Posti HALOO!!!

Anonyymi

Miten postin johdossa voi olla noin tyhmää ja yksinkertaista porukkaa se todistaa kaiken kun tilanne nyt on tämä. Jokaine tietää ei postin työntekijöiden palkat ole kummoiset, pitäis vielä pudottaa palkkoja, huh,jos tämä oikein menis postin pitäisi nostaa työntekiöiden palkkaa oma-aloitteisesti ja pikkuhiljaa opetella arvostamaan ja kunniottamaan heidän työtä, he tekevät arvokasta työtä, ei niitä talkoilla töitä tehdä, ei ennekään ole tehty. Ei ole vielä sopua tullut kun postin johto yrittää kuuta taivaalta, hävetkää!!!

4

56

Vastaukset

 • 2900 euroa pakettien siirtelystäkö ei ole "kummoinen palkka"? Tiedoksi että vastuullista ja raskasta hoitotyötä tienaavat yli 500 euroa vähemmän!

 • 1000 kertaa älykkäämpiä henkilöitä siellä on kuin mitä itse olet, pahvi.

 • Eikö Posti syyllistynyt valehteluun väittäessään että kilpailijoilla on muka käytössä halvempi TES kun eräässä aamutv:ssä oli kilpailijoita haastattelussa jotka sanoivat että ei heillä ole sen kummempaa TESsiä käytössä kuin Postillakaan?

  Eikö se valehtelu ole rikos? Näinkin tärkeässä asiassa vielä kuin työehtosopimus jolla on taloudellista merkitystä niin työntekijöille kuin valtiollekin verotulojen muodossa!!

  Eihän voi olla niin että valehtelua katsottaisiin läpi sormien, kyllä siitä täytyy saada rangaistus!

 • Kyllä Postin lajittelu-hommissa pitää olla kunnon liksat, työ vaatii kuitenkin palkallista kouluttautumista ainakin viikon. Tai päiväkin riittää jos on valmiiksi jo pohjakoulutusta kansa- tai peruskoulun verran.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  91
  3516
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  511
 3. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  389