Aihe

Naisasiaa auttakaapa

Anonyymi

Menenpä suoraan asiaan. Tapasin baarissa viikonloppuna n klo 20 itseäni n. 15 v nuoremman naimisissa olevan ihanaisen naisen, itsekin olen naimisissa. Aluksi juttelimme niitä näitä ja hän kertoi olevansa kiinnostunut vanhemmista miehistä. Kertoi myös, ettei avioliitossaan mene hyvin (itsellä sama tilanne), vaihdoimme puh.numeroita ja hän kertoi, että viestitellä voi. Sitten mm. tanssilattialla hän mm. teki suutelualoitteen ja oli todella ihastuneen oloinen koko illan. Hän oli ostanut erääseen toiseen baariin yhtyeen keikalle ennakkolipun ja pyysi minua mukaan. Sanoin, etten voi koko keikkaa olla, täytyy lähteä kotiin, mutta kuitenkin läksin hänen mukaansa kun pyysi. Keikka alkoi klo 23 ja lähdin pois n klo 24. Olimme kiinni toisissamme koko illan ja keikan aikanakin suutelimme aika kiihkeästi ja lähtiessäni hän antoi minulle puisen rannekorunsa. Keikkapaikallekin kävelimme kaulakkain ja suutelimme välillä ja kerroin ihastuneeni häneen ja hän minuun.
Kun sitten saavuin kotiin, niin ajattelin laittaa hänelle 2 itse illan teemaan sepittämääni lyhyttä runoa tekstarina ja vielä kerroin, että ihastuin myös häneen ja uni ei taida ihan heti tulla. Kysyin myös, miten keikan loppuosa meni. No - nytpä sitten tästä on kulunut 3 päivää ja mitään vastausta en ole saanut.
Joten - mitäpä ohjeita annatte? Sinänsä en häntä halua vaivata, mutta tuon illan aikana hänen käyttäytymisensä ja tarinansa viestivät ihan muuta. Ja tosiaankin haluaisin tavata hänet uudelleen, mutta en missään tapauksessa halua kiusata/tunkeilla.

3

96

  Vastaukset

  • jatka vaan uniasi,niin minäkin teen

   • Tämä nyt ei kyllä ollut unta ollenkaan, vaan totista totta. Mutta jos tarkoitat, että unohda koko juttu, niin kiitos vinkistä.


  • Jos tämä ihan totta on niin oliko nainen humalassa? Jos oli niin saattaa olla vain humalaisen silmin katsottua, joka sitten selvinpäin tuntuukin erilaiselta. Eli jonkin asteista ihastumista mutta hänelle tuli ns. pupu pöksyyn.. Tai voi olla niin että hänen suhde mieheensä on menossa parempaan suuntaan? Olet tehnyt tehtäväsi, nyt on naisen vuoro vastata. Jos hän ei vastaa niin unohda se.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   6175
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   64
   5363
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   265
   3480
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   62
   2580