Muistelen aikaa,kun olin naimisissa

Anonyymi

Tulee tuo Ei pystynyt hengittää biisi niin liki. Muutama esimerkki. Heräilin öisin,piti ikkunasta hengittää happea,ahdisti. Toinen tuli valittaa Miks valvot. Lisäksi kaikesta yritti kontrolloida. Edes ystäville ei saanut puhelimessa puhua. Joka sanan kyttäsi ja ruoti. Jos kävin kahvilla ystävän kanssa,totta kai olin pettämässä. Jos en vastannut viesteihin sillä siunaamalla,niin olin huora. Nyt vapaana saan keittää kahvia vaikka klo 3 yöllä. Saan katsoa tv.tä ilman marmatusta. Uutta puolisoa en edes halua enää. Ahdistun ns ehdokkaista,sillä kumma kyllä sellaisiakin on. Vaikka ex puoliso haukkui kuinka oksettava olen ja silti olisi halunnut pitää otteessaan. Piti itse vain lähteä,laittaa ero vireille. Sen jälkeen mietinkin miksen aiemmin ajatellut omilla aivoilla ja lähtenyt.

2

<50

Vastaukset

 • Tuo ahdistus on niin tuttua! Kun työstä tullessa jo parkkipaikalla kun näin kotitalon kauhea puristava ahdistus laskeutui päälle ja ajatus että tuonne taas on mentävä.
  Olin tyhmä ja naivi mennessämme naimisiin. En ajatellut nenääni pitemmälle. Sitä vaan mentiin kun kaikki muutkin! Se kuului ikäänkuin asiaan eikä sen pitemmälle ajateltu.
  En edes koskaan rakastunut siihen mieheen, hauskaa meillä oli mutta sillä ei pitkälle mennä kun kaikki muu puuttuu.
  Aloimme tosissaan etääntyä toisistamme. Elimme kuin kämppikset saman katon alla.
  Eroonhan se päättyi, minun aloitteestani. Mies ei halunnut mutta tunsin että sairastun jos jään siihen tilanteeseen. Sen jälkeen olen elänyt yksin ja todennut että näin on hyvä enkä halua sitoa itseäni kehenkään. Oma koti jossa saa olla ja tulla ja tehdä mitä haluaa on ihana asia! Olkoot vaikka minkälainen kultakimpale, kyllä vapaus on kuitenkin kultaa kalliimpaa. Minulle ainakin.

  • Minä olen osannut ajatella nenää pidemälle enkä ole antanut naisen juonitella mua naimisiin, yrittänyt on monesti, syyt tiedän enkä anna periksi. Jos avolliitosta erotaan ei tule ainakaan omaisuuden menetystä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4343
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1670
 3. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  40
  1120
 4. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  29
  552
 5. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  71
  502