Opettajan salaisuuksia

Anonyymi

Olen 35-vuotias vaaleaverikkö, nimeltäni Kyllikki, ja toimin sijaisena kylämme koulussa. Minulla on sekä ylä- että ala-asteen tunteja riippuen, miten sijaisuuksia tarvitaan. Opetan urheilua sekä tytöille että pojille (vain jos miesopettaja poissa) ja joskus myös terveysoppia. Olen myös terveydenhoitajana, jos vakituinen hoitsu ei ole koululla.

Miesopettajalla oli kuukauden sairasloma kompuroituaan jäällä. Perjantaisin oli aamulla urheilua, ensin 14-vuotiaat pojat ja sitten tytöt. Olimme voimistelleet paljon, koska itse harrastin sitä nuorena oikein tosissani.

Opettajat ovat ammattikuntana mielestäni roolitettu hieman pappien kanssa samaan kastiin, eli emme saisi kiihottua mistään tai harrastaa reilusti seksiä, varsinkaan pikkukylässä. Puheita syntyi jo, kun sanoi käsipäivää miehille.

Minä olen sinkku ja myönnän suoraan, että kiihotun nuorista pojista ja tytöistä. En pidä hielle haisevista ukoista, en sitten yhtään. Hellän nuoren pojan kosketus saa minut sellaiseen seksuaaliseen himoon, että alta pois.

Keksin kaiken mahdollisen toteuttaakseni fantasioitani ja saavuttaakseni suurta kiihottumista. Mikään ei ole niin kiihottavaa kuin nuoren pojan kroppa, jossa on juuri tulleet karvat ja pili, joka ei ole vielä ihan miehen kullin mitoissa. Sellainen kun on erektiossa ja kun saa pitää terskaa paljaana kädessä, saatikka suussa, niin alaruumiini muuttuu tulipalloksi. Pilluni kastuu jo ajatuksesta.

Pilluni on muuten niin kireä, ettei sinne edes sovi aikuisen miehen suurikokoinen kalu tuottamatta suurta kipua. Jotkut naiset ovat sellaisia. Siksi poikien kanssa nussiminen ja leikkiminen antaa minulle ihania väristyksiä, eikä paneminenkaan satu, ja pojat tykkäävät kireästä pillustani suunnattomasti.

Pidän myös kauniista alusvaatteista. Pitsiset valkoiset tai vaalean lilan väriset pikkuhousut sukkanauhoineen ja rintsikoineen ovat ihania ja minun suosikkejani. Juttelemme tyttöjen kanssa niistä ja näytän heille kahden kesken, millaisia rintsikoiden tulisi olla. Silloin on kiihottavaa kosketella juuri kehittyneitä tyttöjen rintoja.

Odotan aina perjantaiaamuja ja poikien tuntia ensin. Seuraavalla tunnilla me harjoittelemme erilaisia taivutuksia ja liikkeitä, joissa tarvitaan apuani.

Poikien taivuttaessa taaksepäin laitan alemman käden siten, että saan kiinni haaroista, reiden sisäpinnalta ja voin hellästi kosketella pieniä ja pikkuisen suurempiakin kaluja. Fiksuimmat ehdottavat joskus suoraan seksiä hiplatessani heitä eivätkä tyhmimmät edes vielä huomaa mitään.

Seuraavana perjantaina tiesin, että terveydenhoitaja olisi poissa. Ilmoitin hänelle, että ottaisin pojista mittoja ja kysyin, voisinko käyttää hänen huonettaan. Se oli hänelle okei.

Paikalla oli kymmenen poikaa ja ilmoitin, että suorittaisimme mittauksen ja punnituksen. Ilmoitin, että kaikki tulisivat yksitellen pituusjärjestyksessä terkkarin huoneeseen, joka oli minun huoneeni viereinen huone. Siellä oli vaaka ja kunnollinen mitta seinällä. Lyhimmistä aloitetaan ja pitkiin lopetetaan, oli komento. Pojille pitää olla aika tiukkana, koska muuten ei hommista tule yhtään mitään. Murrosikä oli toisilla pojilla menossa jo pitkällä ja toisilla ei vielä alkanutkaan. "Päällä tulee olla vain vain alushousut", sanoin kuuluvalla äänellä pukukopissa.

Istuin tuolilla valkoinen terkkarin takki päällä ja alla vain ohuet pienet pikkuhousut, jotka olivat jo heti alussa pelkästä ajattelemisesta pillun kiimalimasta kosteana. Mustat karvani näkyivät läpi ohuen ohuista pikkuhousuista.

Ensimmäinen poika tuli, ja mittasin ja punnitsin hänet. Sitten vedin hänet aivan itseeni kiinni. Levitin jalkani ja olin tuolini kanssa juuri sillä korkeudella, että pojan pili painautui pilluani vasten. Kuuntelin keuhkot edestä ja takaa ja koko ajan olimme intiimisti kiinni toisissamme. Se kiihotti minua niin, että pala oli kurkussa ja henki salpaantui.

Sanoin pojalle, että kokeilisin vähän ja katsoisin, ovatko kivekset laskeutuneet. Pyysin häntä laskemaan housut. Oi mikä näky, upea musta karvatupsu ja puolikova pili odotti vain hellää kiimaisen open kosketusta. Laitoin käteni hellästi pörröpään kiveksille ja hyväilin niitä hellästi, kuin huomaamatta myös kivesten alta välilihasta ja palasin takaisin kiveksiin. Pili pomppasi aivan pystyyn ja otin kiinni esinahasta ja ilmoitin tarkastavani vielä vähän. Vatkasin kaksi kolme kertaa esinahkaa ja lopuksi vedin nahan aivan taakse paljastaen kiljuvan kiimaisen terskan.

"Oletko muistanut pestä täältä, ettei taudit tartu, hiivat ja muut?"

Samalla tuli siemensyöksy kädelleni. Poika meni aivan punaiseksi.

"Sitten housut ylös", sanoin pojalle. "Peli toimii, ei tarvitse hävetä. Haluatko, että pyyhin sen, niin ei rupea haisemaan? Tule tänne", komensin poikaa. Otin kosteuspyyhkeen ja terhakan pilin uudelleen käteeni. Vedin esinahan taakse ja opetin pojalle, kuinka vehkeet tulee pestä. Pyyhin limat pois miehenalun niin kiihottavasta pienestä pippelistä.

16

12705

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Poika lähti huoneesta, ja levitin jalkani ja työnsin käden housuuni. Sormeni haisi kiimaiselle pikkupojalle. Nuuhkin ja imin sormeani ja hyväilin samalla toisella kädellä märkää vakoani. Pilluni valui kiimasta. Hieroin klitoristani ja nussin kireää reikääni pari minuuttia.

   Hain seuraavan pojan. Hänelle tein mittaushommat ja vedin myös itseeni kiinni niin, että tulikuuma pilluni ja pojan etumus osuivat kunnolla toisiinsa. Samoin kuin edelliselle pojalle. Poika tunsi kuuman aikuisen naisen pillun itseään vasten ja haistoi upean parfyymini. Pyysin poikaa laskemaan housut. Täysin karvaton pippeli ja aivan velttona. Koitin hieman kiveksiä ja ilmoitin kaiken olevan kunnossa. Tällä pojalla on mielessä Pokemon-kortit, ei pillu, tuumin itsekseni.

   Suurimmat pojat olivat lähes 180 cm pitkiä korstoja. Eräs poika kun oli jalkojeni välissä ja ehdotti heti ja suoraan haluavansa nussia minua, puna nousi minunkin naamalleni. Olin kovin virallisena ja komensin: "HOUSUT ALAS JA HILJAA!"

   "No mitäs kiihotat mua, senkin Nyrkki-Kyllikki", sanoi poika. Minulla oli siis jo lempinimi hiplailujen seurauksena.

   Poika pudotti housut ja sieltä paljastui luokan suurin kulli, jonka varren juuressa oli tyylikkäät kiihottavat karvat. Kun kokeilin kiveksiä, se pamahti taivasta kohti pystyyn sekunnissa. Hyväilin pussien alta ja liikutin sormeani kohti peppua ja heti takaisin.

   "Anna mä nyt nussin sua", sanoi poika uudelleen. Minulla meni hermo ja ajattelin kokeilla poikaa.

   "Mitäs jos annankin? Osaatko olla hiljaa sitten siitä?"

   "Mulle passaa", sanoi poika. Nyt oli menty hänen puoleltaan rajan yli ja kerroin, että tuollaisesta kielenkäytöstä erotetaan pian koulusta.

   Istuin tuolissani ja otin kivikovasta kullista kiinni ja runkkasin sitä hieman. Nappasin sen suuhuni ja spermat tulivat saman tien. "Ei, helvetti, voi loppua tähän", ajattelin. Pidin kullia suussani ja lipsuttelin kielelläni terskaa alta ja päältä ja imin sitä niin hyvin kuin osasin ja juurta myöten. Puristin juuresta ja terska turposi täyteen iskuvalmiuteen.

   Nousin pöydän reunalle ja raotin valkoisia pikkupöksyjäni. Vedin pojan kiinni itseeni ja ohjasin kullin sisääni kireään, limaiseen pilluun. Pilluni oli kauniisti viimeistelty, jossa oli musta kaunis kolmio. Vaaleat hiukset ja musta kolmio on kiihottava yhdistelmä, ainakin minun mielestäni.

   Paljastin rintani pojalle ja tämä hyväili niitä hellästi. Hänen kiinteät pakaransa olivat käsieni hyväilyssä. Muutama työntö ja spermaluraus tuli taas ja jo limaisen kostea pilluni kastui entisestään. Annoin hänelle nopean kielisuudelman ja passitin seuraavalle tunnille.

   Tyttöjen tunti oli alkamassa kohta ja sinne olin miettinyt valmiiksi kaikkea kivaa heille.

  • Anonyymi

   Mene itse!!

  • Anonyymi

   Hyvä tarina, ikäero on ihanaa.

  • Anonyymi

   Mukavaa tarinaa.

  • Anonyymi

   Todella kiihottavaa.

  • Anonyymi

   Olisipa ollut tuollainen opettaja <3

  • Anonyymi

   Kyllä tuollaisia suhteita on ihan oikeasti - ja mikäpä siinä. Naisena hyväksyn sen.

   • Anonyymi

    Kyllä naisten kelpaa kun ei ole liian ronkeli.


   • Anonyymi

    Kyllä tuota on aina tapahtunut. 80 luvulka meillä naspurissa asui yksinäinen Lydia niminen nainen omakotitalossaan. Isommat oojat oli käynyt siellä jo vuosia ja kun he lähtivät opiskelemaan uusi sukupolvi astui esiin. Meininki oli ollut aina sellainen että kun meitä nuorempaa sukupolvea oli ollut siellä, niin Lydia oli pyytänyt vanhempaa poikaa vessaan, ovi lukkoon ja temput siellä tehtiin muka meidän tietämättä. Lydia osteli tupakkaa ja karkkia ja muuta sellaista mitä me emme voineet saada.

    Kun muut menot oli vieneet vanhemmat pojat mukanaan, me pääsimme kokemaan Lydian sulot. Vanhemmat oli tietysti kieltäneet monta kertaa ettei saa mennä naapuriin ilman lupaa, mutta Lydialta oli lupa. Ja kun hän asui naapurissa, monta kertaa kävin siellä yksinkin ja aina olin tervetullut tulemaan. Yläasteelle mennessä kun muut menot alkoi kiinnostamaan enemmän Lydian vatsa alkoi myös kasvamaan ja hän sai vauvan. Hän ei koskaan haastanut isyyttäni, eikä kertonut että oliko hän tapaillut muitakin, mihin en usko, koska hän oli aina yksin ja työnteli esimerkiksi lastenvaunuja aina yksin. Pienellä paikkakunnalla monta kertaa näin lapsen joka kasvoi vanhemmaksi ja mielestäni lapsessa oli minun näköä. Lydia ei ollut mikään höppänä, ei pakottanut mihinkään, ei vaatinut mitään, mutta vain tykkäsi seksistä. Ilmeisesti hän oli saanut ison perinnön ja jonkun yhtiön ja eleli niiden tuloilla noin kolmevitosesta eteenpäin koska hän ei käynyt töissä silloin kun minä hänet opin tuntemaan ja oli selvästi yli nelikymppinen, varmaan neljäviisi, kun hän hän sai vauvan koska hänen jääkaapin ovessa oli yksi juhlallinen neljäkymmentä vuotis onnemittelukortti monen vuoden ajan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä tuota on aina tapahtunut. 80 luvulka meillä naspurissa asui yksinäinen Lydia niminen nainen omakotitalossaan. Isommat oojat oli käynyt siellä jo vuosia ja kun he lähtivät opiskelemaan uusi sukupolvi astui esiin. Meininki oli ollut aina sellainen että kun meitä nuorempaa sukupolvea oli ollut siellä, niin Lydia oli pyytänyt vanhempaa poikaa vessaan, ovi lukkoon ja temput siellä tehtiin muka meidän tietämättä. Lydia osteli tupakkaa ja karkkia ja muuta sellaista mitä me emme voineet saada.

    Kun muut menot oli vieneet vanhemmat pojat mukanaan, me pääsimme kokemaan Lydian sulot. Vanhemmat oli tietysti kieltäneet monta kertaa ettei saa mennä naapuriin ilman lupaa, mutta Lydialta oli lupa. Ja kun hän asui naapurissa, monta kertaa kävin siellä yksinkin ja aina olin tervetullut tulemaan. Yläasteelle mennessä kun muut menot alkoi kiinnostamaan enemmän Lydian vatsa alkoi myös kasvamaan ja hän sai vauvan. Hän ei koskaan haastanut isyyttäni, eikä kertonut että oliko hän tapaillut muitakin, mihin en usko, koska hän oli aina yksin ja työnteli esimerkiksi lastenvaunuja aina yksin. Pienellä paikkakunnalla monta kertaa näin lapsen joka kasvoi vanhemmaksi ja mielestäni lapsessa oli minun näköä. Lydia ei ollut mikään höppänä, ei pakottanut mihinkään, ei vaatinut mitään, mutta vain tykkäsi seksistä. Ilmeisesti hän oli saanut ison perinnön ja jonkun yhtiön ja eleli niiden tuloilla noin kolmevitosesta eteenpäin koska hän ei käynyt töissä silloin kun minä hänet opin tuntemaan ja oli selvästi yli nelikymppinen, varmaan neljäviisi, kun hän hän sai vauvan koska hänen jääkaapin ovessa oli yksi juhlallinen neljäkymmentä vuotis onnemittelukortti monen vuoden ajan.

    Vei prkl. En jaksa alkaa korjaamaan noita kirjoitusvirheitä. Uusi puhelin ja liian iso käsi. Koittakaa kestää.


   • Anonyymi

    Puhutko oman kokemuksen perusteella?


  • Anonyymi

   Kypsä täti ja nuori poju - ihanaa.

  • Anonyymi

   Ihanaa jos saa murrosikäisenä pojuna nauttia kypsästä opetädistä, uuh.

  • Anonyymi

   Vanhemman naisen ja nuoren teinipojun suhde on molemmin puolin todella voimaannuttavaa.

  Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut Evita Enni Bettiina Kolmosen 3 vuoden ja 2 kuukauden mittaiseen

   23-vuotias Kolmonen suunnitteli aseellista iskua Isonkyrön yläkouluun. Hän muutti mielensä viime hetkellä. Koulusurmaa K
   Maailman menoa
   105
   2176
  2. Rasistinen ääripersu iski Oululssa taas

   Jo toinen veitsihyökkäys Oulun Valkeassa: viitteitä, että teko olisi kopio edellisestä viikosta, sanoo poliisi. Kauppak
   Maailman menoa
   420
   1526
  3. ''Jokainen,joka antaa luottamuksensa Rydmanille,antaa hyväksyntänsä tälle toiminnalle!''

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010507069.html Onko ala-ikäisten tyttöjen lähentely sekä alkoholin tuputtaminen he
   Perussuomalaiset
   157
   1451
  4. Nainen, varmaan järkyttyisit jos saisit tietää tunteeni

   että vieläkin olen sinuun ihan hulluna, niin että tunnen olevani jatkuvasti sekaisin. On hajamielisyyttä, unohtelua ja s
   Ikävä
   48
   1405
  5. Jo 2-vuotiailta joudutaan poistamaan hampaita

   Huolestuttavaa, ei ole ruokailutavat kunnossa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010491761.html Huolestuttava ilmiö leviä
   Maailman menoa
   59
   1391
  6. Nainen, tilanne on sellainen

   kovin erikoinen, ja sellainen, etten sitä tänne voi kirjoittaa. Mutta voin sanoa olevani kiperässä tilanteessa, tilantee
   Ikävä
   109
   1333
  7. Onko välillämme tunteiden telepatiaa

   Nainen, sano mitä tämä on? Tunnen välillä sinut niin elävästi, tunnen yhteyden, tunnen rakkauden ja hyväksynnän. Olisi h
   Ikävä
   43
   1035
  8. Teen aloitukset minkälaisia te sinkku miehet ovat? Ja naiset saavat kommentoida?

   Minusta oli hausta tämä Rosa Tanin miehet on hänen mukaan haluavat vain alle 30 vuotiaita ja sitten varsinkin haluavat 2
   Sinkut
   130
   980
  9. Jos molemmat tykkää

   niin miksi se on niin vaikea sanoa suoraan? Kumpikaan ei pysty, vaikka tunteita on. Onko jotenkin helpompi ilmaista se y
   Ikävä
   33
   868
  10. Tulta ja tulikiveä, sarvia ja häntiä

   Koska kristilliset ääriainekset pelottelevat tavallisia ihmisiä, on välttämätöntä puhua tästä aiheesta. Siis helvetistä
   Hindulaisuus
   395
   849
  Aihe