Onnea vaikka väkeä potkittiin pihalle

Anonyymi

Aamun fc-päivityksessä eräs Ilkan entinen (eläk.) työtekijä onnitteli taloon jäänyttä, joka astuu tuuraavaksi päätoimittajaksi. Tuntui jotenkin kornilta, kun kilometritehtaille passitettiin yli 20 työntekijää. Fiksuus ei maksaisi mitään, ja tällaisessa tapauksessa onnittelut muistuttavat vahingoniloa.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä tilanteessa ei voi kuin esittää osanottoja ja toivottaa voimaa ja uskoa tulevaisuuteen. Ei tuo onnittelujen esittäjä ole varmaan itse kokenut pienintäkään takaiskua kunhan elelee pumpulissa.

    • Anonyymi

      Ei kaikessa pidä ilman muuta ja heti nähdä sitä ilkeää puolta.Joku osaa olla myös vilpitön.

    • Anonyymi

      Persu-Eki osoitti oikean karvansa ja sanoi iloitsevansa kun Ilkan päätoimittaja Takala jättää tehtävänsä. Nämä ovat kyllä sen verran rankkoja juttuja, ettei kannattaisi kovin esiintyä vahingoniloisena. Länsimaiseen sivistykseen ei oikein sovi sellainen.

    • Anonyymi

      Oisko linkkiä siihen fc-päivitykseen?

      • Anonyymi

        Elin omat facebook-sivut


    • Anonyymi

      Nyt pitää rauhoittua ja huomata kuinka Ilkan osake on taas yt- neuvottelujen ratkettua lähtenyt nousuun. Että ei olla niin kovin kielteisiä. Jotain hyötyä noista karmeista irtisanomisista ja uudelleen asemoitumisesta on ja tärkeintä on että Ilkka alkaa tuottaa siihen sijoittuneilla.

      • Anonyymi

        Tuottaa hetken aikaa kunnes uusi lehti ilmestyy pääosin vanhoin opein. Pitävät hirveää hypetystä kuten tabloid huumassa mikä oli Naurettavaa. Menee muutama kuukausi ja kappas, huomataan jotta eihän tämä toimikaan. Eivät tilaakaan kahden maakunnan lehteä. Sitten tulee yhtymälle noutaja.


    • Anonyymi

      Tämä nyt Takalan korvannut päätoimittaja, jonka onnitteluihin on jo ehditty puuttua, toimii ns. ylimenokauden, ja pian kai siihen valitaan osaava henkilö. Ehdokkaita väläytellään, on puhuttu Anttilan kulmilla Keijo Leppäsestä, joistakin seinäjokelaislähtöisistä HS:n toimittajista ja lyhyen vierailun Ilkkaan tehneestä ja nyt jossakin Järviseudulla paikallislehteen intelligenttisiä juttuja kopauttelevasta sekä Janitskista.

      • Anonyymi

        Valitettavasti tämä on kyllä ollut tiedossa jo useamman vuoden.paperiversio ei myy kun maaseudulla ja ns..ilmoitusten live vastaanoton voi sulkea kokonaan.tätä on tapahtunut jo ympäri maan..painoja jotka on tehneet pienlehtiä ja mainoksia on suljettu..koneet romutettu.muutamia on siirtyy isoihin ketjuihin ja vaihtanu digikoneisiin....pelkästään jako maakuntiin maksaa luukuttaa jo niin ettei kohta ihmiset tilaus lehtä


    • Anonyymi

      Tuuraava päätoimittaja lienee entinen uutispäällikkö joka on päävastuullinen Ilkan alamäkeen. Vääriä sisältövalintoja lehti toisensa jälkeen. Eihän Ilkassa päätoimittaja ole lehteä tehnyt. Kunhan jonkun pakinan kirjoittaa per viikko. Voimia Takalalle. Toivottavasti verkostot pitävät huolta jotta töitä löytyy. Näinhän se miehillä menee.

    • Anonyymi

      Päävastuullisena Ilkan syöksykierteeseen voidaan pitää liikkeenjohtoa kokonaisuutena, siellä on puuttunut kokonaisnäkemystä ja tulevaisuuden ounasteltu. On eletty kuplassa ja pidetty urheilua Ilkan tärkeimpänä sanomana, vaikka lukijakunta ei urheiluripulista suuremmin välitä. Ei jollakin urheilutoimittajalla ole juuri minkäänlaista vastuuta, kun kukaan ei puutu tai vaadi oikaisua kun jonkun pitkän matalan juoksijan tulos on virheellinen.
      Ajoittain lehti on unohtanut sen, että sillä on myös sivistävä tehtävä.

    • Anonyymi

      Uutispäälliköllä on tietysti vastuu päivän uutisoinnista, mutta kyllä se on päätoimittaja, jonka vastuulla on työyhteisö ja sen hyvinvointi. Se taas näkyy työn tuloksessa, miten talossa voidaan.

      Takala ei ole tainnut olla oikein henkilöstöjohtaja, mitä sieltä on kommentteja kuulunut. Ei juuri alaisten keskuudessa liikkunut, eikä heille ollut mitään sanottavaa.

    • Anonyymi

      Siinä päästelee oikein työhyvinvointiekspertti. Jumaa.. jonkin sanomalehden toimitus koostuu itsenäisistä, kypsistä aikuisista jotka toimivat itseohjautuvasti eivätkä tarvitse mitään paimentajaa tai kyttääjää, tosin Ilkka on nyt vasta päässyt tälle tasolle. Ennen kun rahaa on tullut ovista ja ikkunoista eikä Internetti ole haitannut menoa, ovat toimittajat tehneet mitä lystää. Nyt siellä rupee vaikuttamaan pyrkimys yhteiseen tavoitteeseen. Juttuideoita tai -aihioita pohditaan ja hyväkin idea voi jalostua vielä paremmaksi.

      • Anonyymi

        Haloo, uutispäällikkö johtaa toimitusta, päätoimittaja vetää isot linjat ja edustaa lehteä ulospäin. Molemmat ontuvat Ilkassa ja pahasti. Uutislinja metsässä, päätoimittajaa ei näy kentällä. Tähän päälle se että kaupallinen johto näpertelee somefirmojen kanssa.


      • Anonyymi

        Eipä näy lopputuotteessa tuo mainostamasi ankara toimituksen pohdinta työ. Lehti on sekava ja yhdentekevä sillisalaatti, jonka useimmat jutut voisivat olla mistä päin vain Suomea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe