Miten se pettäminen tapahtuu?

Anonyymi

On aina kiinnostanut tämä asia, että kun aviopuoliso pettää, niin miten se onnistuu? Siis kun vaikkapa se työpäiväkin on tietyn mittainen, niin missä välissä voi tavata sitä salakumppania? Eihän puoliso voi ilman epäilystä olla pitkiä aikoja pois.

21

350

  Vastaukset

  • Kannattaa jättää se pettäminen jo tuossa vaiheessa, kun täältä neuvoja joutuu kysymään.

   • En kysynyt tietääkseni neuvoja pettämiseen, vaan olin kiinnostunut miten se toimii.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En kysynyt tietääkseni neuvoja pettämiseen, vaan olin kiinnostunut miten se toimii.

    Pettäjä valehtelee. Parisuhdehan perustuu luottamukseen ja jos toinen sanoo menevänsä esim. kalalle, oletus on, että hän puhuu totta.

    Pettäjällä on vääristynyt käsitys totuudesta ja hän ei arvosta parisuhdetta, ei omaansa eikä muiden. Tietoisesti pettävä pettää aina!


  • Eikös yleisin pettöjätyyppi ole matkatöitä tekevä mies tai nainen. Siinä se on tilaisuus.

  • Eräs mies käy luonani ,kun vaimo shoppaa.

  • Ei seksissä tunteja mene...

  • Jääköön aikuistenavioliittojen salaisuudeksi. Pitäkää tunkkia.

  • Ihan vilpitön kysymys oli, kun tiedän että sitä tapahtuu.

   Eikö se ole loppujen lopuksi lyhyt tuo tapaamisaika? Miten sellaiset jaksaa lyhyttä aikaa, jotka haaveilevat kuitenkin saavan toisen kokonaan omakseen?

   Ei molemmat välttämättä hae vain sitä seksiä. Toinen puolisko saattaa olla oikeasti rakastunut.

   • Iso osa ihmisistä tekee ylitöitä ja monet eivät saa niistä edes palkkaa, joten puoliso ei mistään tiedä mitä ylitöissä on oikeasti tehty.

    Paljon ihmisistä tekee myös reissutyötä. Siinä on koko ilta ja yö aikaa, jos menee päivän päätyttyä pukille.

    Shoppailureissuilla voi käydä.

    Jos vaikka harrastaa jotain 4 kertaa viikossa voi yhden kerran viikossa uhrata seksin harrastamiselle.


  • Vaimoni petti minua, kun tein ilta- tai työvuoroja tai olin muissa kaupungeissa koulutuksessa.

  • Olemme maapallolla, jotta oppisimme asioita toinen toisiltamme. Oravan pyörä ei ole tärkeää. Jumala rakastaa meitä kaikkia ihan yhtä paljon. Rakkaudettomuudesta ei tarvitse kärsiä. Rakkaus on meissä jokaisessa, Jumalan rakkaus.

   • Puolustatko pettämistä sillä harhakuvalla rakkaudesta että hyväksyt pettämiset?
    Jumala on uskollisuuden esikuva ja hän odottaa sitä myös ihmisiltä koska on rakkaus. Rakkaus ei petä. Joka rakastaa ajattelee toisen parasta ja unohtaa itsekkyyden. Jumalan rakkaus on enemmän, ei himoa jota harhaisesti kutsutaan rakkaudeksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Puolustatko pettämistä sillä harhakuvalla rakkaudesta että hyväksyt pettämiset?
    Jumala on uskollisuuden esikuva ja hän odottaa sitä myös ihmisiltä koska on rakkaus. Rakkaus ei petä. Joka rakastaa ajattelee toisen parasta ja unohtaa itsekkyyden. Jumalan rakkaus on enemmän, ei himoa jota harhaisesti kutsutaan rakkaudeksi.

    Oletkos nähnyt jumalan muualla kuin pääkopassas, rakaus on haavekuva, illuusio joka on hämäävää. Itsekkyys on tervettä.


  • Hyvin on uskonut "ylityöt" ja työreissut mitä käytän. Se mitä ei tiedä ei voi surrakkaan. Toki sun pitäää osata jallittaa siellä toisessakin päässä ja perustella "ystävyytesi" samoin jos tuo hoito pettää ja yrittää käräyttää pitää osata se laittaa sen viaksi. Nämä pitää osata jotta voi nauttia elämästä. Piristää kummasti kun saa muualtakin kuin kotoa.

   • En muuten uskonut. Otin selville naisten nimet ja asuinpaikat, perhesuhteet. Olivat usein yksinhuoltajia. Tiesin alusta asti ja koko sukukin tiesi, jopa pettäjän puolen sukulaiset antoivat apua minulle kestää tilannetta. Aikansa kesti ja sitten heitti kakkoset romukoppaan, kun niistä alkoi koitumaan harmia. Että kyllä sen aistii ja sitten ottaa selvää, hienotunteisuuttani en asiaa pettäjälle sanonut, koska hänen itsetuntonsa ei olisi kestänyt ja kiillotettu kilpensä olisi saanut pysyvän naarmun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En muuten uskonut. Otin selville naisten nimet ja asuinpaikat, perhesuhteet. Olivat usein yksinhuoltajia. Tiesin alusta asti ja koko sukukin tiesi, jopa pettäjän puolen sukulaiset antoivat apua minulle kestää tilannetta. Aikansa kesti ja sitten heitti kakkoset romukoppaan, kun niistä alkoi koitumaan harmia. Että kyllä sen aistii ja sitten ottaa selvää, hienotunteisuuttani en asiaa pettäjälle sanonut, koska hänen itsetuntonsa ei olisi kestänyt ja kiillotettu kilpensä olisi saanut pysyvän naarmun.

    Jatkan vielä sen verran, että tietysti näyttelin sen verran, että näytti siltä, että uskoin selitykset. Hassu kommentti tuo sitä mitä ei tiedä ei voi surrakaan. En totisesti surrut, ajattelin vain miten ja millaisen urpon olin nainut, pelkän valehtelijan ja ihmettelin valehtelua seuratessani, kuinka helppoa se valehtelu oli kaikkialle. Ilmeisesti toiset meistä etsii rinnalleen tosi valehtelijoita, joihin ei voi luottaa muuta kuin silloin, kun se on sisällä, että sisällä on. Kiitos ei muuta.


  • Jos aviopuolisostaan ei välitä edes sen vertaa, että harrastaisi seksiä hänen kanssaan, niin miten voi välittää missä ja kenen kanssa liikkuu. EVVK

  • Reissuhommissa voi pettää. Ja "harrastusmenoissa", poikien saunailloissa, "ylitöissä". Tai voi ottaa pekkaspäivän ja valehdella olevansa töissä. Voi myös lähteä töistä muutaman tunnin aiemmin ja mennä pettämään.

  • Siihen löytyy vaikka mitä keinoja. Jos vaimo sanoo lähtevänsä työ päivän jälkeen vähän shoppaillee kuka sanoo et meni ostoksille, ei kukaan. Minä sain kolauksen kun vaimo näin toimi, oli suhteessa työkaveriin ja panot hoidettiin työpäivän jälkeen miehen luona ja kun mies oli sinkku, ei häiriötekijöitä. Työkaverin nimeä ei vaimo tosin kertonut, sanoi van olleensa suhteessa usean kuukauden. Keinoja löytyy paljon.

  • Pikkujouluristeilyllä, mikäli vaimo ei ole mukana

  • Pettäminen epäilemättä tapahtuu niin että panet muuta kuin aviopuolisoasi. Tyypilisesti toi onnistuu jollain vapaa-ajalla, eli firman vessassa, firman bileissä, viikonloppuna, lomamatkalla, sekä erityisesti festareilla. Juuri kun sitä aikaa on -- ja minkä takia me miehet ollaan niin mustasukkaisia puolison ajasta juurikin.

   Minä sitten petin tasan kerran *miehen* kanssa, niin hetero kun olenkin. Vittuilin goottinaiselleni kunnes hän lähti pois illan bileistä, ja sitten kisutin yhden nuoremman brassipojan. Eli sain sen aikani ja tilani pettää, vittuilemalla toiselle.

   Luonnollisesti, mitä tuolla tavalla avoimempi suhde ajassa, ja mitä enemmän voi ottaa sitä tilaa, sitä enemmän mahdollisuuksia pettämiseen. Mutta toisaalta, nykyään olen myös aika ajallisesti avoimessa suhteessa, enkä hirvittävämmin pelkää että toinen pettäisi omalla ajallaan. Musta oikeastaan se ihanne on juuri semmonen suhde jossa toinen saa juosta lähes mieten haluaa, mä tykkään siitä että se tekee omia juttujaan, eikä mun tarvitse pelätä sen tekosista; oisin aina varma että se vaan tulee kivasti kotiin.

   Kas kun sillon ei tartte miettiä mitään tämmösiä työpäiviä. Ei tartte täyttää toisen aikaa niin ettei sillä olis aikaa pettää. Ei tartte stressata vaikka sillä ois vaikka viikonlopun verran omaa aikaa putkeen, josta ei itse tiedä mitään.

   Tuollaisessa luottamussuhteessa molemmilla on paljon parempi olo. Ja jos se nyt joskus harvoin paniskin kolmatta, no ei sekään lunkien ihmisten välissä oo mikään maailmanloppu. (Sitä paitsi kun ne tulee takasin bileistä, ne näyttää sitten usein aika hottia kuvaa. ;) )

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   5003
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   158
   4426
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   100
   3035
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   43
   2214