Jännämies hakkasi vaimonsa

Anonyymi

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-epaili-urheilijavaimoaan-uskottomaksi-ja-tutki-puhelimen-lapikotaisin-pilasi-naisen-kisamatkan-ulkomaille-pahoinpitelemalla-kun-tama-halusi-vastavuoroisesti-tutkia-miehen-luuria/7621478

Naiset on jännämiesten kanssa naimisissa.

9

50

  Vastaukset

  • Näin on ja toises uutises toinen jännämies hakkasi vauvansa ja aiheutta aivovamman. Naiset ne vaan rakastaa väkivaltaisia jännämiehiä. Kiltti ätimi ei saa koskaan naista.

  • Mänttä vilppulassa nainen kuoli koska jännämies käytti puukkoa. Tapauksia tulee aina vaan lisää.

  • Tuollaisia miehiä on Suomi pullollaan. Ikävä kyllä.

   • Että sikäli ei ole yhtään ihme, että naiset valitsevat mielummin sinkkuuden, tai ns erillissuhteen.


  • Tämmöisiä ongelmia ei olisi, jos suomalaiset miehet lakkaisivat olemasta väkivaltaisia paskiaisia. Tosin siinä menisi se ainoa maailmanlaajuinen tilasto, missä suomalaiset miehet pitää kärkipaikkaa - väkivalta naisia ja lapsia kohtaan.

   • Älä valehtele itsellesi. Naisille on tarjolla kilttejä ja kunnollisia miehiä pilvin pimein, mutta väkivaltainen paskiainen kostuttaa vitun, kiltti mies ei.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä valehtele itsellesi. Naisille on tarjolla kilttejä ja kunnollisia miehiä pilvin pimein, mutta väkivaltainen paskiainen kostuttaa vitun, kiltti mies ei.

    Kuten sinä Naulapää.

    🙄


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä valehtele itsellesi. Naisille on tarjolla kilttejä ja kunnollisia miehiä pilvin pimein, mutta väkivaltainen paskiainen kostuttaa vitun, kiltti mies ei.

    Kiltti mies on synonyymi miehelle, joka ei saa naista eikä pillua. Jos saisi, niin lopputulos olisi sama: nyrkki heiluu ja puukko soi.


  • Suomi naiset on hulluja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12062
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7649