Erkki hyvä!

Anonyymi

Älä masennu vaikka 5/10 nainen meni sänkyyn alfauroksen kanssa eikä sinun kanssasi! Ruusu 71v. rakastaa sinua! Hän lupaa olla viikon vain vähän kännissä jos annat hänelle. Ei tarvitse edes ehkäistä koska Ruusulla oli menkat viimeksi 20 vuotta sitten. Ruusu suutelee sinua tulisesti, oman valintasi mukaan joko tekarit suussa tai niin että ottaa ensin tekarit pois. Tai molemmilla tavoilla. Erkki, Ruusu odottaa sinua ostarin pubin nurkalla - ei siis pubissa (hänellä on pubiin porttikielto sen jälkeen kun kastoi kaljat portsarin rinnuksille). Unohda Tinderin ylimieliset 6/10-tason kusipää-ämmät! Ei ole Ruusun voittanutta!

9

83

Vastaukset

 • Miehille ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa.

  Nuoret miehet voi panna 71v rummoa.
  Nuoret naiset ei vois panna 71v paappaa.

  Naiset pinnallisia.

 • Nimenomaan! Ruusu tietää ettei Erkki ole pinnallinen. Eikä Ruusu vaadi parisuhdetta!

 • Onko Ruusulla omaisuutta vielä vai onko kaikki mennyt viskiin
  Entä milloin on terveystarkastus pidetty viimeksi?

 • 5/10 nainen älä masennu vaikka alfauros käytti sinua vain panopatjana. Kyllä vielä joskus alfa huolii sinut parisuhteeseen, vai mitä? Ei välttämättä edes tuhannes alfa huoli, mutta 1001 tai 1002 alfa huolii sinut parisuhteeseen. Toivossa on hyvä elää!

  • Niin. Naisella sentään toivoa, sinulla ja kumppaneilla ei sitäkään vähää!
   Kun nainen purjehtii ohitsesi keskisormea näyttäen sen 1001. tai 1002. miehen kanssa, sinä saat syrjässä niellä katkeruuden sappea ja katsoa tulevaisuuteesi ikuisena luuserina.
   Että semmoinen ätmi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin. Naisella sentään toivoa, sinulla ja kumppaneilla ei sitäkään vähää!
   Kun nainen purjehtii ohitsesi keskisormea näyttäen sen 1001. tai 1002. miehen kanssa, sinä saat syrjässä niellä katkeruuden sappea ja katsoa tulevaisuuteesi ikuisena luuserina.
   Että semmoinen ätmi.

   En tiedä mitä yrität, mutta mulla on naisia vaikka joka viikko jos niin haluan:D

   Minkä takia mies ei voi sanoa muiden miesten puolesta miten naiset toimii nettideiteillä? Heti haukutaan luuseriksi:D

   Taidat olla aika yksinkertainen?


  • Hei, Ruusu täällä! Älä nyt imartele! En ole 5/10 vaan korkeintaan 4/10 mutta sinulle kelpaan koska kelpuutat seksiin ihan kenet vain. Salaa naureskelen sinulle kun viitsit tällaisen vanhan ämmän kanssa ruveta, mutta kun kerran rupeat niin mikäs siinä. Jos olisin mies, en kyllä huolisi sellaista naista kuin itse olen. Mutta teille kelpaa!

   En ollenkaan masennu jos 10/10-mies ei rupea suhteeseen! Aina löytyy uusi 10/10. Mitäs masentumisen syytä siinä on että saa hyvää seksiä joka ilta uudelta kympin mieheltä? Ei minusta olisi parisuhteeseen kumminkaan kun en pysty olemaan uskollinen. Lähden kaikkien matkaan, ettekä te miehet sellaista käytöstä tyttöystävältä hyväksy. Jos olisin parisuhteessa, en voisi hässiä joka ilta uuden kympin miehen kanssa. Sinut Erkki otan kiljuen mutta uskollinen en sinulle ole. Ei tarvii olla sinunkaan - en ole mustasukkaista sorttia.

   Tykkään miehistä mutta kyllä viski menee aina miehen edelle.


 • Öyh! Olen ulkonäöltä 6/10 nainen, mutta haluan parisuhteen vähintään 8/10 miehen kanssa, koska olen saanut 8/10 miehen seksiin, niin saan varmasti myös parisuhteeseenkin, vai mitä?

  • Saatat saadakin jos olet kiva, hauska, iloinen, pärjäävä, hellä ja positiivinen. Ei siinä pieni rumuus haittaa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  119
  1648
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  55
  1431
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  704
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  627