Miksi miehet eivät halua suhdetta kanssani

Anonyymi

Monesti kelpaan vain petikaveriksi tai ystäväksi, mutta en parisuhteeseen. Eka ollaan kovin kiinnostuneita, mies pitää yhteyttä koko ajan ja sitten vain loppuu kuin seinään.
Sitten sanotaan, että ollaan ystäviä, etten vakavempaa halua sun kanssa.
Kiinnostus kestää max muutaman kuukauden, sitten tulee hiljaiseloa.
Ilmeisesti muhun vain ihastutaan ulkokuoreen, mutta luonteeseen ei.
Missäköhän vika? Meneekö muilla samoin?

26

785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisiko varattu?

      • Anonyymi

        Kuulemma on, mutta mitä pitää muhun jatkuvasti yhteyttä sitten. Sitä en ymmärrä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulemma on, mutta mitä pitää muhun jatkuvasti yhteyttä sitten. Sitä en ymmärrä

        Mutta muutenkin ennen on käynyt näin joidenkin kanssa, ja ne siis ovat olleet sinkkuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulemma on, mutta mitä pitää muhun jatkuvasti yhteyttä sitten. Sitä en ymmärrä

        Eiköhän sinun silloin pitäisi jättää vastaamatta, jos on varattu ja silti yhteydessä sinuun? Haloo!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulemma on, mutta mitä pitää muhun jatkuvasti yhteyttä sitten. Sitä en ymmärrä

        Olet helppo pano, aina valmiina silloin kun tarvitaan! Mitäs sitä muuta, ei tollasta horoo ilkeä missään näyttää, piilossa nussitaan vain ettei kukaan vaan näe!


    • Anonyymi

      Mahdoton sanoa tuntematta sinua. Muista kuitenkin, että kaikki miehet eivät kykene rakastumaan ja rakastamaan. Melkein kaikki miehet ovat kuitenkin seksin perään, kun taas naisilla seksihimo tuppaa väljähtymään suhteen vakiintuessa.

      Lopputulos on se, että monet naiset jäävät vaille kaipaamaansa rakkautta kun yhtä monet miehet jäävät vaille kaipaamaansa seksiä. Vastakkaisiakin tapauksia on mutta harvempia.

      • Anonyymi

        Vähän sama. Miehet aluksi liiankin innoissaan ja sitten lopahtaa, se pari kk jaksavat olla tollasia ja sen jälkeen seksi kelpais. En tiiä missä vika. Oon ihan fiksu, nätti, puhelias, hoikka... Toki oon myös poikamainen ja suorapuheinen, että luultavasti en oo sitä vaimomatskua sitten kuitenkaan. Kaverina ookoo ja sängyssä tietty.


    • Jäin miettimään.

      Kuvauksesi antaa tietää, että olet täysin mukiinmenevä ja tekstien kielellinen taso viittaa korkeaan intelligenssiin. Halu kavereihin taas viittaa nuoreen ikään. Yleensä kaverien tarve vähenee ja puolison tarve lisääntyy iän mukana. Seksitarve on normaali-ilmiö.

      Tuntematta sinua tarkemmin rohkenen veikata, että kysymys on iästä.

    • Anonyymi

      Usein kelpaat vain petikaveriksi?
      Ammattisiskosi tienaavat tuonlaisella "ystävyydellä" mukavasti taskurahaa.
      Oletko ajatellut laskuttaa suorittamistasi "ystävän palveluista"?

      • Anonyymi

        Samaa ajattelin minäkin, laita taksa pillullesi ei tarvitse tyhjää naukua... Sähän olet ukkomiesten unelmapano, kananaivoinen jolla ei muuta mielessä kuin kyrpä, ja kova sellainen. Sekä kovat luulot itsestäsi, luulet että jokainen rakastaa sua jotka pääsee pukille sun kanssa.


    • Vaikea sanoa kun en tunne sinua. Meitä on moneen junaan, niin miehiä kuin naisiakin. Jokaisella on oma luonne, ulkonäköön ihastutaan, luonteeseen rakastutaan. Jos toinen on varattu, niin sitten ymmärrän miksei parisuhde kiinnosta, Itseä kiinnostaa naisessa luonne, hänen vapaa-aikansa, baarielämä, arvot. Se, miten hän ajattelee toisista ihmisistä ja varsinkin kohtelee heitä. Itse haluan tutustua naiseen kiireettä, aikaa käyttäen. Naiset eivät yleensä ymmärrä minkälaista on elää miehenä suurien tunteiden kanssa. Kun omaa herkän sydämen ja sitä on aikoinaan satutettu, niin sen sisimpään pääseminen on nykyään pitkä matka eikä moni nainen jaksa sitä matkaa taivaltaa. Olen yrittänyt olla Ystävä kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavalle naiselle, mutta se taival on itselle liian rankka, tuntuu että sitä itse vajoaa suohon. Tiedän että elämässä jää paljon saavuttamatta kun ei heti uskalla avata sydäntään, mutta kun tuntee itsensä niin miksi satuttaa itseään? Joskus kun olen ihan oikeasti rakastunut ja siitä saanut näpeilleni, niin sen jälkeen on menty yli vuosi pohjamudissa ennen kuin olen päässyt takaisin jaloilleni. Toisille uuden suhteen aloittaminen on mahdollista vaikka seuraavana päivänä, mutta ei minulle. Kuten sanottu, olemme kaikki erilaisia, mutta tuntematta toista ihmistä, on vaikea kertoa syytä.

    • Anonyymi

      Ei hirvittävästi kiinnosta parisuhde naisen kanssa joka harrastaa eri tasoisia irtosuhteita ja säätöjä.

      Yhdelle naiselle annoinkin "ennen aikaiset pakit" rajaamalla selkeästi homman pelkkään kaveruuteen/ystävyyteen.

      En näe että meillä olisi mitään yhteistä siinä miten nähdään parisuhde.

      Näyttää seksi maistuvan milloin minkäkin miehen kanssa niin siitä tuskin sitten kovin vakavaa suhdetta voi rakentaa, joten parempi olla vain kamu.

      • Anonyymi

        Mielestäni naisen ja miehen suhde on vain seksisuhde. Mikä kamusuhteen funktio olisi miehen kannalta.


      • Anonyymi

        Miksei sinkkuna ollessa vois harrastaa irtosuhteita,kyllä nainenkin seksistä tykkää? Eihän se sitä tarkoita etteikö olisi uskollinen kun rakastuu ja aloittaa parisuhteen?


    • Syitä on varmaan yhtä paljon kuin on ihmisiä.. Yksi on oman elämän hallinta. Jos mies on työelämässä ja yrittää elää järkevästi tuloillaan ja nainen elää yli varojensa niin itse en ainakaan mitään vakavaa suhdetta tuollaisen naisen kanssa haluaisi. Tiedän että on naisia jotka eivät välttämättä halua käydä töissä ja räpyttelevät vain silmäripsiään ja odottavat että mies hoitaa koko taloudellisen toimeentulon. Ehkä se on joskus ollut tasa-arvoa mutta ehkä ei enää nykyään. Tai riippuu miehen tuloista.. Oman elämän henkinen ja fyysinen hallinta.. Olisi kiva kuulla aloittajan elämästä ja sen hallinnasta enemmän niin voisi ehkä kertoa siitä jotain..

    • Anonyymi

      Minulla samoin...Yritän saada itseni ajattelemaan kuin mies, tietyllä tapaa tunteettomasti ja itsekkäästi, koska en enää kestä yhtään säröä tähän hajoamaisillaan olevaan sydämeen.

      Pahimmalta tuntuu kun olen aina laittanut aidon rakkauden korkeimmalle sijalle elämässäni, elämänarvoissani.

      Tuntuu, että olen kuin vieraassa ajassa tai vieraalla planeetalla. Olen paljon yrittänyt miettiä mitä vikaa minussa on, koettanut tehdä parannuksia, olla oma itseni, etsinyt erilaisista paikoista, erityyppisiä miehiä, kokeillut erilaisia tutustumistapoja...mutta ei. Suhteeseen en vain kelpaa.

      • Mielelläni kuulisin tarinasi tarkemmin.. Osa miehistä on täysiä mulkkuja, hienoja ja ujoja miehiä löytyy, mutta he eivät pidä itsestään meteliä. Suulaat ja naisia naurattavat miehet saavat aina naiset ujon miehen edestä.. Kuten tuolla ylempänä kirjoitin, myös miehillä on suuria tunteita ja matka sydämeen on joskus pitkä.


      • Anonyymi
        strap_on_naista kirjoitti:

        Mielelläni kuulisin tarinasi tarkemmin.. Osa miehistä on täysiä mulkkuja, hienoja ja ujoja miehiä löytyy, mutta he eivät pidä itsestään meteliä. Suulaat ja naisia naurattavat miehet saavat aina naiset ujon miehen edestä.. Kuten tuolla ylempänä kirjoitin, myös miehillä on suuria tunteita ja matka sydämeen on joskus pitkä.

        Tuo sun nimimerkki ei oikein rohkaise avautumaan, sori vaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuo sun nimimerkki ei oikein rohkaise avautumaan, sori vaan.

        :o) Tämä on juuri sitä "rasismia" mitä tässä yhteiskunnassa harrastetaan. Vaikka avoimeen työpaikkaan olisi pätevä hakija, mutta jos hänellä on ulkomaalainen nimi, niin häntä ei sen takia valita.. Monissa paikoissa mietitään anonyymejä hakemuksia jotta työpaikkojen hakeminen olisi kaikille tasavertaista. Noh, mutta en minä tässä mitään menetä..


      • Anonyymi

        Ainoa paikka missä kumppaniuskollista vahvaa rakkautta on jäljellä enää on uudestisyntyneiden uskovien keskuudessa.
        Heillä on elämän kestäviä liittoja, se johtuu siitä että he ovat rakkauden lähteellä.
        Jumala on rakkaus, Raamatun ohjeet suojelevat avioliittoja ja lapsia.
        Jos haluat löytää rakkauden, etsi tietä Jeesuksen tykö.
        Itse olen uskova nainen ja rukoilen uskovaa aviomiestä, jos se on Hänen tahtonsa löydän sellaisen.


    • Anonyymi

      En tiedä, mulla oli sellainen ystävä, joka tuntuu aina löytävän itsensä laastaritilanteesta, eli lohtustatus, itsetunnon pönkitys jne tiedossa jo etukäteen

    • Anonyymi

      Aina kannattaa toivoa, että löytyy hän joka vierelles jää. Mutta vaikkei se käytössä kulu niin kertoo ihmisestä ehkä jotakin sellaista, että liian monen kanssa kun olet ollut, niin maine kasvaa että sitoutumis kykyiset eivät kiinnostu ja jos kiinnostuvatkin niin olet heillekin aamuyön helpotus.

      Ja jos olet pelehtinyt ulkomaan matkoilla tai mamujen kanssa, niin ikävä sanoa, kertoo naisesta jotain sellaista että itse ainakin en vaimoksi ottaisi, siitäkin huolimatta, että ei se käytössä kulu, mutta runsas kokemus naisilla ei kaikille ole suositus, viedä papin eteen.

      Tosin sama kai se on miehissä, liian monta kukkaa kun kastelee, tipahtaa ulos avioliittoon kelpaavien listalla alaspäin, varsinkin avioliitosta kiinnostuneiden naisten ollessa kyseessä.

      Toki onhan näille sarja vaimoille ja miehille tilaus, kun ei harvinaista että on menossa kolmas avio- tai avoliitto ja lapset joka liitosta.

      Itse en ryhtyisi sellaisten kanssa suhteeseen, monet kariutuneet liitot oire jostain syvemmästä kyseisessä ihmisessä.

      • Anonyymi

        Kyllä tuollainen ajattelutapa kertoo niin kapeasta elämänkatsomuksesta, että eipä kiinnostaisi yhtään.


    • Anonyymi

      Miesten tekemisistä on moni kiinnostunut.
      Uljas kaverin kaveri on haukkana kertonut sinusta meheviä juoruja, jotka suusta suuhun laajenevat mittoihin, joissa ei ole enää totuudella merkitystä.
      Oletkohan päässyt tällaisten juoruhaukkojen panopiirin keskipisteeksi. Suomalaisissa miehissä on melkoisia luusereita.
      Jos itsesi löydät tästä ringistä. Muuta kauas.
      Ihmiset ovat sekä julmia että juorun haluisia.

      • Anonyymi

        Jep, ja törmännyt sellasiinkiin sankareihin että pakit saatuaan antavat silti ymmärtää että herui ja hyvinkin. Myöskin jos on miehen kanssa kaveri, niin nää rajoittuneet laskee sen automaattisesti seksisuhteeksi. Kyllä äijät on kaameita.


    • Anonyymi

      Sano että seurustellaan tässä ensin 3 kk. ja jos ukko ei jaksa odottaa 3kk ei se sit ollutkaan oikea sulle älä ole liian helpo nakki miehet ei voi luottaa sinuun. ne pelkää että et ole uskollinen. minkä ikänen neito olet oletko pullukka käytkö töissä miten sun raha tilanne. kaikki johtuu kaikesta. kannataako sinuun panostaa .mitä haet miehestä vastaa näihin jos joku oikea löytys sulle usemille miehille ei käy 1 sadasta naisesta. muut 99 panokavereita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4425
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      240
      2184
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1610
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1411
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      270
      1227
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1107
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1074
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1055
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      969
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      953
    Aihe