Aihe

Ponsselta paha virhearvio

Menivät p..leet laittamaan kalenterikuviin nättejä naisia:

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/artikkeli-1.550117

Olisi pitänyt varmaan olla joku kehopositiivinen kalenteri tai sitten joku homokalenteri, niitä kumpaakaan ei sitten kukaan heteromies seinälleen pistäisi mutta olisivat sitten naisjärjestöläiset tyytyväisiä.

18

124

  Vastaukset

  • "Siellä halutaan kovin voimakkaasti saada enemmän naisia miesvaltaiselle metsäalalle. "

   Olisivat sitten tehneet kalenterin vähäpukeisista miehistä...

   • Kuten tuossa jo mainitsin se ei ehkä kovinkaan hyvin myisi, tai no joo, Ruotsissa ehkä kuitenkin paremmin kuin Suomessa.


   • Harmaaritari kirjoitti:

    Kuten tuossa jo mainitsin se ei ehkä kovinkaan hyvin myisi, tai no joo, Ruotsissa ehkä kuitenkin paremmin kuin Suomessa.

    Mites ne palomiesten kalenterit, eikö nekin ihan hyvin myy..


  • Sawossa vastuu on katsojalla.

  • eikö naiset halua että heitä kunnioitetaan ja arvostetaan ja pidetään seksikkäinä niin ehkä naiset tykkäisi kun miehetkin pitäisivät ja rakastaisivat miehiä eli nainen menisi treffeille miehen kanssa ja rakastuisi mieheen mutta mies rakastuukin mieheen ja jättää naisen niin mitä naiset siihen sanoo jos kaikki miehet seurustelisi miesten kanssa niin rakastuuko naiset naisiin vai umpeutuuko pimppi kun sitä ei tarvita ja kaikille ihmisille tulee kikkeli vai miksi naiset ei tykkää että miehet rakastaa ja ihannoittee naisia

   • Harmis..😄


  • Meiltä kiellettiin tyttökakenterit jo vuosia sitten. Varaston naiset käsittivät ohjeen sellaisenaan ja poikakalenterit kyllä sai olla paikallaan kauan sen jälkeen kun meillä oli jo puhtaat seinät. Toki oli siinä se juttu että asiakkaita ja vierailijoita kuljetettiin meidän osaston kautta ja vältyttiin kiusallisilta tilanteilta. Eikä nuo poikakalenterit nyt meitä häirinneet. Jos naiset niistä iloa saivat niin siinähän katselivat.

   En tiedä paljonko naisia kouluttautuu pelastajiksi tai rakennuttajiksi jos kalenteriin pistetään puolialastomia miehiä. Vaikea kuvitella että ainakaan itse lähtisin miettimään ammatinvalintaa sosiaali ja terveyspuolelta vaikka kalenterissa olisi minkälaisia naispuoleisia lähihoitajia tai sosiaalivirkailijoita.

  • Saas nähdä milloin MT tulee, eilen ois pitänyt, tänäänkään ei tullut

   • Jos tarkoitat maaseudun tulevaisuutta niin sillä ei ole tulevaisuutta, alamäkeen menee kiihtyvällä vauhdilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos tarkoitat maaseudun tulevaisuutta niin sillä ei ole tulevaisuutta, alamäkeen menee kiihtyvällä vauhdilla.

    Kuitenkin Suomen toiseksi luetuin sanomalehti


  • Olisiko metsäkoneen kuvat olleet parempia?

  • Hyvä ettei kuvis ole rumia kurppia.

  • onhan niitä mieskalentereita ollut kauankin. michelin renkaita on aina mainostanut lihava, alaston ja lumiukon näköinen cuppe… (-;

  • Mun metsähommia ei oikein edistä moiset kalenterit. Ei ne puut kaadu siitä yhtään sen kivuttomammin, vaikkei samaistuisi kalenterityttöihin kuinka. Metsäkoneetkin tulee sinne vain pyynnöstä tai siis paremminkin metsänhoitajan pyynnöstä.

   Pöh. Olisi edes reipas mimmi moottorisahan kanssa puunkimpussa.

   Ilmankos maaseudun tulevaisuuskin on jäänyt lukemattomaksi.

  • Mulle kans Ponssen tyttökalenteri!

   To me, too!

  • Plösöjä naisia näkyy olevan siinä kalenterissa mutta kyse onkin maaseudun julkaisuista. Pusi.

  • "On kauhistuttavaa, että tällaista tapahtuu edelleen vuonna 2019, sanoo metsätieteilijä ja NYKSin jäsen Anna Schyman Yle Svenskalle.

   Hänen mukaansa kyse on sukupuolten tasa-arvosta.

   – Jos naiset nähdään vain seksiobjekteina, menemme taaksepäin muissakin asioissa, kuten palkkatasa-arvossa. Kalenteri ei ole maailman pahin, mutta ei kuulu tähän yhteiskuntaan, Schyman toteaa."

   Minä veikkaan, että Anna on ruma ja vanha nainen ja lisäksi vajaaälyinen. Nainen on seksiobjekti ihan samalla tavalla vuonna 2019 kuin oli jo kivikaudella, mutta ei Annan tarvitse huolehtia, häntä ei ole kukaan mies pitänyt seksiobjektina vuosikymmeniin, vain nuori ja kaunis nainen on seksiobjekti

  • Ei se virhearvio ole. Ruotsissa vain nyt on tällä hetkellä tällainen ideologia muotia. Ei ole ollut aina, eikä tule olemaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   7082
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6832
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   269
   4170
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   84
   3012