Miten se pettäminen tapahtuu?

Anonyymi

On aina kiinnostanut tämä asia, että kun aviopuoliso pettää, niin miten se onnistuu? Siis kun vaikkapa se työpäiväkin on tietyn mittainen, niin missä välissä voi tavata sitä salakumppania? Eihän puoliso voi ilman epäilystä olla pitkiä aikoja pois.

18

178

Vastaukset

 • Kannattaa jättää se pettäminen jo tuossa vaiheessa, kun täältä neuvoja joutuu kysymään.

  • En kysynyt tietääkseni neuvoja pettämiseen, vaan olin kiinnostunut miten se toimii.


  • Anonyymi kirjoitti:

   En kysynyt tietääkseni neuvoja pettämiseen, vaan olin kiinnostunut miten se toimii.

   Pettäjä valehtelee. Parisuhdehan perustuu luottamukseen ja jos toinen sanoo menevänsä esim. kalalle, oletus on, että hän puhuu totta.

   Pettäjällä on vääristynyt käsitys totuudesta ja hän ei arvosta parisuhdetta, ei omaansa eikä muiden. Tietoisesti pettävä pettää aina!


 • Eikös yleisin pettöjätyyppi ole matkatöitä tekevä mies tai nainen. Siinä se on tilaisuus.

 • Eräs mies käy luonani ,kun vaimo shoppaa.

 • Ei seksissä tunteja mene...

 • Jääköön aikuistenavioliittojen salaisuudeksi. Pitäkää tunkkia.

 • Ihan vilpitön kysymys oli, kun tiedän että sitä tapahtuu.

  Eikö se ole loppujen lopuksi lyhyt tuo tapaamisaika? Miten sellaiset jaksaa lyhyttä aikaa, jotka haaveilevat kuitenkin saavan toisen kokonaan omakseen?

  Ei molemmat välttämättä hae vain sitä seksiä. Toinen puolisko saattaa olla oikeasti rakastunut.

  • Iso osa ihmisistä tekee ylitöitä ja monet eivät saa niistä edes palkkaa, joten puoliso ei mistään tiedä mitä ylitöissä on oikeasti tehty.

   Paljon ihmisistä tekee myös reissutyötä. Siinä on koko ilta ja yö aikaa, jos menee päivän päätyttyä pukille.

   Shoppailureissuilla voi käydä.

   Jos vaikka harrastaa jotain 4 kertaa viikossa voi yhden kerran viikossa uhrata seksin harrastamiselle.


 • Vaimoni petti minua, kun tein ilta- tai työvuoroja tai olin muissa kaupungeissa koulutuksessa.

 • Olemme maapallolla, jotta oppisimme asioita toinen toisiltamme. Oravan pyörä ei ole tärkeää. Jumala rakastaa meitä kaikkia ihan yhtä paljon. Rakkaudettomuudesta ei tarvitse kärsiä. Rakkaus on meissä jokaisessa, Jumalan rakkaus.

  • Puolustatko pettämistä sillä harhakuvalla rakkaudesta että hyväksyt pettämiset?
   Jumala on uskollisuuden esikuva ja hän odottaa sitä myös ihmisiltä koska on rakkaus. Rakkaus ei petä. Joka rakastaa ajattelee toisen parasta ja unohtaa itsekkyyden. Jumalan rakkaus on enemmän, ei himoa jota harhaisesti kutsutaan rakkaudeksi.


 • Hyvin on uskonut "ylityöt" ja työreissut mitä käytän. Se mitä ei tiedä ei voi surrakkaan. Toki sun pitäää osata jallittaa siellä toisessakin päässä ja perustella "ystävyytesi" samoin jos tuo hoito pettää ja yrittää käräyttää pitää osata se laittaa sen viaksi. Nämä pitää osata jotta voi nauttia elämästä. Piristää kummasti kun saa muualtakin kuin kotoa.

  • En muuten uskonut. Otin selville naisten nimet ja asuinpaikat, perhesuhteet. Olivat usein yksinhuoltajia. Tiesin alusta asti ja koko sukukin tiesi, jopa pettäjän puolen sukulaiset antoivat apua minulle kestää tilannetta. Aikansa kesti ja sitten heitti kakkoset romukoppaan, kun niistä alkoi koitumaan harmia. Että kyllä sen aistii ja sitten ottaa selvää, hienotunteisuuttani en asiaa pettäjälle sanonut, koska hänen itsetuntonsa ei olisi kestänyt ja kiillotettu kilpensä olisi saanut pysyvän naarmun.


  • Anonyymi kirjoitti:

   En muuten uskonut. Otin selville naisten nimet ja asuinpaikat, perhesuhteet. Olivat usein yksinhuoltajia. Tiesin alusta asti ja koko sukukin tiesi, jopa pettäjän puolen sukulaiset antoivat apua minulle kestää tilannetta. Aikansa kesti ja sitten heitti kakkoset romukoppaan, kun niistä alkoi koitumaan harmia. Että kyllä sen aistii ja sitten ottaa selvää, hienotunteisuuttani en asiaa pettäjälle sanonut, koska hänen itsetuntonsa ei olisi kestänyt ja kiillotettu kilpensä olisi saanut pysyvän naarmun.

   Jatkan vielä sen verran, että tietysti näyttelin sen verran, että näytti siltä, että uskoin selitykset. Hassu kommentti tuo sitä mitä ei tiedä ei voi surrakaan. En totisesti surrut, ajattelin vain miten ja millaisen urpon olin nainut, pelkän valehtelijan ja ihmettelin valehtelua seuratessani, kuinka helppoa se valehtelu oli kaikkialle. Ilmeisesti toiset meistä etsii rinnalleen tosi valehtelijoita, joihin ei voi luottaa muuta kuin silloin, kun se on sisällä, että sisällä on. Kiitos ei muuta.


 • Jos aviopuolisostaan ei välitä edes sen vertaa, että harrastaisi seksiä hänen kanssaan, niin miten voi välittää missä ja kenen kanssa liikkuu. EVVK

 • Reissuhommissa voi pettää. Ja "harrastusmenoissa", poikien saunailloissa, "ylitöissä". Tai voi ottaa pekkaspäivän ja valehdella olevansa töissä. Voi myös lähteä töistä muutaman tunnin aiemmin ja mennä pettämään.

 • Siihen löytyy vaikka mitä keinoja. Jos vaimo sanoo lähtevänsä työ päivän jälkeen vähän shoppaillee kuka sanoo et meni ostoksille, ei kukaan. Minä sain kolauksen kun vaimo näin toimi, oli suhteessa työkaveriin ja panot hoidettiin työpäivän jälkeen miehen luona ja kun mies oli sinkku, ei häiriötekijöitä. Työkaverin nimeä ei vaimo tosin kertonut, sanoi van olleensa suhteessa usean kuukauden. Keinoja löytyy paljon.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1191
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  893
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  21
  453
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  422