Sairaan ärsyttävä kaveri.

Anonyymi

Mulla on yks kaveri, jonka kanssa oon ollu jtn ehkä 5 vuotta.
Ennen se oli kiva kaveri ja me oltiin parhaita kavereita, mutta kaikki on muuttunut.

Tässä pari esimerkkiä miks se on ärsyttävä:

-Just tänään, me suunniteltiin koko päivä koulussa, mitä kaikkee hauskaa voitais tehä yhessä pelissä kerhon jälkeen. No sit ku me mentiin niille, sen piti käyä kuulemma syömässä, ja ootin sen huoneessa sen aikaa. Kun se tuli syömästä, se sano jotain, joka ärsyttää mua ihan v*tusti. Se sano että "Mä olinkii kai luvannu mun yhelle toiselle kaverille et pelaan sen kaa kahestaa yhtä toista peliä". Ja mä siihen vaa sanoin et "mä lähen sitte", ku tiesin etten ite edes pääsis pelaamaan sitä toista peliä eikä se kiinnostakkaan. Se vaan siihen sit että "no ok".
Matkalla mietin miten P*ska kaveri pitää olla, jotta voi tehä jotain tommosta, että eka pyytää pelaamaan ja sit alkaaki pelaamaan jonku toisen kanssa ihan eri peliä! Olin tuhlannut mun elämästä siihen aikaa ainaki tunnin.

-Se lyö ja haukkuu mua useesti, mutta kun joku aikuinen on lähellä, se esittää kilttiä. Se ei koskaan joudu ongelmiin sen v*ttumaisista teoista.

-SEN kaverin takia mä jossain vaiheessa käytin paljon voima- ja kirosanoja, ku opin sen siltä. NYKYÄÄN se ei käytä kirosanoja ku se on MUN kanssa, mutta muiden kanssa kylläkin.

-Mä en oo kuullu niinku MONEEN VUOTEEN, että se sanois musta mitään hyvää. Paitsi jos ope on lähellä, se esittää kilttiä ja mukamas kannustaa mua esim jossai kilpailussa.

-Sillä on v*tun oudot vitsit, jotka liittyy yleensä muhun tai kuolemaan.


Oon ajatellu kertoo tästä kaikesta lähiaikoina terkkarille, ku terveystarkastus tulee kohta.

Mutta mitä mieltä sä oot tästä? Onko tää kyseinen henkilö susta huono kaveri, ja mitä mun kannattais tehä?

17

4457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tosi ärsyttävä ja huono kaveri. Kannattaa unohtaa se ja alkaa olemaan joidenki muiden kanssa. Löytyy varmasti reilujakin kavereita, kun malttaa tutustua. Halaus.

      • Anonyymi

        Hei kiitos, mulla onkin jo pari hyvää kaveria, yksi oikeastaan ystävä. Oon pikkuhiljaa alkanu ottaa välimatkaa tähän ystävään.

        -Ap


    • Anonyymi

      Kyllä kannattaisi jollekin vanhemmalle aikuiselle, esim. sille terkkarille, kertoa näistä asioista ja omista tunteista, varsinkin, jos kuolemasta ym. tulee puhetta kaverin kanssa. Kaverillasikin saattaa olla jokin asia myös, joka häntä painaa ja hän saattaa sitä oloaan kostaa muille tällä tavoin.

      Melkein kaikilla meillä on kokemuksia näistä huonoista kaverisuhteista. Se opettaa hiukan myös työelämää ja perheelämääkin varten, joissa myös tulee samankaltaisia ihmisten välisiä kahnauksia välillä. Ne ovat ihan tavallisia ja tämä kokemus saattaa sinua tehdä vahvemmaksi sellaisissa asioissa ja saa ainakin sinut ymmärtämään, kuinka tärkeätä on, että itse pyrkii olemaan ystävällinen.

      Toivottavasti asia muuttuu paremmaksi.

    • Anonyymi

      Mulla on ihan samanlainen kaveri! Se haukkuu mua ja mäki opin siltä kirosanat. Yhen kerran kysyin siltä, että kiusaako se mua. No se vastas vaan, että ei jaksa kuluttaa sen voimia mun kiusaamiseen. Siis on kyllä ihan v*tun ärsyttävä kaveri

    • Anonyymi

      Käsittämätöntä, mitä jotkut pitävät "kaverinaan" ja "ystävänään".

      Ehkä kannattaisi aloittaa siitä, että selvittää ensin itselleen, mitä niillä oikeasti tarkoittaa. MIkä on kaveri ja ystävä?

      Minun määritelmäni mukaan kaveri tai ystävä ei ole mitään tuollaista, joten jos joku minulle sellainen olisi, olisi hän entinen kaveri. Ainakin, jos hän ei ole edes halukas muuttumaan. En sellaista pitäisi minään ystävyytenä ja kaverisuhteena.

      Kannattaa ruveta panostamaan omaan itsenäistymiseen, että pystyy lähtemään huonoista ihmissuhteista. Muuten se seuraava huono ihmissuhde voi olla vaikka tulevan miehen kanssa, joka seuraavaksi saa sinun kanssasi tehdä mitä haluaa.

    • Anonyymi

      Ok mut tää muistuttaq niin mua ja mun kamuu, se mun kamu on niin tälläne

    • Anonyymi

      Kävelisin ulos tilanteesta.

    • Anonyymi

      Olen jo lili 70 v eikä mulla ole ns ystävää/kaveria ollut koskaan... olin aviossa 49 v kunnnes mieheni kuoli... on mulla miestuttu, hän kutsuu mua välillä käymään, olemme ystäviä ihan rehellisesti... on mulla mieskumppani, mua 29 v nuorempi ihana mies... mut naisystävää ei ole...

    • Anonyymi

      Kerro siitä opelle ja sano et se vaan esittää kun se on lähellä mut jos se ei usko kerro vanhemmille ne uskoo

    • Anonyymi

      Mullakin on yks kaveri ja on se kyl joskus ihan ok mut se on PALJON parempi kaveri yhen toisen tyypin kanssa ja joskus ne syrjii ja kiusaa mua yhdessä. Ja kerran se piti sitä tyyppiä kädestä!!! Ja se väittää et mä pillastun kaikesta vaikka ite ragee siitäkin että muurahainen kävelee sen ohi!! Ja se virnuilee mulle koko ajan. SeIhan vit*un ärsyttävä😠

      • Anonyymi

        se on kumma, kun jotkut tosiaan on sellaisia niinkuin ylimielisisä joskus, vaikka kuitenkin tahtoo tai ainakin sanoo, että tahtoo olla kaveri ??
        Mä en ymmärrä, että tuollainen käytös mukamas jotain ystävyyttä ?

        kai se on, että kuvittelevat löytävänsä sopivan uhrin, kenelle sitten voivat > uskaltavat piikitellä ,> vittuilla, niinkuin sanonta on "rivien välistä" . . .
        Ja : katseet ja ilmeet kertoo paljon !


    • Anonyymi

      Mulle kävi näin: mun ystävä, siis vain ystävä, kutsui meidät joulua viettämään kotiinsa, syömään... no hän kutsui minut ryypylle tässä viikolla, menin... käytiin bistrossa paukulla, minä tarjosin, mentiin vielä hänen kotiinsa, kaljalle... yxkax hän sanoi mulle että ei sit tarvii tulla jouluna... ok... seuraavana päivänä näin hänet, hän sanoi että sirpa tulee hänen luokseen... ei siis mitään että olisi vaikka anteeksi pyytänyt ei... no luulenpa että en reagoi häneen mitenkään enää...

    • Anonyymi

      Paskojen kanssa ei kannata olla... mun kaveri, siis ihan vaan kaveri kutsui meidät jouluksi syömään... yhden äkin hän sitten sanoi että ei tarvii tulla jouluna... seuraavana pnä hän sanoi että sirpa tulee hänen luokseen... ok tämä on selvä

    • Anonyymi

      Mulla on vähän sama tilanne. Yks mun entinen kaveri oli aluksi kiva ja tykättiin samoista asioista, mutta yhtäkkiä se on vaan muuttunut ihan v*ttumaiseksi "kaveriksi"🙄😤 Ensin meidän oli tarkoitus käydä yhdessä lenkillä koirani kanssa, mutta sitten sillä ei mukamas oo enää aikaa vaikka tiiän että se luuhaa vaan kylillä. Alussa oli innoissaan että saisi tavata mun koirat, mutta sitten kun mä yritän kysyä että voisinko tavata sen koiran niin vastaukseksi saan vaan "etpä oikeestaan" , "et oo mun ystävä" , "ei oo aikaa" , "en jaksa" , "en hyödy siitä mitenkään" , "en tykkää susta". En oo tehny sille MITÄÄN ja nykyään se vaan viisastelee ja v*ttuilee mulle. Voiko ärsyttävämpää kaveria olla? Koulussa esittää niin mukavaa mun seurassa, mutta vapaa-ajalla sitten vaan v*ttuilee.

      • Anonyymi

        Muutenkin ihan kermaperse lellitty p*ska.


    • Anonyymi

      Mun kaveri kertoo salasanoja eteenpäin toisille mun luokkalaisille tosi kiva se aina muutenkin on mulle tosi ilkee

    • Anonyymi

      Mullakin on yks kaveri mikä on ihan HIRVEEN ärsyttävä.Kerran olin menossa sen kanssa tyylii pyöräileen.Olin ite tullu oottaan sitä vähän aikasemmin tapaamis paikalle. Se siis oli ite pyytäny mua pyöräileen.Tulin siihen joku 5min aikasemmin. Oottelin sitä joku 10min yliaikaa ( myöhästyy lähes aina,kun on mun kans.Varmaan tahalteen.).Oottelin siine tienreunalla vielä. Se kattoo siis aina jotain ohjelmaa,kun se syö.Se niiku oli varmaan ihan vi***uilakseen unohtanu mut. Jonkun 50min päästä se laittaa viestii .
      -En mä sittenkään jaksa kähtee.
      Ärsytti sen jälkeen ihan himputisti!
      Eikä toi jääny ees viimeseks kerraks.Se väittää joka ikisestä asiasta vastaan. Mun on tosi vaikee jättää mun kamu, koska se on mun naapuri,se on mun kans samalla rida tunnilla ja se on mun kans samalla luokalla. Onnkes se sano mulle,et se aikoo varmaan vaihtaa tallia. Ja meillä ens vuonna,kun mennään vitoselle tulee esim 5a jne.En kyl tiiä miks ei oo vielä jaettu meitä tolleen vaik meitä on vähän yli 50.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe