Millä perusteella luterilaisuutta pidetään kristinuskona?

Anonyymi

Luterilaisuushan ei ole lähelläkään raamatulloista kristinuskoa. Helluntailaisuus on.
Aito kristinuskoa on sitä, että ihminen, kuultuaan ristin pelastussanoman, ottaa armon vastaan, tekee parannuksen synneistää ja lähtee kasteelle Jeesuksen nimeen.
Uudestisyntymisen pitää tapahtua sydämessä, niin että sinne tulee Jumalan Elämä Pyhän Hengen kautta.
Tämän lisäksi Jeesus kastaa Pyhällä Hengellä.

38

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin.
      Luterilaisuus on katolisen kirkon saksalaislahko, joka irtaantui emäkirkosta, portosta, 1500 luvulla.

      • Anonyymi

        voi, hyvää päivää !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voi, hyvää päivää !

        Hyvää päivää vaan, tuulista sellaista.


    • Anonyymi

      Kova sana, mutta sinällään totta. Luterilaisuus vääristää raamatullisen uskon.

    • Anonyymi

      Helluntailaisuus ei ole kristinuskoa vaan raju eksytys.

      2 Tess 2 kertoo antikristuksesta, joka on Jumalan maan päälle lähettämä eksytys, jotta ne tuomittaisiin kadotukseen, jotka eivät usko totuutta vaan ovat valinneet vääryyden tarkoittaen myös valhetta. Kuten Paavali sanoo, jo hänen aikana oli antikristuksen hengen vaikutus olemassa. Roomalaiskatolinen kirkko, helluntailaisuus ja Jehovan todistajat ovat kukin määritelleet omat Jeesuksensa, jota he huutavat avuksi, kuten teki ylipappi Skeuaann pojat. Jeesuksen nimen huutaiminen ei auttanut, koska he eivät rukoilleet totuudessa, vaan omissa väärissä tarkoitusperissään.

      Helluntailiike alkoi Azusakadulta, jossa oli jo silloin samaa väärää henkeä, mitä oli niin sanotussa torontolaisessa hurmahengessä, joka alkoi vuonna 1994. Azusakadulla ja Torontossa ihmiset ääntelivät koirien, kojoottien ja kanojen äänillä. Tämä ilmiöt eivät olleet Jumalasta vaan vääristä hengistä.

      Helluntailaisuus on lähes yhden asian liike, joka soveltaa hyvin pientä osaa Raamattusta korostaen hurmahengellisiä kokemuksia. Helluntailaisuudessa on sellainen eksytys, että hurmahengelliset kokemuksen olisivat merkki pelastuksesta. Niin ei ole. Liike suhtautuu torjuvasti Jumalan lakiin, kuten tekee muutkin huoraseurakunnat. Liikeessä voi olla farsiealaista konservatismia, mutta sekään ei hyväksy lakia kokonaan.

      Helluntailaisuus on osa sitä maan päälle lähtettyä eksytystä, joka vetää puoleensa oikkujensa vaivaamia ihmisiä, jotka etsivät lohtua sieltä, mistä sen helpoimmin saa. Samoin liikkeessä on mukana niitä, joitka haluavat oikotien maalliseen rikastumiseen kylvämällä eksyttäjäsaarnaajille rahaa. Tämä on kuin laittaisi rahat roskaämpäriin, joka kiertää salissa rivi riviltä Missiomaailman ja River-seurakunnan kokouksissa.

      Helluntai-liike ei pysty kasvattamaan seuraajiaan Jumalan tuntemisessa eikä Jumalan tahdon tekemisessä. Jotkin ovat pääseet eroon alkoholista ja uskovien kaste on oikea, mutta uskoon tulleet helluntailaiset eivät ole kasvaneet täyteen vanhurskauteen, koska liikkeen opetus on korvasyyhyyn opettamista voimakkaan valhehengen vaikutuksesta.

      Raamattu opettaa, moni yrittää päästä taivaaseen, mutta ei voi. Vain hyvin harva uskova pelastuksen voittaa. Suurin osa helluntailaisista ei pääse Jumalan valtakuntaan, koska he juoksevat valheen perässä. Sellaista tarjoaa joka sunnuntai parisataa helluntailaista seurakuntaa ympäri Suomea. Helluntailaiset juoksevat julkkispastorien perässä ja lukevat vääriä kirjoja, kun heidän pitäisi lukea Raamattua sen jokainen sana uskoen.

    • Anonyymi

      Kielillä puhuminen ei ole varma merkki pelastumisesta. Jeesus ei pelasta niitä uskovia, jotka eivät noudattaneet lakia, vaikka he tekivät voimatekoja Jeesuksen nimessä helluntailaisten herätyskokouksessa. Helluntailaisuus on täynnä laittomuuden oppeja ja huonoa hedelmää tekeviä pastoreita, joiden opeilla ei voi kukaan pelastua.

      Room 2:18 Laista sinä opit tuntemaan hänen tahtonsa ja erottamaan sen, mikä on tärkeää.

      Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
      22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      Matt 7:13 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;
      14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.
      15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
      16 Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
      17 Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.
      18 Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.
      19 Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
      20 Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.
      21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
      22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    • Anonyymi

      Luterilainen usko, alkuperäisimmillään, on kaikkein apostolisin usko.
      Itse tunnustan tätä uskoa.

      Tämän ketjun valheet ymmärrän anabaptismiin oleellisesti kuuluneiksi jo Lutherin ajoista asti. Jo jopa hänkin tiesi teidän syvimmän olemuksenne ja vastasi tiukasti eräälle lipevälle saarnamiehellenne: "Meissä on eri henki."

      • Anonyymi

        >>Luterilainen usko, alkuperäisimmillään, on kaikkein apostolisin usko.<<

        Ei pidä paikkansa. Luterilaisuus antaa hyväksyntänsä lain rikkomiselle ja opettaa myös laittomuutta. Siis monet luterilaisen kirkot ovat apostolisen opetuksen vastaisia, mikä vien luterilaisuuden harjoittajat perikatoon.

        Room 2:9 Tuska ja ahdistus tulee jokaisen osaksi, joka tekee pahaa, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen.
        10 Kirkkaus, kunnia ja rauha taas tulee jokaisen osaksi, joka tekee hyvää, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen,
        11 sillä Jumala ei tee eroa ihmisten välillä.
        12 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla.
        13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.
        ----
        27 Ulkonaisesti ympärileikkaamaton, joka noudattaa lain käskyjä, on tuomitseva sinut, joka lain kirjaimesta ja ympärileikkauksesta huolimatta rikot lakia.


    • Anonyymi

      Pidetäänkö luterilaisuutta kristinuskona?
      Helluntailaisuus ei ole kristinuskoa, koska siinä vastustetaan armoa. Raamatun mukaan pelastusta ei saada teoilla. Efesolaiskirje 2. Tämänkaltaista armoa helluntailaiset ja muut ratkaisukristilliset kuitenkin vastustavat. Heidän mielestään pelastus saadaan teoilla. Omilla ratkaisuilla.


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16067598/ratkaisukristillisyyden-vaaryys

      Helluntailaisen opin pääpiirteitä:
      - Omat ratkaisut: ilman omia ratkaisuita ei ole uskoa eikä kristillistä pyhää elämää
      - Omat ratkaisut perustuvat vapaalle tahdolle, jota ei löydy Raamatusta, vaan Jumalan kaikkivaltius. Mutta helluntailaiseen oppiin kuuluu kerskata vapaasta tahdosta, koska halutaan esittää olevansa niin erinomaisen hyviä, ja hyväntahtoisia.
      - Helluntailainen parannuksen tekeminen on kasteella käymistä, jossa "uskova" (ratkaisun tehnyt) liitetään "paikallisseurakunnan" jäsenyyteen. Lisäksi helluntailaiseen parannuksen tekemiseen kuuluu räyhätä, väitellä, kiukutella Efesolaiskirjeen 2. luvun armoa vastaan.
      - Hengellä täyttyminen ja siitä kerskaaminen on olennaista helluntailaisuudessa, todisteekseen itselleen ja toisilleen, että ollaan hengellä täyttyneitä, ja siten oikeassa uskossa.

      Raamatun mukaan uskova ei tiedä, missä Pyhä henki menee. Mutta kun helluntailaiset väittävät tietävänsä, he eivät ole Raamatun tarkoittamia uskovia. Vaan jotain muuta. Mielestäni valheveljiä ja teeskentelijöitä.

      Johanneksen evankeliumi:
      3:8 Tuuli puhaltaa, missä tahtoo, ja sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee; niin on jokaisen, joka on Hengestä syntynyt."

    • Anonyymi

      valitettavasti mikään lahko ei perustu Jeesukseen Kristukseen, Hänen opetuksiin 4 Evankeliumissa. vähän otetaan viiniä viikon välein ja hoetaan Isä meidän rukousta, julkisesti vaikka Rukous on Salainen asia. mutta kirkkokunnat tekee paljon hyvää kans, auttaa ihmisiä monin tavoin mm. perustarpeissaan.

      Lue 4 Evankeliumia, Kuuntele, Usko ja Tottele parhaasi mukaan kaikkea mitä JEESUS Sanoi ollaksesi Kristitty = Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi! mm:

      "Niin ei myös teistä yksikään, joka ei luovu kaikesta, mitä hänellä on, voi olla minun opetuslapseni. Luukas 14:33.

      "Myykää, mitä teillä on, ja antakaa almuja; hankkikaa itsellenne kulumattomat kukkarot, loppumaton aarre taivaisiin, mihin ei varas ulotu ja missä koi ei turmele. Luukas 12:33.

      "Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Matteus 6:24. *jotkut käännökset käyttävät sanaa "rahaa" "mammonan" kohdalla.

      "Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Markus 16:15.

      Kenenkään ei tarvitse eikä pidä työskennellä rahan tai katoavaisen ruuan eteen, vaan Jumalalle. Jumala huolehtii jokaisen tarpeista, jotka Hänelle työskentelee. Tällä tavalla voimme myös selvitä pedon merkki ja suuren ahdistuksen ajat. Tätä kutsutaan "Elää Uskosta".

      ÄLÄ koskaan ota Pedon Merkkiä! Lue Ilmestyskirja 13 ja varmuuden vuoksi Ilmestyskirja 22

      Dokumentti aiheeseen liittyen, Englanniksi: https://www.youtube.com/watch?v=B_foDpYGVJc

      Kaikki ilmaisia ja erittäin hyödyllisiä resursseja: truthseeking.co.uk / katso ainakin "freesources" ja "articles".

      Youtube soittolista, Jeesuksen Opetuksiin liittyen: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3gulrFr5tELMJUP7n_2H3mS

      Miten saada voitto seksuaalisesta synnistä: https://www.youtube.com/watch?v=1c-Km32ZpEQ

      Teot Armo Harmonia 3 osainen soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3jM6iESK-IKSBkNwhtWudKY

      Pyydän että jaat tätä jokaiselle mahdollisesti kiinnostuneelle jokapuolella, Kiitos! Rakkautta ja Rauhaa

      JUMALA Todella RAKASTAA meitä ja Tahtoo Pelastaa meidät kaikki! Jos kukaan kuulee tämän, pyydän, vastaa Jumalan Kutsuun Jeesuksen Opetuksissa. <3

      • Anonyymi

        >>>>Älä koskaan ota Pedon Merkkiä !<<<<<<

        Tiedoksi: Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi. . . . Jumalan merkki on sapatti.

        1234567---


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Lutterin touhut on yhtä tyhjän kanssa, suomi on täynnä muotojumalisia virsikirjan plaraajia joilla ei ol ehajuakaan mistä on kyse Raamatullisessa uskossa, ei siis mitään tajua koko asiasta.

      JO mene kallupoimaan, oletko Jeesuksen seuraaja niin vastaus on ...häh minut on kasttetu ja kuulun kirkkoon eikö se muka riitä...mutinaa.
      ja kaikkihan me olemme syntisiä ja öööö siihen se ajatus katkeaakin sitten.

      tämä on vastaus niiltä jotka eivät ole vielä eronneet kirkostaan, niiltä ei kysytä tällä kertaa mitään.

      • Anonyymi

        >>>>>Lutherin touhut on yhtä tyhjän kanssa<<<<<

        Tämä tärkeää, ei mitään tyhjänpäiväistä, Lutheri tunnisti pedon antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virret kertovat.
        Virsi 241. 5. O tätä suurta surkiutt!' ylists' vaivaisen lauman, ettei kenelläkään ollut rohkiutt' Jumalan sanaa puhumaan sen pahan pedon pelvost' Hän UHKAS KAIKKI KÄKES, HÄN TAPPOI JA SÄKES', KUIN VASTASIT HÄNT' EHDOST'.

        240.6. JUMALAN KÄSKYI WASTAAN RÄYSKYI.

        1234567---


    • Anonyymi

      Hebr.7:3 Biblia (1776) Ilman isää, ilman äitiä, ilman sukua, ja ei hänellä ole päivän alkua ei elämän loppua; mutta hän on Jumalan Poikaa verrattu ja pysyy pappina ijankaikkisesti. Kirjoitetaan: iankaikkisesti. Löytyykö kyseinen henkilö, vain Raamatun kansien välistä?

      • Anonyymi

        Helluntaikirkon johto pitää Luterilaista Kirkkoa kristillisenä kirkkona jolla on sama usko kuin helluntailaisilla. Saalemissa oli johdoilla sovinnon kokous tänä vuonna.

        Helluntaikaste voi olla epäraamatullinen
        - jos se on srk:aan liittymisrituaali
        - jos kasteessa ei tapahdu uudestisyntymistä Jumalan tekona

        Molemmissa kirkoissa on uudestisyntyneitä ja uudestisyntymättömiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helluntaikirkon johto pitää Luterilaista Kirkkoa kristillisenä kirkkona jolla on sama usko kuin helluntailaisilla. Saalemissa oli johdoilla sovinnon kokous tänä vuonna.

        Helluntaikaste voi olla epäraamatullinen
        - jos se on srk:aan liittymisrituaali
        - jos kasteessa ei tapahdu uudestisyntymistä Jumalan tekona

        Molemmissa kirkoissa on uudestisyntyneitä ja uudestisyntymättömiä.

        mailmassa ei ole vielä ainuttakaan joka olisi kastessa uudestisyntynyt.

        mitään jumalantekokasteita ei ole muualla kuin täysin pihalla olevan uskonnollisuuden pääkopassa.

        kaste on Jumalan teko .... !

        mitä ihmettä moinen edes teoriassa mukamas voisi tarkoittaa, Raamatussa ei ole sellaisista tempuista sanaakaan.


    • Anonyymi

      Luterilaisilla on papit ja katolisilla lisäksi Paavi
      raamatullisia ne eivät ole

      Kristittyjen päälähde on turkkilainen siis siltä alueelta oleva Rooman kansalainen Paavali

      Islamilaiset valtasivat Turkin Rooman tuhon jälkeen kun kristittyjen päävaltio Espanja oli liian lännessä pannakseen vastaan myös kristitty Egypti jäi muslimeille

      HELLUNTAILAISIA ei olisi olemassa ilman luterilaisia ja katolisia vaan kaikki olisi kaatunut islamiin. Puolalaiset katoliset estivät muslimien Wienin valtauksen ja Espanjalaiset karkoittivat muslimit lännessä. Amerikka on katolinen eivätkä islamilaiset saaneet siellä jalansijaa. NYT JÄLLEEN kaikkien on noustava Rinteen hörhöilyä vastaan Katolisilla ei ole veronkanto-oikeutta vaikka Suomi oli muinoin katolinen ja Espanjan katoliset taistelivat Euroopan puolesta islamia vastaan, samoin Puolan katoliset Wienin piirityksessä

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1fa681be-d611-4c27-accf-47dd3693abc0
      Antti Rinne esittää: Islamilaisille seurakunnille oikeus kerätä veroa

      • Anonyymi

        "Antti Rinne esittää: Islamilaisille seurakunnille oikeus kerätä veroa"

        Asian kääntöpuoli: tuollaisella tiedonkeräämisellä valtio saisi luettelon, ketkä ovat islamilaisten seurakuntien jäseniä.


    • Anonyymi

      Mark.12:42 Biblia (1776) Niin tuli köyhä leski, ja pani kaksi ropoa, se on kuusinainen. Kuusinainen eli abo on vanhin tunnettu suomalaisen raha yksikkö. Kuusinaisia työtiin Turussa 1400-luvun alussa, todennäköisesti noin 1410. Kuusinaisen arvo vastasi kuuta penninkiä.

    • Anonyymi

      >>>>>Luterilaisuus ei ole lähelläkään Raamatullista kristinuskoa Helluntailaisuus on<<<<<<.

      Helluntailaisuus seuraa paavin muutoksia sunnuntaipyhineen ja sunnuntaipyhäkouluineen. Siis ei lähelläkään Raamatullista kristinuskoa.

      1700-luvun Luterilaisen virren sanoin: KEN TAHTOO OLLA KRISTITTY JA KRISTITTYNÄ KUOLLA, EI SILLE OUTO PEITETTY SAA HERRAN LAKI OLLA, JONK' ANTOI ITSE JUMALA.

      Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä SAPATIN SIJASTA KUNNIOITTAMAAN SUNNUNTAITA.

      1234567---

    • Anonyymi

      Avauksen tekijän oppi on isästä perkeleestä ja niin on myös muiden helluntailaisten. He ovat vastaanottaneet väärän hengen opin lisäksi ja kuultuaan kanan kotkotuksia, ja muita eläinääniä ja kaatuneiden vapinaa, pitävät sitä hengen manifestaationa ja tosin se sitä on nimittäin paholaisen aiheuttamaa toimintaa. Tästä tunnetaan lahko nimeltä helluntailaisuus. Haureus ja muut synnit ovat myös helluntailaisuudessa tapahtuvia ilmiöitä.

      • Anonyymi

        Jumala pelastaa myös helluntailaiset:
        "Heidän syntejään ja vääriä tekojaan
        minä en enää koskaan muista." (hepr 10:17)

        Edes helluntailaiset eivät pysty oppejaan niin pahasti sotkemaan, etteivät kuitenkin pelastuisi kuten kaikki muutkin. Uuden liiton tehdessään Jumala on luvannut ettei muista enää kenenkään syntejä.


    • Onneksi olen kristitty kulkuri enkä jaksa kauaa katsella teidän lahkolaisten itsensä ylentämisiä...
      Siksi yleensä muutamassa minuutissa nämä paljastavat itsensä jos kasvokkain käymme keskustelua....on tärkeää omaisuus , eläkemaksujen maksu ( eli kokoaminen aittaan joka ei kuulu Jeesuksen seuraajan hommiin laisinkaan jos on yhtään luottoa Luojaan ) .
      Ja kaikki itsekkäät tarpeet oikein säihkyen esittäytyvät....
      Maailman kanssa huoraavat suurin osa.

      • Ja hei!
        Jos haluat todistaa uskosi niin teretulemast omaisuutesi kanssa luokseni , myydään se ja jaetaan köyhille!
        Itse olen omaisuudestani luopunut Kristuksen tiellä kuten se siihen kuuluu.
        Vai tuleeko Jehovan todistajien suuntausta nyt ja väitettä että Jeesus oli rikas talollinen hienoine vaatteineen ja niin myös seuraavankin pitää olla?

        :'D


      • BabylonGetaway kirjoitti:

        Ja hei!
        Jos haluat todistaa uskosi niin teretulemast omaisuutesi kanssa luokseni , myydään se ja jaetaan köyhille!
        Itse olen omaisuudestani luopunut Kristuksen tiellä kuten se siihen kuuluu.
        Vai tuleeko Jehovan todistajien suuntausta nyt ja väitettä että Jeesus oli rikas talollinen hienoine vaatteineen ja niin myös seuraavankin pitää olla?

        :'D

        Seuraavankin=seuraajankin


      • Anonyymi
        BabylonGetaway kirjoitti:

        Ja hei!
        Jos haluat todistaa uskosi niin teretulemast omaisuutesi kanssa luokseni , myydään se ja jaetaan köyhille!
        Itse olen omaisuudestani luopunut Kristuksen tiellä kuten se siihen kuuluu.
        Vai tuleeko Jehovan todistajien suuntausta nyt ja väitettä että Jeesus oli rikas talollinen hienoine vaatteineen ja niin myös seuraavankin pitää olla?

        :'D

        Ei Kristitty halua riidellä eikä hän saa toimia niin kenenkään kanssa. Kristityn tehtävä on julistaa ilosanomaa Jeesuksesta. Siitähän meidät tunnetaan Kristityiksi, että kerromme Jeesuksesta ja meillä on keskinäinen rakkaus ja mikäli se meistä riippuu niin purimme rauhaan kaikkien kanssa. Jos ei kristitty näin toimi, niin kyllä herää vahva epäilys hänen motiiveistaan ja vilpillisyydestään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Kristitty halua riidellä eikä hän saa toimia niin kenenkään kanssa. Kristityn tehtävä on julistaa ilosanomaa Jeesuksesta. Siitähän meidät tunnetaan Kristityiksi, että kerromme Jeesuksesta ja meillä on keskinäinen rakkaus ja mikäli se meistä riippuu niin purimme rauhaan kaikkien kanssa. Jos ei kristitty näin toimi, niin kyllä herää vahva epäilys hänen motiiveistaan ja vilpillisyydestään.

        Väitellä saa !


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei Kristitty halua riidellä eikä hän saa toimia niin kenenkään kanssa. Kristityn tehtävä on julistaa ilosanomaa Jeesuksesta. Siitähän meidät tunnetaan Kristityiksi, että kerromme Jeesuksesta ja meillä on keskinäinen rakkaus ja mikäli se meistä riippuu niin purimme rauhaan kaikkien kanssa. Jos ei kristitty näin toimi, niin kyllä herää vahva epäilys hänen motiiveistaan ja vilpillisyydestään.

        Oletko muuten itseäsi julistanut jo sen verran että voit sanoa seuraavasi Kristusta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Väitellä saa !

        Koetella , ei väitellä ;)


    • Anonyymi

      Vakavasti Jumalan kasvojen edessä kirjoitan.

      Kiitos aloituksen oikeista sanoista.
      Suomen suurin ekstyslaitos on tosiaan luterilaisuus. Ei jehovalaisuus tai mormonismi yms. pysty eksyttämään oikeita uskoon tulleita. Mutta luterilaisuus osaa oveulldellaan ja viekkaudellaan saamaan jopa helluntailaiset myöntymään, että "kyllä Jumala hyväksyy luterilaiset" -harhaan. Jumala ei kuitenkaan hyväksy Raamatun opetuksista poikkeavaa opetusta, eikä helluntailaisten myötäilyä kirkon suuntaan.
      Jokainen luterilaiseen kirkkoon kuuluva on mukana harhaopissa.
      Mitä ja minkälainen oli seurakunta alussa? Mitä valmis seurakunta oli apostolien kuoleman aikoihin? Samanlaista sen tulee olla edelleen.

      http://www.eroakirkosta.fi
      Näin on Jumalan tahto
      ____________________________

      • Anonyymi

        Eksytystä on myöskin helluntailaisuus oppeineen. On salaista tempausta. Monet julistavat, että sapatti ei kuulu enää uudenliiton kristityille, tämä on erittäin vakava harhautus. Jumala ei tule paljon päitä silittelemään.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eksytystä on myöskin helluntailaisuus oppeineen. On salaista tempausta. Monet julistavat, että sapatti ei kuulu enää uudenliiton kristityille, tämä on erittäin vakava harhautus. Jumala ei tule paljon päitä silittelemään.

        1234567---

        Sapatti on pakanallinen tapa, kuten ympärileikkauskin. Mistä lähtien kristittyjen on pitänyt noudattaa pakanallisia tapoja?


    • Anonyymi

      Millä perusteella luterilaisuutta pidetään kristinuskona?"

      Sillä perusteella, että se on osa nk. klassista kristinuskoa. Helluntailaisuus ei ole, vaikka helluntailaisuutta sellaisena "pidetäänkin", vaan on 1800-lopulla USA:n vapaamuurareiden luoma valtava, viimeisten aikojen suuri eksytys.

      Tätä eksytystä edustaa myös aloittajan sanaleikki: "Millä perusteella pidetään..." vaikka kristinuskoista kirkkoa ei tarvitse erikseen sellaisena "pitää".

      Kristinusko on juridisesti määritelty uskontokunta, jolla on omat määrätyt oppinsa. Se joka täyttää kristinuskon oppimääritykset ON kristinuskoinen kirkko. Joka ei jokaista näistä opinkohdista tunnusta, ei ole kristinuskoinen.

      Mutta helluntailaisuus on huijaus, joka asettaa jo lähes 2000 vuotta vanhat, juridiset kysymykset kunkin tätä juridiikkaa tuntemattoman sekä nämä kieltävien, omien päätelmien varaan. Helluntailaisuus koostuu kuidenkin, omien päätelmien varaan perustetuista "suuntauksista". Kristinuskossa ei ole villejä "suuntauksia".

    • Anonyymi

      Aito 2000 vuotta sitten alkanut kristinusko ei ole lähelläkään nykyisten uususkontojen mallia. Muun muassa 500 vuotta vanha luterilainen uususkonto on katolisen kirkon pienoismalli. Samoin noin 100 vuotias adventismi ja helluntailaisuus.
      Helluntailaisuudessa tosin on uskonelämän sisältö Pyhän Hengen kasteen korottamisineen alkuperäistä kristinuskoa. Apt. 19. 1-6.
      Adventismia ei pidä laskea kristinuskoksi, koska se ei tunnusta Jeesusta Jumalaksi, vaan väittää ylienkeli Miikalein olevan sama kuin Jeesus. Luterilaisuus ja helluntailaisuus ovat omaksuneet kirkkoisien keksimän kolminaisuuopin. Mutta Raamatun opetus Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä ei niistä ihmisopeista muutu.

      • Anonyymi

        Suomessa on uskonvapaus, joten täällä saa jokainen valita itse näkemyksensä. Tunnen helluntailaisia ja ovat hyviä ihmisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on uskonvapaus, joten täällä saa jokainen valita itse näkemyksensä. Tunnen helluntailaisia ja ovat hyviä ihmisiä.

        Helluntailaisuus on eksytystä.


    • Anonyymi

      Ajattelitteko te sijaista, että Martti olisi taivaanportin vartija vai kuka?
      Veriset kädet- hukuttaja päästää takaovesta, vilkaisten, että korvantaukset ovat märät ja synnit syödään anteeksi, Jeesuksesta ei niinkään ole tarkoitus välimiestä tehdä.
      Tämä näin kiinteitettynä Martti- uskonnosta.
      Helluntalaiset taas meinaavat olla hengenvarkaita. Opetettu ainakin ennen, että kun puhuu mosso- kieltä, on täyttynyt hengellä, eli on -oltava- kielimerkkinä hengentäyttyminen. Eli epäraamatullisuus ja se on sitten varastettu helluntaitäyttymysmerkiksi väärällä opilla. ps. raamattu ei aivan puhu niin.
      Ja otettiin nimi- ja jäsenkirja, taivaskirjaksi.
      Eli molemmat ovat perin ihmisläheisiä, tavallaan liha puhuu.
      Ja siitä kumpuaa kummallekin oma perinnäissääntöinen Raamatun Sanan tyhjäksitekevä oppirakennelma.
      Eli se -kirkko- käsite, sekä jäsenrekisteri, joka itsessään on jo harhaanjohtava asia.
      Ei maalliset toimistoräkniki on Elämänkirjallinen missään vaiheessa.

      Suomeksi asiaa voi tarkastella se "helluntai" Siinainaikaisella tavalla, jossa kultainen vasikka valmistettiin #Egyptin- jumalien mukaan.

      Martti oli katolisen lapsi- jota nyt Paavikirkko johtajansa mukaan ylistää omaksi pojakseen, eli oppi on heidän ja tottahan se on.
      Oma poika, oma epäraamatullinen pyhä ja elämä. Pappi välimies- Jumalan ja ihmisen välissä, tavallaan salainen poliisi, joka ripinkautta varmistaa, että hapate pysyy puhtaana ja kerettiläiset sai tuta.

      Mitä meidän pitäisi taas tarkastella, jos päämäärä olisi "taivas" - Suomeksi Pyhä, tuonpuoleinen, valtakunta, jossa on Hallitsija - välimies- tavallaan se Uusi Jerusalem, joka lasketaan tänne ajallaan. Tabernaakkelimalli, joka warjolainkansaa opetti sijaisuhrin ja synnin välisen vuoropuhelun suhdetta ihmiseen jne.

      Tämä pelastussanoma lausuttiin ennen Luomista. Alussa oli Sana. jne.
      Tämä Sana on Luoja itse - eli kaikki on hyvää Hänen käsistään lähteneenä.
      Jumalan Henki liikkui kaiken yllä. Eli hyvän ja pahan suhteen Jumala hallitsi, ei ihminen. Oli Jumalan Sana. SE oli ja On pyhä, vanhurskas ja hyvä.
      Ja tuo Sana on sijaisen merkitys ja olemus, myös Uudessa Adamissa.
      Ihmiseksi tulleessa Jumalassa, jota "kielet" ilmaisi Apostolisena hetkenä, kun Pyhä Henki kirkasti kuulijoilleen Jeesuksen tämänpuoleisuuden matkan, Jumala- meidän kanssamme. Ihmisenä, kaikessa kiusattuna, kuin mekin. Kuinka me- ihmiset tapoimme tuon Pyhän - omalla ristillä, teimme sen ristin, se on saavutuksemme.
      Niin Jeesusta kohtaan, kuin lähimmäistäkin, onhan hän Jumalan luoma.
      Tuo Pyhä, joka kuoli ristillämme, osoittaa syntimme, eli tekomme mitan, josta on tehtävä parannus. Ei vesihuuhtelu sitä poista, vaan Ristin Herra, kun katselemme hänen haavoitettuja käsiä. jne. Sijaisen kuolema. Se poistaa synnin ja samanmielisyys Jumalantahtoon, on elämäntie Pyhän Hengen voimasta. Sitä Henki kertoo Sanan kautta elämäksi ja kirja on taivaassa, mikä pelastaa.
      Siksi Jumalalla on VAIN yksi kansa, joka pelastuu. SE on Elämänkirjaan kirjoitettu, jonka Jumalatuntee. Siinä on pelastus. Sitä kielet kertovat se on Armolahja, joka avaa ymmärryksen Elämään sisälle. Armolahjat ovat Jumalantyökalu kirkastamaan Hänen pelastussuunnitelmansa ja Elämän.
      Sitä ei kirkkokunnat ole valmistaneet, eikä kaikenkarvaset papit. Ei vaikka kuinka murhaisivat muun uskoisia.
      JOka todella uskoo sijaiseen ja hänet kastetaan, niin hän kastaantuu Kristuksen kuolemaan ja ylönsousemukseen, -henkilökohtaisen- uskon kautta.
      Eli kun katsoo Jeesusta, tuota voideltua, niin häntä seuraten häviää paaviuksien valta-asema, marttiudet, ja muut kommervenkit, perinnäisopit jne.
      On vain kirjoitukset, tässä hetkessä Ylimmäinen pappi, Melkesedekin järjestyksen mukaan, Hän, joka on taivaissa, ja on -ainut- välimies, joka pelastaa, siksi Hän on Sapatin Herra, koska Hän on Luoja- Jumala, Jumala joka pelastaa ja luo uutta.
      Se on sangen hyvää, eli virheetön. Hän pukee morsiamensa ja morsian elää, katsoo Ylkäänsä, on samanmielinen, tahtoo elää Hengessä Hänen kanssaan, hylkää synnin, jonka käärme tarjoaa ja Sanan kautta voi sanoa, väisty taakseni. Se on Jumalantyö.
      Siihen rakentuu Tuonpuoleisuuden valtakunta. Ja Valtakunnassa on Jumalantahto, johon Hänessä oleva nöyrästi polvistuu. Täytä minut Herra! Haluan olla kuulainen kuulemalleni Jumalan Sanalle. Saan olla armon alla. Saan ELÄÄ siinä, ilman perinnäisoppien kirjoa. Enkä halua tehdä tyhjäksi sanaa, jonka Jumala lausuu, koska on Sana.
      Tuossa on kansansa Helluntaihenki. Jumalantahto ja minä, Kristuksessa Hengen johdossa ja rakkaus sydämessä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      371
      4363
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      282
      2453
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      137
      1731
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1524
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1453
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1295
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1186
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      38
      1119
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1040
    Aihe