Kokemattomuus + Tinder, voiko toimia oikeaa parisuhdetta etsivälle?

Anonyymi

Kaipaisin nyt asiallisia mielipiteitä tämän asian suhteen. Olen mies, iältäni päälle parikymppinen ja vielä täysin kokematon seurustelun ja seksin suhteen. Luonteeltani olen hiljainen, rauhallinen, hieman varautunut. Osaan kyllä hassutellakin ja vitsiä heittää, mutta vain hyvin tuttujen ihmisten seurassa. Ystäviä minulla on ollut vain vähän elämäni aikana.

Olisin nyt kiinnostunut etsimään rinnalleni mukavaa tyttöä, jonka kanssa voisi muodostaa kestävän parisuhteen. Olen kysynyt joitain entisiä ihastuksiani deiteille somessa, joten uskalluksen tai itseluottamuksen puuttesta tässä ei ole kyse. Nuo henkilöt vain sattuivat olemaan varattuja, niin enpä heidän kanssaan treffeille ainakaan tällä erää päässyt.

Mietinkin tässä, että pitäisikö vain katsella ympäriltäni vai olisiko Tinder minulle sopiva? Voiko sieltä löytyä ketään, joka olisi valmis kunnolla tutustumaan ennen kuin rupeaisi seksiä kirnumaan? Toki minuakin seksi ja muutenkin läheisyys kiinnostaa, mutten voisi kuvitellakaan hyppääväni sänkyyn yhden tai edes muutaman treffin jälkeen. Haluaisin kokea nämä asiat jonkun kanssa, johon olisi jo muodostunut tietynlainen turvallisuuden ja luottamuksen tunne.

Harkitsen vakavissani Tinderiä, mutta en ole varma millainen paikka se on. Kannattaako esim. profiilissa mainita kokemattomuus vai ei? Olisiko se monelle turn-off? Joka tapauksessa tahtoisin olla mahdollisimman rehellinen alusta saakka.

Mielipiteitä, neuvoja ja kokemuksia kiitos!

4

982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokemattomuutta ei kannata mainita sillä harvoin löytää sellaista naista joka sitä arvostaa. Valkoine valhe kannattaa jos naine kysyy entisistgä suhteistä sinulta. Tinder on yhden yön seksiä varten joten sieltä ei löydä elämän kumppania koska naiset haluaa helppoa juttua vähäksi aikaa. Baareista löytää sen oikean kumppanin johon vo sitten myöhemminkin tutustua.

      Seksiä ei kirnuta, se tapahtuu kun tapahtuu sen tietää vasta siinä tilanteessa kun se tapahtuu koska sulla ei ole kokemusta. Rehellisyydellä saat vain pakkeja naisilta joten unohda se. Ei naisetkaan kerro että ovat kokemattomia koska naisilla on huonompi itsetunto kun miehillä.

    • Anonyymi

      Rehellisyys! <3 Mutta ei sitä kokemattomuutta ole mun mielestä syytä mainita heti kyllä. Suosittelen myös tantraa, jos asut isommassa kaupungissa tai lähellä. (Enkä meinaa mitään seksitantroja vaan niitä missä on tarkoitus havainnoida itseään ja kohdata)

    • Anonyymi

      Olisko sun mahdollista tavata ketään harrastusten tai työn/opiskelun kautta? Kun joutuu tekemään asioita muiden ihmisten kanssa niin luulisi pääsevän myös helpommin juttusille ja tutustumaan potentiaalisiin kumppaniehdokkaisiin. Itselläni se ei kyllä aina toimi jos kerkeän ihastua jo johonkuhun ennen kuin saan sanaa ulos suustani. Mulla siis "kissa vie kielen", kun paineet oman pääkopan sisällä kasvaa niin suuriksi.

      Minä oon ihan varma, että jossain on sulle semmonen hyvä nainen, jolle sun neitsyydellä ei oo mitään väliä. Voihan hän itsekin olla vielä neitsyt! Minä olin 22 v. kun oli vasta eka poikaystävä ja näin jälkeenpäin ajateltuna se ei ollu mitään suurta rakkautta, ja eka kertakin oli lähinnä sellanen, että hoidetaan tää nyt vaan alta pois. Sinun sanomien turvallisuuden ja luottamuksen tunteidenkin kanssa oli vähän niin ja näin, ja niiden puutteesta johtuen suhde päättyikin myöhemmin. Iän tuomalla viisaudella sanoisin, että ekalla kerralla ois varmasti ollu kivempaa jos ois seurusteltu kauemmin (sillä tavalla niinkuin teinit kaikissa sarjoissa ja elokuvissa) ja oltu umpirakastuneita. Mutta jokaisella on oma polkunsa, ja mun polku meni näin. Täytyy kyllä tunnustaa, että ilman neitsyyttäkin mä taidan olla semmonen romantikko ja hitaasti lämpeävä niin, että tuntuu ettei sellasta paljon arvosteta.

      Mutta mun mielestä kuka vaan tyttö sais olla onnellinen, jos sinut tapaa, koska kukapa ei haluais tuntea olevansa turvassa ja arvostettu omassa parisuhteessaan :) Älä suotta ota paineita sun kokemattomuudesta! Paljon tsemppiä sulle jatkoon! :)

    • Anonyymi

      tinder sekä muut seuran haku chatit on täyttä kusetusta. euroja palaa eikä muuta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe