tympäisee muttei hävetä olla vaimoa romanttisempi

Anonyymi

eip siin mitään, aika ykspuolista silti. hänellä jää puheisiin muttei asioille tapahdu mitään toisin kuin kohdallani. käytänössä huolehdin kaikesta..

4

88

Vastaukset

 • Tarkennuksia? Mitä olet itset tehnyt

 • tilasin meille karibian kylpylään vkl reissun viime keväänä, nyt talvella menemme tallinnaan minun aloitteesta. Yllätyksenä syntymäpäivilleen marraskuussa järjestin lapsille tekemistä, kynttilät makkariin meille ja hieroin häntä tunnin ja ...
  usein ostan hänelle kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita. Järjestän meille "hetkiä" kotona. Niissä otetaan huomioon että aikaa on ja puitteet kunnossa. Pitäisin myös siitä että toinen panostaisi hiukan asioihin edes että järjestäisi jonkun hetken. Miksi aloitteet pitäisi aina tulla siltä kumpi on nopeampi niitä järjestämään?

  • Ootteko puhuneet asiasta? Vihjailetko puheessasi asioista mistä pidät? Kai vaimosi muistaa synttärisi jne?


 • Trolli, ei miehet oli romantikkoja. Vaimo on kovasti yrittänyt mua saada romantiikan pariin alusta asti. Esim. ruokailu kynttilän valossa. Kerran ollaan rakasteltu takka tulen ääressä, nainen oli kuin vahaa ja mikä orgasmi oli lopputuloksena, minä en kokenut mitään ihmeellistä. Vaimolla oli tapana aikoinaan sytytellä myös kynttilöitä ennen seksiä, no ei sekään oikein uponnut mun mieleen, ainoa mikä tehosi oli kun vaimo joskus pukeutui seksikkäästi pitsiin, se tehosi. Mä olen juro, luolamies tyyppinen kuten vaimo joskus vertaillut ja nainen taas romantiikasta pitävä joskin nyt jo vähän rauhoittunut.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3525
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1628
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1185