Aihe

En vaan pysty kertomaan tunteistani

Anonyymi

Pahoittelen, mutta en vaan pysty sanomaan, kuinka paljon sinusta välitän. Tarvitsisin siihen rohkaisua, mutta ehkä et halua kuulla sitä edes. Sellainen tunne jäi. Tiedäthän, että en tahtoisi menettää sinua, tapahtui mitä tahansa, mutta miten se olisi mahdollista pitää sinut lähelläkään, jos ei pystytä puhumaan väleistämme?
Tämä naiselta erityiselle miehelle.

9

372

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tiedän, että välität ja se on hienoa. Toivoisin, että voisit kertoa siitä joskus minulle. Sinun välittämisesi ei mene hukkaan, se auttaa minua päivittäin.

   • Anonyymi

    Toivottavasti auttaa. Niin on sinun tukesi minuakin auttanut. Ja kyllä yritän kertoa sopivan tilaisuuden tullen, mutta kuten sanoin, se vaatii kyllä rohkaisua.


   • Anonyymi

    Mutta riittääkö se välittämiseni sinulle?


  • Anonyymi

   Uskon, että joskus saamme tilaisuuden puhua mutta aika ei ole vielä kypsä. Vaikka ehkä molemminpuolisesti olemme vähän ihastuneita, siinä ei ole mitään pahaa eikä se uhkaa mitään. Puhtaat tunteet eivät ole uhka vakiintuneella suhteille. Tämä ei ole niin vaarallista, vaan tämä lujittaa minun suhdettani ja valmistaa sinua johonkin tätä parempaan.

   • Anonyymi

    Nimenomaan juuri noin kun on kyse puhtaista tunteista.


  • Anonyymi

   Pallo on sulla 🙂

  • Anonyymi

   Rauhoitu,kyllä sen aika tulee,ittekin ihmetellyt omaa käytöstäni että mikä tässä niin vaikeaa.Ihmisiähän me vain ollaan,ja kerran eletään.

  • Anonyymi

   Miksi sitä pitäisi pelätä? Ethän sinä ole tekemässä mitään väärää. Kyllä sen toisen pitää olla aikamoinen aasi ja pässinpää mikäli ei osaa suhtautua kuin aikuinen.

   • Anonyymi

    Täällä ainakin ylsi pässinpää joka ei jaksa uskoa että mikään etenisi mihinkään. Liikaa esteitä ja estoja matkalla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   626
   30447
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   309
   22735
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14136
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11269
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8369