Termit muuttuvat maailmanmenon mukaan.

Anonyymi

Haureus- suhde on nykyään kauniisti sanottuna avosuhde, ja vielä kauniimmin sanottuna avoLIITTO vaikkei avosuhteessa mitään liittoon kuuluvia aspekteja ole.

Ja kun joku naimisissa oleva julkkis pettääpuolisoaan niin lööpesissä lukee ihanan kauniisti että tyyppi löysi "uuden rakkaan", ja kohta seuraavan ja sitä seuraavan. Ja lapset kärsivät.

Sitä se evomoraali teettää.

Vaikka kaikki voivat selvästi havaita sen että kuinka evoluutioteorian omaksumisen myötä ihmiselämä maailmansotineen ja moraalitason romahtamisineen on joka suhteessa yhtä välkivaltaa ja moraalittomuutta kuten telkusta ohjelmatarjonnan myötä hyvin näkee, niin silti evot haluavat itsepäisesti kieltäytyä tutkimasta tarkemmin evoluutioteorian romahduttaneesta yleisestä moraalitason alenemisesta ja sen seurauksista vaikkapa lapsiin jotka joutuvat uusperheistä uusperheisiin syrjintää kärsimään.

Kukaan ei varmastikaan usko sitä että Britannniassa oli vain kaksi (2) avioeroa vuonna 1800. Siis 50 v. ennen evoluutioteorian mukanaan tuoman evomoraalin aikakautta.
Ja ku evomoraalia oli opetettu 50 v. niin kohta liki 30 maata oli ensimmäisessä maailmansodassa jossa liki 20 miljoonaa samaan lajiin kuuluvaa tapettiin ja sitä seurasi 2. maailmansota jossa kuoli 60 miljoonaa ja sen jälkeisissä sodissa on kuollut saman verran samaan lajiin kuuluvia ihmisiä mikä puolestaan osoittaa sen että evoluutioteoria on ihan yhtä kuukkupuhetta siitä että lajit täällä taistelevat toistensa kanssa elintilasta vaikka tilanne on todellisuudessa se että evomoraali on saanut ihmiset tuhomaan omaa lajiansa ennennäkemättömällä tavalla vastoin kaikke Darwinin kertomaa, joten kyse on evoluutioteorian suhteen suuresta saatanallisesta petkutuksesta johon on lähtenyt mukaan suurin osa ihmiskuntaa, siis kaikki typerykset.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

    ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
    Maailman menoa
    294
    12004
   2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

    Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
    227
    7592