Berliinin pormestari avautuu mamujen sikailusta

Anonyymi

Sietämätöntä!
Katkera totuus monikulttuurista
Berliinin ongelma-alueen Neuköllnin (maahanmuuttajia 41%) pormestari Heinz Buschkowsky on kirjoittanut kirjan, joka tulee herättämään paljon keskustelua. BILD julkaisee siitä valittuja kohtia.
Tässä haluan puhua arkipäivän voimattomuudesta maailmassa, jossa kuljetaan supermarketin läpi, otetaan tavaroita, kuljetaan maksamatta kassan ohi ja tehdään kassalle selväksi, mikä häntä uhkaa, jos hän kutsuu poliisin paikalle.
Täällä viisi henkeä kulkee rinnan jalkakäytävällä ja muiden on väistyttävä. Täällä kaikki autoilijat tuijottavat punaisissa valoissa herpaantumatta mahdollisimman suoraan eteenpäin, jotta viereisen auton streetfighterit eivät alkaisi häiriköidä ja kysellä: "Onko sinulla jotakin ongelmia? Voimme hoitaa ne vaikka heti!"
Täällä isommat nuoret vaativat pienemmiltä tietullia tai käyttömaksua kiipeilytelineellä. Täällä nuorilta naisilta kysytään, haluavatko he hedelmöityshoidon. Täällä bussikuskin niskaan kaadetaan Colaa, jos hän kysyy matkalippua. Tämä kaikki saa huonolle tuulelle. Jo lukiessa.
Niin kauan, kuin harjoitamme kaiken ymmärtävää ja kaiken anteeksiantavaa politiikkaa ja viestitämme ihmisille, että emme aio tehdä mitään, koska tämä välinpitämättömyys hyvistä tavoista kuuluu kulttuuri-identiteettiin ja avoimeen maailmaan, niin kauan tulee meillä olemaan vain vastahakoisia taistelutovereita menestyskelpoisen integraatiopolitiikan tiellä.
Useimmiten kaikkein vanhimmat tai nuorimmat joutuvat kärsimään tästä reviirinpidosta. Heille näytetään, kuka on pomo.
Tämä jatkuva demonstratiivinen piittaamattomuus käytöstavoista, kuten kohteliaisuus tai toisten huomioon ottaminen; tai niistä yksinkertaisimmista säännöistä, kuinka ihmiset julkisella paikalla käyttäytyvät toisiaan kohtaan. Se saa ihmiset kysymään: Missä minä nyt oikeastaan olen? Onko tämä vielä minun kaupunkini, minun kotimaani?
Siksi monet tulevat joskus lopputulokseen: Minä en pidä näistä ihmisistä. He eivät halua elää kanssani, joten minäkään en halua elää heidän kanssaan.
Kyse ei ole satunnaisista vallattomuuksista, vaan korttelin kingin on yhä uudelleen hyvin harkitusti osoitettava, että saksalaisilla ei ole mitään sanomista hänelle ja säännöt ovat hänelle yhdentekeviä. He onnistuvat tässä varsin hyvin.
Esimerkiksi Neuköllnin Sonnenalleella parkkeerataan jatkuvasti kolmelle väylälle. Ensimmäinen auto parkkeeraa jalkakäytävälle, toinen normaaliin parkkiruutuun ja kolmas sen viereen, siis ajokaistalle. Jos teillä on ajomatkallanne huonoa tuuria, niin joku pysäyttää autonsa eteenne (ainoalle vapaalle) ajokaistalle ja alkaa koilottaa jonkun kahvilan terassilla istuskelevan teetä tai kahvia siemailevan kanssa. Älkää tehkö silloin sitä virhettä, että painaisitte tööttiä tai nousisitte autosta, koska saattaisitte päätyä epämiellyttävään tilanteeseen.
Jatkuu,,,,,,,

62

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkuu,,,,
      Ongelmanne voitaisiin "ratkaista" heti tai jos saksalaisena luulette, että voitte pomotella täällä, tultaisiin teille näyttämään, että vastapuolen saappaita täällä nuolette te. Samoin käy myös poliisipartioille.
      Poliisit varovat päästämästä ihmisiä käden ulottuville. Muuten voi käydä - hups - lakki tai jotakin muuta lähtee. Sitten alkaa kovaääninen palaveri siitä, mistä oikeastaan on kyse, eikä kukaan tiedä, kenelle autot kuuluvat ja poliisien tulee vain jatkaa matkaa, eikä aiheuttaa häiriötä.
      Tämä kaikki tapahtuu uhkaavin elkein ja äänensävyin. Jos tilanne eskaloituu, niin poliisipartio joutuu kutsumaan paikalle lisäjoukkoja. Voi syntyä todellinen metakka. Välillä päädytään fyysiseen väkivaltaan.
      Jälkeenpäin voi sitten käydä niin, että partiomiesten ryhmänjohtaja tulee kysymään heiltä, ovatko he koskaan kuulleet suhteellisuudentajusta. Olivatko he perillä siitä, että vastarinta voisi olla mahdollista? Tietävätkö he, miten oikeus tulisi arvioimaan tällaisia mellakoita?
      Liikennehäirikön osalta nämä käsittelypöytäkirjat päätyvät useimmiten vapauttavaan tuomioon, kun taas poliisi voi olla iloinen, jos ei itse joudu tuomituksi. Suurin osa tuomareista ei juurikaan ole valmis tukemaan poliiseja näiden valtiollisessa liikennevalvontatehtävässä esim. voimassaolevaa lakia soveltamalla.
      Näitä käytännöstä vieraantuneita "hyväihminen-tuomionjakajia" ei juuri kiinnosta, mitä aggressioita nämä poliisit joutuvat kohtaamaan rankaisuvelvollisuutensa vuoksi ja miten poliisi ylipäätänsä saisi tällaisissa tilanteissa oikeuden toteutumaan.
      Vuosikymmeniä Neuköllnissä poliisin ylikomisariona toiminut Gaertner kertoi minulle äskettäin, että hän ei ole joutunut koko uransa aikana koskaan tekemisiin jutun kanssa, jossa maahanmuuttajanuoret olisivat varastaneet käsilaukun huivipäiseltä naiselta tai hyökänneet hänen kimppuunsa.
      Vihollisia ovat vihatut saksalaiset, he ovat aggression kohde, eivätkä he voi mitään maahanmuuttajasakeille: tekstiviesteillä saadaan muutamassa minuutissa paikalle iso sakki, joka välittömästi alkaa käyttäytyä uhkaavasti. Saksalaisia pidetään helppoina uhreina.
      Näin voi jokainen joutua kosketuksiin arkipäivän kanssa. Teille voi sattua, että koette autokolarissa yllätyksen. Nimittäin silloin, kun kolarikumppaninne on ulkoisesti selkeästi tunnistettavissa maahanmuuttajaksi.
      Siinä tapauksessa teidät ja vastapuolenne ympäröi salamannopeasti useita "todistajia", jotka ovat nähneet kaiken. Takaa tullut ei ajanut teidän päällenne, vaan te peruutitte rysäyksellä häntä päin.
      Ongelmatilanteissa tulee auttaa etnisiä sisaria ja veljiä. Sillä, mikä on totta ja mikä ei, ei ole mitään merkitystä "vääräuskoisten" kanssa. Nämä ovat niitä pieniä elämyksiä, jotka saavat ihmiset täällä hyvälle tuulelle.
      Me kasvatamme lapsemme väkivallattomuuteen. Me tuomitsemme väkivallan yhteenotoissa ja opetamme sen lapsillemme. Toiset opettavat lapsensa olemaan vahvoja, urheita ja taistelunhaluisia. Lähtökohtatilanne on yksinkertaisesti tasapainoton.

      • Anonyymi

        Eikö ne vanhat uunit ole enää kunnossa? Nyt niille olisi tositosi käyttöä, saksalaisista on tullut velliperseitä kuten suomalaisistakin!


      • Jenkkien syytä olisivat antaneet Saddamin toimia lähi-idän "poliisina", niin euroopassa olisi huomattavasti rauhallisempaa. Todennäköisesti ei olisi pääsyt syntymään esim. isistä ja Irakin, sekä Iranin välillä olisi säilynyt kauhuntasapaino.


      • Anonyymi
        ciccero kirjoitti:

        Jenkkien syytä olisivat antaneet Saddamin toimia lähi-idän "poliisina", niin euroopassa olisi huomattavasti rauhallisempaa. Todennäköisesti ei olisi pääsyt syntymään esim. isistä ja Irakin, sekä Iranin välillä olisi säilynyt kauhuntasapaino.

        Saddamilla nyt ei ole osaa eikä arpaa tähän tilanteeseen.


    • Anonyymi

      Fasismi ja lebensraumin valloitus palasi Saksaan islamin nimellä.

      • Anonyymi

        Tuota suomalaiset viherpunikki kommunnisti Kepulaiset ihannoi. Edellä mainitut paskiaiset haluaa tuollaista toimintaa tännekkin, koska se on sitä ihanaa kansainvälistä, glopaalia, ihanuutta.


      • Anonyymi

        kiitos pökäle Merkell


    • Anonyymi

      Ihan tuttua menoa jo Helsingissä. Ja läskipää politiikoilla ei vielläkään säteile.

    • Anonyymi

      Kuten aiemmin on tullut niin monta kertaa toteennäyteyksi, matut ovat täyttä paskasakkia.

    • Anonyymi

      Matut kyllä tottelee kuria ja raakaa voimaa joten sakemannit voi syyttää itteään et matut saa riehua vapaana.

      Ehkä suvakkisakut pääsee taivaisiinsa (himmeli) mutta entä jos jumalaksi paljastuu musta juutalainen nainen ...

      • Anonyymi

        Juuri näin!

        Katellu joitain Youtube videoita kuinka itänaapurissa matuja käsitellään, ja eivät kyllä JUURIKAAN pullistele! :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin!

        Katellu joitain Youtube videoita kuinka itänaapurissa matuja käsitellään, ja eivät kyllä JUURIKAAN pullistele! :D

        Venäläisillä on vahva itsetunto ja ovat kansallismielisiä, meillä taas on menossa ns.eliitin täysin henkinen alennustila, joten hylätään ne ja olkaamme oman itsemme esikuvia.

        Monta kirjainta mahtuu arvopohjaan? Nolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin!

        Katellu joitain Youtube videoita kuinka itänaapurissa matuja käsitellään, ja eivät kyllä JUURIKAAN pullistele! :D

        Hmmm...tuleekohan päivä, jolloin joudutaan pyytämään siltä suunnalta apua?


    • Anonyymi

      Ei todellakaan pidä ihmetellä, jos uusnatsismi ja äärioikeisto saavat vallan saksassa. Tilanne saksan suurimmissa kaupungeissa alkaa lähentyä sotatilaa. Kipeetä tekee jo nyt, mutta tulevaisuudessa taatusti eskaloituu yhä pahemmaksi. Nyt ymmärrän miksi monet varakkaammat kantasaksalaiset muuttavat mm Unkariin.

    • Anonyymi

      onko nää arvopohja"antit kuuroja ja sokeita vai haluavatko ehdoin tahdoin kaaosta

      • Anonyymi

        Sitä ihmettelen miten silakat eivät tajunneet islamin ydinluonnetta. Umma, on globaali kansallisrajat ylittävä islamyhteisö, joka tukee ja valvoo omiaan pakkopaidan lailla. Sen opit imetään jo lapsena. Valloitushalu ja ohjelmallinen sopeutumattomuus on yhä nykypäivää, eikä mikään uskonnollinen jäänne. Maistaan lähteneet ovat vielä omaa aktiivinen ryhmänsä. Karkotus on ainoa menetelmä jolla länsimaat voi pelastaa arvopohjaisen kulttuurinsa.


    • Anonyymi

      Miks perussuomalaiset ei vaikuta tyytyväisiltä elämäntapaansa johon heillä on mahdollisuus? Ei sinne Kuhmoon kukaan ulkomaalainen ole tulossa.

      • Anonyymi

        Ei ole kenelläkään suomalaisella tulevaisuudessa valita "elämäntapaansa" - vai kuvitteletko, että tilanne tulee olemaan Berliiniä parempi pk-seudulla?

        Ans kattoo, se uho on alkanut jo, kauan sitten. Sinä taidat olla pikkuisen naiivi?


      • Anonyymi

        Kuhmon asukasluvusta 2% on ulkomaalaistautaisia...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kenelläkään suomalaisella tulevaisuudessa valita "elämäntapaansa" - vai kuvitteletko, että tilanne tulee olemaan Berliiniä parempi pk-seudulla?

        Ans kattoo, se uho on alkanut jo, kauan sitten. Sinä taidat olla pikkuisen naiivi?

        Haluan nähdä sen käsikirjoituksen jossa noin on määrätty. Mitäpä itse muuten piittaat pk-seudusta. Eikö kotikylässä kaikki ole kuin ennenkin. Yhtä äkkiä persut vaikuttavat pahemmilta murehtijoilta kuin maailmanparantajat sillä erolla että he käyttäytyvät huonommin. Mitäpä jos keskittyisit omaan elämääsi. Hanki vaikka työpaikka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluan nähdä sen käsikirjoituksen jossa noin on määrätty. Mitäpä itse muuten piittaat pk-seudusta. Eikö kotikylässä kaikki ole kuin ennenkin. Yhtä äkkiä persut vaikuttavat pahemmilta murehtijoilta kuin maailmanparantajat sillä erolla että he käyttäytyvät huonommin. Mitäpä jos keskittyisit omaan elämääsi. Hanki vaikka työpaikka.

        Älähän saivartele, kun sosiaalituet loppuu ja valtion kassa on tyhjä varaudu rikkauden ihanaan tuulahdukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älähän saivartele, kun sosiaalituet loppuu ja valtion kassa on tyhjä varaudu rikkauden ihanaan tuulahdukseen.

        Jos tässä joku on naivi niin sinä ja perussuomalainen politiikkasi. Olet siellä minne kuulut eli kaukana sivistyksestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tässä joku on naivi niin sinä ja perussuomalainen politiikkasi. Olet siellä minne kuulut eli kaukana sivistyksestä.

        Et nyt viitsisi puhua sivistyksestä tässä yhteydessä. Islamilaiset tavat ei ole mitenkään sivistyksen ytimessä. He eivät esim. tunnusta tiedettä, ei ilmastonmuutosta, mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et nyt viitsisi puhua sivistyksestä tässä yhteydessä. Islamilaiset tavat ei ole mitenkään sivistyksen ytimessä. He eivät esim. tunnusta tiedettä, ei ilmastonmuutosta, mitään.

        Silloin luulisi tietävän miltä suomalaisista tuntuu operoida perussuomalaisten kanssa.


    • Anonyymi

      Kokoomuksen Suomeen tilaamasta orjatyövoimasta näkyy päätyneen Berliiniin osa.

    • Anonyymi

      Suomessa voitaisi vielä estää tällainen tilanne. Jos ei politiikan voimalla niin sitten kansalaisten voimalla,,oman käden oikeudella. On tullut aika tajuta, että mistä on kysymys.

      • Anonyymi

        Näin juuri, yksikään suomiapina ja pari svenneapinaa, jotka valittu vitun arvopohjahahalitukseen, ole mitään ilman kansaa, joka todellisuudessa voi viheltää pelin poikki koska hyvänsä.

        Tätä tämä mätä nykyeliitti matelijoineen pelkää eniten, tulla sivuutetuksi ja jopa joutuvansa tuomiolle uuden rehellisen oikeuden edessä.

        Niitä paskoja en jää kaipaamaan.


      • Anonyymi

        Ei syytä huoleen,hakkapeliitat kyllä laittaa lopulta tämänkin mamujen talonpojan kapinan
        hiljasten seurakuntaan nahkurin orsille!
        Sama tehdään pian Ruotsissa sekä Saksassa,kuka hullu kansa tällasta kauaa kattelis?


    • Anonyymi

      Saksalaisia on vuosisadan loppuun mennessä enää n. 20%

      Suomalaisia 15% johtuen siitä, että 5 miljoonainen vähemmistökansamme on nopeasti ylikävelty ja mulattisoitu eli tyhmennetty.

      Onneksi olen lapseton..

      • Anonyymi

        Nykyisellä syntyvyydellä kantasuomalaisten määrä vähenee 0.5 % vuosivauhtia. Ulkomaalaistaustaisten määrä tuplaantuu kuuden vuoden välein eli kasvu on 12.3 % vuodessa.

        Nyt ulkomaalaistaustaisia on noin 0.4 miljoonaa ja 22 vuoden kuluttua jo 5 miljoonaa. Samassa ajassa kantasuomalaisten määrä putoaa 5.1 miljoonasta 4.6 miljoonaan. Eli parissa vuosikymmenessä olemme jo vähemmistö, jos nykymeno jatkuu.

        Ja jatkuuhan se, jos sen annetaan jatkua.


      • Anonyymi

        Sitä päivää emme tule näkemään eikä ne jäätikötkään muuten ikinä sula kun eivät ole sulaneet edes Marsissakaan ja sitä ennen koko kaksijalkaisten kävelijöiden eläinrotu on jo kauan sitten haihtunut avaruuteen!


    • Anonyymi

      Meitä on vain 0.08 % pallon väestöstä. Olemme todella uhanalainen vähemmistökulttuuri.

      Esim. muslimeja on jo melkein 25 %. Kun sellainen saapuu Suomeen, hän onkin vähemmistöä ja tarvitsee kaiken mahdollisen paijauksen ja paapomisen osakseen.

      Ja mitä saamekaan kiitoksena.

      • Anonyymi

        Lapsenraiksaajien ja trreoristien jakamattomta ihmisoikeudet ovat hallituksen päällimmäinen huolen aihe.


      • Anonyymi

        Maapallon väkiluku kasvaa 16 kertaa Suomen väkiluvun verran vuodessa. Vähäosaisia unemansa tavoittelijoita riittää. Paljonko me pystymme elättämään täällä kylmässä ja pimeässä peräkylässä.

        Maahantunkeutumisen rahoittaminen yhteisistä verovaroista tulee lopettaa. Jos kuka haluaa auttaa muukalaisia, niin tehkööt sen omillaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maapallon väkiluku kasvaa 16 kertaa Suomen väkiluvun verran vuodessa. Vähäosaisia unemansa tavoittelijoita riittää. Paljonko me pystymme elättämään täällä kylmässä ja pimeässä peräkylässä.

        Maahantunkeutumisen rahoittaminen yhteisistä verovaroista tulee lopettaa. Jos kuka haluaa auttaa muukalaisia, niin tehkööt sen omillaan.

        Vihervassareille luonteenomainen toisten rahoilla suvaitseminen ei ole aitoa suvaitsevaisuutta.


      • Anonyymi

        Pientä korjausta noihin uskontoihin pyytäisin!Kristityitä on maailmassa tälläkin hetkellä selvä enemmistö,mamut tulee kaukana perässä ja voitte tarkistaa kartalta jos ette muuten usko.


    • Anonyymi

      Saksassa polttouuneja jo nuohotaan toimintakuntoon. Eihän umpi-idiootti Merkelin virheitä voida enää muutoin korjata.

      • Anonyymi

        Valitettava historiallinen tosiasia on että noi uunit ei riitä ku parin kymmenen tuhannen hävittämiseen joten jotain suurenpaa pitäis jo kehitellä!


      • Anonyymi

        Merkkelin vanha kusivittu oli pitänyt rituaaliteurastaa jo vuosia sitten.


    • Anonyymi

      Syväitkääääääää...bääää..bääää

    • Anonyymi

      Tulemme vielä näkemään kunnon välienselvittelyt ja poikkeustilat ainakin saksassa. Mahdollisesti myös ruotsissa, jossa kehitys täyteen kaaokseen on lupaavasti kehittynyt. Saatan olla hieman vahingoniloinen, mutta yhä muistan kun ruotsin pm. Löfven kimitti kuin vaihdevuosista kärsivä vanha ämmä Angela Merkelin rinnalla ja vaati eurooppaa ja ruotsalaisia tekemään enemmän, jotta kaikki onnenonkijat saataisiin eurooppaan. No nyt niitä on ja lisää tulee. Ruotsalaiset typerykset valitsivat Löfvenin vielä uudelleen pääministeriksi. Katsokaa missä kunnossa ruotsalainen ylisuvaitseva yhteiskunta on nyt. Se on naiiveille sveduille oikeastaan aivan oikein.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        No saiko Löfven nöyristelystään mielestään jonkin palkinnon? Ei mielestäni, vaan vaaditaan lisää nöyristelyä joka ei pääty koskaan ennenkuin täysi tuho tulee. Sehän on selvä heikkouden merkki noille, jotka eivät ole tottuneet muihin kuin raakoihin diktaattoreihin.


    • Anonyymi

      Edes, tietämättä mistä on kyse niin otsikko jo kertoo paljon!

      Kyse ei ole mistään sikailusta, kirjaimellisesti vaan siitä että maa ei kykene vastaamaan maahanmuuttajien tarpeisiin, ihan yksinkertaista. Väärät ihmiset vallassa, niin kuin suomessakin, realiteettejä ei ymmärretä tai voi olla että ei haluta tietää edes niistä..

      • Anonyymi

        Saksassa matut vetävät juuri niin paljon köyttä itsellensä, kuin kantasaksalaiset antavat siitä myöden. Älkää edes epäilkö. Ja kun jousto loppuu, matut ottavat raa'an väkivallan ja voimatoimet käyttöön. Käytännöllisesti katsottuna päättymätön tarina, ellei saksa aloita voiman käyttöä matuja kohtaan. Saksan talous on jo laskussa, sillä kansainväliset sijoittajat ovat vetäytymässä, kun eivät enää luota saksan vakauteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saksassa matut vetävät juuri niin paljon köyttä itsellensä, kuin kantasaksalaiset antavat siitä myöden. Älkää edes epäilkö. Ja kun jousto loppuu, matut ottavat raa'an väkivallan ja voimatoimet käyttöön. Käytännöllisesti katsottuna päättymätön tarina, ellei saksa aloita voiman käyttöä matuja kohtaan. Saksan talous on jo laskussa, sillä kansainväliset sijoittajat ovat vetäytymässä, kun eivät enää luota saksan vakauteen.

        Laskeva talous ja lisääntyvä yhteiskunnallinen epävakaus eivät koskaan ole tuoneet menestystä yhdellekään maailman valtiolle. Sen sijaan tuo kombo on kyllä tuhonnut lukuisia maita ja ajanut ne täydelliseen kaaokseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laskeva talous ja lisääntyvä yhteiskunnallinen epävakaus eivät koskaan ole tuoneet menestystä yhdellekään maailman valtiolle. Sen sijaan tuo kombo on kyllä tuhonnut lukuisia maita ja ajanut ne täydelliseen kaaokseen.

        Tätä vihervasemmisto on meille aiheuttamassa.


    • Anonyymi

      Uppia vaan jotta saadaan hyvä joulumieli jokaiselle vihreälle ja punaiselle pökäleelle.

    • Anonyymi

      Suomen media ei kirjota tästä mitään,
      miten punikkien unelmamaassa pärjäillään.

      Punikkien hyvinkin, lipun väri muuttui,
      ympyrä on sama,
      juoni on sama.

    • Anonyymi

      Edellisen sodan askelia kuljetaan ,
      seuraavaksi hyperinflaatio

      On jo ovella.

      Suomi olisi pärjännyt, jos se olisi malttanut pitää rakenteensa ja
      teollisuutensa.
      Sakut tekee laajennetun itsarin ja suomalaiset suvakit ja suuret ikäluokat päätti seurata
      ....johtajaa.

    • Anonyymi

      Saksalaiset haalivat liikaa halpatyövoimaa maahansa.

    • Anonyymi

      Jos aloituksesta haluaa löytää jotain hyvää, niin sellaiseksi voi kai lukea sen, että tuo artikkeli koski saksaa ja sen pääkaupunkia berliiniä. Juuri tuoltakäsinhän haittamaahanmuuton aloitus sallittiin tai oikeammin: Merkel epäsuorasti käskytti eri EU-maita sallimaan vapaan maahantulon, ja uhosi saksan vaikka yksin pelastavan tulokkaat. Nyt noita viimeksimainittuja on tullut ja lisää tulee. Berliini (kuten myös monet muut suuremmat saksalaiset kaupungit) on täydellisen matukaaoksen vallassa ja sen terrorisoimana. Edes mittavat saksalaiset poliisivoimat eivät enää kykene kontroloimaan vallitsevaa maturikollisuutta ja sen mukanaan tuomaa runsasta väkivaltaa. Tämä jos mikä on oikeutta heitä kohtaan, jotka tämän panivat alulle. Nauttikaa sakut satasella, sillä pakolaisvirta musuille luvattuun maahanne, ei lopu milloinkaan. Voisi kai ilkeämilisen vahingollisesti todeta, kuinka joku saksalainen kansleri tuhoaa euroopan aina määrävälein...juskus Valtakunnankansleri ja joskus Liittokansleri. Niin tai näin mutta Berliinissä taistellaan aina verisesti. Aatun aikana Berliini oli sodan loppunäyttämö, Angelan aikana Berliinin taistelut ovat alkua laajemmalle välienselvittelylle.

    • Anonyymi

      ..Merkeliltä oli suuri virhe päästää muslimi maahanmuuttaja ukko-laumat Saksaan. On heti Tehtävä päätös estää muslimien tulo Eurooppaan ja maakohtaisesti jokaisen maan on se tehtävä vielä omilla rajoillaan.
      Olisi myös harkittava, kuuluuko Islam enää uskontojen ryhmään, joille länsimaissa ollaan tehty uskonnonvapaus?
      Retku sakki ottaa Islaminnuskonnosta itselleen "oikeuksia" joilla saadaan jollakin tavoin olla poikkiteloin länsimaisten "ihmiskäsitysten" kanssa.
      Lisäksi nuo törkeilyt lisäävät heti viha puhetta. Oulun raiskaukset lisäävät viha puhetta. Kun Turun puukottajan juttua esitettiin uutisissa , ensimmäisenä huolehdittiin siitä, että ei saa puhua viha puhetta. Pappi ei veisannut edes virsiä murhapaikoilla, joku ihminen teki sen spontaanisti.
      Alkukantaiset sivistymättömäät sekopäät saavat riehua, nostaa sosiaalirahaa, vinoilla julkisuudessa, ja kaikkien muitten pitää olla suvaitsevainen heitä kohtaan.
      Jos katsomme esim. vietnamilaisia, kiinalaisa, saksalaisia, jotka tulleet eurooppaan ja Suomeenkin. Ei tulisi mitenkään mahdolliseksi, tälllaiset sikailut ja törkeilyt. Joten kukaan ei myöskään jatkuvasti puhu heistä kielteisessä mielessä..

      • Anonyymi

        Uskomaton pappi.


    • Anonyymi

      Jaha, mikähän on kirjan nimi?
      Tekijän nimi tuossa taisi ollakin.

    • Anonyymi

      Sehän oli helppo arvata, mitä tapahtuu, kun villisiat ja hyeenat ovat laumoittain irti.

      Joko alkaa suvaitseville valjeta, mitä olette tehneet !

    • Anonyymi

      Aivan samanlainen kehitys on menossa Helsingin Kalliossakin.

      Kalliosta on tullut HELVETTI

      Helsingin Kallio, tuo vihervassareiden paratiisi, on niiiiiin pilalla kuin olla vaan voi. Ennen siellä oli erikoiskauppoja, puoteja, elintarvikeliikkeitä ja vaikka mitä kivaa. Nyt jokaisen kivijalkamyymälän kohdalla on kapakka ja siinä terassi. Porukka kävelee siiderit ja kaljat kädessä pitkin katuja ja huuto on kuin afrikassa.

      Ananastukat ja somalit parkkeeraavat bemarinsa ja mersunsa keskelle ajorataa parkkeerattujen autojen viereen hätävilkut päällä ja itse istuvat kapakan terassilla. Ajoliikenne on tukossa ja raitiovanut joutuvat odottamaan kun kuskia ei näy. Poliisit tulevat vartin viiveellä ja silloin tilanne on jo ohi mutta raitiovaunuliikenne joudutaan aikatauluttamaan uudelleen.

      Auta armias jos soitat torvea noille kaduntukkijoille niin kaljatölkki lentää tuulilasiin tai potkaistaan auton kylkeen. Tuosta ilmiöstä pääsee eroon vain kovilla otteilla ja jengivoimalla. Tilanne on vahvasti luisumassa samaan suuntaan kuin se on esim, Berliinissä. Tätä ne tatuoidut vihreätukkaiset niittinaamat pitävät kansainvälisenä ilmapiirinä ja toivottavana kehityskulkuna.

    • Anonyymi

      Vastuu tuosta on kokonaan äänestäjillä.

      • Anonyymi

        Persuja kehiin, ei mulla muuta. He voivat edes vähän hidastaa tätä hulluutta.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5559
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3425
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1346
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe