..tänään vietän kiinalaispäivää ja teen kiinalaista..mureutan kanat ruokasoodassa muutaman tunnin.. mietin että teenkö kanaruoan..etelä-kiinalaisittain hapan ja makea.. keski-kiinalaisittain.. tulinen.. vai pohjois-kiinan tyyliin ..lihaa ja suolaa suolaa enemmän suolaa?
jokatapaiksessa laitan chilistä tulikastiketta sitten erikseen..naga jolokiaa.. saas nähdä vetääkö silmät vinoon jossain vaiheessa iltaa? mut voin sanoo että kolikoilla ostin tavarat justiinsa..ja ei ollu rahaa kossuun josta olen hyvin tyytyväinen.. koska jätin setelit ja kortin kotiin..ihan tahallani..hahahahahh siitä sait viinapiru.. https://www.youtube.com/watch?v=HOTiV_OWwbs
chilinen tulikastike
6
<50
Vastaukset
- Anonyymi
Kuulostaapa hyvältä nuo keski- ja pohjoiskiinalaiset vaihtehdot, makeudesta kun en niin ruuassa välitä, suolainen ja tulinen on makuuni.
Lähimpänä kaukoitää omista keitoksistani taitaa olla pilaf, (ei tietoa oikeasta kirjoitusmuodosta...).
Kokkaaminen kesti viisi tuntia: Riisiä, lihaa, porkkanaa, mausteita, voita, öljyä, öljyä ja voita. Tuli oikein hyvää, yhden annoksen kun söi, niin ei tarvinu kolmeen päivään syödä mitään!
On sen verran tukevaa ja rasvaista paimenten ruokaa, muistaakseni Georgiasta. Niin kai pitääkin että pärjää vuoristossa omilla eväillä.
https://s3.amazonaws.com/bucketeer-4de657b8-6d51-4a8d-9fee-1b876d2bfe98/magazine/wp-content/uploads/2019/09/11094949/iStock-1003994074-1254x640.jpg
-PD-keskinen pohjois-kiina valikoitui kiinalaiseni perustaksi. ..tosin suolan sijasta soijjaa vaikka soijjassakin suolaa taitaa olla.. nyt vedän nagajolokiaa maustekurkun kanssa..polttaa..no punanen maito on kyl hyvä estää suupolttoo..
- Anonyymi
Söin illalliseksi rillattua roileria. Viinakauppa eli Alko oli menossa kiinni. Kiireinen asiakas unohti ehkä pussissa olevan kuuman roilerinsa hiekoituslootan päälle.
Siitä sen löysin. Olkoon opiksi hänelle. Viinapiru teki huolimattomaksi. Pääasia, ettei asiakas jäänyt ilman viikonloppuviinoi. Siintä huojentunu.
.Ei tainnut unohtaa, vaan luki kännykästään uutisen, että linjastolle oli päässyt itse päälisteria ja kaikki kanapohjaiset tuotteet pitää hävittää välittömästi. Eli hyvät ihmiset - älkää syökö tänään kanaa!!!! Listeria itää noin puoli vuorokautta ihmisessä ja sitten alkaa tulla ripulointia molemmista päistä yht'aikaa. Tämä vaihe kestää viikkokausia ja sitten kun se hellittää, niin tietää, että loppu on lähellä.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006318155.html..ulkoota kannattaakin ruokansa mukaan noukkia.. minäkin poimin maasta puolikkaan pätkistä..ei se suklaalle oikeen maistunu..
roskapostirobotti1 kirjoitti:
Ei tainnut unohtaa, vaan luki kännykästään uutisen, että linjastolle oli päässyt itse päälisteria ja kaikki kanapohjaiset tuotteet pitää hävittää välittömästi. Eli hyvät ihmiset - älkää syökö tänään kanaa!!!! Listeria itää noin puoli vuorokautta ihmisessä ja sitten alkaa tulla ripulointia molemmista päistä yht'aikaa. Tämä vaihe kestää viikkokausia ja sitten kun se hellittää, niin tietää, että loppu on lähellä.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006318155.htmlkana on syötynnä mutta sitä ei ole etukäteen välikäsitelty niinkun noita tuossa linkissä.. vanha orientalriisi maistui hieman maakellarille joten päätin keittää suosiolla uudet riisit.. mutta kana on syöty.. onko odotettavissa ei kossupohjainen mutta raivokas rasvaripuli?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 457402
- 324078
- 573615
- 503130
- 172816
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons512349- 532317
- 372258
- 432258
- 162246