Haluaako mies eron?

Anonyymi

Olemme olleet yhdessä viisi vuotta ja viimeisin vuosi on ollut minulle todella raskas. Meillä oli ennen paljonkin yhteisät tekemistä. Kävimme syömässä, leffassa , kävelyllä ym. Meillä keskustelu sujui ja koko suhde oli kaikinpuolin hyvä ja tasapainoinen, mutta nykyisin minusta tuntuu että miestäni ei kiinnosta tämä suhde enää yhtään. Minusta tuntuu että minun ainoa syy suhteelle on olla pelkästään ruoanlaittaja ja kodinhoitaja. Hänkin kyllä välillä pyytämättä osallistuu kotitöihin,mutta mitään yhtesitä aikaa meillä ei enää ole ollut yli vuoteen vaikka asummekin yhdessä. Hän käyttää kaiken aikansa pelaamiseen tietokoneella yksin tai kaverien kautta netin välityksellä. Mistään ei enää keskutella, mutta kyllä kaverien kanssa juttua riittää. Hän ei edes aina vastaa jos juttelen hänelle tai ehdotan eismerkiksi jotain yhdessä tekemistä ( kävelylenkkim yhteinen reissu johonkin ym)

Mitään huomiota tai hellyyttä ei myöskään ole ja olen kyllä näistä asiosita sanonut että hänen aikansa tuntuu menevän vain pelaamiseen ja että me ei olla tehty mitän yhdessä, niin hän ei yleensä vastaa tai sitten hän kuittaa asian väittämällä että yhdessä asuminen on omaa aikaa, vaikka olen sanonut että se ei minusta ole sitä että olen jatkuvasti yksin omissa oloissa , koska hän ei halua keskustella eikä tehdä mitään kun on jatkuvasti tietokoneella. Minä olen jo yrittänyt mielestäni kaikkeani tässäkin asiassa ja yrittänyt yllätää häntä ja aina huomioin häntä, mutta tuntuu että häntä ei vain oikeasti kiinnosta. Hän joskus hyvinkin tylysti torjuu kaikki yritykseni.

Lähiaikoina hän on suhtautunut minuun todella tylysti ja valittaa milloin mistäkin turhasta asiata.


Jos minä järjestän kivan koti-illan , niin ei häntä edes tunnu kiinnostavan. Olen monta kertaa yhteisillä vapailla laittanut hyvät ruat ja ehdottanut yhdessä elokuvan katsomista ,mutta se ei myöskään enää auta. Hän syö ja sitten jatkaa tietokoneella oloa .

MItään yhteistä tulevaisuuttakaan ei taida enää olla, koska hän ei halua muuttaa tältä paikkakunnalta, vaikka minä haluaisin. MInä haluan muuttaa sen takia , koska toisella paikkakunnalla olisi paremmat työ mahdollisuudet ja jatkokoulutukset ym. Tällä paikkakunnalla ei kummallakaan ole kuin jotain hanttihommia satunnaisesti ( ei des omaan koulutuksene liittyvää), mutta hänestä se on ihan ok, Minulla ei myöskään ole täällä ystäviä eikä sukulaisa, mutta mieheni ei yhtään ymmärrä sitä miten yksinäinen oikeasti olen täällä. Olen myös ehdottanut hänelle että menisin tuolle paikkakunnalle tekemään oman alan töitä keikkaluontoisesti ( sukulainen asuu siellä ja lupasi majoitaa) , mutta mieheni asenne on se, että kauko suhde ei toimi, mutta voin lähteä jos kerta haluan.

Lähinnä se hänen välinpitämättömyys ja puhuttomuus eniten tässä häiritsee. Saatamme parikin päivää olla ilman kummempaa kommunikointia ja hän myös tiuskii minulle ihan ihme jutuista. Lähinnä silloin jos ystäväni on tulossa käymään ja olemme menossa viettämään iltaa, niin hän ei halua lähteä mukaan, mutta silti hän mököttää jos minä lähden, koska hänen mielestää iltaa lähdetään viettämään vaan seuranhaku tarkoituksessa. MIstään sellaisesta ei kohdallani ole koskaan ollut kysymys. Näen tätä ystävääni ehkä 3 kertaa vuodessa ja saatamme käydä kesäaikaan päivällä terassilla pyörähtämässä, mutta mieheni on tästäkin mustasukkainen ja epäilee minua. En ole tämän takia käynyt missään ulkona viihteellä kaverin kanssa yli kahteen vuoteen.

Ennen ei ollut todellakaan näin. Asiat olivat aivan erilailla ja meillä oli mieheni kanssa hyvä suhde . Hän on vain tuon vuoden aikana muuttunut niin paljon, että en oikeasti enää tunnista häntä samaksi henkilöksi.

Siksi pohdinkin ,että voisiko syy vain olla se, että hän ei enää jostain syystä halua olla suhteessa kanssani?

Kaikki vaan muuttoi niin äkkiä ja en tiedä mitä on tapahtunut hänen suhtautumiselleen. Olen yrittänyt jutella siitä hänelle, mutta häntä ei tunnu kiinnostavan edes kesksutella kanssani.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vielä sen verran, että nuo tietokoneella olo ei todellakaan ole mikään parin tunnin juttu, vaan hän heti herättyään on koneella ja sitten ennen nukkumaanmenoa sulkee sen, eli on lähes koko päivän koneella. Todella ärsyttää kun hän sen kautta uhuu näille kavereilleen ja pelaavat yhdessä ja mitään en voi sanoa tai puhua , koska se häiritsee pelaamista! Ja tätä on jatkunut siis jo yli vuoden verran. Hän aikaisemminkin harrasti tätä, mutta silloin ei niin paljoa ja hän myös halusi viettää aikaa kanssani ja keskustella, mutta nkyään ei enää yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Ikävä tilanne sinulla.
      Voisitko ajatella ammattiapua, olisiko siitä yritettävä keskustelua miehesi kanssa.
      Jos vaikka avaisi hänenkin silmiään ja panisi miettimään että tunnet olevasi todella yksin ja huolissasi suhteestanne.

    • Anonyymi

      Uskomatonta miten te tuhlaatte elämänne!
      Teille Luoja suuressa viisudessaan on lahjoittanut terveet kehot, kykenevät aivot ja te vain lahoatte kuin kuolleet kalat vedess!!!!!!!

      Avaa hyvä tytto silmäsi ja hakeudu muualle käyttämää energiaasi ja tietojasi, taitojasi!
      Jos tuo mies tietoisesti ja harkiten tuhoaa elämvnsä, sinun ei tarvitse sitä tehdä omasi kanssa.

      Muuta minne tahaansa jossa on tyotä tarjolla. Mene iltakursseille oppimaan uutta, kehittämään itseäsi.
      Ketään ei ole tarkoitettu tuollaiseen elämään josta sinä kerrot! Sinulla on kaikki maailman valta muuttaa elämäsi kauniiksi, luovaksi, tuottavaksi, yheiskuntaa ja itseäsi hyodyttäväksi!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe