Mikä ysärihitti

Anonyymi

Mikähän tääkin nyt sitten olisi. Soi radiossa vaikka kuinka paljon 90-luvun lopulla tai 2000-luvun alussa. Lasken eurodanceksi. Nopeatempoinen. Introssa saatetaan pohjustaa laulaen ennnkuin lähtee kunnolla käyntiin. Pelkkä naislaulaja. Korkealta ja kovaa. Ei ole kuitenkaan 2 unlimited eikä e-type eikä alexia. Ei maxx eikä masterboy.
Noissa kaikissa on jotain samaa eli tyyli.

Sanoista ei tule mieleen mitään mutta sellaista peruslyriikkaa, teemaa varmaankin. Summer sanalla koetin vähän hakeakin Alexian summer is crazyn innoittamana mutta ei siinä varmaan summeria ole. Mutta laulu ei siis käsittele mitään avaruustiedettä.

Tämä oli tuohon aikaan ihan standardisoittoa radiossa. Sellaista NRG perusluukutusta. Voisi olla että esiintyi taitelija- tai aidolla nimellään ei välttämättä niinkuin bändin nimi vrt. kasarin Irene Cara. Saattoi olla tämän yhden hitin ihme.
Mikään ei ole varmaan ennenkuin kipale löytyy.

3

69

Vastaukset

 • Löytyi! Jos joku tahtoo harrastusmielessä miettiä mikä voisi olla niin antaa palaa.
  Vihjeet pätee, genre vähän siinä ja tässä. 90-luvun loppu ei käytännössä päde mutta 2000-luvun alku kyllä.
  Laitan vastaukseen tossa joskus lähitulevaisuudessa.

  • Vastaus näköjään poistettu, johtuisiko viestin pituudesta tai kielestä kun ei ollut suomenkielistä sanaa lyhyydessään ja ytimekkyydessään. Kyse oli siis sellaisesta laulajattaresta kuin Lara Fabian. Ja hänen hiukan genreensä poikkeuksellinen ja discohtava kappalla I will love again. Yhden hitin ihme ei kuitenkaan muu ura huomioonottaen. Yllättävä havainto oli että en löytänyt kappaletta Suomen virallisilta singlelistoilta. Radiosoittoa oli tuolloin kuitenkin niin rajusti. Niistä ei taida tilastotietoja olla noin kauas historiaan. Olikin vaikea löytää kun oli tuollainen crossover-tapaus eikä löydy ilmiselvillä hakusanoilla esim. youtubesta.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3555
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1647
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1230