Hermot menee jo naisten käytökseen.

Anonyymi

Onko muilla sama juttu? Alkanu menee hermot, kun naiset ei vastaa, äsken poistin suomi24 treffit ku ihan turhaa ei koskaa mitään. Sit tinderis ei osumia, naisten käytös on, ja baariski torjutaan vaan mene pois, siis ei hitto tää on syvältä.

51

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Allu pidä piiiitkä breikki palstaltakin.

      • Anonyymi

        Pidä ite saatana.


    • Anonyymi

      Ei ne miehet sen paremmin käyttäydy. Pillua pyydetään HETI ja jossei suostu, niin jätetään huomiotta. Miehet eivät ole tippaakaan kiinnostuneita naisesta itsestään ja selvästi kostonhaluisia jopa niille naisille jotka ovat heille ystävällisiä ja vastaavat, jättävät itse vastaamatta heti kun saavat vain tilaisuuden. Jos nainen ei sovi mihinkään miehen tarkoitukseen 100%, niin käytetään edes tyydyttämään kostonhalua kyykyttämällä👌 Voihan sen sanoa myös nätisti, ettei kiinnosta tutustua enempää feidaaminen on vähän tympeää, jos toinen jää odottelemaan. Se on vain yksi lause, siihen pitäisi pystyä.

      Joku perus mitäänsanomattoman näköinen jamppa tinderissä kuvittelee olevansa oikeutettu saamaan pillua yhtä paljon, kun tosi hyvännäköinen huoripukki. Hei jos nainen suostuu irtoseksiin, niin sitten ainakin jonkun hyvännäköisen naistenmiehen kanssa joka osaa kuviot, eikä minkään surkean ruinaajan. En anna säälipillua todellakaan. Ette miehet ulkonäöstä riippumatta niin panotaitoisia ole, että kannattais ees kokeilla,.niin että totta vidussa komeet rulaa huoraamisessa.

      Menkää maksullisiin, jos tolla asenteella ootte liikenteessä. Ite voisin ottaa hyvännäköisen ilmaisen irtonumeron huorakseni tinderistä vaikka joka päivä, mutta taidampa odotella sitä yhtä ja hyvää.

      Jokainen on vastuussa omasta asenteestaan toista sukupuolta kohtaan, henkilökohtaisesti. Vain todella idiootti pilaa mahdollisuutensa sen kivan kanssa vanhojen kaunojen takia. Onneksi en itse ole tähän sortunut. Ei ne suhteet ole helppoja ja vielä vaikeammaksi tulevat, kun liikenteessä ollaan pelkällä saamamielellä vanhat kaunat niskassa.

      Suhteet jotka eivät toimi, tippuvat pois. Se on täysin normaalia, eikä henkilökohtainen loukkaus, vaikka saattaakin vähän kirpaista joku sotkuinen kuvio tai torjunta.

      Toinen ihminen ei ole tavara, jota käytetään omien mielijohteisen mukaisesti. Älä pety, josset pääse omistajaksi siihen mitä haluaisit, et autokaupassa tai tinderissä.

      • Anonyymi

        No mitäs naiset sitten antavat niille hyvännäköisille huoripukeille.


    • Anonyymi

      Eivät ne kauneimmat tietenkään vastaa, vaan etsivät komeista miehistä sen, josta myös pitävät. Jos haluat prinsessan, sinun on itsesi oltava prinssi. Yritä jatkossa tavisnaisia, jos haluat vastauksia.

      • Anonyymi

        Yritän tottakai tavis naisia. Ei kiinnosta prinsessat vaikka sellasen saisinkin. Mieluiten tavis nainen
        Mut ei 5 ryhävalaskaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritän tottakai tavis naisia. Ei kiinnosta prinsessat vaikka sellasen saisinkin. Mieluiten tavis nainen
        Mut ei 5 ryhävalaskaan.

        Baarissa vielä nainen sanoi, että näytän suht kivalta en ole ruma. Mutta ehkä hän valehteli, koska en saa osumia Tinderis.


      • Anonyymi

        99% naisista on taviksia ja yli 25v naisista 100% eli aloittaja on jo yrittänyt vain tavisnaisia. Ja määrittele"komea"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        99% naisista on taviksia ja yli 25v naisista 100% eli aloittaja on jo yrittänyt vain tavisnaisia. Ja määrittele"komea"

        P.S. Siis taviksia ja rumia piti sanomani. Suomessa vain tavisnaiset luulevat olevansa kauniita ja kauniit luuleva olevansa ikuisesti nuoria.


    • Anonyymi

      Ihmettelen ovatko naiset nykyään sokeita vai mitä hittoa, on mulla kyl rahaa sen verran et pystyisin elää naisenkaa ja ostaa sille kaikkee pientä ja halpaa, en oo enää ihan alimman tason atmi

    • Anonyymi

      Naisilla on oikeus huonoon käytökseen rumia miehiä kohtaan. Ruma mies ei voi antaa naiselle rakkautta eikä mitään. Vain komea jännämies on naiselle se jota nainen voi rakastaa.

      • Anonyymi

        Kyseinen aloittaja varmasti itse on ruma:).


    • Sanoisin että on täysin sinun oma ongelmasi, että sinulla menee hermot. Aivan turha syyttää muita. Ja sitäpaitsi se ei auta sinua yhtään, vaikka kiukuttelet kuinka. Saat vaan täällä palstalla aikaan sen, että porukka sulle kettuilee kaiken päälle...

      Oikeasti sanon nyt suoraan, mutta reilusti, että ei aikuiset ihmiset tuollaisesta vedä tuollaisia kilareita... Sun pitää ehkä vähän kasailla itseäsi ja kokeilla vaikka sitten uudelleen jotain treffiohjelmia ja sivustoja, kun alkaa tuollainen lapsellinen kiukkuilu loppua.... Tuskin naisetkaan sieltä mitään lastenkoulutasoista miestä etsi, joka kiukuttelee kaikesta mikä ei mene oman mielen mukaan.

    • Anonyymi

      Muisto ajalta, kun hommat oli vielä vähän selkeempiä ja oli ihan ok olla vain nainen ja mies, rakastuneita, ihastuneita...Riideltiinkin ja sitten sovittiin. Jotkut eros ja löysi uuden. Seksin harrastamisesta ei tehty numeroa eikä itseisarvoa. Hyväksikäyttäjiä katsottiin vinoon.

      Romantiikkaa ei hukutettu henkilökohtaiseen kasvuntarpeeseen eikä yksityiskohtien ylenmääräisiin ja kohtuuttomiin pyyteisiin😉😊☀

      https://youtu.be/b_zHQ6kFuQ0

      Huhhuh...olipa taas...taidan palata omaan todellisuuteeni taas muutamaksi vuodeksi, katsotaan mitä elämä tuo tullessaan👌

      • Anonyymi

        "Seksin harrastamisesta ei tehty numeroa eikä itseisarvoa. "

        Ei tehtäisi nytkään jos seksiä olisi säännöllisesti parisuhteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Seksin harrastamisesta ei tehty numeroa eikä itseisarvoa. "

        Ei tehtäisi nytkään jos seksiä olisi säännöllisesti parisuhteessa.

        Nykyään naiset niin lihavia etteivät tietenkään jaksa sekstailla eikä tehdä mitään muutakaan. Ällöttää naisten käsivarretkin jotka paksummat kuin bodareilla johtuen läskin määrästä, onneksi ei tarvi sekaantua tuollaisiin naisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyään naiset niin lihavia etteivät tietenkään jaksa sekstailla eikä tehdä mitään muutakaan. Ällöttää naisten käsivarretkin jotka paksummat kuin bodareilla johtuen läskin määrästä, onneksi ei tarvi sekaantua tuollaisiin naisiin.

        Olet aika törkee haukut naisia. Ei todellakaan asia ole näin!


    • Anonyymi

      Et saa naista koska tavis naiset haluaa vain komeita miehiä. Sama se mitä niille kirjoitat. Suomessa on satoja tuhansia miehiä jotka eivät koskaan saa naista. Niin se vaan on.

      • Anonyymi

        Et saa saat?


      • Anonyymi

        Siinäs ottavat sit komeen miehen. Myös on paljo taviksia jotka ei saa miestä.


    • Anonyymi

      Minusta on outoa käytöstä ollut se, että naisille kostetaan kollektiivisesti. Jos joku nainen ei käyttäydy kuten tahdot, tai et saa juttukaveria se ei ole muiden naisten vika. Naiset on yksilöitä kuten miehetkin. Älä kasaa viattomille ihmisille syntejä joihin he eivät syyllisiä. Negatiivinen asenne on se ehdoton turn off. Kuka negatiivisuutta elämäänsä haluaa?

      Itse en saanut miehistä seuraa nettimarkkinoilta. Joitakin tapasin, kaikille asiallisille vastasin ja juttelin. Mutta kaikilla taisi olla ulkonäön suhteen pettymyksiä. Kukaan ei ottanut enää yhteyttä. Liika suuria odotuksia miehilläkin. Löysin elämäni rakkauden, maailman upeimman miehen sitten täysin sattumalta työpaikkaa vaihdettuani. Mies joka saa minut tuntemaan itseni maailman kuningattareksi, tällaisena kuin olen. Suurta rakkautta. ❤️❤️❤️

      • Työpaikat toimii sillä tavalla hyvin, että puolipakolla joutuu tutustumaan ihmisiin, joihin ei muuten luultavasti ehkä kiinnittäisi mitään huomiota.


      • Anonyymi

        Niimpä. Hauska kuulla, että kumppani löytyi.

        Muodin ammattilaisena realiteetti ihmisten ulkonäön suhteen on itselläni musertavan tarkka.

        Hyvännäköisilläkin on ihan järkyttäviä kauneusvirheitä ja suurimmalla osalla ihmisiä kehon ja kasvojen mittasuhteet täysin miten sattuu. Ehkä muutama teini sadasta täyttää nykyvaatimykset ulkonäön suhteen. Ellei ole sattunut syntymään Cindy Crawfordin perheeseen, niin turha valittaa.

        Kannattaa katsella vähemmän teinipornoa jotta säilyy suhteellisuudentaju naisten ulkonäön suhteen. Ja naiset voisivat antaa vähän myöten myös, miehillä kun ei ole käytössä meikkivoidetta ja tekoripsiä vastaavia elämäntason parantajia😀


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Työpaikat toimii sillä tavalla hyvin, että puolipakolla joutuu tutustumaan ihmisiin, joihin ei muuten luultavasti ehkä kiinnittäisi mitään huomiota.

        "Työpaikat toimii sillä tavalla hyvin, että puolipakolla joutuu tutustumaan ihmisiin, joihin ei muuten luultavasti ehkä kiinnittäisi mitään huomiota"

        Juuri näin. Monet kestävimmistä suhteista alkaa työkaveruutena. Näkee toisen ihan arkiaskareissa ja aitona ja voi katsella ja tutustua pidempään eikä ole menossa treffeille kuin työhaastatteluun. Edellisen miesystäni kohtasin opiskellessa. Se ulkonäkökin voi kohentua kaikesta positiivisesta huomiosta johtuen 😉 Nimittäin miehet alkoi pyöriä ympärilläni muuallakin kun huomasin että yksi on ihastunut ja näytti sen... aloin korostaa parhaimpia puoliani tuntematta häpeää omista ominaisuuksistani. Sitä alkoi kukoistaa jotenkin. 👑

        Minulla oli muutama vuosi sitten aivan järkyttävä ja traumaattinen treffikokemus. Mies jonka kanssa juteltiin puhelimessa mukavia ja joka oli kuvanikin nähnyt sanoi minut livenä nähtyään kädet tärisen että "jätetään asia tähän" eli ei mennäkään treffeille. Hän jätti minut kadulle seisomaan. En ole koskaan tuntenut oloani yhtä nolatuksi. Hän ei kertonut syytä siihen miksei voinut ilmoittaa asiaa vaikka tekstarina vaan ajoi kymmeniä kilometrejä vain nolatakseen minut. Mietin että olikohan tämä joku kollektiivikostaja?

        Jotkut miehet kantaa edellisen suhteen pettymyksiä ja purkaa ne seuraavaan uhriin. Ihan kuin naiset olisi vastuussa toistensa tekemisistä.

        En hänestäkään mitään sen syvällisempää odottanut, mutta joillakin ei ole edes minimikäytöstapoja ja kohteliaisuutta. Minäkään en arvostellut hänen renttumaista epäsiisteyttään ja tupakanlemuaan ja tupakanmustaamia hampaitaan. Ajattelin että en anna tällaisten pinnallisten pikkuasioiden haitata jos kohtalo on päättänyt meidät yhteen. 😊.

        Mutta en tiennyt että unelmieni prinssi odottaa nurkan takana. Toivottavasti tyyppi josta edellä kerroin on löytänyt unelmiensa farkkuprinsessan sinne mp:n takaistuimelle. 😉


    • Anonyymi

      Naiset ei kiinnostu niistä jotka eivät vonkaa pillua eli asiallisista herrasmiehistä jotka haluaa rauhassa tutustua. Paskat jännämiehet sen sijaan jotka pettää naisia , naiset heti antaa niille pillua ja rakastuvat

      • Anonyymi

        Sitä en ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä en ymmärrä.

        Itse en saa juuri koskaan pillua enää. Kesällä viimeksi. Eli hyvä jos kerran vuodessa.


    • Sinulla on väärä taktiikka... Ei naisille kannata kirjoittaa.
      Odota, että he kirjoittavat sinulle. Ei mene hermot.
      Aina sitä vuoden mittaan joku laittaa viestiä harvakseltaan..
      T. 10vuotta deittipalstalla....

    • Anonyymi

      Ei naiset kirjota koskaan. Se on ihan turhaa. He eivät halua suhdetta.viihtyy yksin.

      • Anonyymi

        Takuulla viihtyykin. Kukaan normaali nainen ei halua elämäänsä tämänkaltaisia luusereita kuin nämä täällä jotka tehtailevat miljoona itku-aloitusta ja haukkuvat naisia ja olettavat itsestäänselvyytenä että naisten on heittäydyttävä heidän patjakseen.
        Hulluhan sellainen nainen on joka tuollaisen huolii!

        No niin, katsotaanpa nyt kuinka monta jännämiehet-vain-kelpaa-kiltti-ei-kelpaa-vaikka-on-ihan-komee ja blaa blaa blaa vastausta tulee. Kuka aloittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Takuulla viihtyykin. Kukaan normaali nainen ei halua elämäänsä tämänkaltaisia luusereita kuin nämä täällä jotka tehtailevat miljoona itku-aloitusta ja haukkuvat naisia ja olettavat itsestäänselvyytenä että naisten on heittäydyttävä heidän patjakseen.
        Hulluhan sellainen nainen on joka tuollaisen huolii!

        No niin, katsotaanpa nyt kuinka monta jännämiehet-vain-kelpaa-kiltti-ei-kelpaa-vaikka-on-ihan-komee ja blaa blaa blaa vastausta tulee. Kuka aloittaa?

        Mä oon täysin kyllästyny tähä paskaa. Kaikki saa parisuhteen ennemmin tai myöhemmin!!!


    • Pystytkö etenemään rauhallisesti vai käytkö päälle kuin puskutraktori?

      Ainakin sun palstakommenteista paistaa kärsimättömyys, mulle-heti-kaikki-asenne ja uhriutuvuus.

      Se ei ole mitenkään itseä imarteleva tilanne.

    • Anonyymi

      Naisille laittaa viestiä ne vastaa,mutta ei ota ollenkaan itse yhteyttä. Enkä halua pommittaa naista. Ottakoot ite yhteyt..

    • Anonyymi

      Nyt kelitki kylmenee ja talvi tulee niin olisi kiva saada naista. Mutta ei niitä kiinnosta ku jånnämies.

    • Anonyymi

      Kun juo viinaa ja käy baareissa niin tapaa naisia ja voi saada parisuhteen naisen kanssa.

      • Anonyymi

        En halua käydä baareissa kokoajan.


    • Tuli mieleeni sellainen kysymys tästä sosiaalisen kommunikoinnin muodosta; palstakirjoittelusta, että miksi et itse vastaa kaikkiin kommentteihin, joita saat?

      Pitäisikö tässä alkaa hermostumaan?

      • Anonyymi

        Hyvä pointti


    • Anonyymi

      No oletko jutellut naisille ja pyytänyt treffeille vai odotatko naisten alotteita?

      • Anonyymi

        Onhan Allu kertonut jo moneen kertaan täällä miten on tehnyt ja toiminut naisten kanssa.
        Tänään sanoo unohdan naiset, huomenna taas vonkaa, ylihuomenna unohtaa jne jne...


      • Anonyymi

        Olen monelle. Mutta eivät vastaa yhteenkää. Sit annan olla..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan Allu kertonut jo moneen kertaan täällä miten on tehnyt ja toiminut naisten kanssa.
        Tänään sanoo unohdan naiset, huomenna taas vonkaa, ylihuomenna unohtaa jne jne...

        No niinpä, mutta ihminen kaipaa naista.


    • Anonyymi

      Ihmettelen kyllä tätä touhua suuresti.

    • Anonyymi

      Nyt vasta meni hermot? Minulla meni 10 vuotta sitten näihin naikkosiin. Sitten hain sen oikean Aasiasta.

      • Anonyymi

        On mennyt jo vuosia siihen naisten käytökseen, mulla pitäs olla vähä jonossaki naisia, koska oon pitkä ja kivan näkönen, mut ehkä joku karma tai vääränlaiset naiset huono tuuri jatkuu.


    • Anonyymi

      Niin olet netissä jutellut naisille. Se ei auta, pitää mennä kasvokkain pyytämään treffeille. Eli pitää mennä baariin juomaan viinaa koska baareissa pääsee heti juttelee naiselle.

      T: Viinamies

      • Anonyymi

        Mitä jos ei halua mennä? Ja en juo viinaa hyi hitto, siit menee pää ihan sekasin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koeta aloittaja ajatella naista ihmisenä ja yksilönä ja kunnioittaa häntä niin saat vastakaikua. Muuten sinua tietenki kohdellaan ansiosi mukaan.

    • Anonyymi

      Kyllä yritän, mutta nyt on jatkuvasti töitä toistaseks, nii en oo enää onnneks alemman tason atm, niin voin saada naista.

    • Minä kun hämmästelin viime pubi pyrähdykselläni kun kaunis nainen alkoi kehumaan ja pyörimään ympärillä kun mikäkin.
      Mutta muuten kun naisten juttuja kuuntelee niin alkaa riittään....niillä tuntuu olevan kovin vaikeaa aina?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      301
      3361
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1828
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1345
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1303
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1123
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1004
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      946
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe