kulttuurin, silloin kun euroopassa opetettiin raamattua, latinaa ja retoriikkaa luostarikouluissa.
        Pimeä kausi.

        Kreikkalaiset kehittivät demokratian, olympia aatteen, matemaattisia ym. tieteitä, yliopistot koulutusjärjestelmineen, ei ei se ollut heteroseksistinen kulttuuri.
        Sorry


      • Anonyymi

        No jaa

        Nyt kuitenkin on sillai, että nykyinen globaali talousjärjestelmä on tuhoutuva jatkuvaan kasvuunsa.
        Ympäristöongelmat kaatuvat maailmanlaajuisesti kaikkien niskaan ja on epävarmaa, kuinka kaikki jatkuu.
        Kaivannaismineraalit loppuu, energiavirrat saastuttavat, väestöräjähdys tekee tuhojaan.
        Valkoiset miehet tekevät eliökehästä selvää, nyt vain odotetaan loppua tälle menolle.
        En tiedä, ehkä noin miljardi ihmistä kykenee elämään lähitulevaisuudessa tällä maapallollamme.
        Alkaa jännä elossaselviämiskamppailu, ehkä saamme nähdä siitä jotain.


      • Anonyymi

        "Hähhäh."
        Tuollaisen vuodatuksen voi laskea julki ainoastaan typerys.
        Viisas on älykkäästi vaiti ja nauttii mahdollisista saavutuksistaan hiljaisuudessa. Kerskuja kun saa niskaansa kateelliset ja lopulta menettää kerskaamisen aiheensa. Itku pitkästä ilosta, pieru paljon naurannasta. Ylpeys käy laankeemuksen edellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Hähhäh."
        Tuollaisen vuodatuksen voi laskea julki ainoastaan typerys.
        Viisas on älykkäästi vaiti ja nauttii mahdollisista saavutuksistaan hiljaisuudessa. Kerskuja kun saa niskaansa kateelliset ja lopulta menettää kerskaamisen aiheensa. Itku pitkästä ilosta, pieru paljon naurannasta. Ylpeys käy laankeemuksen edellä.

        Valkoiset ovat älykkäitä ja kaikessa osaamisessa ylivertaisia maailmassa. Ainostaaan muutama aasialainen heimo ja kansa voi yltää lähes samaan teknologiassa, mutta ei humanismissa, eikä taiteessa. Lukuista tilastoto kertovat rankan faktan: Mitä tummempi naama, sen tyhmempi mieli. Voi tarkistaa teoriani oikeaksi esim. katsomalla Afrikkaan. Saman asian huomaat kun katsot eri rotujen kansoittamia alueita New Yorkissa. Tummien alueet ovat poikkeuksetta köyhiä, kurjia ja aineellisen ja henkisen rappion vallassa. Tummien alueilla asuntojen ikkunat on usein kivitetty rikki, sähköjohdot paljaana ja sekaisin, pylväät kaatumassa ja parvekeet romahtamassa talojen rakenteista. Myös USA:n rikostilastot ovat hyvin mielenkiintoisia ja kertovat olennaisia asioita eri rotujen ominaisuuksista. Valkoisten jenkkien rikosmäärät ovat yhtä alhaiset kuin valkoisen väestön rikokset Pohjois-Euroopassa. Rikostilastoissa et.amerikka tulee vahvasti esiin, samoin afrikkalais-taustainen väestö ja muslimimaista tulleet. Valkoinen rotu ja erityisesti aasialaiset rakastavat työtä ja heidän osuutensa sosiaalimenoista on minimaalinen. Voitte nyt arvuutella, keiden osuus sosiaalimenopuolella on suuri. Kyllä siellä arabeilla ja tummilla on johtopaikat.


    • Anonyymi

      > Onko sinulla lainkaan tunteita ja empatiaa?

      Sinulla ei näytä olevan.

      • Anonyymi

        Haukutko sinä homoja, homohan se on, nyt jeesus suuttuu.


      • Anonyymi

        Olen erittäin empaattinen, mutta en siten, mikä kusisi totuuden ja testatuilla tieteellisillä metodeilla tutkittujen faktojen päälle. Minä arvostan totuutta, en vouhotusta, enkä naiviutta. Mutta rakastan kauniita naisia ja heidän vuolaasti tarjoamaansa ihanaa seksiä.


    • Anonyymi

      Kyllä, joka päivä muistan ruoskia itseäni flagellumilla ja muistuttaa siitä että olen valkoinen suomalainen heteromies.

      • Anonyymi

        Ota setaan yhteyttä.


    • Anonyymi

      Olen pahoillani. Toivon että olisin Jay-Z, joka kylvää rakkautta ja rauhaa 600 miljoonan omaisuudellaan.

    • Anonyymi

      Mitenkähän tällainenkin aloitus on täällä. Naurettavaa maailmantuskaa.

    • Anonyymi

      Tykkään riistää kehitysmaiden rikkaudet joka hyödyttää meidän elintasoa parantaen hyvinvointia

      • Anonyymi

        lisäksi käytämme tumma hipiäisiä orjatyövoimana.


    • Anonyymi

      Varmaan edellisessä elämässä tein hyviä tekoja joitten hedelmiä nyt saan nauttia :)

    • Anonyymi

      Huvittavaa. Juuri tuo on anarkistien asenne. Yhtä kurjaa pitäisi olla ihan kaikilla.
      Sekö ei kaltaisiasi rottia hävetä?

    • Anonyymi

      Joo, eikä mulle ees makseta siitä että edesautan suomalaisten toisarvosten ihmisten työn siirtämistä halvempiin ihmisiin.

    • Anonyymi

      Enempi pigmentoitunut, muiden piikkiin elävä, rauhanuskontoa tunnustava ja omasta halustaan väärinymmärretty vasurihomppeli avautui onnellisesta elämäntilanteestaan.

      • Anonyymi

        Tarkoitatko Tynkkysen Sebua?

        Erehdyit, hän kuuluu persuihin.


    • Anonyymi

      Mihinkäs se lihaa syövä unohtui?

    • Anonyymi

      Aloitus on kouluesimerkki vääristyneestä ja vihamielisestä maailmankuvasta. Se on luotu suvakkien suljetussa keinotodellisuudessa, jossa häiriintyneet ihmiset keksii muovisessa vihassaan kaikenlaisia vääristymiä mm. valkoisuudesta ja heteroudesta. Kun ei ole todellisia syitä vittuiluun, niin sitten niitä keksitään, koska vittuilu on joka tapauksessa toteutettava.

    • Anonyymi

      Ole sinä saatana hiljaa siinä minä olen hyvin toimeentuleva valkoinen heteromies enkä koe siinä mitään hävettävää että et siinä yhtään rupea ja sitten sanotaan että me valkoiset rikkaat heteromiehet olemme rasisteja mutta olisiko pojalla peiliinkatsomisen paikka siinä

    • Jo käyttämäsi nikki osoittaa, ettet edes itse usko tuohon vuodatukseesi. Jos se olisi aitoa niin olisit rekisteröitynyt jollain nikillä, josta sinut aina tunnettaisiin.

      Minulla ehkä on, kasvuympäristöni (Suomi) vuoksi osin kristillinen näkökanta maailmaan mutta katson silti katselevani kirkkoihin kuulumattomana maailmaa omalta kannaltani.

      En katso olevani edes etuoikeutettu vaan sen mitä olen aikaan saanut on ihan oman työni ja järkevän talouspolitiikkani ansiota. Miksi sitä pitäisi hävetä jos on sinua fiksumpi eikä ryve kurjuudessa?

      Jos sinulla on kärsimyksiä niin ovatko ne todella jotain minkä syntyyn et itse ole syyllinen? Oletko hankkinut kunnon ammatin, kunnon työpaikan vai oletko vain mennyt perässä kun ay mafiosot ovat seireenin laulujaan lauleskelleet?

      Mitähän kipua ja tuskaa se kelleen aiheuttaa jos kykenen itse itseni elättämään, sehän jättää sossuun enemmän rahaa sinun osallesi ja sen pitäisi jopa vähentää tuskaasi mutta tuskalla tarkoittanetkin kateutta!

      Tuo kateus on paha tauti mutta vain itsesi aikaansaama. Jos aikoinaan olisit ollut fiksu niin olisit käyttänyt aikasi, kuten minä tein, opiskeluun ja työhön. Nuo kaksi asiaa kun oikein käytettynä tuovat rauhan sielulle kun ei tarvitse kadehtia, ellet siis ole täystoope!

      • Anonyymi

        Oukki doukki.

        Sielu on vaan sellainen vääristynyt käsite sanalle, mieli.
        Kaikki katoaa kuoleman päätepisteessä, sielun vaan väitetään jatkavan elämäänsä haudassa tuomiopäivään saakka. (sic)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oukki doukki.

        Sielu on vaan sellainen vääristynyt käsite sanalle, mieli.
        Kaikki katoaa kuoleman päätepisteessä, sielun vaan väitetään jatkavan elämäänsä haudassa tuomiopäivään saakka. (sic)

        Kuolemasi jälkeen saat tietää kasvaako siivet vai sorkat ja pitkä häntä sarvien lisäksi. Tai sitten ei vaan alat kiertokulun jossa madot vain syövät sinut, lintu syö madot ja oletkin yllättäen taas lentämässä.

        Jos uskot tuomiopäivään niin sielukin on samaa aatemaailmaa, oletko huomannut?


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kuolemasi jälkeen saat tietää kasvaako siivet vai sorkat ja pitkä häntä sarvien lisäksi. Tai sitten ei vaan alat kiertokulun jossa madot vain syövät sinut, lintu syö madot ja oletkin yllättäen taas lentämässä.

        Jos uskot tuomiopäivään niin sielukin on samaa aatemaailmaa, oletko huomannut?

        Jos vastasit kommenttiini, etkä vain yleisesti kaikille?

        Ehkä sinulla on lukihäiriö?
        Sellaista sattuu, se on vain yksi ominaisuus sinussa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos vastasit kommenttiini, etkä vain yleisesti kaikille?

        Ehkä sinulla on lukihäiriö?
        Sellaista sattuu, se on vain yksi ominaisuus sinussa.

        Esitit ajatuksen, minä vastasin siihen!

        Ilman isompaa lukihäiriötä!

        Nämähän eivät ole privatti keskusteluja vaan julkisia!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Esitit ajatuksen, minä vastasin siihen!

        Ilman isompaa lukihäiriötä!

        Nämähän eivät ole privatti keskusteluja vaan julkisia!

        Hyvä on hyvä ON

        Minä:
        "Kaikki katoaa kuoleman päätepisteessä"
        ......................................................................................................................................

        Minä en usko.

        Sinä:
        "Jos uskot tuomiopäivään niin sielukin on samaa aatemaailmaa, oletko huomannut?"


    • Anonyymi

      Elämän on. (DNA)

    • Kyllä kantasuomalainen valkoinen heteromies on tänäpäivänä mitä sorretuimmassa asemassa.

    • Anonyymi

      ihanaa olla etuoikeutettu. muut voi rypeä itsesäälissä.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe