Muistelen aikaa,kun olin naimisissa

Anonyymi

Tulee tuo Ei pystynyt hengittää biisi niin liki. Muutama esimerkki. Heräilin öisin,piti ikkunasta hengittää happea,ahdisti. Toinen tuli valittaa Miks valvot. Lisäksi kaikesta yritti kontrolloida. Edes ystäville ei saanut puhelimessa puhua. Joka sanan kyttäsi ja ruoti. Jos kävin kahvilla ystävän kanssa,totta kai olin pettämässä. Jos en vastannut viesteihin sillä siunaamalla,niin olin huora. Nyt vapaana saan keittää kahvia vaikka klo 3 yöllä. Saan katsoa tv.tä ilman marmatusta. Uutta puolisoa en edes halua enää. Ahdistun ns ehdokkaista,sillä kumma kyllä sellaisiakin on. Vaikka ex puoliso haukkui kuinka oksettava olen ja silti olisi halunnut pitää otteessaan. Piti itse vain lähteä,laittaa ero vireille. Sen jälkeen mietinkin miksen aiemmin ajatellut omilla aivoilla ja lähtenyt.

2

55

  Vastaukset

  • Tuo ahdistus on niin tuttua! Kun työstä tullessa jo parkkipaikalla kun näin kotitalon kauhea puristava ahdistus laskeutui päälle ja ajatus että tuonne taas on mentävä.
   Olin tyhmä ja naivi mennessämme naimisiin. En ajatellut nenääni pitemmälle. Sitä vaan mentiin kun kaikki muutkin! Se kuului ikäänkuin asiaan eikä sen pitemmälle ajateltu.
   En edes koskaan rakastunut siihen mieheen, hauskaa meillä oli mutta sillä ei pitkälle mennä kun kaikki muu puuttuu.
   Aloimme tosissaan etääntyä toisistamme. Elimme kuin kämppikset saman katon alla.
   Eroonhan se päättyi, minun aloitteestani. Mies ei halunnut mutta tunsin että sairastun jos jään siihen tilanteeseen. Sen jälkeen olen elänyt yksin ja todennut että näin on hyvä enkä halua sitoa itseäni kehenkään. Oma koti jossa saa olla ja tulla ja tehdä mitä haluaa on ihana asia! Olkoot vaikka minkälainen kultakimpale, kyllä vapaus on kuitenkin kultaa kalliimpaa. Minulle ainakin.

   • Minä olen osannut ajatella nenää pidemälle enkä ole antanut naisen juonitella mua naimisiin, yrittänyt on monesti, syyt tiedän enkä anna periksi. Jos avolliitosta erotaan ei tule ainakaan omaisuuden menetystä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   694
   15019
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   127
   2321
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1583
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1554
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1305