Aihe

60v. typ: ssä

Anonyymi

Menin käskystä, karenssilla uhattuna Typ palveluun. Määrättynä aikana.
Tehtiin suunnitelmaa ja kaksi virkailijaa valvoi tätä pyhää toimitusta.
Minua kuitenkin alkoi tuo typ toimitus kovasti huvittaa.
Ja pohdin että mistä tässä on oikeastaan kysymys.
Sitten nousin typ pöydän äärestä ja laskin verkkarit puolitankoon.
Siinä hieman venyttelin ja kaksi typ naista seurasi mielenkiinnolla asiakasta. Lopulta pyllistin voimakkaasti, ja suuri äänekäs pieru karkasi ahterista ilmoille. Laukaisten koko typ jännitteen.
Asetuin aloilleni takaisin typ pöydän ääreen. Toimitus vietiin loppuun, allekirjoitin suunitelman, ja kuulemma kohta taas uudelleen kutsuvat typ palveluun..
Elämän sisältöä ja iloa se on 60v. miehelle tämä moniammatillinen typ palvelu.

7

175

  Vastaukset

  • Minä kävin 59v. iässä typ palvelussa. Ja juuri noin, ikävän julmasti karenssilla uhattuna, tuli käsky tulla. typpiin.
   Ja 2 kpl keski-ikäisiä naisvirkailjoita otti minut siellä vastaan.
   Tehtiin suunnitelmaa tietokoneelle, joka allekirjoitettiin virallisesti. Suunnitelmassa luki, että etsii töitä. ja hakee palkkatukea. ja hakee kaupungin työllistämis velvoitetta, tms. Mutta koskaan ei edes työllistämisvelvoite töitäkään ole löytynyt !!.
   Ja uusi kutsu tuli vuoden päästä. ja taas tehtiin suunnitelmaa.
   Nyt sen jälkeen ei ole typ ilmoitellut itsestään.

   En piereskellyt, vaan istuin siellä hiljaa kuin tuomittu 2 kpl. virkailijan tarkkaillessa minua. Mutta minäkin ihmettelin sitä ( turha) toimintaa lukittujen tilojen typ konttorissa. Iso toimisto, kalliilla paikalla kaupungilla, vuokratiloissa, Paljon virkailijoita, vahtimestari portsarina, lukkojen takana, jne.
   Se Työllistävä typ vaikutus on typ henkilöille, valtion varoin , verovaroin nämä turha-puuhailee työkseen.
   Massa-työttömyys vaan jatkuu...

  • Vallitsevassa todellisuudessa työttömyyttä ei ilmeisesti haluta hoitaa, ei siis haluta tarjota niitä palkka-työpaikkoja kaikille. Vain osa kansaa saa elintasoa, töitä ja tuloja ja etuja. Jatkunut on tämä massa-työömyys jo 1990-2019 ajan.
   Suuri työttömyys hallinto tietysti työllistää hallintoa, mutta se on verovarojen hukkaamista tuottamattomaan puuhasteluun.

   Minä olen ollut te asiakkaana, siellä tehtiin lukuisia suunnitelmia, uudelleen ja uudelleen. Mutta palkka-töitä ei löytynyt. Jonkun työllisyyskurssin kävin. Torjuin niillä mielivalta-karenssia.
   Myöhemmin minut siirrettiin typ asiakkaaksi, minulta mitään kysymättä. Ja typ hallinnossa sama suunnitelmien teko jatkui. Nyt oli jo 2kpl. virkailijoita istunnoissa. Mutta tilanne ja työttömyys ei ole muuten muuttunut miksikään. Palkka töitä ei ole edelleenkään minulla. Mutta typ virkailijoilla on.
   Tämän aktiivi simputus mallin jatkoksi tulee nyt joku henk.koht. suunnitelma juttu..... Lehdestä luin. Mutta miten sekään muuttaa tilanetta? kun työsuhteita ja Palkka töitä ei ole tarjolla. Ja näitä eri suunnitelmia on tety jo vuosikymmenien ajan.

   Koko aktiivi simputus mallin ajan tein työkyvyttömyys eläke hakemuksia joka kuukausi !! Usean vuoden ajan. Mieletöntä toimintaa, mutta näin sain sen köyhälle tosi tärkeän -4,6% ruokarahan pidettyä itselläni. Ja tietysti työllistinnäin kelaa ja vak.yhtiöitä.

   Oikeastaan olen suuri hyväntekijä, ja tärkeä tulonsiirto-automaatti hallinnolle, hallinto virkailijoille !!

  • 60v porukka kuuluu jo eläkkeelle eikä mihinkään Typ pelleilyyn!!..Tämän päivän Suomessa on vaan se käytäntö työmarkkinoilla,että ikääntyvät eivät ole tervetulleita työyhteisöön,sitä ei vaan päättäjät millään ymmärrä.Työnantajat päättävät itse minkälaista porukkaa palkkaavat,ei niitä voi pakottaa mihinkään muuhun.Itse olen 60v ja tiedän ihan tarkkaan että rajoitteita on tullut matkan varrella,en pysty haastamaan nuorempia!!Hyväksyn tämän tosia asian ja kannattais hyväksyä myös päättäjien,säästyisi paljon veroeuroja....

   • Se on politikkojen ja vak.yhtiöiden salaliitto, kun työttöminä pidetään vanhat ihmiset.
    Eikä päästetä eläkkeelle.
    Halvempi on roikottaa vanhoja työttöminä, kuin eläkkeellä !!

    Ja yksilö ei tälle poliittis-vakuutus mafialle voi mitään.
    Armolliset Eläke putket on poistettu, ja vanha roikkuu korotettuun eläkeikään asti työttömänä, ja saa sitten mahdollisimman pienen eläkkeen, kun eläkeikä täyttyy!
    Köyhyys jatkuu.
    Vakuutusyhtiöt tekee bsinestä.

    Poikkeus oli toi lex lindström, joka armahti vanhoja eläkkeelle. Tämä sdp vihreä hallitus ja harakka ei ole saanut aikaan lakia, jolla sama armahdus-toiminta jatkuisi.
    Vaan nyt työttömät vanahat naulitaan edelleen kitumaan työttömyys ristille.


  • Jäin työttömäksi aikoinaan 59vuotiaana, työkkäri pisti siivouskurssille eli laitoshuoltajaksi opiskeleen. Kurssi kesti vajaan vuoden, työkkärin virkailija lopuksi totesi että sulla on melkein kymmenen vuotta hyviä työvuosia jäljellä.
   Työkkärissä eivät edes tiedä milloin alkaa ns. eläkeikä.

   • Laitoshuoltajan toimi on raskas 60v:nä aloittaa..Yrittiväthän ne mullekkin ammatillista kuntoutusta eläkeyhtiön kautta järjestää ja soittivatkin kerran,mutta en lähtenyt siihen kelkkaan enää.


  • Typ, te tem, mopa, kunnan ja kaupungin erikoisyksikkö, jne jne,, kuntakokeilu, jne, pakko kuntouttava työtoiminta ilman palkkaa, työkokeilu ilman palkkaa.... näitä erilaisia systeemejä on jo paljon !
   Ja kai ensi vuonna tulee lisää ?
   Vai miten työttömät aiotaan tulevaisuudessa piilottaa ? Minne ja miten ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504