Rikki revitty

Anonyymi

Minulla myös sama vanha tarina...miehellä uusi suhde. Takana 13 yhteistä vuotta ja 2 lasta. Miehellä menohalut kesän jälkeen lisääntyneet, ei viihdy kotona. Minä hoidan lapset ja kodin. Väsyneenä kiukuttelen miehelle, jospa auttaisi minua tekemättömissä töissä. Mies ärsyyntyy kiukuttelusta, tuhisee ja on omissa oloissaan...
Tätä rallia on jatkunut ja viimein pariviikkoa sitten räjähdin. Vaadin selitystä, mikä on kun kotona ei viihdy eikä auta minua. Vastaus: en tiedä, tarvitsen omaa aikaa. Iltojen saatossa on aikaa pohtia asioita monelta kantilta... sain selville, ettei mieheni rakasta minua enää. Olen todella tärkeä ja välittää minusta. Mutta rakkaus puuttuu.
Itkenyt olen usein, lapsetkin ovat sen nähneet... Olen epäillyt toista suhdetta jo kauan, kysynytkin mieheltä suoraan. Kieltänyt kaiken. Eilen sain kuulla suhteen olevan totta. Mutta ihan vaan kaveripohjalla... niin varmaan! Tieto minulle oli kuin olisi betonia viskannut naamaan. Erota hän ei halua ja minä vielä niin rakastan tätä kusipäätä...
Toivottavasti joskus helpottaa, mutta rakastu en ikinä. Rakkaus sattuu ihan liikaa.

4

330

  Vastaukset

  • Nyt itsellä rikki revitty olo myös.
   Hiipuneen ja näivettyneen 16- vuotisen suhteen loppumetreillä innostuin työnpaikalla ihanaan kauniiseen vapaaseen naiseen ja kesä meni kun napojamme tutkisteltiin ja rakastettiin kuin teinit siis viisikymppiset ihmiset,mutta salaa, kun omasuhde kaivautui syvään rotkoon kuolinkamppailuun ja syvemmälle puhumattomuuteen ja hiljaisuuteen, tapoihin ja tavallisuuteen tylsyyteen ja rakkauden loppumiseen ja varsinkin kun kerrankin kuuli olevansa tärkeä ja rakas ja paras niin pianko sitten erosimme mutta niin muuttui salasuhteenikin samantien kun perjanataina olin vielä paraspeppu niin lauantaina ei mitään, että irti revitty on minunkin petturin sydän ja sen kai sitten ansaitsinkin,..

  • Ymmärrän sen että pitkästä suhteesta on vaikea lähteä pois vaikka rakaus olisikin ollut loppu jo ajat sitten, mutta sen verran minun mielestä pitäisi toista kunnioittaa että sanoisi asiat suoraan eikä harrastettaisi mitään salasuhteita

  • Mieheni oli etäinen ja väsynyt kesästä asti. Hemmottelin häntä ja säälin, kun miehellä työstressiä. Hän ei avautunut sen enempää, nenä kiinni kännykässä koko ajan ja usein "nukahti" sohvalle, minä yksin nukuin makkarissa. Lopulta selvisi ihan muuta kautta, että oli jo pitkään ollut rinnakkaissuhde. Mies haluaa jatkaa minun kanssa ja vannoo rakkauttaan, toisen naisen jätti ja esti kaikki kanavat, joilla voisi enää ottaa yhteyttä. Minä en tiedä mitä teen. Olen väsynyt, rikki, turta, vihainen, toivoton, raivoissani ja kaikkea mahdollista. Saas nähdä mitä tästä tulee.

  • Minä tulin 25-vuoden avoliitosta poistetuksi yhdellä lauseella. Mies kokosi tavaransa yks kaunis päivä ja ilmoitti että mua ei enää hänelle ole olemassa ja piste, turha soitella perään kun hän aikoo nyt elää täyttä elämää eikä kitua kuivahtaneen kurpan kanssa. Nuorin lapsi asui tuolloin vielä kotona kun on alaikäinen. Hänen pankkitilinsä mies ehti tyhjentää ja sitten kävikin ilmi, että oli kopaissut myös yhteisissä säästöissä.

   Muutti itseään 17 vuotta nuoremman ja tottakai myös kauniimman ja timmimmän naisen kanssa asumaan. Varsinaisia vaikeuksia meillä ei ollut, suurimmat ongelmat seksielämän alueella, kun miestä ei kiinnostanut mutta selvisi sekin sitten miksei. Olin kyllä pyytänyt miestä käymään lääkärissä ja että juteltaisiin asiasta, mutta mies piti suurimpana syyllisenä tilanteeseen mun ulkonäköä ja sitä että alan vanheta ja rupsahtaa.

   Lähtönsä jälkeen ei ole ollut minkäänlaisessa yhteydessä. Koitin entiseltä anopilta kysellä tilannetta, mutta anoppi nauroi päin naamaa ja ilmoitti että meidän xxx ottaa sen naisen jonka haluaa ja muut ottaa mitä saa ja minkäs sille voi jos rakastuu toiseen. Sitten ex-anopilta lipsahti että mies on pyörinyt toisen kanssa jo useita vuosia, tuleva vaimo oli jo anopillekin esitelty. Rupesin asiaa selvittämään niin suurin järkytys oli, että vanhin lapsista tiesi oli jopa täysin hyväksynyt isänsä menettelyn. Oli käynytkin useaan kertaan isänsä ja tämän toisen naisen luona heidän yhteisessä talossaan. Se oli asia josta menin lopullisesti rikki.

   Koko karmea tarina levisi paloina silmilleni ja romahdutti oikeastaan koko elämän. Tuosta on nyt aikaa viisi vuotta ja olen edelleen ihan rikki. Perusluottamus kaikkeen on mennyt. Lasten kanssa välit olemattomat kun en ole pystynyt heitä tukemaan. Olin pitkään sairauslomalla mut nyt olen toipunut jonkinlaiseen työkuntoon, kun on ollut pakko. Kesti melkein vuoden ennenkuin sain asiat sille mallille että pystyin viemään tutkintaan eksän taloudellisset väärinkäytökset ja osa niistä etenikin esitutkintaan, mutta osa ei ja se oli ihan omaa tyhmyyttä.

   Isoin pettymys onkin juuri itseeni kun ajattelen kuinka tyhmä pitää ihmisen olla, ettei huomaa tuollaista? Jälkeenpäin moni tuttava on sanonut että tiesi mutta ei kehdannut puuttua eikä sanoa. Lähes kaikki kaverit kaikkosivat saman tien.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   112
   5648
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   139
   2530
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   177
   1534
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   98
   1182