PAU, hapankorpputehtaan pääluottamusmies, SAK:n hallitus jne...

Anonyymi

Monelta lakolta menee pohja pois, jos siitä ei kirjoiteta lehdissä ja uutisoida televisiossa. Sen takia vastuu lakoista on julkisella sanalla.

Liittojen hallitukset ovat vailla moraalia. Hallitusten jäsenet piiloutuvat "porukalla päätettiin" mentaliteetin taakse. Hallituksiin on hakeutunut kommunisteja tai muuten yhteiskuntaa kamppaavia öykkäreitä. Lakot ovat moraalittomia. Niissä ei ajeta jäsenien eikä isänmaan etua. Lakot ovat liittojen hallituksen löysä haiseva ripulipaska.

Lakot ovat teatteria, jossa ay-pomot korottavat itseään jalustalle. He yrittävät tienata palkkansa. Se on väärä tapa. Paras tapa, josta on oikeasti hyötyä liiton jäsenille, on ylläpitää ja edistää työllisyyttä neuvottelemalla. Sitä ei lakkoilu ja työnantajan uhkailu ole. Päinvastoin. Lakkopäätökset ovat lähtölaukauksia työpaikkojen siirtymiselle rauhallisempiin maisemiin, Vain työnantaja työllistää!

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hiljaisutta ostaa myös työnantaja, kun sopii työntekijän kanssa asiat ennen kuin asia etenee oikeuteen asti. Näitä tapauksia on paljon. Kun sopimus tehdään vaikka laittomasta irtisanomisesta, niin sovitaan työntekijän kanssa asia maksamalla sopiva summa rahaa, niin päästään sopimukseen ja sopimus julistetaan saliseksi.

    • Anonyymi

      monet lakot kumpuavat juurikin työpaikoilta käsin. Isoista ristiriidoista työnantajan kanssa. Ei lakkoiluun lähdetä lilliputtiasioista, Eikä lakkoja masinoida liittojen hallituksista käsin. Toki liitot tukevat ja antavat kontribuutiota. Maanlaajuiset lakot ovat sitten eri asia. Sellaisia näemme kuitenkin todella harvoin. Nykytrendi on se että joka puolella työnantajat koettavat muuttaa työntekijöidensä työehtoja ja palkkoja radikaalisti heikommiksi. Työehtoshoppailusta on kehittymässä epidemia . Posti,Arkea jne . Kyllä hapankorpputehtaan työnantajatoiminta on sopimuksia räikeästi rikkovaa. Pienipalkkaisilta suorittavan tason ihmisiltä ollaan leikkaamassa toimeentuloa isolla kädellä. Se on riistoa.

    • Anonyymi

      Työllisyys ilman palkkaa ei ole minkään arvoista. Turha se on tehdä tyhjää työtä, ilman palkkaa. Työtä tehdään vain ja ainoastaan palkan takia!! Painakaa kaaliinne se työnantajat!! Jos ei ole halua maksaa kunnollista palkkaa työstä niin silloin ei ole mitään väärää siinä että ihmiset eivät halua tehdä työtä!!!

    • Anonyymi

      Postilaiset lakkoilevat kokoajan työpaikkojaan pois . Mitä pidempään lakko kestää sitä vähemmän työpaikkoja jäljellä kun kilpailijat vie asiakkaat ja opitaan maksamaan laskut sähköisenä, lukemaan lehdet netistä....

      AY-liikkeen masinoimat tukilakot yhteiskunnan terrorisointia ja Suomen alasajoa. Niillä haitataan vaan viattomien ihmisten ja yritysten toimintaa ja työttömyys lisääntyy....AY-liitoilla hätä kun YTK:ssa jo yli 400 000 viisasta suomalaista palkansaajaa ja lisää liittyy....

      • Anonyymi

        Sanotaan että joukossa tyhmyys tiivistyy. Erinomaisen hyvin tämä ilmenee SAK-laisen ammattiosaston kokouksessa. Hurmoshenkisinä kiljutaan että prc:t penkkiin prkl! Suunnaton tyhmyys leijuu ilmassa, sitä voi käsin koskettaa, sitä voi kepillä hämmentää. Tiedän tämän koska itsekin olen joskus ollut tuossa kuorossa kiljumassa. Melko pian kuitenkin havahduin todellisuuteen ja erosin Ay-liikkeestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanotaan että joukossa tyhmyys tiivistyy. Erinomaisen hyvin tämä ilmenee SAK-laisen ammattiosaston kokouksessa. Hurmoshenkisinä kiljutaan että prc:t penkkiin prkl! Suunnaton tyhmyys leijuu ilmassa, sitä voi käsin koskettaa, sitä voi kepillä hämmentää. Tiedän tämän koska itsekin olen joskus ollut tuossa kuorossa kiljumassa. Melko pian kuitenkin havahduin todellisuuteen ja erosin Ay-liikkeestä.

        Esim. näille osaston luottamusmiehille ei työt maitttanut. Aina oltiin olevinaan papereita pyörittämässä ja palavereita järjestämässä, jotta ei olisi tarvinnut tehdä oikeita töitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe