Nainen on esine

Anonyymi

Tutkimuksen mukaan miehen aivoissa aktivoituu samat alueet, kun hän näkee naisen tai ruuvimeisselin kuvan. Mitenköhän naisten aivot toimii?

5

63

Vastaukset

 • Ei tässä tutkimuksessa tutkittu miehiä, vaan tutkittiin apinoita, pari sikaakin taisi olla joukossa. Taisit kuulua otantaan!

 • Saman tutkimuksen mukaan naisen aivoissa aktivoituu samat alueet kun hän näkee miehen tai apinan tai sian kuvan.

 • "Esineellistäminen" oli kova sana 60- ja 70-luvun eräässä ideologiassa. Sitten sana unohtui pitkäksi aikaa, mutta putkahtelee silloin tällöin esiin.

  Itse maailma ei ole paljon muuttunut, mutta tapa hahmottaa sitä muuttuu muodin mukana mainitussa ideologiassa vilkkaasti.

 • Suurin osa miehistä näkee naisen vain seksiobjektina ja hyvä niin.

  • Jos mies näkee naisen ensisijassa seksiobjektina ja vastaavasti nainen miehen, hän vain toteuttaa perintögeenejään, jotka ovat ammoin vakiintuneet optimitasolle lisääntymisen varmistamiseksi.

   Lisääntyminen tuottaa kuitenkin tuleville sukupolville paljon murhetta ja taakkaa, joten näin ei pitäisi tapahtua. Mutta tätä ei biologinen todellisuus kysy, vaan se jatkaa automaattisesti kamaluuden tuottamista.

   "Elämä on kärsimystä ja kärsimyksen syy on elämänhalu." Näin buddhalainen ajattelu. Heiltä jää vielä huomaamatta, että elämänhalu on evoluution voimistama helvetillinen ajattelutapa, joka riivaa useimpia meistä ja tuottaa automaattisesti elämää ja elämänhalua jatkavia ihmisiä. Stä vastaan emme pysty taistelemaan.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.