Termit muuttuvat maailmanmenon mukaan.

Anonyymi

Haureus- suhde on nykyään kauniisti sanottuna avosuhde, ja vielä kauniimmin sanottuna avoLIITTO vaikkei avosuhteessa mitään liittoon kuuluvia aspekteja ole.

Ja kun joku naimisissa oleva julkkis pettääpuolisoaan niin lööpesissä lukee ihanan kauniisti että tyyppi löysi "uuden rakkaan", ja kohta seuraavan ja sitä seuraavan. Ja lapset kärsivät.

Sitä se evomoraali teettää.

Vaikka kaikki voivat selvästi havaita sen että kuinka evoluutioteorian omaksumisen myötä ihmiselämä maailmansotineen ja moraalitason romahtamisineen on joka suhteessa yhtä välkivaltaa ja moraalittomuutta kuten telkusta ohjelmatarjonnan myötä hyvin näkee, niin silti evot haluavat itsepäisesti kieltäytyä tutkimasta tarkemmin evoluutioteorian romahduttaneesta yleisestä moraalitason alenemisesta ja sen seurauksista vaikkapa lapsiin jotka joutuvat uusperheistä uusperheisiin syrjintää kärsimään.

Kukaan ei varmastikaan usko sitä että Britannniassa oli vain kaksi (2) avioeroa vuonna 1800. Siis 50 v. ennen evoluutioteorian mukanaan tuoman evomoraalin aikakautta.
Ja ku evomoraalia oli opetettu 50 v. niin kohta liki 30 maata oli ensimmäisessä maailmansodassa jossa liki 20 miljoonaa samaan lajiin kuuluvaa tapettiin ja sitä seurasi 2. maailmansota jossa kuoli 60 miljoonaa ja sen jälkeisissä sodissa on kuollut saman verran samaan lajiin kuuluvia ihmisiä mikä puolestaan osoittaa sen että evoluutioteoria on ihan yhtä kuukkupuhetta siitä että lajit täällä taistelevat toistensa kanssa elintilasta vaikka tilanne on todellisuudessa se että evomoraali on saanut ihmiset tuhomaan omaa lajiansa ennennäkemättömällä tavalla vastoin kaikke Darwinin kertomaa, joten kyse on evoluutioteorian suhteen suuresta saatanallisesta petkutuksesta johon on lähtenyt mukaan suurin osa ihmiskuntaa, siis kaikki typerykset.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Julman näköinen Martina

   Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
   70
   990
  2. Nykäsen Pialta pääsi itku

   Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
   45
   768
  3. Miksi ihailet häntä?

   Onko jotenkin erityinen?
   Ikävä
   72
   745
  4. Martina häikäisi Venla -gaalassa

   Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
   61
   442
  5. Häränvirasta löytyi ruumis

   Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
   Äänekoski
   16
   438