Pettymyksiä toisensa perään

Anonyymi

On yritetty aloittaa alusta ja antaa anteeksi, mutta taas mies teki saman tempun: väitti olevansa töissä, vaikka oikeasti on mennyt jonkun naisen luo 😓 miksi satuilla toiselle? Miksei voi vain kertoa, että käy jälleen vieraissa? Kuka nyt sattuukaan Jimin uusin olemaan, et sinäkään sitä kokonaan saa..

8

138

Vastaukset

 • Jotkut ei vaan osaa olla uskollisia, muista ettei vika oo sussa vaikka toinen niin väittäis.

  Toi onki sitte toinen juttu, ketkä suostuu panemaan varattua miestä. Tietty jos niitä sinkkuja ei saa, ni kai heidän on sitte pakko tyytyä varattuihin (varatuilla huomattavasti vähemmän tarjontaa).

  • Aina löytyy naisia, joita ei kiinnosta miehen suhdestatus! Itse sain kesällä vielä kuittailua joltakin halvalta naikkoselta, että mitä kaikkea hän onkaan tehnyt mieheni kanssa 🤦🏼‍♀️ Tsemppiä aloittajalle! Enää ei kannata antaa anteeksi..


 • uudet sukupolvet syntyvät vika päässä
  että ajattelvat suoraan, että pettäminen on normaalia

  niin suhde perustuu petokseen

  on aika vaikea suhde sellainen

  sinä petä, minä petä

 • Tässä juuri seuraan yhtä paria jotka kaksoiselämää viettäen aloittivat. Nyt luottamus on hukassa. Säälin kun kantavat raskasta taakkaa yrittäen muille näyttää onnellisuuttaan. Rehellisesti sanottuna kukaan ei hyväksy salasuhdetta vaikka kuinka ystäviä oltaisiin. Se pitää muistaa. Kukaan ei enään luota heihin. Kaksoiselämän viettäjät kantavat taakkaa loppuelämän. Ikävä todellisuus.

 • Miksi sinä VALITSET viettää ja jakaa aikaasi tuon tason miehen kanssa? Miksi? Kun et ole kuitenkaan tyytyväinen hänen valehteluihinsa?

  Oletko yhä täysin vapaaehtoiseti tuon miehen kanssa? Vai pakottaako joku uskonnollinen tai lakipääteinen syy, miksi sinun täytyy liimata itsesi tuon tason mieheen?

  Siunun kysymystäsi on hyvin vaikea ymmärtää normaaliälyllä varustetuujen naisten!

  • Sorry, mainitsin "tuon tason miehen kanssa". Kysehän saattaa olla naispartneristakin.
   Sama ylläoleva viesti pätee, oli kyseesä nainen tai mies.


 • MIelestäni turhaa dissata naisia joille kelpaa varattu, aika naivia, kuin kysymys olisi vain kelpaamisesta kyllä se kelpaa varattu nainenkin miehelle oli sitten mitä vaan kun jos asiat menee siihen että joku toinen hyppää kuvioihin ota se ja pidä,
  sillä eihän sitä olisi tapahtunutkaan jos asiat olisivat parisuhteessa hyvin,eihän.

  • Autuaita ovat yksinkertaiset, jotka eivät ymmärrä lauseenmuodostuksesta yhtään mitään, saati sitten parisuhteen problematiikasta.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.