naiset väittävät että miehet ja naiset ovat samanlaisia

Anonyymi

Millä perusteella naiset väittävät faktana sen olettamuksensa (toiveajattelunsa) että miehet ja naiset ovat samanlaisia? Eivät VARMASTI ole!
https://yle.fi/uutiset/3-11035469

Olen miehenä monesti huomannut naisten ajattelutavan, asioiden lähestymiskulman, jne. olevan täysin erilainen, odottamattomista reaktioista päätellen.

1

<50

Vastaukset

  • Enpä tiedä miksi "naiset" väittävät mitään. Olen itsekin nainen, enkä tietääkseni ole kirjoittanut linkkaamaasi kolumnia. Rehellisesti sanoen se oli aika ärsyttävä kolumni, vaikka voinkin allekirjoittaa muutaman siinä esitetyn ajatuksen. Eli kai se sitten oli ihan onnistunut kolumni.

    Olet oikeassa, naiset ja miehet eivät ole samanlaisia. Ihmiset eivät ole keskenään samanlaisia. Itse olen huomannut, että minulla on paljon enemmän yhteistä työpaikan Martin, kuin naapurin Pirjon kanssa. En tosin tiedä tarkoittaako se sitä, että minä olen mies vai, että Martti on nainen. Pirjon sukupuolesta en kykene ottamaan selvää.

    En koe itseäni lainkaan mystiseksi olennoksi. Yksisarvinen en taatusti ole, enkä keijukainen. Piikikäs siili ehkä, mutta ne eivät ole kauhean mystisiä. Toisaalta olisi outoa jos ihminen olisi mysteeri itselleen. Se ei olisi kovin hyvä juttu. En ylipäänsä ymmärrä koko toivetta "mystisyydestä". En ymmärrä miksi kukaan haluaisi elämäänsä jonkin mystisen olennon. Itse en ainakaan halua mystistä miestä. Ajatus on oikeastaan aika raivostuttava. En keksi yhtään käyttötarkoitusta moiselle olennolle. Haluan sellaisen miehen, jonka aivoitukset pystyy ymmärtämään ilman kritallipalloa. Haluan myös, että hän kykenee ymmärtämään minun aivoitukseni (ilman sitä kristallipalloa). Enkä muuten todellakaan halua sellaista miestä, joka haluaa mystisen naisen. Sehän tarkoittaisi sitä, että sen miehen mielestä naista ei tarvitse lähtökohtaisesti yrittääkään ymmärtää. Se olisi käsittämätön lähtökohta parisuhteelle.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.