Rautatieasema Kauhajoelle!!!

Anonyymi

Ei voi oikein kaupungiksi sanoa paikkaa jossa ei ole junayhteyksiä mihinkään! Ei pääse edes Seinäjoelle eikä Helsinkiin eikä siis mihinkään ellei ole omaa autoa. Sitten vielä huudetaan ilmastoahdistuksesta kun ihmiset ajelee omilla autoilla ja toinen vaihtoehto on kamalaa dieselkäryä päästävät linja-autot ja aikataulut on todella huonot tai ei ole ollenkaan. Onko tämä muka kaupunki?

21

280

Vastaukset

 • Eikös se ole hankkeissa käynnistää lättähattujen moottorit jälleen saakohan niihin vielä varaosia

 • Linja-autossa matka katkeaa, linja-autossa on myös tunnelmaa...sanotaan laulussa.
  Aikataulut paljolti junien mukaan.

  • Linja-autolla matka Seinäjoelle kestää noin tunnin. Ei paljo kauempaa kuin autolla kaa.


 • Kyllä kauhajoella on rautatieasema ja rautatie, jonka venäläiset rakensivat kauhajokelaiselle. Rikkaalla Suomella vaan ei ole varaa ylläpitää edes rautatieyhteyksiä. Syyttäkää Suomen hallitusta!!!!

 • Monessako kaupungissa on keskustasta yli viisi kilometriä juna-asemalle, maailmassa, Kauhajoella on!

  • Kun Kauhajoelle aikoinaan rautatieasema rakennettiin, niin Aronkylä nimenomaan oli silloista Kauhajoen keskustaa!! Ja asemahan rakennetaan useimmiten sinne, missä kiskot ovat ja kulkevat vai mitä?!


  • Kauhajoen keskustasta Aronkylän juna-asemalle on noin 5 km. Kuinkahan monta Kaupunkia ja kuntaa tosiaankin on, josta asemalle on yli 5 km. Etelä-pohjanmaallaki noita on pilvin pimein. Koita ny vaikka googlata noita kaupunkeja ja kuntia ja laita vaikka tänne sivuille, montako löysit.


 • Ehkä tällä on tarkoitus estää ihmisiä viemästä rahohaan muihin kaupunkeihin. Nythän monet autottomat ja vanhukset eivät pääse edes katsomaan Ideaparkkia Seinäjoelle. Pääsy pois Kauhajoelta yritetään tehdä vaikeaksi vaikka parasta Kauhajoessa on se kun sieltä pääsee pois!

 • Voi typerys!! Kuinkahan monta kaupunkia on jo etelä-pohjanmaallaki, josta ei pääse junalla Seinäjoelle? Tässä lähistöllä mm. Kristiinankaupunki, Kurikka, Kaskinen, kunnista Teuva, Isojoki, Karijoki, Närpiö,. Sinänsä hyvä ajatus, että matkailu junalla elvytettäis Suupohjan radalle, mutta mistähän tällaiseen hankkeeseen saataisiin rahoitus?

  • Säälittävää, että 1800-luvun lopussa kyllä löytyi rautateille rahoitus. Mutta ei 2010-luvulla vaikka meille kyllä kerrotaan kuinka "rikkaita me olemme". Hhahahaahahahahaha


  • Anonyymi kirjoitti:

   Säälittävää, että 1800-luvun lopussa kyllä löytyi rautateille rahoitus. Mutta ei 2010-luvulla vaikka meille kyllä kerrotaan kuinka "rikkaita me olemme". Hhahahaahahahahaha

   postin logistiikkapellet vie kaikki rahat


  • Anonyymi kirjoitti:

   postin logistiikkapellet vie kaikki rahat

   Junaradalla ei voi golfata


 • vastaus kysymykseesi....Kauhajoki ei ole oikea kaupunki pelkkä näivettyvä kylänpahanen

  • Koomajoki


  • Anonyymi kirjoitti:

   Koomajoki

   Mihin suuntaan se kaupunkijuna menisi ?
   Tietysti Seinäjoelle Ideaparkkiin jne.
   Lähijuna kannattaa kun hinta on kohdallaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mihin suuntaan se kaupunkijuna menisi ?
   Tietysti Seinäjoelle Ideaparkkiin jne.
   Lähijuna kannattaa kun hinta on kohdallaan.

   Matala on kaupunki ja tulvavedet riesana ei siinä maaperä kestä raide liikettä!


 • No eipä täältä pääse laivallakaan mihinkään kun ei ole merenrantaa.Saatikka metrolla kun ei kannata pienen väkimäärän takia.

 • Tosiaan ennen oli varaa rakentaa kauniita rakennuksia ja rautateitä yms nykyään mihinkään ei ole varaa taitaa se julkinenpuoli imeä kaiken Luulisi tosiaan sähköbussin tulevan kiskoille mutta tuskin rahaa kellään siihenkään linja-auto yhteydet on vitsi kiertää kaikki sivutiet jos kulkee.

 • Metroa suunniteltiin Kauhajoen keskustan baareissa jo seitkytäluvulla. Helsinkilääset eivät olleet moisesta vehkeestä edes kuulleet, paitsi ne jotka oli käyneet ulukomailla.
  Päätunneli oli tarkootus rakentaa välille kirkonkylä - aroonkylä. Sivuraiteita mietittiin Ikkeläjärven ja toiseen suuntaan Kainastolle.
  Päntänettä suunnitelmissa ei juurikaan huomioitu, kun Kaikki Tiet vievät sinne muutenkin.
  Kaikesta huolimatta voin onneksi kertoa: että hanke on vain väliaikaisesti jäissä.

  t. kunnanjohtaja

  • Sivuraide Äystöölle on silti edelleen aktiivinen?


 • Kyllä se Sipilän porvarihallitus nämäkin hankkeet tyhjiksi teki, perkeleen tunarit ja bernerit taksiuudistuksineen, nyt on vielä vaikeempaa matkustaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  110
  4584
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  115
  593
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  533
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  458
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  420