Ai ihanaa,

Anonyymi

Työ on ihanaa, kun viimeisinä vuosina ennen eläkeikää saa ensimmäisen työpaikkansa. Työ on ihanaa. Vaikka se työ olisi k-supermarketilla viivakoodin käyttäjän pesti. Silloin kun tarvitaan. Elämä on ihanaa.

Kun vaan jaksais, eikä sattuis mitenkään terveys pettään. Ehkä ehtii eläkeikään ennen kuin tulee aivoinfarkti tai sydänkohtaus tai muuten menee terveys tai henki. Mutta sainpas - viimeinkin.

Tässähän sitä voikin sitten pullistella erinomaisuudellaan...

52

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse asiassa toivottavasti se terveys pettää, ja pääsis sen näkemään.

    • Anonyymi

      Ihanko siis ihka ensimmäinen työpaikka! Vau, sä oot hyvä. Kyllä paranee kehuakin ja vieläpä viivakoodin lukijan pesti k-supermarketissa.

    • Anonyymi

      Ja jos vaikka kävis niin, että se äijä kuolee ens, niin onhan sitä jokin jälkisäädös ihka onnellisen viivakoodin lukijan käyttäjän hyväksi laadittu, ettei siitä muutamien vuosien kumppanuudesta ihan tyhjin käsin jää... Ensimmäisestä, mukuloitten isästä, kun on jo ero otettu!

      Hyvin on pullat uunissa...

      Juu, viivakoodin lukijan käyttäjäksi k-supermarkettiin niin siitä se elämä urkenee... Ja suu käy!

    • Anonyymi

      Anna mun kaikki kestää - ei se taida ainakaan paljon älyllistä pääomaa vaatia tuo viivakoodin lukijan käyttäjän hommiin pääsy.

      Tyyppi on lähempänä eläkeikää, mutta käytöstavat täysin kakaran asteella.

      Kuullaan taas kaiken maailman älyvapaata sönkötystä viivakoodin lukijan käyttäjän suusta.

      Minkä sortin älyllinen vajavuus olis kyseessä... jonkinlainen....

      Tässä on sen naapurina asuttu monet vuodet. Ja viimeiset pari vuotta - katkonaisesti se on sitä viivakoodin lukulaitteen käyttöä palkkatyönä harjoittanut - sitä ennen pääasiassa kaljalaatikoita kannellut!

      Että semmosta! Mites tosta kahjosta pääsis eroon... ootetaan vaan että jokin tauti tai kuolo korjaa. Ihmeen ketterästi ja vilkkaasti se kyllä ruhonsa kokoon nähden liikkuu!

      Sanavapauden käyttöä!

    • Anonyymi

      Mettän kiertämistä, mettän kiertämistä.... Viivakoodin lukijan käyttäjän pesti aukes. Talon kiertäminen jäänyt vähän vähemmälle, talon kiertäminen ja muiden asuntojen tilan huomioiminen, ettei vaan missään vaan päästy yhtään rehevempään tilaan kuin ko. talon kiertäjällä.

      Talon kiertäminen, talon kiertäminen, lenkki se on siinäkin! Taitaa olla ihan tavallisinta urheilua tällä seudun tuo talon kiertäminen. Talon kiertäminen, talon kiertäminen....

      Itsetunto on aika alhaalla, kun ei se pelkkä viivakoodin lukijan käyttäjän pestikään kovin korkealle itsensä arvostusta nosta, ei nosta, lisäarvoa saa sorvaa taas älyttömyyksiä muista asioista - siitä sitä arvoa tulee...

      Viivakoodin lukijan käyttäjä. Talon kiertäjä.

      Helppoon jamaan on asiansa kyllä saanut. Eihän se tyyppi ole tainnut missään vaiheessa elämäänsä ihan yksin edes asumistaan järjestää... Nämäkin jutut saa kätevämmin hoidettua kun pyrkii äijän kylkeen, sen jälkeen ei tartte....

      Kyllä se niin tosiaan lienee, että ensimmäinen työpaikkansa vähän ennen eläkeiän saavuttamista. Saavutus se on sekin. Enimmän osan siitä ajasta, joka tässä on sen läheisyydessä asuttu, se tyyppi ei ole kuin taloa kiertänyt ja auvoisin hetki viikossa oli se perjantai kun sai lähikaupasta Pirkka-kaljalaatikkoa kotiins kannella, naama oli kuin naantalin aurinko.


      Talon kiertäjä. Talon kiertäjä. Viivakoodin lukijan käyttäjä. Hienoo!

    • Anonyymi

      Sivuhuomautus. K-kauppiaat ovat ansiokkaasti profiloituneet erilaisista työrajoitteista kärsivien palkkaajiksi.
      Kovasti ovat lehdet kehuneet, miten K-kauppiaat suopeasti suhtautuvat näihin erikoisryhmiin. Mielellään ottavat osa-aikaisuuksiin tai vaikka ihan kokoaikaisuuksiinkin.

      Ei muuta.

    • Anonyymi

      Minkähän ihmeen takia sitä viivakoodin lukijan käyttäjän pestiä ei esim. siinä vaiheessa vielä ollut taskussa kun sen tyypin tässä ensimmäisiä kertoja näin... vuosia meni että se sen sai... vielä ehtii, ja jos hyvin käy niin ansioista saa vielä eläkkeellä nauttimaan... Kyllä on hyvää elämää, mutta... lieneekö sittenkään asioidensa tilaan tyytyväinen, kun kuuluu kovasti olevan taas esitettävänä suurimman lahjansa tuotoksia eli niitä älyttömiä sorvailuja. Niillähän se taitaa siellä K-supermarketissakin loistaa.... oli nimittäin sen verran huvittunutta- ja vähän sääliin viittaavaan näköistä huvittuneisuutta kun siellä muutaman kerran tuli käytyä tuon tyypin pestaamise jälkeen... Sääliin viittaavaa, lähinnä kyllä siihen suuntaan, että juu, minkäs tuolle voi että eräs sitä typeryyttään haluaa näyttää....

      Suurin lahja: älyttömyyksien sorvaaminen........

      Se on kyllä jo hoksattu että äijänsä kanssa se on pitkin ja poikin sosiaalista verkostoaan niitä samoja älyttömyyksiä levitellyt.... Päätä eikä häntää ei niissä jutuissa ole, mutta uppoavat kuin häkä!

      Semmonen järjen jättiläinen....

      Kovasti sitä ihmettelee, että millaisessa kasvuympäristössä tuollaisia syntyy... Eikä järki ainakaan kasva elämän varrella mihinkään...........

      Juu, kunpa näkis sen kun tauti vie!

    • Anonyymi

      Kuinka moni, joka saa jonkin sortin työn, alkaa tätä asiaa hehkuttaa oman elämänsä riemuvoittona keksimällä jostakusta toisesta kaikenlaista älytöntä tsoukkia jolla mitätöi sen toisen ihmisen arvon, mitätöi sen ihmisen tekemät työt, mitätöi...

      Mitä? Onko ihan normaali tyyppi? Sanoisin, että ei. Sairaalloisuuteen viittaa ja tosi vahvasti.

      Mitätöi toisen ihmisen tekemiset, joista ei itse asiassa paljonkaan tiedä. Kehittelee älyvapaita juttujaan joita sitten ympäristöönsä levittelee.

      Siinä tuo tyyppi - eikä äijänsä paljonkaan tavoiltaan eroa, eihän ne muuten yhdessä oliskaan!

      Oksettavia tapauksia kumpikin! Sosiaalisen verkostonsa kanssa, joka pääasiassa koostuu varttuneemmasta porukasta! Lukemattomat ovat ne älyttömyydet joita tuo pariskunta on liikkeelle laskenut. Talon kiertäjä, talon kiertäjä, viivakoodin lukulaitteen käyttäjä! Siinä on ura huipussaan!

      Pitkää ikää vaan, jotta saat vielä nauttia ansioistas!

      Mistä tuollaisia sikiää, millaisessa ympäristössä... Älyllisestä kehitysvajeestako on kyse? Normaalia tuo ei ole!

    • Anonyymi

      Tuo tyyppi... Kesän jälkeen se ilmeisesti sai kutsun taas sinne k-supermarkettiin viivakoodin lukijaa käyttämään, opiskelijat kun aloittivat koulun niin tuli vajetta työvoimaan.

      No, kun se sen kutsun sai, niin niin oli iloinen, että ihan ikkunasta piti asiaa kailottaa kun toinen meni pihalle mattojaan tamppaamaan. Ikkunasta kailotti toiselle! - Saanko kysyä onko normaalia.... Kailotti, ei eli oli ilmaisevinaan omaa ylemmyyttään toiseen päin, että katsos nyt, sainpa ainakin viivakoodin lukijan käyttäjän pestin taas.

      No, sen jälkeen kun se sen työnsä aloitti, niin sitä on saatu kuunnella älytöntä suunsoittoa ilta-aikaan seinän takaa esitettynä. Jutut ovat täysin älyvapaita.

      Minkä sortin sairaudesta mahtaa olla kyse, kun tyyppi, tyyppi joka nyt on joku viivakoodin lukijan käyttäjä k-supermarketissa, niin hakee itsetuntoa sillä että vertaa itseään olemattomilla saavutuksillaan toiseen ihmiseen! Onko kyseessä jonkin sortin henkinen vajaamittaisuus, on aina kokenut jäävänsä jostakin paitsi ja paikkaa tätä tuntemustaan nyt tuolla tavalla - siis viivakoodin lukijan pesti satunnaisena tai mitä lie... - ylettömästä kateuden tuntemuksesta jota se myöskään ei pysty nyt kuitenkaan tasaamaan, vaikka kuinka yrittää... Hakee jotain tasoitusta vertaamalla itseään toiseen ihmiseen jota ei edes kunnolla tunne... Levittelee ympäri kyliä äijänsä kanssa sosiaaliseen yhteisöönsä paskasia juttujaan, juttuja joiden tarkoitus on lyödä tätä toista ihmistä, pitää pilkkanaan.

      On se kyllä saavutus kun pitkien vuosien jälkeen, jolloin ei tosiaankaan ole mitään tehnyt, elämä on mennyt samoissa nurkissa, samoissa kylissä vuodesta toiseen toisia vahtien ja kytäten, kateutta tuntien, niin nyt on sitten viivakoodin lukijan pesti jossain k-supermarketissa... VAU!

      Täytyy tosiaan miettiä, että oisko toi tyyppi ihan oikeasti lääkärin avun tarpeessa!

      Mitäs, jos menis ja ilmoittas sinne sen työpaikalle millainen se tyyppi on!

      Kertaalleen sen siellä supermarketissa olen nähnyt, työvuoro siltä oli päättymässä, kun havaitsi kateuden kohteensa olevan paikalla niin mitäs, lähti sinne käytäville älytöntä, käsittämätöntä puhettaan sönköttään!

      Lääkärin tarpeessa koko tyyppi! Kateus se teettää ihmisellä niin paljon älytöntä ettei tosikaan. Ja on se paha, kun omaa elämää ei koe minkään arvoiseksi ellei pääse johonkuhun toiseen itseään olemattomilla saavutuksillaan vertaamaan! Niin, että viivakoodin lukijan pesti peittoaa nyt kaiken sen mitä toisella on kokemusta ja mistä hän on ainakin jollakin tavalla saanut henkistä kasvua ja oppinut ymmärtämään erinäisiä ajatuksia, laajentanut ajatusmaailmaansa ainakin huomattavasti paljon pitemmälle kuin tuollainen iänikuinen samassa kotinurkkiensa paskassa tarpoja! Onko suuretkin näköalat!

      Menis jo hoitoon!

    • Anonyymi

      Kateus, kateus, kateus ja vielä kerran kateus!

      Siitä ei pääse yli eikä ympäri, eikä auta tyytyväisyyden löytämistä omaan elämään edes se viivakoodin lukijan käyttäjän pesti!

      On se kamalaa, kun jollakin toisella on jotakin, vaan ittellä ei, eikä yli pääse vaikka kuinka yrittäis! Kovasti pitää toisen kautta yrittää saada itsetuntoa, mutta eihän se tuolla tavalla kasva, kun kerran alvariinsa ja jatkuvasti epänormaalia, sairaalloista käyttäytymistä esiintyy kadehtijalla!

      On se kamala tauti, se kateus!

      Lääkärin tarvetta tuntuu olevan, ja pitäiskö ihan oikeasti ottaa yhteyttä siihen sen työnantajaan... hankkis onnettomalle keskusteluapua....

    • Anonyymi

      Maailma se on lavea ja suuri... paitsi eräillä, joilla se on pieni, tunkkanen ja ahdas paikka...

      Maailma on lavea ja mitä enemmän sitä näkee ja kokee ja saa kokemusta laajalta alueelta... niin sitä suuremmaksi kasvaa sielu!

      Terppa vaan, ja toivottavasti viivakoodin lukijan käyttäjälle löytyy jostain apua, että pääsee jo miettimään omaa elämäänsä ihan vaan omana elämänään ilman että täytyy toisia siihen verrantona mukaan sotkea, että oppii tyytymään omaan elämäänsä sellaisena kuin se on, vaikka toisella olisi mitä sitten onkaan!

      Tietysti voi miettiä, onko siitä lääkäristäkään tuohon kateellisen ongelmaan apua, sitä kun nuo lääkäritkään eivät ole mitään tasalaatua erinomaisuutensa suhteen.....

    • Anonyymi

      Kerrotaan nyt lisää näistä tuon tyypin käyttäytymisessä ilmenevistä oireista:

      Se ei tosiaankaan riitä, että se huutelee ikkunastaan pihalla olevalle kateutensa kohteelle.

      Tapahtuu myös niin, että kun se tyyppi joko näkee ikkunastaan kateutensa kohteen tulevan taloon sisälle ja nousevan rappukäytävässä asunnolle mennäkseen, niin tuo tyyppi asettuu asuntonsa oven taakse ja kun kateuden kohde on siinä porrastasanteella niin sitten alkaa sieltä ovensa takaa sönköttään samaa itsetuntoa kohottavaa sönkötystään!

      Että siis..... Kuvitelkaapa se näky silmiinne... muija sönköttämässä sen minkä kerkiää sekopäisyyksiään ovensa takana.... Juu, kateuden kohde ei muuta - ai jaa, tollanen kiputila tällä kertaa, ja painelee mahdollisimman pian ovesta asuntoonsa sisään!

      Onko normitapaus? Lääkärin apua kaipais kateutensa kanssa? Hirvittävää kun ei omassa elämässä ole mitään, ei niin mitään, ilman että toisen ihmisen kautta pitää itseänsä yrittää nostaa ylemmäs!

      Vaikeaa on!

      Käsittämätöntä mistä tuollaisia tähän maailmaan tulee... vikaa ollut jo varhaisesta lapsuudesta asti.... ilmeisesti...

      Kateus, kateus, kateus, kateus, kateus, kateus........

    • Anonyymi

      Todistaako tämä jotakin tuosta tyypistä jälleen kerran: Uusimpaan lahjakkuutensa tuotokseen liittyvät lyöntivirheet ja ylimääräiset sykäykset sekä valonvälähdykset.

      No, niinhän se on että viivakoodin lukijaa käyttäessä lyöntivirheitä ei juurikaan tapahdu jos ei liian hätäisesti toimi, valonvälähdyksiä ja sykäyksiä kassakuiteissa ja niin päin pois.

      No, onks tämä nyt jokin juttu, että juu, myöntää itsekin, että tämä se on hänelle sopiva juttu tämä viivakoodin lukijan käyttäminen, kun ei siinä paljon itse joudu mitään tekemään.

      Ja jos tämä tyyppi nyt haluaa jotakin sellaista esittää, että se, jolle hän jatkuvasti, alituiseen, vähän väliä tuota lahjakkuuttaan älyttömyyksillään haluaa osoittaa, niin jos hän väittää, että tämä tyyppi on töissään tuottanut sellaista tekstiä joka on täynnä lyöntivirheitä ja ylimääräisiä sykäyksiä ja niin päin pois, niin suurempa valeen taas päästelee, ja siis loukkaa tätä ihmistä ammattinsa ja töittensä hoitajana, sillä eipä ole yhdessäkään työpaikassa niiltä henkilöiltä joita palvellakseen hän töitänsä tehnyt - ja niitä ihmisiä on enemmän kuin jossakin supermarketin kassalinjalla, jossa palveluista eniten hyötyä ottaa itse kauppias, niin tuota, eipä ole moitetta tai valitusta kuulunut. Siitä päätellen, työt ovat olleet samaa priimaa kuin kaikilta niiltä muilta, jotka ovat ammattitaitoisesti työnsä hoitaneet.

      Että sillä lailla. Rupeapa - kärsäpään porukan edustaja - nyt vaan etsimään sitten todisteita vihjailuilles että töissä ei ole töitä tehty niin kuin pitää ja huonoa jälkeä syntynyt!

      Mitenkähän sitä on eräässä paikassa saatu käteen henkilökohtainen tulospalkkio! Jos asia olis niin kuin tuo nyt yrittää vihjailla.

      Törkeä ihminen, kaikin puolin! Tuota se tekee jatkuvasti ja alvariinsa. Törkeä ihminen! Lajinsa parhain edustaja!

      Että yritäpä lisää vaan!


      Tämä tyyppihän hankki itselleen paikallisen kouluttajan kursseilla koulutuksen samaan ammattiin jota tämä hänen kadehtimansa on töinään ja koulutettuna ihmisenä tehnyt... Niin oli koko sen kurssin ajan suuresti uhoamassa omista tulevista töistään... Vaan mites on käynyt...

      Jatkuvasti yhtä ja samaa.... Asiatonta suunsoittoa!

      Siksi toisekseen, niissä töissä jota kahdehtimansa on tehnyt tarvitaan kyllä monenlaista tietämystä, kielitaitoa, ymmärrystä, ja niin päin pois... Puuttuuko suunsoittajalta näitä? Ja yksi mikä siltä ainakin puuttuu on asiallisuus, miten tuollainen ihminen voisi olla sellaisissa töissä joissa edellytetään luottamuksellisuuden tärkeyden ymmärtämistä, miten tuollainen tyyppi voisi olla töissä joissa tulee eteen toisten ihmisten (jopa tuttujen) yksityisiä asioita!

      Juu, pysy sinä vaan siellä viivakoodin lukijan käyttäjänä ja hanki ne meriittis siellä!

      Onneton tapaus!

      Tää on kans yks "kattelee televisiosta ruotsinkielisiä ohjelmia!"... Noin ikkäästi! Oliks jotain vielä, noch was?
      Asiatonta asiatonta, älytöntä suunsoittoa! Siinä se suurin lahjakkuus kaiketi on!

    • Anonyymi

      "Kattelee ruottinkielisiä ohjelmia televisiosta" - tätä jo silloin kun ei kaikkea Femin ohjelmaa tekstitetty suomeksi.

      No, mitäs... onhan se kadehtija vissiin ittekin koulussa ruotsia lukenut... Että mitäs, sen kun kattelet sinäkin ruottinkielisiä ohjelmia.

      Haluuks kadehtija tietää enemmän koulumenestyksestä? Täh. Rupeetko kohta väittää näistä asioista valeitas? Mitä... Olisko jotain mitä voisit vielä lahjakkuudellas sotkea väärinpäin? Sinäpä se ton osaat!
      Läväytetäänkö numerot ja arvosanat esiin.... Jäisitkö toiseks?

      Menis jo hoitoon!

    • Anonyymi

      Kun ei itsessään mitään ole, niin muiden kautta on haettava.

      Taitaa tuon kohdalla sopia moneenkin paikkaan. Itsessä ei ole, niin toisen kautta haetaan.

      Toisen kautta eläjä! Toisen kautta hakee omanarvontuntoa. Mahtaa olla vahvoissa kantimissa tuollainen tapaus! Toisen kautta kaikki!

      Mitäs olis tehnyt ihan itse? Onko koskaan joutunut esim. asumisestaan ihan niin kuin yksin vastaamaan? Luultavasti ei! Mikä muuten onkin ihan niin kuin yks sellainen tekijä, joka tekee tietyn tyyppisestä käyttäytymisestä helppoa, sitä kun ei tarvitse ottaa huolta yhtään mistään, niin mitäs väliä sillä on mitä tekee! Ihan yks ja sama mitä tässä tekee, kaikki on toisen kautta olemassa.

      Tuota lajia riittää, tuota suunsoittajaporukkaa, älyttömyyksien ilmoille päästäjää, älyttömyyksillänsä itseänsä ja muita huvittavaa sakkia, ja mikäs niille onkin aika yhteinen tekijä: no, juuri tämä, ei tarvitse olla huolissaan yhtään mistään, kaikki tulee toisen kautta!

      Lahjakasta!

      Mitäs sitten keksittäis... Siellähän se oli yks tuohon - kärsäpäiden porukkaan kuuluva - kovasti taas ilmoja päästelemässä kun ulkoa tultiin... Siellä se raukka kovasti huuteli kaikenlaista älytöntä...

      Tää on kans ton tyypin juttu: "Kaikkihan täällä tietää että sinä olet ihan hullu!"
      No, yllä annetun käyttäytymisen kuvauksen perusteella pitäs kyllä ruveta tuleen ilmi ja selväksi, missä se nimetty vaiva itse asiassa on! Hoidolle tarvetta....

      Jokos on tyypillä supermarkettinsa hyllykartta tuttu... vai vieläkö pitää hyllyväleissä kiertää ja älyttömyyksiä ladella!
      Niin, että sillä lailla.

      Ja se jätkä siellä nurkan takana, niin että meinaat sitte että meitsi murenee sun huuteluillas... Jos niissä sun huuteluissas olis edes jotain järkeä ja jotain syvyyttä... Mut kun ei, niin ei... Yks idiootti huutelee mitä huutelee, joku saattaa mennä mukaan, mutta se jolla on aivot, niin näkee kyllä mikä sinä olet!


      Kateus, kateus, kateus, kateus.

      Juu, yks tän kylän sekopää oli kerran tuolla keskustassa, siinä se uhos jollekulle toiselle sekoilujaan, sitte se näki tämän tulevan, niin mitäs se muuta kuin päästi suustansa sen, mikä todisti tasan tarkkaan sen mistä on kyse... Kateus, kateus, kateus, kateus.....

      Niin kuin sekin akka, joka yhtenä iltana oli paikallisen kaupan nurkalla koiransa kanssa, kun tämä meni siitä ohi, rupesi koira hyppimään kohti, jolloin tuo akka päästeli niinkin älykästä suustaan kuin "tolla taitaa olla kiima kun tää noin kovasti tempoo" - no, tämäpä sama tyyppi sattui sitten näkemään tämän solvaamansa eräässä palveluliikkeessä niin mitäs, sinnehän se väänsi mukamas hintoja kyselemään.... Ei kuitenkaan ottanut palvelua siitä.... Että näin täällä. Ja tätä on elämä tässä kylässä, normaaleina itseään kai pitävät!
      Sitähän ei tietenkään ulkoasun perusteella voi sanoa, onko joku jonkin aineen käyttäjä vai ei... niitä käyttäjiäkin täällä kyllä tunnetusti asuu....
      Että tällaista........

      Kateus, kateus, kateus, kateus, kateus. Ja toisen kautta on kaikki saatavissa, mitä ei itsellä ole. Ja asiattomuuksia viljelemällä saa jotain mitä ei asiallisella syyllä voi itselleen edes vaatia. Tästä on niin kuin havaintoja myös...

      Elämä on moninaista, mutta tuollaiset tyypit ovat kyllä.... vihonviimeistä....

      No, mistäs sitten veisteltäis... Oota mä arvaan... no, mitä niillä arvosanoilla ja numeroilla ja kielitaidoilla ja muulla... Siinähän pärjäät... niinkuis pärjäät, mutta tyytyväinen et kaiketi kuitenkaan ole... Koko ajan jotain joka vaivaa toisen olemisessa. Koko ajan haettava jotakin toisen kautta!

      Kateus, kateus, kateus. Pohjaton vaiva! Säälittävää, jos ei koe itsessään mitään olevan, ja pitää se puute toisen kautta paikata. Säälittävää! Ai niin, juu, ja elämään kuuluu myös erilaiset haaverit ja jopa ne virhelyönnitkin, niitä sattuu kaikille jotka edes yrittävä jotain, mutta se, joka ei mitään tee, niin sillehän ei koskaan mitään tapahdukaan! Ootko kateellinen siitäkin, että jollekin on jotakin tapahtunut? No, siltä vaikuttaa. Kyllä puuttuu ja hirvittävän paljon sun elämästäs! Ja huomio, huomio, sitä sinä myöskin kaipaat... Toivottavasti ne pojat tulee sun lihaisia perskannikoitas kehumaan... Tosin alun perin juttu ei ole tainnut ollakaan just se perskannikoiden lihaisuus vaan jotain ihan muuta... Mutta...

      Leiki sinä vaan! Toisen elämän kautta leikkiskin haet! Onneton tyyppi kerta kaikkiaan.

    • Anonyymi

      Onko tarkoitus pistää kassatyöntekijän ammattia noin ihan yleisesti halvalla ja pitää sitä arvottomana työnä?

      No, ei tosiaankaan. Kannattaa nyt tarkkaan ymmärtää, että jutussa on kyse yhdestä tyypistä, jonka elämän strategiana on ottaa ja saada kaikki toisen kautta!
      Jopa omanarvontuntoa ja siinä sitten yritetään lyödä jonkun toisen elämän kaikki osa-alueet arvottomiksi, nollata häneltä kaikki, vaikka sitten samalla ottaakin sen oman arvonsa juuri tämän toisen elämästä! Pelleillä toisen elämän kanssa!

      Hyvä strategia vai?

      Tulipa muuten mieleen, saiko tuo tyyppi sen pestinsä nyt sitten ihan omilla ansioillaan vai jonkun toisen kautta?

      Siinä se!

      Ja mitäs olis seuraavaksi lahjakkuuden osoittamiseen otettuna aiheena... Mitä tulee seuraavaksi!
      Jatkuvalla syötöllä, asiattomuutta asiattomuuden perään... Ja juu, jopa käytetään konstina silloinkin kun itselle pitää saada jotakin, mutta sitä ei voi asiallisella syyllä toiselta vaatia, niin jep,,, asiattomuudet kehiin... niin johan lähtee kun mukaan asiattomuuksien latelija ottaa koko ympäristön! Näin... jotkut ihmiset ne on olevinaan hauskoja ja kanssakulkijoittensa viihdyttäjiä...

      Jep jep!

      Ehkä jokin seutukunta pitää tuollaista käyttäytymistä aivan normaaliuden piiriin kuuluvana, ihan jopa sinne käyrän keskikohdille kuuluvana... No, se taas kertoisi pelkästään seutukunnasta itsestään, eli samaa lajia on sitten enemmäkin.
      Laajemmalla otannalla sijoitus taitaa kuitenkin mennä enemmänkin sinne abnormin puolelle... Ja sitä se tosiaan on!

      Kaikki toisen kautta!

    • Anonyymi

      Kun tyyppi otti puheeksi kassakuitit...
      No, onhan tässä päässyt - siis päässyt - kirjaamaan mm. sellaisia "kassakuitteja" joissa parille kolmelle aivan asiakirjastandardissa määritetyn levyiselle kirjoitusriville kirjataan pelkästään tämän tapaisia lyhenteitä PEF, FEV1, FVC, MEF25, FEV1/FVC sekä näihin liittyviä lukuarvoja, desimaalilukuja, ja niiden yksikkötunnuksia tyyppiä l/min sekä sulkumerkkejä joiden sisällä on taas lukuarvo ja sen perässä tämä merkki %.

      Tuon tapaista merkkiviidakkoa sisältävää rimssua pari kolme riviä yhteen pötköön... Eikä ole kassakuitin kirjaamisen oikeellisuudesta kuulunut siellä paikan päällä valituksia, mutta ehkä ne valitukset on sitten toimitettu tuon tyypin ja kumppaneidensa korviin!

      Että sellaista kassakuittia. Nämä työt olivat sellaisia ainakin yhdessä paikassa, että tuppasivat jonoutumaan... vissiin sen takia, kun olivat juuri tuon "kassakuittirimpsun" vuoksi töistä raskaammasta päästä!

      Että soita sinä vaan suutas! Ja kuule, tiedätkö sinä oikeastaan mistä sinä suutas soitat? Onko sulla ihan oikeesti niin kuin oikeaa tietoa ja oikeastaan yhtään mitään sanottavaa! Onkos sulla kokemusta esim. tuosta alasta? Onko?
      Valheita ja panettelua jatkuvasti!

      Juu, ja tämä kanssa on kuultu eräissä paikoissa "ihan sama kuka ne työt tekee, kunhan ne joku tekee!"

      Mutta pullistele sinä nyt vaan sen tyhjän kuplas kanssa!

    • Anonyymi

      Eihän tuo osaa lopettaa, aina vaan lisää älytöntä suunsoittoa, panettelua ja vääristelyä.
      Siis, mites tää nyt on lähtenyt käyntiin... Ai niin, tuo tyyppi sai sen pestin sinne supermarkettiinsa ja siitä se lähti huuteleen ja osoittaan niin kuin etevyyttään eikä loppua näy... Toisen kautta haetaan kaikki.

      Nyt on päästy cv:hen. No, ensinnäkin, tässä ei ole tuolle porukalle omia todistuksia saati cv:itä menty näyttämään missään tilanteessa, että mistäs kautta niitä on niille sitten esitelty ja minkä takia. Yksikään noista suunsoittajista ei ole minkään firman tai tahon rekrytointia hoitava. Mitä?
      No, jo viime kesänä kuulin jotain älytöntä cv-juttua... ylipitkiä cv:itä.
      No, jos tässä on pitkä cv, niin sepä ei todista muuta kuin sen, että onpahan töitä tehty, on saatu töitä, ja nimenomaan niitä töitä, joita tuo pullistelija itse ei ole koulutuksen hankkimisesta huolimatta tehnyt - kaiketi ei edes saanut vaikka olis hakenut. No, nyt pitää tietysti sanoa, että vielähän se ehtii, ja jos ei muuten, niin jonkun muun kautta tämän alan töitä saamaan. Mutta... eipä tule sellaista kokemusta ja osaamista hankkimaan kuin tässä jollakulla muulla on.
      Ja se, että joku on kolmekymmentä vuotta yhdessä ja samassa paikassa, niin mitäs, sekö tekee tyypistä erinomaisen, sillain "osaan kaiken ja tiedän kaiken"? No, ei. Se osaa vain sen, mitä siellä sen tutussa paikassa tutuilta tyypeiltä, samoja kuvioita toistavilta tyypeiltä eteen tulee. Että - nyt tulee lapsellista - mutta kun tähän on oikeasti törmätty, tähän osaan kaiken ja tiedän kaiken, niin tuota - kaipa se vaatii jotakin yhden paikan rutiineista poikkeavaa että ymmärtää onko sana splint vai sprint. Lapsellista, mutta vastataan samalla tavalla kuin on ensin itse toisilta esitetty.
      Että mitätöidään se, mitä joku on kokemusta ja osaamista hankkinut.
      Ja edelleen, en ole itse papereitani tuosta suunsoittajaporukasta kenellekään näyttänyt. Että mitenkäs niitä papereita sitten muiden käsistä jaellaan...
      Vaikka tästäkin on kyllä jo todistetta että jaetaan asiattomille... Tehty valitus jonkun toiminnasta, niin mitenkäs sen jälkeen kun valituksen kohteelta on vastinepyyntöä ruvennut valituksen käsittelijä pyytämään, niin sen jälkeen tehdystä valituksesta tulee kommentteja esittämään yksi paikkakunnan pahimmista pultsareista! Kyseinen tyyppi ei kyseiseen valitusaiheeseen liittynyt millään asiallisella tavalla, joten.... Että näin täällä.

      Niin, että mitenkäs se pitää se cv:ssä osoitettu työhistoriakin ruveta mitätöimään! Mitä? Siksi toisekseen, jos sitä työhistoriaa tältä eräältä alalta on ruvennut kertymään jo siinä vaiheessa kun yksi suunsoittaja, tuo ikkunasta hihkumistaan harjoittanut, ovensa takana älyttömyyksiä jakeleva tyyppi, on todennäköisesti vain niitä mukuloitaan hoidellut, niin.... Siinäpä on tyypillä tekemistä jos meinaa senkään vertaa hankkia kokemusta ja osaamista siltä alalta kuin sillä jonka kautta itsekorotusta koko ajan hakee nyt!

      Ja vielä: Tuon tyypin voisi nyt siellä supermarketissa pistää hoitamaan kahtatoista kassalinjaa yhtä aikaa työpäivän aikana, ja jättää sitten vielä sen ilta-ajan yhden kanssa sille hoidettavaksi sekä myöskin viikonloppuina yksi kassa sille hoidettavaksi. Että vastais niin kuin kassalinjan hoidosta klo 22:een asti. Näinhän täällä eräässä paikassa yksi työsuojelupäällikön ja henkilöstöpäällikön tointa hoitanut meinasi, että hoidapa tässä työpäivän aikana kakstoista tuuttia ja siihen päälle vielä iltojen yksi tuutti sekä viikonloppujen yks tuutti aina klo 22:een asti. Toki saat käyttää työajan liukumaa jos haluat. No, oliko joku testi,,, että katotaas kuinka rahkeet kestää.... No, mites kävi? Tulipa työt hoidettua ajallaan eikä jonoja ollut.... vaikka kuinka oli tuutteja ja viikonlopun jälkeen parhaimmillaan pitkät jonot kun maanantaina aamulla duuniin meni... Työt sujui. Mutta sittenpä rupes jollekin tuleen hätätila ja piti tunkea lusikka soppaan...
      Ja vielä suurempi hätätila niille vissiin tuli sitten kun olivat siirtyneet virka-aikaan, eli tuutit olivat vain 8-16 toiminnassa ja vain viitenä päivänä viikossa.... Sitten tulee kiertoteitä hätäkutsuja, että apua, apua, jeesiä tarvittais.
      No, mites.... olisko kannattanut pitää kiinni siitä joka teki hommat! Sori vaan...
      Mutta siis pistäkää toi toisen kautta kaiken hakeva nyt sitten tekeen sama... Onnistuuko? Onnistuisko edes niissä töissä joihin se koulutuksen hankki, tiedä sitten miten siellä koulussa menestyi!


      Kaikkiko pitää lyödä alas! Mitäs seuraavaks.

      Eikö löydy omasta ittestäs mitään mistä arvoa saat, toisen kautta... Toisen kautta....

      Ja sitten vielä tästä, että on työssään huono, niin kuin väittävät... niin tota, kummasti kyllä tämän seudun yhdessä paikassa oli kova hätä "ethän vaan tuonut sitä määräyskirjaa mikä oli mulle tarkoitettu" kun määräyskirjaa oltiin tuomassa... No, sanotaan nyt ensinnäkin se, että ensimmäinen eteen tullut paikka, jossa määräyskirjoista pidetään varauslistaa! Ja mitäs se noin huolissaan olis ollut, että menee jotain sivu suun, jos huono olis...

      • Anonyymi

        Öh höh, mainittava kuitenkin on, että pahimmassa vaiheessa tuuttien hoitoon suotiin tilapäisapua jonkun muun aloitteesta hankittuna. Kyseinen tilapäisapu tuntityöntekijä ei kuitenkaan ehtinyt käydä kuin pari kertaa, kun talon pari työntekijää olivat sitä mieltä (siis pari työntekijää, jotka eivät itse tuuttien hoitoon olleet mitenkään halukkaita apua antamaan, tämä oli tehty jo heti ensimmäisinä työpäivinä selväksi, ja kuulemma ihan työsuojelupäällikkö/henkilöstöpäällikkö itse oli näin käskenyt sanomaan!) että tilapäisapua ei tarvita. Ei tarvitse tulla!

        Muutakin tähän voisi lisätä. Mutta olkoot näin!

        Ei tarvitse, ja sinä et saa saada edes tilapäisapua tähän hommaan! Sinä et saa saada palkkatyötä! Autetaan vasta hätätilassa!

        Jep jep!


    • Anonyymi

      tässä oli taas tällä viikolla lehdessä juttua siitä miten tietyt viranomaiset ovat maalittamisen kohteena. Pyritään häiritsemään elämää vetämällä asiattomasti ja oikein porukkavoimin kaikki lokaan, panettelemaan ja niin edelleen.

      No, mitenkähän tässä jutussa alkaa olla sellainen tuntuma, että jotakuta nyt oikein porukalla - ja se porukka on tyyppiä kärsäpään sakkia - lyödään ja mitätöitään, panetelleen kaikilta tahoilta, jokaiselta elämän osa-alueelta.
      Mitä?

      Mikä riivaa? Mikä riivaa?
      Tuosta cv:stä, onkohan siellä muutama sellainen paikka, joka on tosi paha oka ton porukan lihassa? Onko?

      Kaikki pyritään lyömään alas...

      Ai niin, niistä osaamisista, juu, sitähän lyödään kaikki paskaksi niistäkin... Se, mitä et itse osaa, niin ei sitä sellaista taitoa tarvitakaan.
      Kyseinen määräyskirjoista varauskirjaa pitänyt paikka... No, siellä pidettiin manuaalisti kirjaa myös tehdyistä töistä. No, tästäpä sitten tulikin tehtyä itselle sellainen Excel-taulukko, jossa erinäiset pistettiin kaavoilla ohjelman laskettavaksi.... No, kun tämän toimitti sähköisessä muodossa tilastojen kokoojalle, niin... kovasti oli riemua että ei tollasella excelin osaamisella mitään tee...... Toimivat kaavat, jos joku kärsäpää meinaa, että juu, siks kun ei toiminut!

      Onko jotain vielä...


      Juu, ja tollanen sakki tunkee työpaikalle, tunkee liikennevälineisiin, joka paikkaan... Minkä takia... Ai niin, joku valopää levitellyt kuvia netissä kun on ollut joku niin "mullistavan, äärettömän, hirvittävän, kammottavan, skandaalimainen tapahtuma" josta voi alkaa revittelemään, vaikka samanlaista tässä maailmassa tapahtuu harva päivä vähintään joka toinen tunti! Mutta siis, kun on pienet maailmat ja pienet näköalat, niin suureksihan se kaikki muuttuu, ja sitten laukataan perässä asiattomuuksia syytäen sen minkä kerkiää.....

      Loukkaantuko joku? Kuoliko joku? Onko perättävänä jonkun henki?

      Ai niin, tollaset kärspään tyypit, niin ne on sitä lajia, kun saa kouluampujat liikkeelle! Että siinä sitä asiattomuutta ja sen harrastajia.....

      Mitäs seuraavaks?

      Nyt on sitten työhistoriatkin käsitelty!

      Siksi toisekseen, millainen cv sillä viivakoodin lukijaa käyttämään ruvenneella itsellään on...
      Olkoon mikä on, kokemuksen ja muun suhteen ei vedä vertoja sille jota kokee tarpeelliseksi panetella ja jonka kautta hakee huomiota, omanarvontuntoa ja mitä vielä... Ai niin, ne vitsitkin... juu, toisen kautta!

      Paikallisten omia sanoja lainatakseni (sanat esitetty silloin, kun on poliisille tehty asiaa) "tunge syvimpään suolistoos" paskaset puhees!

      Yritätkö lyödä toisen olemattomiin! No, siitä vaan!
      Risooko se, että on vielä asunto? Sekö pitäs vielä saada pois! Aika moneen työpaikkaan olette tulleet asiattomuuksianne viljelemään.

      Juu, ja nämä hätätilassa auttajat - nämä jotka auttavat sanojen mukaan vasta hätätilassa- no, ovatpa nekin niistä tämän tyypin töistä päässeet hyötymään... kertaalleen piti oikein kaupungin karttakin netistä yksille etsiä, kun olivat toiseen kaupunkiin reissua alkamassa...

      Juu, autapa vaan hätätilassa.... Mitä sotkua siitä sitte syntyy - etenkin kun tullaan pelleilemään ihmisten eteen! Ja jätetään se muu pelleily sinne edelleen olemaan!

      Sananvapautta ja tosiasiallisia arvioita!

      Tarviiko näiden tekstien jälkeen jonkun murrosikäisen tulla pimeään mettään omia arviointejaan huutelemaan? Maksaako joku sille jonkinlaista palkkiota (nautintoaineita) kun tulee kaltaisensa puolia pitämään? Pimeässä huutelemaan!

    • Anonyymi

      Alvariinsa jatkuvalla, toistuvalla, päivittäisellä, aiheesta toiseen venkoavalla asiattomuuden levittämisellä ja nurkan takana huutelulla ja kaikenlaisen älyttömyyden kohdentamisella tiettyyn henkilöön, joka paikassa, ei väliä missä ollaan... vaikka oltais terveyskeskuksen hammashoitolan odotustilassa.... niin sillähän pyritään vain siihen, että kohteen oma pää täyttyy näistä, koko valveilla olo menee näiden asioiden pyörittelemisellä!
      Että sotketaan kaikki... Tullaan työpaikalle (ai niin, onko oletus se, että työpaikalla käyttäydytään asiallisesti - juu, voi olla, jossain kirjoituksissa mutta tosielämä on tosielämä), tullaan kotinurkille, tullaan julkisiin tiloihin, liikennevälineisiin, joka ainoaan paikkaan... Sotketaan kaikki, sotketaan henkilön omat ajatuksetkin!

      Mitä noi on? Sairasta sakkia!

      Kiitos teille, hätätilassa auttajat!
      Elämä jatkuu, vaikka mitä olis tullut mokailtua.... Ei haittaa, vaikka olis jonkun vuoden ajan merkintä siellä jonkun cv:ssä, kun sekin sieltä pikku hiljaa haalistuu kokonaan pois... Mutta... hyvinkö teit?

    • Anonyymi

      Käydään kaikki elämän osa-alueet läpi!
      Kaikki tulee toisen kautta........


      Onko toi ihminen koskaan saanut mitään ihan niin kuin omilla avuillaan, onko se koskaan joutunut huolehtimaan mistään ihan omin avuin.

      Ai niin, juu, nämä suunsoittajat... juu, eihän ne snaijaa sitäkään, mitä kaikkea toinen on panostanut... ei tietenkään, kun ne itse eivät saman moista tekemään. Kaikki tulee toisen kautta!


      Ai niin, juu, mikä asia on jäänyt kaivelemaan tätä porukkaa.... No, yks juttu... Kyllähän se yks olis voinut asiasta laskuttaa, mutta - ootas (koputetaas puuta), onks sillä vakuutus... no, sama firma.....

      Ai mitä että!

      Mikä on jäänyt kaivelemaan, mikä riivaa, mitä puuttuu, mitä haluatte, mitä pitää saavuttaa!

      Kaikki tulee toisen kautta!

    • Anonyymi

      Mistäs sitten löytyy huutelun aihetta, ja milläs sitte yritetään viedä itsetunto pois! Mitä vielä?
      Nyt on käsitelty osaaminen, cv, sitä ennen ties mitä...
      Tosiaan siitä työhistoriasta, olkoon vaikka millaisia pätkiä, kaikki lisäävät kokemusta ja aina tulee jotain uutta osaamiseen.
      Ai mitä se osaa... No, voihan tuollainen kärsäpään tyyppi kuvitella, että mitään ei opi kun päivät pitkät jotakin tekee, mutta joidenkin ihmisten - ehkä ne on sellaisia, jotka suhtautuvat työhön eri tavalla kuin tuollainen kärsäpään tyyppi - kohdalla asia on niin, että oppii eikä se oppi sieltä katoa - varsinkaan tietyn luonteisissa töissä....

      Jos on alun alkaen ollut helppo omaksua, niin ei kai se siitä miksikään muutu.
      Se, että kärsäpään tyypillä itsellään saattaa olla vaikeuksia joiden asioiden kanssa, niin ei se sitä tarkoita, että muillakin on!

      Mitä?

      Olkoon se cv millainen tahansa - se todistaa, että töitä on saatu, ja jos otetaan todistukset rinnalle, niin saadaan tietää myös miten niitä on tehty. Juu, nyt sanoo vääristelijä, että no... todistukseen ei vaan kehdata kirjoittaa huonoja arviointeja... Ihanko totta? Näinkö on. No, tähän voi sanoa, että silloin antaa väärän todistuksen jos kirjoittaa sellaista mikä ei pidä paikkaansa. Ja juu, jo työpaikalla (toki muualla kuin täällä) on suullisesti tultu sanomaan, että kiva kun olet täällä, ja susta on hyötyä ja niin edelleen. Ja juu, sinähän kärsäpään tyyppi et voi tietää kaikkia työsuhteen olosuhteita, näin ollen - sinä vedät vain sen ainoan johtopäätöksen minkä vähäisellä kapasiteetillas saat aikaan!

      Mitä vielä? Mitäs tulee seuraavaksi.
      Ai niin, se juttu vielä, että tällä porukalla on jokin omituinen tarve (ehkä niistä omista mielihaluista ja tarpeista johtuva) että yritetään joka paikkaan ympätä kaljatölkit ja alkoholi. No, yritys on tietysti antaa sellainen kuva, että kyseinen tyyppi jonka elämä joka suhteessa on piikki heidän lihassaan (ovat muuten sellaisia tyyppejä, joiden kanssa ei mitenkään lähemmin olla tekemisissä koskaan oltu, ei niin missään), on joku suurjuomari! Niinkö, että kuin se cv-vitsikin jotenkin oli viittaavinaan noihin asioihin, niin tota... Totta mooses myönnän, että sulla on tosiaan helvetin pitkä ja vuosikausien pituinen kokemus niistä asioista miten kaljatölkkejä tungetaan palautusautomaattiin! Että kumpiko on pahempi? No, tässä sinä vedät voiton! Ole hyvä!
      Mitä muuta vitsiä!

      Yritätkö vielä jotakin..

      Ai niin juu, ja turhaan enää huutelet, sun paikkakuntas on tosiaan tehnyt selväksi sen, että se jolle huutelet, ei tule täältä mitään ansiotyötä saamaan. Sitähän hänelle on niillä työpaikoillakin tällä seudulla tultu esittämään, että "sulla ei ole mitään oikeutta hankkia itteles palkkaa!" Jos menee jonnekin, niin sitä annetaan ymmärtää, että olet tullut tänne viemään joltakulta muulta jotakin hänelle kuuluvaa pois! Aina menee joltakulta muulta jotakin... "Mitäs tänne tulit, eihän sulla ole mitään siteitäkään tänne" ja tää oli kanssa hyvä,,,, lähetettiin tietylle osastolle, sitä kun oli ilmeisesti palveluiden vastaanottaja esittänyt toiveen että työt sujuis vähän joutuisammin, siis itse ei menty tivaamaan, että tonne haluan... Niin siellä tulee yks tomera täti, että "me ei tänne mitään sijaisia tarvita", oli vissin olevinaan tyytyväinen tiiminsä tekemisiin. Sen sijaan että olisi mennyt sanomaan sille, joka sinne sijaiseksi lähetti.... Mutta onnellinen toikin tyyppi - palkkatyötä ei joku hänen mielestään ansainnut, no mutta siis, pääsipä sitten jonkin vuoden päästä näyttämään hyväntekeväisyyttään ja sai varmaan rutkasti hyvää mieltä kun lahjoitti työnantajan 50-vuotispäiväksi antaman satasen hyväntekeväisyyteen. Pääsipä kerrankin elämässään tekemään jotain hyvää sekin ihminen!

      Mitäs vielä huutelette!

      Niin, että selväksi on jo tehty: täältä et tule mitään saamaan! Ja jos satut saamaan - ihan itte hakien ja omilla avuillas, osaamisellas, todistuksillas - niin se sulta tullaan repimään heti pois. Tällä lailla te toimitte!

      Mitä vien sinulta?
      Toisen kautta kaiken ottava!

    • Anonyymi

      "Mitä meidän pitäs siitä välittää, mitä joku on panostanut, tehnyt, käyttänyt rahaa kuten nyt vaikkapa asunnon hankkimiseen, muuttamiseen ja työpaikan hankkimiseen? Vittuako meidän pitää sitä ajatella, kaikillahan tässä on omat "taistelunsa!" No joo, joidenkin kohdalla se taistelu vaan on aika KOHTUUTONTA!

      Että sillä lailla!
      Mitä olen vienyt sinulta? Mitä? Mitä saat pelleilylläs? Mitä sulta puuttuu?

      Ja yks juttu: Onkohan tolle yhdelle lahjakkaalle tehty ikinä minkäänlaista älyn tutkimusta? Ei nimittäin tosiaankaan vaikuta mitenkään ihan normaalilta sen ominaisuuden suhteen kaikkine mukamas niin hulvattomine leikinlaskuineen, joiden tarkoitus yksinomaan on saada jotakin toisen kautta!

      Menis hoitoon!

    • Anonyymi

      Onko hilpeetä tekstiä? Mitäs sitte veisteltäis!

      Sitten tämä "tunge syvimpään suolistoos", no, sitä vaan kun sinne syvimpään suolistoon piti tunkea ne poliisille tehdyt ilmoitukset, niin tota, kun sulle joltakin taholta kerrottiin että ilmoituksia on tehty (ja nimenomaan ilmoituksia!!!!!!kun kerran kaikki ilmoitukset pitää sinne syvimpään suolistoon tunkea!) niin tota, käskikö se kertoja sitten nimenomaan huudella että "tunge syvimpään suolistoos", että joo "autetaan vasta hätätilassa". Ja tästä hätätilassa auttamisesta - kannattaa sitten pitää huolta, ettet joudu mihinkään ahdinkoon sellaisessa paikassa, missä ainoa näkijä on tämä "autetaan vasta hätätilassa", kato se pätee sitte myös siihen jos sun ahdingostas ilmotettais! Kattele ympärilles sitte...

      Ja tämä, se paikkakunta missä huudellaan "tunge syvimpään suolistoos", niin tota, tämä ei ole sinne päin mitään velkaa, mutta siellä taitaa olla joku joka on jotain velkaa tänne päin! Noin niin kuin jos asiaa katsellaan niin kuin asiallisesti niin kuin kuuluu. Ja sitten tämä, että siellähän ollaan erittäinkin ylpeitä ihan huoltoyhtiössä asti asujaimiston käytöstavoista ja niin edespäin, että "tunge syvimpään suolistoos" on sitte sitä parhainta sillä saralla! Ynnä muut erikoiset ilmiöt!

      Sitten niillä on siellä se niitten rakas mettänsä, jossa kyllä liikkuu porukkaa noin niin kuin kaikenlaisessa tarkoituksessa. Mutta tätä mettäänsä ne on liittämässä vähän yhteen sun toiseen älyttömyyteensä mitä tänne päin huutelevat. Ja kyseisellä seudulla ei edes asuttu kuin vajaa puoli vuotta! Ihan oli maksettu muuttoauto, hankittu asunto ja maksettu vuokra, mutta siis, lähdettävä oli härdellin, kaaoksen aiheuttamiseen pyrkivän porukan takia! Että siinä on oikein niin kuin varsin sitkeä saivare! Mitäs se teidän mettänne tänne päin kuuluu? Lahjakkuutensa ilmaisijoilla tarve vääntää sekin tänne päin ja täysin asiattomalla, sekä HERJAAVALLA tavalla. Mutta joo, "tunge syvimpään suolistoos!"

      Sitten tämä: "ei pärjää pikkupojille". No, jos ajatellaan asiaa noin niin kuin vähän enemmän kuin mihin nämä lahjakkaat kykenevät, niin ihan hyvinhän sitä on pikkupojille pärjätty! Jos ajatellaan niin kuin vähän tarkemmin kuin mihin nämä lahjakkaat kykenevät! Tai haluavat! Ja sitten tämä "tunge syvimpään suolistoos", jonkinlainen pikkupoika se vissiin siinäkin on, jos ei muuten niin ainakin henkisesti... Mutta, tehtiinpä ainakin se ilmoitus, ja velka sen ilmoituksen perusteella on kyllä siellä teillä päin... Milloinkas meinaat maksaa!

      Lahjakkaat!

      Sellasta! Olkaapa ylpeitä itsestänne, näin meillä menee nämä käyttäytymistavat!

      Muutama kuukausi tällä seudulla asuttua, bussia odottaessa, tulee joku tätä kärsäpään porukkaa edustaja akka esittään että "sulla se on niin paskanen naama että". Aha... No, sitäkö tarkotis ett maine on mennyt... No, kuka ja millä syyllä sitä mainetta on liannut... Kuka on levitellyt kuvia ja paskasia puheitaan. Kuka laukkaa perässä, tulee perässä joka paikkaan, esittämään erityisen hyvää käyttäytymistään ja lahjakkuuttaan!

      Mitä? Mitä?

      Mikä risoo? Mitä sulta on viety? Minäkö vein?

      Toisen kautta kaiken ottava, siinä sulle.

      Uhrin rooli taisi nyt tulla ajankohtaiseksi sillekin huutelijalle..... Juu, voi raukkaa!

      Juu, ja vielä tämä: vaikka olis joku valitus, jonka lopputulos ainakin on niin kuin salassa pidettävä, niin tota, mites se sitten on mahdollista, että itse valitus jaellaan asiaan kuulumattomille tyypeille, pultsari tulee esittämään "oivallisia" kommenttejaan... Että joo, siinä se!

      Kaikilta suunnilta, kaikilta elämän osa-alueilta!

      Kiitos tosiaan, sinne "hätätilassa auttajille", hauskaa näytti olevan, niin kuin oli jo asiatonta hauskaa sitä ennenkin... Ja edelleen.... Mitäs haluat?
      Kyllä on erinomaista, ja vaikka olis cv:ssäs joku merkintä, niin paskaaks siitä, se lähtee kun aika kuluu ja elämä jatkuu.... Niin käy kun kuuluu erinomaisiin, jotka tekevät mitä tekevät ja sillä hyvä!

      Tunge syvimpään suolistoos!

    • Anonyymi

      Mettästä: Mitä ilmeisimmin ei tullut väärää havaintoa siitäkään, että taisivat nämä ilmoitusten vastaanottajat käydä itsekin siellä mettässä merkkinsä jättämässä! Hilpeätä!

      Tunge syvimpään suolistoos. Autetaan vasta hätätilassa.

      Niin, mutta hauskaa niillä ainakin oli heti ensi tapaamisella. Tuollaista hulvatonta meininkiäkö se sitten aina on... Hauskaa, hauskaa, asiatonta, asiatonta. Mutta sitähän se oli jo sitä ennenkin, asiatonta, vääräleukailua... jonka tarkoitusperät olivat....

      Repee!

      Millos meinaat maksaa velkas. Tää ei ainakaan ole sulle mitään velkaa!

      Mitäs seuraavaks?

    • Anonyymi

      Onko Suomessa perustuslaki?

      Oikeus omaisuuteen, oikeus hankkia toimeentulonsa valitsemallaan työllä, julkisen vallan huolehdittava työvoiman suojelusta, oikeus yksityisyyteen, oikeus kotirauhaan, oikeus elämään, henkilökohtaiseen koskemattomuuteen ja turvallisuuteen, luottamuksellisen viestin salaisuuden loukkaamattomuus...

      Sananvapaus.

    • Anonyymi

      Pääseeks näillä konstein tuosta eroon, loppuuko älyttömyyksien laukominen? Ei lopu.
      Entäs loppuuko jos sanoo suoraan päin naamaa? Ei lopu.
      Ei lopu. Sillä on kivaa. Mut onks se niinko järjellinen ihminen?

      Sillä on jengins. Sitä kun mennään asuintalosta ulos, mennään ihan etupihan kautta, niin se kerta on tosi harva kerta, kun jostain nurkan takaa, jostain naapuritalon nurkilta, jostain ikkunasta, joku äijä ei alkais sönköttään tota samaa soopaa mitä toi tossa vääntää.

      Tällä viikolla: alkuviikosta illalla etupihan kautta kotiin, just kun oli pääsemässä alaovelle, niin rupes kuuluun kärisevällä tupakan ja viinan polttamalla äijän ääntä selän takaa, pari sanaa siitä kerkis tunnistaa ja juu, tuntui liittyvän samaan soopaan mitä toi tossa jauhaa. Ihan vaan sille tyypille tiedoksi, että juu, suurin osa siitä suunsoitostas meni harakoille... Mitäs muuten halusit niinko kertoa ihan ittestäs, senkö että olet a) suuren luokan - sanotaanko ihan niin kuin tosiasiallisena arviona vai siistiti - no, paskahousu, selän takana huutelija ja vieläpä syyspimeässä illassa vaikka pihavalot tietty pihalla onkin vai b) päässäs viiraa, sillä tuollainen älytön touhu ei tosiaankaan ole mitään normaalia käytöstä. No, meikäläiselle kumpikin seikka kyllä tuli selväksi. Ei tartte enää kertoilla ittestäs mitään tänne päin, mä tiedän jo!
      Että tollasta. Tänä iltana, samoin etuovesta ulos, miltei ehditty jo piha-alueelta poistua, niin taas jostain joku äijän ääni ja jälleen samaa soopaa mitä toi tyyppi tossa eilen illalla länkytti. Ihan samaa...
      Että tällasta porukkaa täällä? Onko normaalia?

      Tätä on jatkunut koko sen ajan kun tässä on asuttu. Ei lopu, ei lopu, ei lopu. Noi tyypit ovat juuttuneet näihin asioihin... ei niitten elämässä vissiin paljonkaan tapahtumia ole ja maailma on niin halvatun pieni, ettei paljonkaan tietoa mistään ole.

      Ja yks juttu mikä on kanssa huomattu: Suomen kielen taito, vaikka suomalaisia ovatkin, niin eihän ne ymmärrä edes sanojen merkityksiä. Ja sitten kun ne eivät jotakin ymmärrä, niin siitähän tuleekin hienoa taas, kun kuitenkin vääntävät sen ymmärtämättömyytensä tuotoksen liikkeelle.
      Tällaista!

      Ja yks joka täytyy edelleen mainita: "hätätilassa auttajat", juu, hyvinkö teitte - sinnehän sitä jäi pelleilynne taakse paljonkin ihan samaa laatua olevaan älyttömyyttä ja soopan vääntämistä. Hauskaa pitää olla... Ja erinomaisena sen kun vaan jatketaan!
      Vahinko kun ei ole mahdollisuutta saada korvauksia tollaista pelleilijöistä! Se menee niinko yhteiskunnan tarjoamiin etuisuuksiin, että joskus pitää päästä vähän revitteleen...

      Mitäs seuraavaksi keksivät, mitä väännetään seuraavaksi, mikä elämän osa-alue otetaan seuraavaksi pilkattavaksi, älyttömyyksien vääntelyn kohteeksi.

      Ja edelleen tuntuu olevan niistä eilisistä ja tämänpäiväisistä huuteluista päätellen aiheena tämä osaaminen työssä: juu, mullakin alkaa muisti pelaamaan, sehän oli se yks tapaus tässä vuosia sitten yhtenä kesänä, kun tuossa naapuritalon pihalla joku känninen akka huuteli yhdestä asiasta - no, tässä tapauksessa voi tietysti sitten sanoa, että kyseinen känninen akka, kun kerran edustaa jotakin kieliteknologian alan yritystä paikkakunnalla, niin juu, eipä mitään erinomaista kuvaa siitä yrityksestä anna. Ja muistaakseni tämä yrityshän oli sitten - tai sen johtaja - oli jossakin kärhämässä jonkun naisihmisen kanssa ihan oikeudessa asti. Sillain suhdemielessä muistaakseni. No, sitä ei tiedä, oliko juuri tuo känninen akka kyseinen kärhämään ajautunut vai joku muu... Mutta yrityksestä annettu kuva! Se siitä!


      "Ittehän se hakeutuu sinne, missä niitä kahjoja on!" Ai jaa, hakeutuu vai... No, yks juttu, ainakaan en hakeudu noitten seuraan millään tavalla. Sen sijaan noilla itsellä tuntuu olevan jokin käsittämätön tarve soitella tänne päin. Onks paikkakunnan terveydenhoito onnistunut toimissaan?

      On täällä tapahtunut sellaistakin, että yks näistä kirjoitteli jo poismuuttoilmoitusta ihan toisen puolesta tuonne muuttoilmoituslaatikkoon. Että semmosta. Sitte se vissiin kerää nimiä, että saadaan hänelle harmia tuottava asukas talosta ulos. Kerää listaa. Viisi nimeä sillä jo onkin. Tarvii vissiin lisää varastohäkkejä, kun alkaa jo muutama häkki oleen täynnä kaikenlaista joskus tarpeelliseksi käyvää tavaraa, kuten jostakin purkutalosta peräisin olevia vanhoja sähkökaapeleita, vanhoja työmaavalaisimia, naulallisia lautoja ja kaikkea muuta pientä ja tarpeellista.

      Juu, mut hei siis, normaalit soittelee poskeaan milloin missäkin, tulevat julkisissa liikennevälineissä, julkisissa tiloissa, kauppakeskuksissa, ulkona, kirjastoissa - ihan missä vaan, soitteleen poskeaan, tuovat itsensä julki, katos mä oon tällanen epeli että pistän tässä ihan näin vapaasti vaan kaikkea ja etenkin sua halvalla!
      Noi on siis normaaleja tyyppejä vai?

      Ihan sama, olkoot mitä ovat, kunhan eivät sotke ulkopuolisia älyttömyyksiinsä. Mutta sitäpä on turha noin niin kuin ajatellakaan... Näillä mennään.........................................

      Hätätilassa auttajat!

    • Anonyymi

      Ensimmäinen kerta kun ton tyypin näin: Se tuli tossa bussipysäkille vievällä kävelytiellä vastaan ja tuli sönköttään kaljalta vahvasti lemahtaen: Tiiäks paljonko maksaa seutulippu tonne keskustaan...

      Tyypit kun olivat vahdanneet millaisella lipulla bussimatkan maksoi... Tarkka silmä!

      "Se on niin tyhmä, ettei se tajuu, että seutulippu on ihan liikaa!" Niinkö? Siis joo, tarkkailtu on alusta asti!

      Jatketaanko muistelua asumisesta näitten keskellä!

      No, yks juttu: toi kassatyöntekijän tehtävä on kyllä huippuhelppo nykyään: ei tartte osata laskee paljonko annat vaihtorahaa, ei tartte laskee takaperin vaihtorahaa antaessa, semmimminkään kun suurin osa ihmisistä maksaa kortilla, ei tartte näpytellä lukuja koneelle itte, ei tartte osata päässälaskua... Jeh!

      Että joo!

      Sori vaan, mutta kuten sanottu, tässä nyt on vaan yhdestä älyttömyyksiä jenginsä kanssa suoltavasta tyypistä kyse. Yleisesti kassatyöntekijöitä kohtaan ei ole mitään tarvetta aliarvioida työtä tms. Ja varmaan tulee hyvät liksat! jeh.

      Kärsäpään porukka! Sitä täällä riittää!

      Ja kaikki on otettavissa toisen kautta!

    • Anonyymi

      Jokaisen asian vääntävät mitättömäksi, pistävät halvalla, panettelevat, herjaavat.

      Ja tämä työ ja sen osaaminen. Mikä ihmeen tarve niillä nyt - siis sen jälkeen kun toi akka sinne kassakoneensa ääreen meni - on tullut hirveä hinku pistää tämän tekemät työt nollille ja vielä väittää että työt on tehty huonosti. Erikoista, etenkin kun se määrä mitä sitä työtä on tehty - suoritteina valtavat määrät - niin eipä ole tullut moitetta mistään päin... Nämä sen sijaan nyt väittävät vaikka mitä, kaljapullon pohjasta luetuilla tiedoillaan. Kaljasta juopuneina räkättäen pihoillaan. Ja vieläpä niin, että itse työtehtävästä eivät mitään varsinaisesti tiedä, eivät tiedä mitä se käytännössä on. Juu, paikallisissa on toki niitäkin joille ovat promillet vähän hakusessa ammattinimikkeistä huolimatta "ööööö, neljätuhatta promille.... ööö, ei kun neljä... neljä.... öööö" - ei sunkaan se ollut se pelle sieltä eräästä paikasta kun rupesi tossakin leikkimään, ööööööö. Saati se eräs tyyppi, joka aloittaa asiakirjan "vittu, mikä tyyppi". Oli muuten ensimmäinen kerta kun tuollaista tuli eteen, mutta siis, taitaa olla sitä samaa asiallisuuden perikuvaa mitä täällä saa joka paikassa kohdata, oli tilanne ja paikka mikä tahansa. Käsittämätöntä porukkaa! KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!

      Kyllä, eiköhän noitten toimet täytä jo jonkin sortin rikoksen tunnusmerkit! Sanavapauskaan ei sentään tuollaiseen asti anna mahdollisuuksia... Kiusantekoa, tahallista. Mutta, se nyt on taas kiinni siitä että....

      Toisen kautta kaikki haettava! Toisen kautta, toisen kautta!


      Eikä lopu! Eikä lopu! Loppuisko jos muuttais... No, tota, mitäs luulis, se olis niinko viikko tai kaks, niin noi olis saapuneet uuteenkin osoitteeseen. Näillä mennään....

      Onko terveydenhoito hoitanut asiansa noitten suhteen!

      • Anonyymi

        Sanotaas suoraan missä noi kaks, öööö ja vittu mikä tyyppi, tyyppiä olivat niin kuin ilmeisesti suuresti arvostettujen ammattinimikkeiden haltijoina. No, siellä samassa paikassa, missä määräyskirjoista pidettiin varauskirjoja ynnä paljon muuta erikoista tehtiin ja tapahtui.

        Että se siitä paikasta! Tosiaan ensimmäinen kerta ja sattumus mulle, kun tuollainen hyvinkin arvostettu ammattinimikkeen haltija aloittaa asiakirjan laadinnan sanoilla "vittu, mikä tyyppi!"
        Mutta kuten sanottu sekin tässä, niin tota lajiahan täällä riittää pilvin pimein. Ihan siis alvariinsa ja joka paikassa tullaan länkyttämään asiattomuuksia ja ollaan siltikin olevinaan niin kuin ihan normikäyttäytyjiä... Ai niin, se normi... meneekö tavanomaisena käyttäytymisenä seudulla normin piikkiin, mutta jossakin muualla enemmän sinne abnormiin...

        Onko kaikki kondiksessa eräillä? Seudun pahin pultsari tulee länkyttään valituksista, joissa hänellä ei ole mitään tekoa missään mielessä... jaetaan kaikki ulkopuolisille ja etenkin näille tuon ryhmän tyypeille.

        Ja vielä kerran: Siinä kun huutelet erinäisistä työtehtävistä ja niissä selviytymisistä, niin oletkohan ihan perillä kyseisen työn luonteesta ja mitä kaikkea siellä niin kuin vastaan tulee ja yleensä muutenkaan tiedätkö yhtään mitään miten homma toimii! Huutelua huutelun vuoksi, ja hilpeetä yritetään olla, montas tyyppiä teidän hilpeeseen porukkaan kuuluu,,, no, niin monta kuin teitä täällä on..... Ihan tavataan milloin missäkin ja heti rupeaa kuulumaan. Juu ja teette itsenne kyllä tiettäviksi jopa muissa kaupungeissa jos vain kohdille satutte, heti rupeaa älyttömyytenne kuulumaan! Koettu sekin... Ai jaa, siin on taas yks.... ja ilmeisesti ei ainakaan senkään vertaa tolkuissaan kuin noin niin kuin yleensä!

        Mitäs sitte laitetaan alas! Mitäs sitten keksitte.

        Hei, kiitti paljon, hätätilassa auttajat, teillä oli hauskaa..... Pelleilitte oikein kunnolla! Mutta oliks selvillä mikä oli oikea probleema... se kun oli vähän tätä samaa sorttia kuin nyt... ja eroon ei pääse! Kärsäpään porukka roikkuu perässä loppuun asti! Pimeässä, puskissa ja milloin missäkin huutelemassa ja hekottelemassa älyttömyyksiään!
        Omasta mielestäni en kyllä ole tuota noilta millään tavalla hakenut tai ansainnut. Että mitäs, ja mikäs niin kuin riivaa?

        Ja tämäkin jo sanottiin aiemmin: mitäs tänne huutelette, teidän seutunne on tehnyt aivan selväksi, että tämä ei täältä mitään tule saamaan! Mitäs tänne tulit, eihän sulla ole mitään siteitäkään tänne. Tollanen asenne taitaa lopulta sitten alkaa jo näkyä ja ilmentyä omassa käytöksessänne! KÄSITTÄMÄTÖNTÄ SAKKIA!


    • Anonyymi

      Erinomaisena mennään ja vaikka olis cv:hen jokin epäedullinen merkintä tullut, niin mitäs sekään haittaa, se kun kuluu vuosien saatossa pois. Ja taas on niin putipuhtaat paperit eikä mitään välii menikö homma niin kuin piti vai ei.

      Ja vielä tosta tyypistä: no, siinä mielessä toi kassapaikka on ihan jees, kun tosiaankaan tollasella ihmisen asioiden kanssa pelleilyllä ei luulis olevan ihan niin kuin sopiva toisten ihmisten asioita edes käsittelemään. Mitäs kaikkea sitä saakaan erinäisissä paikoissa muista (niin kiinnostavista mutta loitolla pysyttelevistä) ihmistä tietää! Sen se tolla pelleilyllä ainakin ittestänsä todistaa! Tosin erinäisissä toisten ihmisten asioiden käsittelyä sisältävissä tehtävissä ei työntekijöiltä tosiasiassa kovinkaan paljon taideta vaatiakaan, sehän tässä myös on tullut todistettua jo muutamissa kohdin... Että, se siitä erinomaisuudesta!

      Pelleile mitä pelleile, kunhan et sotke muita pelleilyys!
      Kaikki tulee toisen kautta! Ei koe olevansa mitään, ellei saa arvoa toisen kautta! Tosi onnellinen tapaus!

      • Anonyymi

        Entäs sitten se, että kun on työssä asiakaspalveluammatissa ja työnantajan tiloissa lähtee asiakkaan perään kulkemaan ja vähän väliä jossakin hyllyvälissä näyttää asiakkaalle naamaansa ja länkyttää siinä samalla täysin asiatonta soopaa asiakkaaseen kohdistettuna, niin tota, eipä se taida se asiakaspalveluammatin vaatima käyttäytyminen olla sisäistettynä. Eikä liioin taida yrittäjä itsekään työntekijöiltään suuria vaatia tällaisen seikan suhteen. Mitäs väliä sillä on, kun kyseessä ei edes ole asiakas joka olisi niin kuin suuria rahoja kyseisen yrittäjän kassaan kantanut. No, ei se mitään. Pääsipä kassakuittien liitteeksi tungetuista kaiken maailman arpajaisilmoituksista eroon kun ei kyseisessä liikkeessä enää asioi. Taisi olla niittenkin arpajaisten voitot jaettu lähinnä siten, että mitä enemmän kannat kassaan rahaa, sitä suuremmat tsäänssit voittoon! Tällaisena digiaikana.
        Olisi tietysti erinomaista, jos Posti antaisi myös siinä tapauksessa, että kyseessä on jonkinlainen lähetys, joka pitää hakea nimenomaan Postin toimipaikasta kädestä käteen annettuna, niin tota, kun tuollaisen liikkeen yhteydessä on sitten se asiamiesposti, jota liikkeen mahdollisesti erikoiseen käyttäytymiseen taipuvaiset työntekijät pyörittävät, niin tota, olisi ihan kiva että Posti antaisi mahdollisuuden valita, mitä asiamiespostia käyttää! Onneksi kuitenkin tuollaisia kädestä käteen annettavia lähetyksiä sattuu kohdille aika harvoin! Tuosta liikkeestä kun hakee, niin ei ole takeita, mitä asiattomuuksia saa kuunnella jengin suusta.


    • Anonyymi

      Pitääks vielä todistaa noille länkyttäjille: No, sitä kun oltu sellaisessakin toimipisteessä jossa saatu työ on tehtävä mitä pikimmiten ja vastaanottaja valmiin työn tosiaankin tarkastaa, niin tota, eipä tuotu töitä korjattaviksi sielläkään. Mikähän ihmeen toimipiste se mahtaa olla.... mietipä nyt sen kännipäisenä huudelleen akan kanssa tätä seikkaa.... mieti vaikka kuolemaas asti. Mutta tänne päin ei tarvi huudella, kun et kerran kuitenkaan mitään mistään oikeasti tiedä.

      Onko sulla jotakin päinvastaista tietoa tästä asiasta? Jos niin kuin aiemmin annettu kassakuittiesimerkki ei vielä riittänyt... "että veistellään että menee hyvin pian kuule kassakuitit mettään jos menee desimaalipilkku väärään kohtaan"... sitäkö oli asiaa...

      Hirvittävä hinku ruveta repimään tällaisia asioita sen jälkeen kun toi tyyppi meni sinne kassansa ääreen! Mitä tää on! Jollakulla viiraa ja pahasti!

    • Anonyymi

      Ja sitten näistä erinomaisista ja suunsoittajista. No, jengin suunsoittaja voisi mennä ja hankkia itselleen tietoa siitä, miten paljon tuo erinomaisista erinomaisin porukka järjestää jollekin instanssille keissejä ratkaistaviksi, että olisko tapahtunut jonkinlainen vahinkoa tuottanut virhe jossakin kohtaa prosessia. Ja niitähän sattuu, ilmoituksia menee vuosi vuodelta enemmän. Mutta kuten jo aiemmin on tullut tässä kirjoitettua, niin juttuhan menee niin, että osa näistä tapauksista on sitten sellaisia, että vahinko on siedettävä! Ei voi mitään, kuuluu toimialan kuvaan, ja jos jotain sattuu, niin vaikka olis vahinkoa koitunut, niin joskus se on niin, että juttu on vaan siedettävä! Vapauttava ratkaisu, kärsi nahoissas! Ja erityinen juttu näissä keisseissä on se, että asianosaisena saat ilmaista jutusta vain sellaista, joka liittyy sinuun itseesi. Toista osapuolta et saa nimetä! Suojattu, suojattu, suojattu, suojattu! Ja erinomaisena porskutetaan läpi elämän! Erinomaisena läpi elämän!

      Hanki suunsoittaja ittelles vähän tietoa asioista, sellaista oikeaa tietoa, sellaista tietoa, jolla on enemmän merkitystä kuin jollakin pikkuasioilla, joita soittelet ihan vaan siksi kun siitä ittelles huvia saat! Vääristellen, valehdellen, harhauttaen ja niin edespäin.

      Sitten kun nyt on oikein niin kuin suuremmassa mittakaavassa juuri tällä hetkellä meneillään julkisuudessa tosi iso haloo oletettujan ja väitettyjen vääristelyjen, valehtelujen ja niin edespäin tiimoilta, niin tota, mites, eipä se sitten ole mikään ihme että tuota samaa vääristelyä, valehtelua, harhauttamista, tieten tahtoen tapahtuvaa väärän ja harhauttavan tiedon kirjaamista tapahtuu sitten alemmillakin hallinnon aloilla kuin vain tuolla tosi korkeilla paikoilla. Ja juttuhan on sitten näissä tapauksissa niin, että jos sitä väärää tietoa jossain myöhemmässä vaiheessa ruvetaan katselemaan, niin väistämättä väärää tietoa pidetään oikeana, koska sen on kirjannut henkilö jolle on annettu valtaa. Ei ole epäilystäkään, että tieto on väärää.
      Näinpä sitä saakin olla tarkkana näiden kirjaajien tekemisten kanssa, kirjaajien joiden kirjauksien perusteella tehdään jotakuta yksittäistä ihmistä koskevia päätöksiä! Että joo, mites, mitäs se kertoo jostakin kyseisenlaisesta hallintoa harjoittavasta paikasta, jos siellä tehdyistä kirjauksista joka ainoaan joutuu tekemään oikaisuvaatimuksen... Kirjaaja kirjaa mitä mielii. No, mitä välii, mitä valtaa käyttävänä ihmisenä, siihen oikeutettuna, mihinkään kirjaan, ihan sama mitä vääntää... kun asiahan on niin, että jälkikäteen on turha ruveta väittämään vallankäyttäjää vastaan, se mitä on kirjattu on totuus. Just, just. Ja tällaiset tyypit sitten omissa teksteissään, niissä teksteissä joissa omaa pätevyyttään ja erinomaisuuttaan ilmi tuodakseen kertoilevat, että no, minäpä se tässä olen sellainen persoona, että kun jotakin esimerkiksi kirjoitan, niin tosi tarkkaan kyllä katson ja tutkin ja muokkaan tekstiä kielellisesti hyvinkin hienoon ja virheettömään muotoon, että olen siis erinomaisen hyvä ja tarkka ihminen tässä suhteessa. Mutta juu,,,, mites sitten se, mitä se sun niin virheetön tekstis niin kuin asiallisesti on, silläkö ei ole mitään väliä onko se teksti totuudellista vai ei... mitä sinä sillä tekstilläs työssäsi haluat ajaa... No, pääasia että on kieliopillisesti ja sanavalinnoiltaan hienoa ja sujuvaa tekstiä - se on pääasia!

      Niin, että juu! Siinäpä sitä erinomaisuutta taas kyllikseen!

      Mitä vielä huudeltais.

      Niin joo, silmälasit. Nämä taikalasit (paikallisten lahjakkaiden vitsi sekin).
      No, yks juttu taas tästä tämän seudun porukasta. Sitä kun oltiin aikoinaan täällä eräässä optikkoliikkeessä laseja hankkimassa, niin senpä sitten jälleen yksi näistä kovasti kommentteja heittelevistä lahjakkaista pääsi todistamaan. Taisi asettua sitten ihan venaamaan, että koska sieltä pokien sovituksesta lähdettäis, ja kun sieltä sitten ulos päästiin, niin mitäs, se aikuinen ihminen tulee ja heittää päin naamaan tällasta: "tollanen ruma pärstä ja pitää vielä lasit hankkia!"
      No, pitää ihan miettiä, että näinkö se täällä niin kuin on, että laseja hankitaan ulkonäöllisistä syistä. Voi tietty olla niin joidenkin kohdalla, että ne sitten hankkii pokat ikkunalasilinsseillä, mut siis jotkut tarvitsevat laseja ihan sen takia että näkis lukea.
      Mut siis, jälleen yks näitä paikkakunnan lahjakkaita siinä tilanteessa. Ja lahjakkaastitulee vielä soittaan suutaan! Ja sitten nämä taikalasit, no, sepä se on siinäkin kumma, että aikuisia ja jopa varttuneita ihmisiä soittamassa suutaan! Jep, kovasti on ollut vissiin suosittu sivu - vai olisko niin, että yks on taas riittänyt, kunhan se yks on taas tätä lahjakasta sakkia....

      Älytöntä porukkaa!Enpä koe ansaitsevani tuota sakkia selkäni taakse!

      Asiakaspalveluammatit ja liiketilat ja erinomaiset ja sitä rataa! Kovasti on kertynyt kaikenlaista....
      Jatkuu, jatkuu, jatkuu, kunhan vaan lahjakkaat uutta kehittävät! Nämä ne osaa!

      • Anonyymi

        Kirjausten totuudellisuus - kyse ei ole sana sanaa vastaan -tilanteesta, vaan kirjauksista joiden virhe on täysin selkeästi todistettavissa muilla konstein.

        Joka ainoaan merkintään oikaisuvaatimus! On se kyllä aika paha! Ja siltikin: erinomaisista, ja vieläpä yliopistotutkinnon suorittaneista henkilöistä kyse!
        Yliopistossa vissiin tärkeintä ovat suuret linjat... Olihan sitä eräässäkin paikassa alemmalla koulutasolla juttu niin, että "kunhan nyt riman ylitätte" ja senpä takia opinnoissa keskityttiinkin sitten vaikka sellaisiin seikkoihin kuin sijoittelun ja sioittelun merkityseroihin. Opiskelijat aikuisia, mutta.... jälleen niin kuin ensimmäisen kerran näissä merkeissä tuli eteen irvistelijöitä! Että tällaista tällä seudulla!
        Tällaista täällä!

        jatkuu, jatkuu, jatkuu! Kovasti onkin kertynyt kaikenlaista.


    • Anonyymi

      Asianosaisen ilmaisuoikeudsta: niin, se taitaa kuitenkin olla sillä tavalla, että se, jolla ei ole sitä erinomaisuuden antavaa jotakin asemaa jossakin, niin se ei saa ilmaista muuta kuin itseään koskevia seikkoja. Sen sijaan, mikä tämäkin on tällä seudulla todistettu, erinomainen itse saa kertoilla mitä haluaa etenkin niissä erinomaisten kansoittamissa paikoissa. Tästä on havainto ja kyseessä on seikka, jota tämä asianomainen itse ei ole minnekään päin ilmaissut, joten... mistä lie peräisin jokin heitto!

      Mitä vielä muisteltais: ai niin ne sossut vr:llä matkustamassa, jotka levittelivät pitkin penkkejä asiakastaan koskevia papereita ja kovaan ääneen tekivät kaikille selväksi, minne oltiin menossa ja missä asioissa... toki, asiakkaan nimeä eivät sentään sanoneet ainakaan sinä aikana kun tämä siinä käytävän toisella puolella olevalla penkillä istui. Oliks tossa kyse sananvapaudesta vai erinomaisiin kuuluvien asiattomasta käyttäytymisestä töitä hoitaessaan! Tällaista porukkaa!

      Edelleen: se niistä erinomaisista!

    • Anonyymi

      Tuli kirjoitettua sana paskahousu viittaamaan tyyppiin joka huutelee selän takana, jostain ikkunasta jonka sijaintia kuulija ei pysty määrittämään, jostain puskista, jostain piilosta. Niin tässä illansuussa rapun ala-aulassa joku äijä kuului kommentoivan tähän, että onhan niitä suurempiakin paskahousuja ja sitten alkoi tulla täsmentävää tarinaa että missä. Ja se tarina ilmeisesti liittyy yhteen tiettyyn taloyhtiöön.

      No, kun tuo tyyppi tuskin jättää kommenttejaan pelkäksi ala-aulassa huuteluksi - etenkin kun se tämä jupakan aikana on eräämmän kerran jo aiemminkin ollut tuolla alakerrassa samanlaisella asialla - vaan se levittelee niitä pitkin kyliä. Jätkä ei muuten ole tämän rapun asukas ainakaan. Oliko jollain vieraana vai onko jostain toisesta rapusta? Mutta siis kuuluvasti kuitenkin asiaansa selitti (tarvis varmaan ruveta ettiin desibeliovea välioveksi.) No, kun nyt kuitenkin asia on niin, että tuota alkaa kohta kuulua sieltä sun täältä ihan muidenkin esittämänä, niin vastataas nyt pari asiaa tässä ihan julkisesti.

      Ensinnäkin asiat ovat taloyhtiön ja asukkaan välisiä. Tässä tapauksessa tuo jätkä ja joka ainoa muu suunsoittaja on ulkopuolinen, joten mitäs siinä jo loppuun hoidetuista asioista soittelette! Ai miten niin hoidetuista? No, kun tuon taloyhtiön kämpästä on lähdetty paikalla kävi taloyhtiön sananvaltaa omaava henkilö sekä huoltomies, sananvaltaa omaava henkilö totesi: "Me ei sinua mistään syytetä!" Joten mitä sinä jätkä urputat! Mikäs syyteoikeus tai jatkuva länkyttämisen oikeus sulla on? Mikäs sinun asianosaisuutes on? Vai tuleeko se asianosaisuus kohta siitä, että sut saisi todistetusti kiinni puheistas ja väitteistäs?

      Vähän lisää, vaikka tuon pitäisi riittää pelkästään, että taloyhtiön ja asukkaan keskinäinen asia. Asukkaan ja taloyhtiön välinen asia.
      Mutta ensinnäkin, olet sitten sen tyypin kanssa jonka kanssa näitä juttujas väännät, niin olet unohtanut, että kämpissä on ollut edeltäviäkin asukkaita. Sinä et ole nähnyt niitten asioiden suhteen, joista ala-aulassa soittelit, et ole nähnyt alkutilannetta. Et ole nähnyt sitä, mikä oli tilanne silloin kun tämä on sen paikan ensimmäisen kerran nähnyt. Niissä sun puheissas oli lattiapinnoitteesta asiaa, no, kuulepa, se mitä sinä sanoit, oli siinä pinnoitteessa jo silloin kun tämä sen paikan on ensimmäisen kerran nähnyt. Sitä en tiedä missä vaiheessa se siihen pintaan on tullut, etkä tiedä sinäkään! En siis syytä esim. edellistä asukasta, kun en tiedä milloin se siihen on tullut. Totean vain, että siinähän se jo oli. Kukahan sinulla on ollut tietolähteenä... erinäisistä syistä tätä ihmettelen, mutta enpä jatka siitä sen täsmentävämmin. Et ole nähnyt alkutilannetta!
      Ja sitten se kun esität siellä muuttosyitä, niin tuota sepä syy mitä sinä esität ei pidä paikkaansa. Muuttosyy oli se, että siinä alkoi nousta yhä suurempaan osaan asujaimistossa sellaiset tyypit, jota tässä nytkin on ollut, tyypit jotka älyttömyyksiä syytäen hakevat jotakin. Tässä tapauksessa haki itselleen sellaista, mitä se ei millään muuten voinut toiselta vaatia, niin otti sitten älyttömyydet peliin, pelleillen saa ,mitä muuten ei saisi. Etenkin kun valjastetaan muita mukaan. Asiallisesti ei tietenkään voinut yrittää, ja oikeasti vaatimukseen ei olisi tarvinnut suostua vaikka olis asiallisesti yrittänytkin. Ja sinun on turha tästäkään nyt ruveta urputtamaan, koska se mikä on ollutta ja mennyttä, niin sinä et sitä enää muuta!Asioissa on kaksi osapuolta tässäkin, ja sinä et olettaakseni ole kumpikaan!

      Ja sitten muilta osin niistä puheistas: Asukkaan ja taloyhtiön välinen asia. Jos ilmeni jotain, josta taloyhtiön olisi ollut syytä keskustella tai laskuttaa, niin eivätpä tehneet sitä ajankohtaisena aikana. Ja nyt edelleen: Se mitä sinä väität, niin olepa nyt sitten tosi tarkka sen suhteen, että pystytkö todistamaan väittees, siitä mikä on ollut tapahtumien ajankohta! Sinä nimittäin väität sellaista, mikä ei pidä paikkaansa. Muuttosyy oli tuo mikä tuolla yllä on annettu. Ja äläpäs yritä esittää mitään muitakaan arvioita asioiden kulusta, kun ne ovat vain sinun tuotoksiasi vailla todistuspohjaa.
      Ja edelleen tästä taloyhtiöstä: kun se sitten päätyi johonkin ratkaisuun, niin turhapa senkään on sitten enää jälkeenpäin soitella yhtään mitään asiattomuuksia. Itse ovat tehneet mitä ovat tehneet. Saman taloyhtiön kämppään muutin, ja tosiaankin en siitä syystä mitä sinä väität!
      Ja tästä että olisivat ottaneet yhteyttä, niin tota, sehän ei tokikaan tarkoita, sitä että jossakin yhteydessä ei joku olisi alkanut asiattomuuksia syytää!
      Ja on tietysti niinkin, että taloyhtiö huollon kanssa vastaa talotekniikasta. Joten mitäpä sinä soittelet niistäkään asioista tännepäin. Voisikohan oikeasti niin kuin tiedustella, että mites, tiesikö joku seuraamukset jos kääntelee hanikkaa suuntaan tai toiseen. Mitä tapahtuu ja mitä on asiassa muita vaikuttavia tekijöitä?
      Sinä et ole asianosainen tässäkään.
      Minulla ei ole selvitysvelvollisuutta sinulle tai muillekaan näistä asioista. Sun suunsoittos on turhaa!

    • Anonyymi

      Jatketaan kuitenkin vielä: Noista muuttosyistä ja muusta mitä toi tyyppi soitteli tuolla ala-aulassa poskeaan, niin niistä tulikin jo kuultua - niin arvatkaapa missä - no tietenkin siellä missä pidettiin määräyskirjoista varauskirjaa. Kovasti siellä kyllä ihmettelin, että mitä tämä nyt on. Nauraa räkättäen joku akka sitä siellä selvitti - nurkan takana! Ihan samaa tarinaa mitä toi jätkä nyt tuolla alhaalla esitti. Kummastelin erinäisiä osia siitä tarinasta... Ja erityisesti kummastuttaa, että kuka se räkättäjä oli, joku ammattihenkilö vai! Ja jos oli, niin siinähän sitä erinomaisuutta taas ihan kerrakseen. Että tuli niinko halukkuus jankata turhaa asiaa ilmi jo siellä, ihan siis erinomaisten kansoittamassa toimipaikassa, ja siellähän tapahtu kyllä paljon paljon paljon muutakin erikoista ja kummallista. Että ihan ihmettelee näitä erinomaisia henkilöitä ja niiden tekemisiä. Ja yksi juttu: TEILTÄ EN OLE TUOLLAISTA ANSAINNUT MILLÄÄN LAILLA! SAIRASTA SAKKIA!
      Ai niin, unohtu kokonaan mainita, että sehän se oli se älyttömyyksillä itselleen jotakin sellaista hakeva, jota ei oikeastaan voinut toiselta vaatia, niin sehän oli näitä rekisteriin merkittyjä tyyppejä, tosin sieltä alemmasta päästä koulutuksen suhteen. Mutta siis jälleen oiva esimerkki siitä, että erinomaisina on kyllä niin kummallisia ja täysin älyttömiä persoonia että ihan kammottaa...

      Ja juu, tuosta määräyskirjoista varauksia pitävästä paikasta. Siitähän tarinaa riittää. Yhtenä aamuna kun meni duuniin, niin sai huomata joutuvansa sermien taa. Työpöydän ympärille oli ilmaantunut sitten viime käynnin sermit. Piiloon piti pistää, pöytä kun oli suoraan ovea vastapäätä. Että lienikö syy sermeille siinä, että kertaalleen oli joku ovesta tullut ja kysellyt ongelmaansa ratkaisua - tai juu, enemminkin oli tullut tivaamaan, että mitä ootte tehny kun ei tulostin suolla paperia - no, siihenpä oli tavallaan ihan oikeana henkilönä kysyttävä takaisin, että ei sunkas paperi ole loppu koneesta. Ja sehän se sitten oli, mut syyttäen tultiin tivaamaan ja - hhehehe - tietotekniikka se on vaikea laji. Mut siis sen jälkeen nyt ainakin sermit tuli työpöydän ympärille, oli syy mikä tahansa.
      Sitte, mitäs sitten, juu, kertaalleen kävi sitte niin, kun huoneessa oli kolmantena yks, joka oli toisaalta tilapäisesti tullut ja ala oli sille vähän vieras, niin jotain se kysy, ja meitsi ehti vastaamaan ensin... niin joo, niin sitte ne vähän ajan päästä kaksistaan häipy kahville ja takas tultuansa kaikki kysymykset esitettiin kohdistettuna sille jonka kanssa häipyi.... Että näin!
      Oliks jonkunlainen eristämisen pyrkimys... näytettiin paikka jollekin. Juu, ja sitten tuli vielä puhelinepisodit, mut jatketaan ne sitten seuraavan paskahousustoorin yhteydessä.

      Juu, ja tolle ala-aulassa esiintyneelle: Vielä kerran taloyhtiön ja asukkaan välinen asia. Sinä et ole millään lailla keisseissä mukana. Ikivanhoja tarinoita. Mikä sua riivaa? Ja mun ei tosiaankaan tartte näitä sulle tai kenellekään muullekaan selitellä - vaikka nyt kyllä vähän tulikin selitettyä kun paskahousut sinnikkäästi teemalla jatkaa - nämä asiat ovat loppuun käsiteltyjä ja sulla ei ole mitään asiaa niistä soitella! Mitä sun suunsoittos niin kuin muuttaa asioiden suhteen? Ei mitään. Ai niin, vahinko on eri asia kuin tahallisuus, tai vuokran maksamatta jättäminen on tietty yks joka voi ... jos sulla jotain tällasta on niinko asias takana!

      Taloyhtiön ja asukkaan välinen asia. Mites nää asiat sulle kuuluu? Pidä jo turpas kii!

      Pitääks vielä sanoo sekin, että tää nykynenkään kämppä ei sitten pinnoiltaan ollut niinko sileä ja tasainen ja reiätön kun tänne muutin. Ihan siis hirvittää mitä sitte kuuluu kun tästä lähren... Sitähän sä haluut kavereittes kanssa ja mieluiten määränpää on se teidän mettänne, missä joskus ikiaikoja sitte on niitä karvapää-äijiä paremmissa kuin isovanhempien höskissä ja niin edespäin budjannut (toi parempi jne. se on niitä sen mettän paikkakunnan älyttömyyksiä joita huutelivat sekopäisinä tänne päin, niitä hyvinkäyttäytyviä seutulaisia). Sitähän sä meinaat!

      ÄLÄ TULE TÄNNE ENÄÄ MEUHKAAN! Etenkin kun et naamatusten uskalla kysyä, ja toisaalta vaikka kysyisitkin, niin vastaus olis: nämä asiat eivät kuulu millään lailla sulle, ne ovat loppuun käsiteltyjä ja hoidettuja jo ajat sitten!

    • Anonyymi

      Se tyyppi, joka tuolla ala-aulassa meuhkasi eilen ja sitä aiemmin ainakin kertaalleen, niin tota mikähän mahtaa olla perimmäinen syy meuhkaamiseen. Ja onko jätkä järjissään, kun tosiaan, asiat on jo hoidettu ja sillä ei ole mitään asiaa soitella poskeaan näistä asioista, koska ne eivät ole sen keissejä ja mikään ei muutu vaikka kuinka soittelis suutaan. Onko sillä itellään tai sen kavereilla joku suurempi asia, joka kismittää ja nyt pitää hakea kompensaatiota sitten näistä seikoista. Ja paskahousuisuudesta: Onhan se tietysti helppo soitella suutaan ikuisesti ja loputtomiin, jankata turhia puheita ja vääntää ja kääntää, että mites sitte tää ja mites toi ja tunkea kaikenlaista älyttömyyttä ja asiattomuutta liikkeelle ja erityisesti sitten vielä tämä: kun ei ymmärrä suomen kieltä, ei tajua mitä jokin sana merkitsee, niin sitten mennään omaan lukutaidottomuuteensa perustuvia seikkoja levitteleen ympäristöön ja taas on jotain uutta kivaa josta turhaan soitetaan suuta, ja vielä pitää miettiä sitäkin - tai oikeestaan ihan turha miettiä kun kyseessä on sitten saman luokan tyypit - että millaista arviointia toiset tekevät näitten tyyppien puheista, että täydestä menee niitten länkytys...
      No, vielä vois arvella että mikä ja kuka toi tyyppi on, ei sunkas se ole niitä tyyppejä tai jotain tekemistä ainakin niitten kanssa, joiden meno kylän läpi kyllä kuuluu ja kauas! Kovasti on urheilullista menoa.
      Ja vielä tästä asiasta: Kun sitten sattuu suurempi katastrofi, niin tota, mites sitte - haha, ihan niinko nämä jätkät koko ajan älyttömyyksinsä liittävät kysymyksen, että mites sitte tää - niin tota, mites sitte kun ne joita se katastrofi niin kuin koskee, niin mites sitte, kun lähdetäänkin huuteleen oikein porukalla jostakin muusta asiasta ja juostaan sitten sen asian perässä läpi elämän, ihan loppuun asti, niin tota, mahtaaks jäädä näitä muita asioita sitten kuinka paljon sen länkyttämisen ja juoksemisen taa! Että nepä hoidetaan sitten ihan hipihiljaa ja huomaamatta ja kas kummaa, kukaan ei enää muistakaan näitä, juostaan ja länkytetään vaan jonkun muun asian perässä loputtomiin, veivaten turhia asioita jatkuvasti ja ihan vaan omaksi iloksi tai omia tilanteita terapoiden, että näin, "mites tää!" Jääkö jotain niinko kaiken laukkaamisen ja vouhkaamisen taa piiloo?
      Tuliks se jo sanottua tästä paskahousuisuuden korkeammasta asteesta: että juu, erityistä paskahousuisuutta osoittavat senkin takia, että se jonka perässä laukkaavat, liikkuu, asuu, elää yksin - joten helppohan se on soitella sille, se kun asuu, elää, liikkuu yksin. Oliks tämä niinko sen paskahousuisuuden korkeampaa astetta, että niinko tollaselle sitten länkytetään sieltä puskista, nurkan takaa, ikkunoista, selän takaa, että sille uskallatte ja vielä turhista asioista! Ja erityisesti, koska luultavammin siellä länkytyksen syynä on jokin muu, suurempi asia länkyttäjän omaan piiriin kuuluvana! Ja niin kuin pidät vielä sitä jonka selän takana länkyttelet, niin pidät sitä erityisen tyhmänä ihmisenä. No, kuule sun oma toimintas, niin se ei tosiaankaan mitään järkevän ihmisen toimintaa ole!
      Mitä?

      Ja näistä erinomaisista: No, kuule länkyttäjä, sinä se et sitten taida olla tietoinen siitäkään, miten paljon niitten touhuissa sattuu tilanteita, joissa sitten onkin kyse siitä, että pitää oikein hiki hatussa duunata saadaan vahingoitettu elämä pelastettua, mutta joo, kun onnistutaan, niin - huh huh, selvittiinpä siitäkin vahingosta ja elämä jatkuu ja erinomaisina mennään hautaan asti! Ihan niin kuin itsekin uskoen siihen omaan erinomaisuuteen! Mitäs tänne soittelet! Ja erinomaisen hyviä ne ovat persooninakin, kuten varmaan tuossa jo tulikin todistettua senkin tyypin suhteen joka siellä erinäisessä paikassa nurkan takana räkytteli ja hekotteli! Että pelleillään vaan toisten kanssa, niin hyvin menee ja oma maine kasvaa, olenpa erinomainen ihminen ja erittäin hyvä seuramies ja mitä vielä.

      Mitäs sulla on, mitä yrität toisen selän taa pistää?
      Länkytetään ja juostaan yhden perässä, niin siinähän jää monta muuta asiaa vähän vähemmälle huomiolle, ja hups heijaa... Näin mennään ikuisesti kun sun kaltasia riittää!

      Tapahtuuks tässä maailmassa joka päivä, joka ainoa hetki jotain, mutta juu, sulle näillä ei ole mitään merkitystä, sinä raukka se vaan länkytät yksistä ja samoista asioista, jotka eivät edes sinulle millään tavalla kuulu ja joitten suhteen mikään ei muutu vaikka kuinka länkytät! Raukka, se sinä olet!
      Vrum vrum.... Viiraaks päässäs?

    • Anonyymi

      Joka ainoa näistä kirjoituksista on todiste siitä, mitä erinäiset tyypit puuhaavat! Onko järjellistä touhua niitten touhu, ihan niinko järkityyppejä nämä!

      Mitä?

      Juu, ja kiitti vaan, hätätilassa auttajat, näyttää niinko olevan niin, että erinäisten show-esitysten jälkeen, tässä elämä onkin niin kuin kissanraapimispuuna olemista, että juu, yks sun toinen terapoi omaa elämäänsä tämän kautta! Mitä kaikkea sitä voikaan syytää ja älyttömyyttä vääntää ja hakea toisen kautta elämäänsä, jotain mitä siitä elämästäns muuten puuttuu tai mitä pitää paikata tai ... Mutta eräillä se erinomaisuus sen kun pysyy vaan! Helppoo sikäli!

      Näillä mennään!

    • Anonyymi

      "Meistä on erityisen hauskaa se, että me saadaan sun elämäs kulumaan siihen, että tää asia on koko ajan esillä. Me käydään niinko rakit johonkin nurkkaan kusasemassa ja luikitaan sen jälkeen tiehemme, mut se meidän kusi jää siihen." Sillain, nurkkiin kusijoita, pikasesti käytiin ja mentiin taas, mut jälki jäi! Hähähhähhääää!

      Siinä analyysi teistä! Niin kuin niistä erinomaisistakin, niistä hätätilassa auttajista...

    • Anonyymi

      Villiä tulevaisuutta jäljellä.

    • Anonyymi

      Oikeastaan antaa mennä se puhelinepisodikin tässä - jälleen kerran.
      Siis kun yhdeltä pöydältä yhdessä työhuoneessa siellä määräyskirjoista varauskirjaa pitäneessä paikassa puuttui puhelin, rinnakkaisliittymä, niin tota, sepä piti sitten siihen saada. Ja kun se siihen tuli, niin sitten "tilattiin" puhelu ja häivyttiin huoneesta sanoen, että tulepa sitten hakemaan kun se puhelu tulee. No, mikäs tarkoitus tässä oli? Miten vastataan jonkun toisen pöydällä ja "nimissä" olevaan puhelimeen työpaikalla - no, "sen ja sen puhelimessa se ja se". Eli jälleen oli tarve näyttää mikä on erään asema tässä työyhteisössä ja tässä työtilassa, ja nimenomaan vielä niin, että jos sitten satutaan olemaan yhtä aikaa huoneessa kun puhelin soi, niin järjestys se on siinäkin, kuka siihen puheluun vastaa.
      Lisää samasta paikasta, tällä kertaa ergonomiasta. Jos jollakulla on niin pahat vaivat, että hänen työpisteensä suhteen on erittäin tärkeää, että kaikki pysyy niissä asetuksissa kuin ne hänelle on säädetty, niin tietysti olisi suotavaa, jos tällaisen ihmisen työpisteeseen sijaiseksi osoitetulle tästä mainittaisiin, sillä käsittääkseni sijaisellakin on oikeus ergonomisesti sopiviin työskentelyoloihin. No, tässäpä paikassa tällaista mainintaa ei tehty, kun kaikesta jälkeen tulleesta moitteesta päätellen kyseessä oli henkilö jonka fyysiset vaivat olivat niin pahat, että jopa kynäpurkin tai jonkin muun vastaavan esineen (en nyt muista mikä se oli tarkalleen) niin senkin siirtäminen työpöydällä johonkin itselle sopivampaan kohtaan johti siihen, että tultiin huomauttamaan että et sitten ollut siirtänyt sitä pois lähtiessäsi samaan paikkaan missä se oli, puhumattakaan siitä, että oli tuolin korkeutta säädetty. Jos on niin pahassa fyysisessä kunnossa että tilanne tosiaan on noin, että ei edes kynäpurkkia pysty itse siirtämään itselleen mieluisaan paikkaan, niin onkohan sitten ihan oikeasti niin kuin työkykyinenkään, vai onko kyse ihan jostain muusta kuin asiallisesta huomauttamisen aiheesta. Ja juu, jos ei saa edes tuolia säätää sijainen itselleen sopivaksi, niin pitäisi varmaan sitten olla sijaiselle ihan oma tuoli tai peräti oma työpiste, ja ainakin mainita, että nyt on kyse niin pahasti erityisoloja vaativan työntekijän paikasta, että juu, älä koske mihinkään kun tähän sut on osoitettu istumaan. Tällainen paikka siis se määräyskirjoista varauskirjaa pitänyt paikka.

      Niin, että olisko kyse ollut sitten tosiaankin siitä, että ei ollut ihan heikkoa osaamista tälläkään, kun noin moniin juttuihin päädyttiin siellä, joissa kaikissa haluttiin osoittaa tulijalle hänen paikkansa hierarkiassa. Ja minkä ihmeen takia? Eikö ollut luottamusta esimiehen tekemisiin, että järjestyksessähän tässä niitä vakipaikkoja jaellaan, kukaan ei kiilaa kenenkään eteen. Mitä? Hirvittävä hätä!
      Ja samastahan sitä on näitten kaiken maailman jätkien ynnä akkojen asiattomuuksien syytämisessä, jatkuvasta suunsoitossa, jatkuvasta länkytyksessä, jatkuvassa älyttömyydessä kyse, että juu, taitaa olla suunsoittajan omassa käsityksessä omasta paikastaan jotain..... viittiskö kirjoittaa...

      Koskahan tästä päästäis? Mitäs olen sulta vienyt? Otetaan kaikki toisen kautta, kaikki toisen kautta, ihan mitä vaan saat toisen kautta!Juu, ja soitetaan poskea asioista, jotka ovat mahdollisesti tapahtuneet jopa silloin kun suunsoittaja itse on ollut vain "pilkettä" isänsä silmäkulmassa, ja edelleen, asioista, jotka eivät sulle kuulu, joissa sinä itse et ole ollut läsnä! Mikä sun syys on? Turhan länkyttäjä!

    • Anonyymi

      Saati ne tyypit sitten, joilla se vakipaikka on, mutta käytös on täysin järjetöntä, aina menee jotain sivusuun... Hätätilassa auttajat!

      Tuleeks kohta joku taas huuteleen, mistäs tänään olis niin kuin puhetta ja mitäs sä niinko asioissa saat aikaan huutelullas. Pitääkö rakin käydä taas kusasemassa?

    • Anonyymi

      Ja eräät näistä erinomaisista tai sellaista sinnikkäästi esittävistä, niin juu, ylähuuli halveksuvasti alapäin vedettynä tullaan esittämään, että "tollasta puhetta, kehtaakin vielä". No, erinomainen on vaan hyvä ja miettii vähän mitä tulikaan tehtyä ja mitä se teidän erinomaisen hyvin käyttäytyvä seutukuntanne jatkuvasti ja vähän väliä tännepäin asiattomasti ja ihan omista tarpeistaan johtuen syytää.

      Että juu, siinähän esität ilmeitäs! Hätätilassa auttaja!Show-esityskään ei mikään erityisen hyvä ollut, paitsi tietty omasta mielestäs, ja eräskin joka älyttömyyksiä syytäen hakee itselleen sellaista mitä se ei muuten voi vaatia... Konstit on monet ja erityisesti noilla erinomaisilla!
      Pitäskö tollasta niin kuin millä perusteella arvostaa?

    • Anonyymi

      "Villiä tulevaisuutta jäljellä".
      Vastaus siihen on se, että eräiden kun on annettu läpi elämän villisti porhaltaa, niin sitähän se sitten on joka suhteessa, ei ole mitään rajoja minnekään päin, ei ole väliä mitä toisen, itsellesi vieraan ihmisen suhteenkaan puuhaat, kaikki menee, ja kaiken saa asiattomuuksia syytäen, kukaan ei estä, tosin se mitä haetaan, niin onko se ihan oikeasti järjellä ymmärrettävissä. Villiä puuhaa. Villiä puuhaa, sillä asiallisella käyttäytymisellä ei tokikaan paljon mitään eräät kaiketi saa. Asiallisuus ei ole muodissa.

      Tuolla oli niistä sossuista pieni juttu. Niin tota, sen voisi vielä lisätä, että kun sossujenkin tehtävä on hakea asiakkaansa tilanteeseen sellaista ratkaisua että asiakkaan tilanne voisi kohentua, muuttua paremmaksi, niin noitten kahden puhetapa, ilmeet ja eleet kyllä viestivät aivan jonkinlaisesta muusta asenteesta, eipä ollut tosiaankaan meininki se auttavan ratkaisun löytämisen tuntuinen, pikemminkin se, että siinähän menee ja me vaan kattellaan kun menee. Mikä sitten taas on osoitus siitä, paljonpa länkyttävät sossujenkin työn tarkoituksesta tyhjää puhetta, kun todellisuus on mitä on, ja siitäpä voi sitten alahuuli alaspäin vedettynä halveksuvasti kommentoida taas erinäisiä juttuja näistä sossuista noin niin kuin yleensäkin.

      Ja juu, erinäisten tapausten käytös ja niin edespäin, niin ehkäpä se sitten on juuri sitä, että näillä on ollut pienestä pitäen näitä sossuja sun muita ammattiauttajia, mutta kun työssä asenne on jotain muuta kuin mitä erinäisissä kirjoituksissa kehutaan, niin eipä se ihme olekaan, että villinä toimivat ympäriinsä... ja kukaan ei piittaa niin kauan kuin ei omiin nurkkiin tulla kusemaan!

      Yhteiskunta on tätä!

      Hätätilassa auttajat. Villiä tulevaisuutta!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe