Hyvä unilääke

Anonyymi

Onko kellään tietoa, että mikä lääke saa hyvin nukahtamaan. Minulla vaan on sellainen ongelma, että välillä tulee yön, jolloin en ole nukkunut ollenkaan. Työpaikalla ei sellaista hyväksytä, ja aamuvuoroon on raahauduttava riippumatta siitä, että onko nukkunut vai ei. Minulla on käytössä kyllä eri mahdollisuuksia, joita voi ottaa tällaisissa hetkissä: Opamox, Imove, Mirzapil ja Triptyl. Usein tuntuu, että nämä ei auta yhtään. Eli pitäisi löytää lääke mikä todennäköisesti toisi unen. Mikä lääke teillä toimii?

30

901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eli ei Imove, vaan Imovane.

      • Anonyymi

        Johan tuolla lääkityksellä on aivan tokkurainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan tuolla lääkityksellä on aivan tokkurainen.

        En mä niitä kaikkia samaan aikaa ota. Tarvitsi saada yksi hyvä pilleri, joka antaisi unen. Mikä lääke teillä toimii parhaiten?


    • Anonyymi

      Olanzapin.

      • Anonyymi

        Onko se joku neurolepti ? Mitä haittavaikutuksia ?


    • Anonyymi

      Minulla on samanlainen ongelma, mutta niinpäin että vain harvoin tulee yö jolloin saan nukuttua kunnolla. Noin joka joka 5s tai 6s yö, muut yöt valvon kokonaan tai nukahdan aamulla tunniksi tai kahdeksi.

      Olen selittänyt ongelman ainakin kuudelle lääkärille ja kaikki tarjoavat jotakin samaan ryhmään kuuluvaa ainetta, mielenmuokkauslääkkeitä. Ne tekevät ihmisestä jonkinasteisen zombin, en kaipaa enkä tarvitse sellaista muutosta. Pitäisi vain pystyä nukahtamaan ja pysyä unessa edes 6 tuntia yössä.

      • Anonyymi

        Mitä he sitten mielestäsi kykenesivä sinun unettomuuteesi tarjoamaan, pähkinöitäkö ? Vai kenties jotain muuta?

        Kyllähän lähtökohta on se, että lääkäri kirjoittaa potilaalle lääkkeitä, parhaan tietämyksensä mukaan. Jos taas kaipaat jonkinlaista muuta terapiaa, tai vaikka homeopaattista hoitoa, sinun tulisi kääntyä senkaltaisten asiantuntijoiden puoleen.


    • Anonyymi

      Ehdin kokeilla vuosien saatossa lähes kymmentä eri valmistetta ennen kuin löysin lääkkeen joka toimii! DORMICUM on ylivoimaisesti paras unilääke, jos kärsii vaikeasta unihäiriöstä tai unettomuus haittaa normaalia toimintakykyä tai aiheuttaa suurta ahdistusta. Tätä eivät lääkärit vaan valitettavasti kovin helpolla nykyään määrää. Saa olla usein Runebergin puhelahjat, että lääkäri kirjoittaa Dormicumia.

    • Anonyymi

      Itsellä toimii parhaiten joko 4 mg melatoniinia tai 1/2 tablettia Stellaa. Lihasjännityksiini minulle on määrätty Sirdalud 4 mg ja sellaisen kun otan ennen nukkumaan menoa, tulee silläkin tosi uneliaaksi.

      • Anonyymi

        Mulla on 15mg opamoksia. Aivan sama jos söis karkkeja tai hermesetasta, koitan saada vahvempaalääkettä. Sanovat että lait on mennyt tarkaksi ja ei helposti vaihdeta vahvempaan. Jos näin on siirryn koskenkorvaan, pullo pari huiviin johan nukkuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla on 15mg opamoksia. Aivan sama jos söis karkkeja tai hermesetasta, koitan saada vahvempaalääkettä. Sanovat että lait on mennyt tarkaksi ja ei helposti vaihdeta vahvempaan. Jos näin on siirryn koskenkorvaan, pullo pari huiviin johan nukkuu.

        Kyllä mä ihmettelen, kun joskus kerrotaan just noin että Opamox on tosi mieto ja ettei siksi tunnu just mitenkään avuksi olevan. Mutta toisaalta myös kokeneet kirjoittavat, että Opamox on ihan samoja kenkkuja bentsoja niinkuin muutkin bentsot. Sanotaan, että vaikea päästä irti, kurjat vieroitusoireet, koukuttaa helposti, toleranssi nousee, että on ihan tosi mömmöä, ei pitäisi käyttää unilääkkeenä, vieroitusoireet tulee jo seuraavana päivänä kun aine verestä puolittuu.
        Kuinkahan tämä sitten onkaan. Tai, se sit vaan on niin että me yksilöinä reagoidaan niin kovin erilailla lääkkeeseen. Joku ei tunne Opamoxia mitenkään, jonkun se ihan turruttaa.
        Mulla menee 1/2 Opamoxia illalla, ja sen nielen vahvan kamomilla-valeriaanateen kanssa. Olen pärjännyt näin.


    • Anonyymi

      Pitää vähän kommentoida. Noilla lääkkeillä voisin ehkä nukkua vähänaikaa, voitko laittaa vahvuudet? Voitais miettiä sitten mikä tai mitkä olis tarpeellisia uneen. Kiitos

    • Anonyymi

      Yksi..kaksi iltakaljaa tuo unta. Samoin liikunta ja ulkoilu. Sama juttu vastakkaisen sukupuolen rapsutuksilla

      Raskaan aterian välttäminen ilta kuuden jälkeen parantaa unta. Samoin viileähkö makuuhuone sekä säännöllinen päivärytmi.

      Pieni annos Tenoxia rauhoittaa nukkumaan. Sirdaludilla nukkuu pari tuntia. Ataraxi tuo kahden yön väsymyksen. Toka on joskus jopa parempi.

      Stressin välttäminen tuo unta. Stressiä on myös esim. työpaikan huono sisäilma tai "pelolla johtaminen". Ne tuo unettomuutta.

      Tossapa noita lääkkeitä. Itsekkin tarttisin vielä jotain tujumpaa uniläääkettä..

      • Anonyymi

        Miksi toisilla ihmisillä menee eritavoin mm unet ja unettomuus. Mulla ainaski kalja kusettaa ja herään unesta kuselle 2-3 tunnin päästä, ja sitten ei unta. Urheilu ei myöskään iske, eli ei nukuta. Raskas syöminen on kyllä semmoinen että en nuku. Viileä makuuhuone on myös jees, säännöllinen päivärytmi samoin. Huoneilma on myös tärkeä, minua ei peloteltu työllä, vaan työnantajat välttivät minun näkemisen. Olin työnarkkis, jos tuli sanomista vaihdoin tai olin vaihtamassa työnantajaa. Väsytin itseni työnteolla, kävin kotona pesulla nukuin ja söin vähän ja töihin. Eipä tarvinnu unta etsiä, nyt viiskymppisenä olen eläkkeellä, ei olis pitänyt reutoa. Nykyään en edes lääkkeillä nuku. Urheilu ei todellakaan unta tuo. Ottakaa minusta mallia. Kaikki meni sittenkin perseelleen.


    • Anonyymi

      Happi on paras. Eli ulkoilua 30-60 min. Kävelyä vaikka.
      Kun elimistö saa happea, on uni maittavaa. Siitä suorastaan nauttii.
      Joku tuolla jo kirjoittikin, että lääkäri kirjoittaa lääkkeitä avuksi, jos niitä haluaa.
      On myös luonnolliset tiet olemassa, eikä sotke itseään.

    • Anonyymi

      Vaikeata on saada nukahtamislääke resp. koska valvira kyttää ja antaa ohjeistuksia pkv-lääkkeistä. Dormicum on sata varma unilääke mutta mistä lääkäri joka kirjoittaa niille resp. ja myös tuo sähköinen systeemi josta kaikki lääkärit näkevät kaiken!!!!!

      • Anonyymi

        Huhhuh. Dormicumia annetaan Amerikassa teloitettavaksi vietäville.


    • Anonyymi

      Kauanko olet Dormicumia käyttänyt ja miksi sitä on niin vaikea saada ?

    • Anonyymi

      Kokeile ihan luontaista melatoniinia.,toimii ainakin minulla. Mutta sikeää unta sillä saa ehkä pari tuntia yössä mutta kokeile miten se sinulla toimii

    • Anonyymi

      Monilla melatoniini ei toimi ollenkaan.
      Syy: unettomuus ei johdu oman melatoniinin tuotannon vähenemisestä.

      Ikää myöten ihmisen oma melatoniinin tuotanto vähenee. Siksi monet ikääntyvät
      eivät tahdo saada unen päästä kiinni ja uni jää lyhyeksi ja on katkonaista.

      Nuorilla ja työikäisillä on ani harvoin melatoniininpuutetta
      eli melatoniini purkista otettuna ei auta.

    • Anonyymi

      Kokeile Atarax nimistä lääkettä. On resepti lääke itselleni auttaa tosi hyvin

      • Anonyymi

        Auttaahan se Atarax alkuun, mutta hyvin nopeasti tulee toleranssi, jolloin annosta pitäisi suurentaa taikka sitten pitää taukoa.


      • Anonyymi

        Atarax on allergialääke, jota käytetään pääasiassa kutinan ja ihon muiden allergiaoireiden lievitykseen sekä lapsille että aikuisille. On käsittämätöntä, että lääkäreillä on pokkaa määrätä tällaista paskaa unilääkkeeksi. Ainoa oikea vaikeaan unettomuuteen tepsivä lääke on Dormicum!!


    • Anonyymi

      Ataraxista on pöhnässä vuorokauden.

      • Anonyymi

        Nimenomaan. Työttömille tai työkyvyttömille varmasti sopiva.


    • Anonyymi

      Kaikki on kiristynyt johtuen sähköisestä resp. ja kun lääkäreille painostetaan pkv lääkkeistä, että ei kirjoitettaisi bentsoja. Kyllä hyviä nukahtamislääkkeitä on mutta kuka lääkäri kirjoittaa resp.

    • Anonyymi

      Ihmista ei nukuta jos tekee toimistotyota ja sitten viela istuu tietokoneella, kun taas jos tekee fyysista tyota niin uni alkaa maittamaan, eli keho pitaisi saada myos vasymaan. Aivot saattavat taas ylivasya kovassa kaytossa. Joogaa meditaatiota, ja tyota tarvittais ja sitten voisi kokeilla homeopaattista coffea 6 joka auttaa usein. Muitakin homeopaattisia loytyy eika tarvitse pelata sivuoireita ja usein samalla muutkin kehon oireet lievittyy tai haviaa. Nukkumaan mennessa kannattaa teeskennella jo nukkuvansa, niin tulee lepoa ja siina samalla nukahtaa.

    • Anonyymi

      ketipinor.

      • Anonyymi

        Ketipinor ei ole unilääke vaan psykoosilääke, jolla on kymmeniä mahdollisia eri haittavaikutuksia.


    • Anonyymi

      Homeopaattista Lässytystä eli toisin sanoen ne höpö,höpö huijaus homeo-paskat eivät auta mihinkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe