Oma halu tärkeämpi ku lapset

Anonyymi

Kunnon isät eivät eroa ja jätä lapsiaan ja aseta omaa rakkauden tarvettaan lasten edelle. Jättämistä on se, että tavataan lapsia se yksi kerta kk tai harvemmin.

14

57

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En menisi yhteen kenenkään uuden kanssa jos lapsia en saisi nähdä. He ovat minulle tärkeintä. Ja se on yksi syy miksi en helpolla lähde tästä. Ajoittain vain vaimo heittäytyy mahdottomaksi ehtoineen joille en mitään voi. Välillä tuntuu että paremmin voisi olla jonkun toisen kanssa.

    • Meillä on naapurissa mies, joka hoitaa yksin useita lapsiaan, kun äiti on karannut toisen matkaan ja kykenemätön ja haluton hoitamaan.

    • Anonyymi

      Kunnon äiti ei petä tai juo tai liho muodottomaksi tailopeta seksin antamista.

      • Anonyymi

        Minä annan vain sexiä, en lihottanut itseeni, en juo enkä tupakoi, siinä sitten kaikki, mitään en tee huushollin suhteen, enkä hoida pyykkihommia ,enkä tee ruokaa , yksi lapsi ,jonka äijä halus ,niin hän sitte myös hoitaa sen, minä menen töiden jälkeen salille ja olen paljon ylitöissä en muuten välitä koko äijästä enää , mutta sexiä annan, vaikka en ite siitä mitään hyödy.


    • Anonyymi

      Kunnon isä kantaa vastuunsa, kasvaa itse ihmisenä siinä sivussa ja tuloksena on hyvinvoivat lapset.

    • Anonyymi

      Näinhän sen pitäisi olla. Kun suostuu vanhemmaksi, pitäisi osata laittaa lasten hyvinvointi omaa hyvinvointia painavammaksi. Kaikki eivät siihen pysty ja suurin osa heistä ei edes halua.Sitoutuminen ja sietäminen ovat harvinaista herkkua nyky-yhteiskunnassa eli on todella vähän niitä parisuhdetaitajia, jotka oikeasti osaavat rakastaa ja sietää myös sekä epävarmuutta ja vastoinkäymisiä.

      Helpompaa ja kivempaa on ihastua ja erota, kärsipä siitä kuka tahansa, kunhan mulla on kivaa!

      • Anonyymi

        Ihastuminen on valtava voima. Ja kerranhan me eletään. Saattaa joskus katua, koska ei heittäytynytkään. . .

        Voimakkaita tunteita ei tule monta kertaa elämässä. Eron voi hoitaa hyvin tai huonosti.
        Tärkeää olisi kertoa puolisolle rehellisesti, mitä tapahtui, ettei hänen tarvitse jäädä arvailemaan kenties vuosikymmeniksi niitä syitä. Se on sitä kunnioitusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihastuminen on valtava voima. Ja kerranhan me eletään. Saattaa joskus katua, koska ei heittäytynytkään. . .

        Voimakkaita tunteita ei tule monta kertaa elämässä. Eron voi hoitaa hyvin tai huonosti.
        Tärkeää olisi kertoa puolisolle rehellisesti, mitä tapahtui, ettei hänen tarvitse jäädä arvailemaan kenties vuosikymmeniksi niitä syitä. Se on sitä kunnioitusta.

        Olet oikeassa sitä ensimmäistä kertaa voimakkaine tunteineen ei tosiaan enää tule koskaan, sillä se ensikertalaisuus on ainutkertaista. On aivan turhaa lähimmäistensä kiusaamista hakea sitä tunnetta uudelleen ja uudelleen jostakin uudesta, se kestää kuitenkin vain hetken ja katoaa ja taas on etsittävä uutta. Side omiin lapsiin on yleensä ihmisellä voimakas, samoin se side näiden lasten vanhempaan, mutta sitä ei vaan haluta tunnustaa, koska kaikki on nykyään pelkkää markkinaa.

        En kadu, että heittäydyin aikoinani suhteeseen ja rakkauteni oli ehkä liiankin sinisilmäistä. Tuli ryppyjä eli puoliso villiintyi ja ns. tarjokkaita riitti, en kadu sitäkään, etten kuvitellut jossakin olevan minulle jotakin parempaa. Tätä lausetta minulle syötettiin ja pidettiin omituisena, kuten sitäkin, että en kostoksi halunnut missään tapauksessa itse pettää. Pidin ja rakastin ja rakastan pikkuvikaista puolisoani, sillä kaiken sekoilun jälkeen yhdessä saimme kokea uudelleen sen saman ensikertalaishuuman toistamiseen, en kadu sitäkään. Heittäydymme siis nykyisin vain toistemme kanssa.


    • Anonyymi

      Kerran kk lapsiaan tapaava vanhempi on ihan ok. Sekin on ok, ettei tapaa.

      Ainoastaan se ei ole ok, että on lapsille ilkeämielinen, piinaa heitä, ei ota lapsia huomioon, uhkailee, kohtelee kaltoin henkisesti tai jopa fyysisesti. Valitettavasti tämän kaltaiset isät haluavat ja saavat tavata lapsiaan.

      On täysin järjetöntä järjestää valvottuja tapaamisia täysin "kilahtaneen" ja vaarallisen isän kanssa. Se ei ole lapsen etu, vaan siinä on ainoastaan kyse isästä ja hänen harjoittamasta kontrollista lapsen toiseen vanhempaan. Tarkoitan tilanteita, joissa isä tapaamisessa huutaa, haukkuu lasten äitiä, sosiaali-ihmisiä ja käyttäytyy aggressiivisesti. Lapsen paras olisi, että isä hoitaisi mielenterveytensä kuntoon, tai muuttaisi vaikka Timbuktuun. Tai yksinkertaisesti olisi niin viisas, ettei haluaisi edes tavata lasta, koska oma elämänhallinta ei ole yhtään hanskassa.

    • Anonyymi

      No täällä lähti äiti! Otti 58 vuotiaan, rinnaan. Itse on 38!
      Lapset 18 kk ja toinen vajaat 3 v.
      Isä Otti lapset ja meni alas palkassa,voidakseen olla enemmän lastensa kanssa.
      Ätit saa tavata lapsiaan niin usein kuin haluaa.
      Matkat ja helppo elämä maistunee paremmin.

    • Anonyymi

      kunnon isä avioeron jälkeen romuuttaa suomen valtiota siis ajaa sen vitun alas!

    • Anonyymi

      Joillakin ihmisillä on tunneälyä, tunteita ja älyä ja toisilla vain tunteita, ehkä vähän tai ei ollenkaan älyä, eikä varsinkaan yhtään tunneälyä.
      Ensimmäinen on taitava ihmissuhteessaan - siinä ihan tärkeimmässä lastensa toiseen vanhempaan.

      Lapsillakin on hyvä olla, kun heillä on taitavat, tunneälykkäät vanhemmat, jotka osaavat ratkoa ristiriidat. Se että vain toiselta parisuhteessa on tunneälyä, ei tietenkään välttämättä riitä. Se toinen, jolla tunneälyä on, joutuu tekemään tunnetyhmemmän vuoksi paljon kompromisseja. Tämä voi pitemmän päälle käydä ylivoimaiseksi.

      Ei jaksa enää välittää itsestään, kun kaikki energia menee sinnittelyyn. Tällaisista pareista huomaa jo päällepäin, kumpi joutuu olemaan se, joka tekee kompromisseja, väsyy, ehkä masentuukin. Ja se toinen ehkä vain porskuttaa, eikä edes huomaa että itsessään on jotain vikaa, mikä lopulta voi lopettaa parisuhteen.

    • Anonyymi

      Ei se ihan noinkaan mene. Vanhempien suhde voi olla tosi hyvä vaikka asuatkin eri osoitteessa. Ja kuka sanoo että se on aina isä jonka luona lapset ei asu. Isä voi olla ihan yhtä hyvä huoltaja kuin äitikin ja joskus se parempi vaihtoehto.
      Ja kun tekee niin että lapset voi tavata vanhempiaan silloin kun haluavat vain vähimmäismäärän päättäisivät vanhemmat. Minusta on kurjaa että vanhemmat asettavat lapsille rajan kuinka usein tai harvoin saavat tavata toista vanhempaa. Sillä tehdään turhaa ongelmaa.

      • Anonyymi

        Jos vanhempien suhde on tosi hyvä, niin miksi ovat edes eronneet? Miksi ovat tehneet lapsia? Reissaamaan kahden kodin väliä? Isät voivat tietenkin olla yhtä hyviä huoltajia kuin äiditkin. Siitä ei nykypäivänä tarvitsisi edes keskustella.

        Jos on päädytty eroon kertoo vain äärimmäisestä pikkusieluisuudesta että pitää nipottaa siitä, onko lapset palautettu klo 18:00 sunnuntai-iltana vaiko 18:05. Ihan totta, tällaistakin on tapahtunut monessakin eroperheessä. Lapsilla ei edes yli 12-vuotiaina ole mitään päätösvaltaa, vaan edelleen pitää tehdä niin kuin mt-ongelmainen erovanhempi määrää. Nyt kun lapset ovat aikuisia eivät halua olla tekemisissä kummankaan vanhempansa kanssa. Ei edes sen hiukan tervejärkisemmän, koska hän ei yksin pystynyt pitämään lastensa puolta toisen vanhemman kiusanteolle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe