Aihe

Töitä Extraajilta ei ole kuulunut, ja kohta kulunut 3 kuukautta!

Anonyymi

Sain itselleni paikan Extraajilta syyskuussa, josta olin ihan tohkeissani koska mistään muualta en ollut töitä saanut monista yrityksistä huolimatta. Haastattelija silloin kertoi, että kassakoulutus annetaan sitten mahdollisimman pian.

Kyseiseltä firmalta ei ole tullut AINUTTAKAAN työtarjousta, kassakoulutuksen saan tämän kuun viimeisellä viikolla. Nyt sain vielä kuulla senkin, että jos 3 kuukauteen ei ole kertaakaan tehnyt töitä sieltä irtisanotaan. Ja tuleeko siitä vielä joku hemmetin karenssi työttömyysturvan kanssa, että en saa sitäkään pientä rahaa?!

Olen peloissani ja ärsyyntynyt, enkä tiedä mitä tehdä... Pakko oli purkautua.

1

56

  Vastaukset

  • Oletko itse kysellyt niiden tuntien perään? Aika selvältä vaikuttaa ainakin se että eivät kaipaa työpanostasi Extraajilla, jos ei kolmeen kuukauteen ole kuulunut mitään.

   Sulla on varmaan joku nollatuntisopimus tai keikkasopimus missä ei tunteja, joten et luultavasti saa karenssia, mutta ei ole omakohtaisia kokemuksia karensseista, joten voin olla väärässä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1760